Neda mi se ulaziti s tobom u rasprave jer se zna kako to inače završava. Ako ti nevalja, nemoj igrati i bok. Uživaj.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neda mi se ulaziti s tobom u rasprave jer se zna kako to inače završava. Ako ti nevalja, nemoj igrati i bok. Uživaj.
To i ja mogu tebi reći. Ako ti rasprava ne paše, nemoj se u nju uključivati i biti bezobrazan. Vrlo jednostavno.
Što se igre tiče, ja sam rekao ako ovako ostane neću igrati...
Ja sam danas naručio key, pa što god bude...
Vidimo se na terenu "luzeri".
reci im movie tak je.
joj golmani ovo ono itd...
ljudi ovo je demo,finalna igra ne vjerujem da ce bit ista kao demo
pogledajte pes,koji oni bugove imaju u igri,a mi tu o golmanima.
btw:volio bi da malo uspore igru u finalnoj verziji,mrvicu samo
nekak kad igras na legendary sve je ultra turbo brzo
ko fliper
I da... Shvatili smo da golmani su nekad predovri a nekad gluposti izvadaju.

Evo vidim da svi trazite dlaku u jajetu i analizirate do najsitnijih detalja. Ja vec par godina nisam zaigrao Fifu jer mi je dijadilo igrati lige protiv kompa, pa sam tek slucajno preko Fife World otkrio megazarazni FUT mod i zbog toga kupujem Fifu 15. Kad nakon Fife World zaigrate demo Fife 15 imate osjecaj ko da se nakon kocije vozite space shuttlom. Ja zadovoljan
Pozdrav svima ;)
trebo bi par savjeta,igram fifu demo na pc-u i ps4 i mogu reći da imam velikih problem šta odabrati ili za pc ili za ps4.moj pogled na sve je taj da mi fifa bolje izgleda na pc-u tj ide mi jako glatko dok vjerovali ili ne na ps4 mi šteka i ko da gamepad nema onakav odaziv ko što mora biti,a imam novi tv 126 fhd i fifa 14 mi izgleda i radi fenomenalno.ne znam u čemu je problem i jel ima netko takav problem sa ps4.na kompu mi fifa toliko ide glatko i gamped od xbox-a fino prihvaća naredbe.
Evo vidim da svi trazite dlaku u jajetu i analizirate do najsitnijih detalja. Ja vec par godina nisam zaigrao Fifu jer mi je dijadilo igrati lige protiv kompa, pa sam tek slucajno preko Fife World otkrio megazarazni FUT mod i zbog toga kupujem Fifu 15. Kad nakon Fife World zaigrate demo Fife 15 imate osjecaj ko da se nakon kocije vozite space shuttlom. Ja zadovoljan
Otprilike isto kao kad nakon Fife 12 zaigras bilo koju narednu, jer Fifa World upravo to i jeste.
Pozdrav svima ;)
trebo bi par savjeta,igram fifu demo na pc-u i ps4 i mogu reći da imam velikih problem šta odabrati ili za pc ili za ps4.moj pogled na sve je taj da mi fifa bolje izgleda na pc-u tj ide mi jako glatko dok vjerovali ili ne na ps4 mi šteka i ko da gamepad nema onakav odaziv ko što mora biti,a imam novi tv 126 fhd i fifa 14 mi izgleda i radi fenomenalno.ne znam u čemu je problem i jel ima netko takav problem sa ps4.na kompu mi fifa toliko ide glatko i gamped od xbox-a fino prihvaća naredbe.
Pa normalno da možeš imati problema na PS4 ali oni nisu uzrokovani konzolom nego televizorom tj. televizorom koji ima veliki input lag. Zato imaš problema s gamepadom. Što je input lag ako ne znaš možeš proguglati pa vidjeti...
Recimo ja doma na jednom tv nema šanse da zabijem gol iz penala jer svaki put kad stisnem komande kasne tako da ode do kraja a na drugom stanu čim stisnem i nemam s tim problema. To se manifestira i u samoj igri tako da postaje problem pri igranju. Navodno je input lag manji sa žičanom vezom no u svakom slučaju pojedini televizori imaju problema s njim. Najproblematičniji su samsung i lg koji su poznati po sporoj matrici a ubjedljivo najmanje problema s input lagom ima sony..
sto reakciju????fantastican marketing i samo to a sve ostalo ni pomak na bolje....
EDIT: pa i na ovo klipu se vidi da ovi iz EA su stvarno ne profesionalni , pa zar oni ne gledaju tekmu ili da li onii uopste razgovaraju sa nekim golmanom kao sto se vidi hauard, da da neki savet nego da li nekom ko nikada nije igrao fudbal i cepaj....

A što ćeš kad ne kuži zahebanciju..
kužim ja to,al kako se taj problem može riješit.kupio tv prije par mjeseci i to lg novi model tj smart tv.a imam quadro fhd mali i radi bez problema.ne kontam
He he, s godinama sam sve sporiji pa od silne zalapojke na lose golmane ne stignem redovito pratiti temu.
kužim ja to,al kako se taj problem može riješit.kupio tv prije par mjeseci i to lg novi model tj smart tv.a imam quadro fhd mali i radi bez problema.ne kontam
Ne možeš riješiti sporu matricu. Jedino promijeniti televizor...
Ti ocito nikad nisi utakmicu pogledao, i ovo su sasvim druge situacije kad igrac ide 1 na 1, golman uvijek izlazi, mi pricamo o sutevima s 25 metara kad nije 1 na 1 situacija.
Odigram sad jednu tekmu sa Chelsea-om protiv Barce. Prvo im Alaba dobije dva žuta u dvije minute i imam slobodnjak. Neymar stane u zid i dobije žuti jer nije bio na dovoljnoj udaljenosti od lope tj. približavao se lopti.
Hebenica
Vjerujem da će ovaj tim bit gotovo nemoguće zaustaviti http://prntscr.com/4n4ks6
Ja vjerujem da to nema veze sa ekipom...
Alba, ne Alaba
Jako puno igraca koji su bili gold su sada Silver... zanimljivo.
Ne možeš riješiti sporu matricu. Jedino promijeniti televizor...
Daj movie nemoj trzat čovjeka. I nemoj hvalit Sony Teleguzore, prosle su 90-te.
robios uzmi ti uputsvo od tv-a i prelistaj, probaj naci u opcijama "game mode".
Ljudi jeste vi imali koji puta onaj goal line technology? Ja jos ni jednom odiigro sam vec podosta utakmica bilo par sumljivih situacija ali nije se to dogodilo.
Ljudi jeste vi imali koji puta onaj goal line technology? Ja jos ni jednom odiigro sam vec podosta utakmica bilo par sumljivih situacija ali nije se to dogodilo.
Još nisam, ali također sam imao par sumnjivih situacija.