u 17h
jel to ziher? na poslu sam i cekam da izadje da stavim skidati prije nego dodjem doma, ali ako izlazi tek u 17, da mi komp ne gori doma bzvz...
u 17h
jel to ziher? na poslu sam i cekam da izadje da stavim skidati prije nego dodjem doma, ali ako izlazi tek u 17, da mi komp ne gori doma bzvz...
u 17h
nigdje nije objavljeno u koliko sati budu pustili.. stoji datum 9.9 i 10.9 beta relase
ako imas twitter prati tamo fifa15, sve ti pise ;)
za ps4 demo sutra izlazi.
bit ce da je to zbog movia
Meni je svejedno. Ja prelazim na PES. Hoću biti pravi muškarac...
Netko nije prepoznao poveznicu na Šukerovu pretprošlogodišnju izjavu.. ili samo vole lupat TD haha
procitam tvoj post i krenem gledat live partiju i golman dobije takav glupi gol.
ubacaj sa strane.trci golman i igrac na loptu.golman samo prodje pored lopte(lopta mu prozuji pred glave) i igrac zabije glavom.nije ruku nije podigao.kao da je retardiran,
neki od komentara
"goalkeepers needs a lot more work"
"next gen keepers there worse then before"
"Yes the GK are stupid"
Netko nije prepoznao poveznicu na Šukerovu pretprošlogodišnju izjavu.. ili samo vole lupat TD haha
evo i advokat se javio,brzi si nema sta
edit: izbacili su sad za xbox 360
Po ovome bi danas trebalo izac demo..
https://www.origin.com/en-ie/news/fifa-15-demo-ignite-engine
movie da izbaci formulu i postupak za izradu lijeka protiv side bi dobio 34 TD-a jer je naporan ko proljev
Evo na twitteru objavili danas tokom dana izlazi za pc ( for pc out later today).
procitam tvoj post i krenem gledat live partiju i golman dobije takav glupi gol.
ubacaj sa strane.trci golman i igrac na loptu.golman samo prodje pored lopte(lopta mu prozuji pred glave) i igrac zabije glavom.nije ruku nije podigao.kao da je retardiran,
neki od komentara
"goalkeepers needs a lot more work"
"next gen keepers there worse then before"
"Yes the GK are stupid"
Ovo sta sam ja gledo je bilo vrhunsko, od reakcije pa na dalje... sad moze bit da sam bas pogodio kad je bilo tih par intervencija.
Inace, ORIGIN se updatea, tako da kad to dode k sebi onda ce se moc skinut.
movie da izbaci formulu i postupak za izradu lijeka protiv side bi dobio 34 TD-a jer je naporan ko proljev
Ne znam zašto se stalno bavite moviem? Izlazi demo nove igre i pacijent ničim izazvan zaziva moje ime? I onda sam ja naporan? Ako nemate o čemu pisati, nemojte o meni. Ovo je fifa tema ako se ne varam.
Kad odgovrim na takve blesave postove onda sam ja naporan i onda ja spamam temu. Svašta.. pustite me na miru i bavite se igrom. Uletiš ko padobranac ne da bi govorio o novoj fifi nego da bi se bavio moviem.
Tebi je to normalno?
Niti ove godine ne mislim skidati Fifu demo. Kao svake godine to na kraju većinom nema veze s finalnom Fifom
ahahhahahha jesam se nasmijao ahhahahah
Pričekati će se do sutra, pa šta bude bude :D
Niti ove godine ne mislim skidati Fifu demo. Kao svake godine to na kraju većinom nema veze s finalnom Fifom
Tog se i ja bojim...da nam ne daju kao skoro svake godine buildove koju su bili po showovima kao gamescom...
Demo je vec izasao za XBONE kasnije se ocekuje za ostale platforme
Yup, preko Glassa je već skinut i čeka povratak s posla :))
Tog se i ja bojim...da nam ne daju kao skoro svake godine buildove koju su bili po showovima kao gamescom...
Istina da demo nije finalni proizvod, ali barem se toliko koliko može vidjeti napredak i novosti u samom gameplayu.
Istina da demo nije finalni proizvod, ali barem se toliko koliko može vidjeti napredak i novosti u samom gameplayu.
Vidi se napredak, ali onda na kraju nema veze to s finalnim proizvodom. Kao da sam igrao nekaj drugo
Hebate led, sad se nalaze ljudi kojima niti DEMO ne pase da barem vide jel mogu pokrenut i vidjet mehaniku na kojoj se temelji igra
Hebate led, sad se nalaze ljudi kojima niti DEMO ne pase da barem vide jel mogu pokrenut i vidjet mehaniku na kojoj se temelji igra
Što nećeš sve čuti na ovom forumu :D
Ja primarno probavam da vidim kako to sve vrti i funkcionira na PC-u a zavrsni proizvod je logicki FIFA 15, jer zadnjih par demoa su bili buildovi sa gamescoma koliko znam pa su se vidle razlike znacajne od demoa i finalne verzije..
Pa jesi slijep, ušla je u gol, samo je pokazalo prvo kad je pogodila od prečke da kao nje gol. To što je retardirano što su tako napravili, to su si sami krivi.
Gledaj na 0:28 pa nadalje kako lopta odskače unutra, Bože...
kako je usla u gol kad nije
kako je usla u gol kad nije
aj nemoj vise komentirat tu ...prica se o onome kad goal tehnologija pokaze da je goal,a lopta nije presla crtu ..stvarno si dosadan i iritiras ljude
Igram x360 verziju i nekako mi se finesovi cine prejaki...ubijam dosadu dok ne stigne PC demo..