FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 763.128
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FIFA 15
DEEMon kaže...

u 17h

jel to ziher? na poslu sam i cekam da izadje da stavim skidati prije nego dodjem doma, ali ako izlazi tek u 17, da mi komp ne gori doma bzvz...

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 13:05 (Idealist).
13 godina
neaktivan
Idealist kaže...
DEEMon kaže...

u 17h

jel to ziher? na poslu sam i cekam da izadje da stavim skidati prije nego dodjem doma, ali ako izlazi tek u 17, da mi komp ne gori doma bzvz...

nigdje nije objavljeno u koliko sati budu pustili.. stoji datum 9.9 i 10.9 beta relase

ako imas twitter prati tamo fifa15, sve ti pise ;)

[19xx]C3c1l
14 godina
movie kaže...
C3c1l kaže...

za ps4 demo sutra izlazi.

bit ce da je to zbog movia {#}

Meni je svejedno. Ja prelazim na PES. Hoću biti pravi muškarac...

Netko nije prepoznao poveznicu na Šukerovu pretprošlogodišnju izjavu.. ili samo vole lupat TD haha

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
16 godina
SimeKZ kaže...

http://www.twitch.tv/hanskristian10

Golmani su vrhunski... dokazano da je ono bila samo beta.

procitam tvoj post i krenem gledat live partiju i golman dobije takav glupi gol.

ubacaj sa strane.trci golman i igrac na loptu.golman samo prodje pored lopte(lopta mu prozuji pred glave) i igrac zabije glavom.nije ruku nije podigao.kao da je retardiran,

neki od komentara

"goalkeepers needs a lot more work" 

"next gen keepers there worse then before" 

"Yes the GK are stupid"

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 13:24 (Kill Frenzy).
13 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Netko nije prepoznao poveznicu na Šukerovu pretprošlogodišnju izjavu.. ili samo vole lupat TD haha

evo i advokat se javio,brzi si nema sta {#}

edit: izbacili su sad za xbox 360

[19xx]C3c1l
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 13:23 (C3c1l).
14 godina
odjavljen
FIFA 15
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
KiCo77 kaže...
movie kaže...
C3c1l kaže...

movie da izbaci formulu i postupak za izradu lijeka protiv side bi dobio 34 TD-a jer je naporan ko proljev

One ring to bring them all and in the darkness bind them
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Evo na twitteru objavili danas tokom dana izlazi za pc ( for pc out later today).

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Evo vijest sa twittera 

[19xx]C3c1l
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 13:39 (C3c1l).
Moj PC  
0 2 hvala 2
13 godina
Kill Frenzy kaže...
SimeKZ kaže...

http://www.twitch.tv/hanskristian10

Golmani su vrhunski... dokazano da je ono bila samo beta.

procitam tvoj post i krenem gledat live partiju i golman dobije takav glupi gol.

ubacaj sa strane.trci golman i igrac na loptu.golman samo prodje pored lopte(lopta mu prozuji pred glave) i igrac zabije glavom.nije ruku nije podigao.kao da je retardiran,

neki od komentara

"goalkeepers needs a lot more work" 

"next gen keepers there worse then before" 

"Yes the GK are stupid"

Ovo sta sam ja gledo je bilo vrhunsko, od reakcije pa na dalje... sad moze bit da sam bas pogodio kad je bilo tih par intervencija. 

Inace, ORIGIN se updatea, tako da kad to dode k sebi onda ce se moc skinut.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
The Unforgiven kaže...

movie da izbaci formulu i postupak za izradu lijeka protiv side bi dobio 34 TD-a jer je naporan ko proljev

Ne znam zašto se stalno bavite moviem? Izlazi demo nove igre i pacijent ničim izazvan zaziva moje ime? I onda sam ja naporan? Ako nemate o čemu pisati, nemojte o meni. Ovo je fifa tema ako se ne varam.

Kad odgovrim na takve blesave postove onda sam ja naporan i onda ja spamam temu. Svašta.. pustite me na miru i bavite se igrom. Uletiš ko padobranac ne da bi govorio o novoj fifi nego da bi se bavio moviem.

Tebi je to normalno?

15 godina
FIFA 15

Niti ove godine ne mislim skidati Fifu demo. Kao svake godine to na kraju većinom nema veze s finalnom Fifom

1 9 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
KiCo77 kaže...
movie kaže...
C3c1l kaže...

ahahhahahha jesam se nasmijao ahhahahah

15 godina
neaktivan
FIFA 15

Pričekati će se do sutra, pa šta bude bude :D

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Amazon637 kaže...

Niti ove godine ne mislim skidati Fifu demo. Kao svake godine to na kraju većinom nema veze s finalnom Fifom

Tog se i ja bojim...da nam ne daju kao skoro svake godine buildove koju su bili po showovima kao gamescom...

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
13 godina
neaktivan
FIFA 15

dresovi od repki u futu

Btw. Rob je na twitteru potvrdio da ce se sve fut utakmice igrati s onom loptom koju ti odaberes, znaci nema vise crnih lopti u veltins areni :D

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CroChef kaže...

Demo je vec izasao za XBONE kasnije se ocekuje za ostale platforme

Yup, preko Glassa je već skinut i čeka povratak s posla :))

14 godina
TheDarkSide kaže...
Amazon637 kaže...

Tog se i ja bojim...da nam ne daju kao skoro svake godine buildove koju su bili po showovima kao gamescom...

Istina da demo nije finalni proizvod, ali barem se toliko koliko može vidjeti napredak i novosti u samom gameplayu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Hexfire kaže...
TheDarkSide kaže...
Amazon637 kaže...

Istina da demo nije finalni proizvod, ali barem se toliko koliko može vidjeti napredak i novosti u samom gameplayu.

Vidi se napredak, ali onda na kraju nema veze to s finalnim proizvodom. Kao da sam igrao nekaj drugo {#}

13 godina
FIFA 15

Hebate led, sad se nalaze ljudi kojima niti DEMO ne pase da barem vide jel mogu pokrenut i vidjet mehaniku na kojoj se temelji igra {#}

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Hebate led, sad se nalaze ljudi kojima niti DEMO ne pase da barem vide jel mogu pokrenut i vidjet mehaniku na kojoj se temelji igra {#}

Što nećeš sve čuti na ovom forumu :D

12 godina
FIFA 15

ea čak ni pravila ne zna

Moj PC  
2 3 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja primarno probavam da vidim kako to sve vrti i funkcionira na PC-u a zavrsni proizvod je logicki FIFA 15, jer zadnjih par demoa su bili buildovi sa gamescoma koliko znam pa su se vidle razlike znacajne od demoa i finalne verzije..

15 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

ea čak ni pravila ne zna

Lopta je ušla u gol, kakve veze ima? To je bilo i tako na jednom od njihovih videa, neznam gdje.

17 godina
Del_Boy97 kaže...

ea čak ni pravila ne zna

Ne kuže jednostavna pravila svih ovih godina pa zakaj bi ove godine bilo drukčije?

12 godina
Tommy_123 kaže...
Del_Boy97 kaže...

ea čak ni pravila ne zna

Lopta je ušla u gol, kakve veze ima? To je bilo i tako na jednom od njihovih videa, neznam gdje.

kako je usla u gol kad nije

15 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...
Tommy_123 kaže...
Del_Boy97 kaže...

ea čak ni pravila ne zna

Pa jesi slijep, ušla je u gol, samo je pokazalo prvo kad je pogodila od prečke da kao nje gol. To što je retardirano što su tako napravili, to su si sami krivi.

Gledaj na 0:28 pa nadalje kako lopta odskače unutra, Bože...

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 15:30 (Tommy_123).
17 godina
Del_Boy97 kaže...

http://gyazo.com/ce47ed1316009213f207f02f60d6fafe

14 godina
movie kaže...
Del_Boy97 kaže...

http://gyazo.com/ce47ed1316009213f207f02f60d6fafe

aj nemoj vise komentirat tu ...prica se o onome kad goal tehnologija pokaze da je goal,a lopta nije presla crtu ..stvarno si dosadan i iritiras ljude

13 godina
neaktivan

Igram x360 verziju i nekako mi se finesovi cine prejaki...ubijam dosadu dok ne stigne PC demo..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice