FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 777.056
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FIFA 15
Flue kaže...

Pozz, oprostite što ovako uletam u temu, imam jedno pitanje.Pošto kupujem novi tv razmišljao sa da to iskoristim pa da uzmem konzolu (točnije radi fife jer ovo na pcu je glupost).U nedoumici sam da li da uzmem ps3 ili xbox 360 jer nemam dovoljno novaca za ps4 pošto uzimam dobar tv.

Dakle isplati li se više uzeti ps3 ili xbox za Fifu 15 ?

WTF??? Na PC-u je glupost koji je u svakom pogledu superiorniji od PS3/360 konzola, ne samo da opcenito bolje igra izgleda vec igru na PC-u mozes igrati s Xbox360 ili PS3 kontrolerima. Najzanimljivije od svega je sto to govoris za FIFU 15 (glupost na PC-u lol), a cinjenica je da ce igra biti identicna na PS4/X1/PC platfromama, a inferiornija verzija ce biti upravo za PS3/360

Tako da, ako zelis "next gen" FIFU, tada PS3/Xbox360 verzija ne dolazi u obzir.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.7.2014 0:59 (lovac82).
13 godina
neaktivan
Flue kaže...

Pozz, oprostite što ovako uletam u temu, imam jedno pitanje.Pošto kupujem novi tv razmišljao sa da to iskoristim pa da uzmem konzolu (točnije radi fife jer ovo na pcu je glupost).U nedoumici sam da li da uzmem ps3 ili xbox 360 jer nemam dovoljno novaca za ps4 pošto uzimam dobar tv.

Uzmi PS3, veća tehnička podrška u Hrvatskoj i besplatan online.

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
17 godina
Flue kaže...

Interesantno? FIFA na PC ti je glupost a isto takvu želiš uzeti ali se ne možeš odlučiti između PS3 i xbox-a? Želiš promjenu na bolje onda nemaš previše dilema. Izbor je ili PC ili neka od nove generacije konzola. Meni je uvijek draži izbor PS4 jer je službeno zastupljen u HR te s toga imamo neke pogodnosti kao i ostatak svijeta...

13 godina
neaktivan
FIFA 15

Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
FIFA 15

Ovaj mali dio gameplaya s Messijem, čudo {#}

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
FIFA 15

Napokon neke konkretne novosti nakon onog sa grafikom i emocijama i bla bla bla nebitno. Possession tackling mi se sviđa iako nije pojašnjeno kako se ostvaruje, ovo za putanju lopte tek treba vidjeti nakon par tekmi ima li tu prave promjene, a agilnost kao takva je oduvijek bila pomalo fail u FIFI. Ne može 40 igrača u igri biti jednako brzo i agilno s loptom ko Messi i spretno s njom ko Iniesta na primjer. Đabe ima Messi agility 99, kad se između 90 i 99 ne vidi tako velika razlika. Već dugo čekamo to da se vidi jasna razlika između onih koji su vrhunski i onih koji su samo jako dobri. Naravno da ne treba pretjerivati pa da ispadne da je Messija nemoguće zaustaviti, ali ako je netko daleko najbolji onda neka bude daleko najbolji, a ne sitno bolji od drugih.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 15

Da, napokon da su ot ostvarili.

Ovaj possesion tackle mi se sviđa, dosta je glupo u 14 kad napraviš dobar klizeči, lopta jednostavno pobjegne, pogotovo sada kad ju fino može zadržat i krenut prema naprijed. Ima novi skill move s Neymarom ,predobro izglda, uskro još i gamescom{#}

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
lovac82 kaže...
Flue kaže...

WTF??? Na PC-u je glupost koji je u svakom pogledu superiorniji od PS3/360 konzola, ne samo da opcenito bolje igra izgleda vec igru na PC-u mozes igrati s Xbox360 ili PS3 kontrolerima. Najzanimljivije od svega je sto to govoris za FIFU 15 (glupost na PC-u lol), a cinjenica je da ce igra biti identicna na PS4/X1/PC platfromama, a inferiornija verzija ce biti upravo za PS3/360

Na PC:u ce biti isto kao i na PS4 jer odlazi Ignite... tako da nece biti rzalike.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
Hexfire kaže...

Napokon neke konkretne novosti nakon onog sa grafikom i emocijama i bla bla bla nebitno. Possession tackling mi se sviđa iako nije pojašnjeno kako se ostvaruje, ovo za putanju lopte tek treba vidjeti nakon par tekmi ima li tu prave promjene, a agilnost kao takva je oduvijek bila pomalo fail u FIFI. Ne može 40 igrača u igri biti jednako brzo i agilno s loptom ko Messi i spretno s njom ko Iniesta na primjer. Đabe ima Messi agility 99, kad se između 90 i 99 ne vidi tako velika razlika. Već dugo čekamo to da se vidi jasna razlika između onih koji su vrhunski i onih koji su samo jako dobri. Naravno da ne treba pretjerivati pa da ispadne da je Messija nemoguće zaustaviti, ali ako je netko daleko najbolji onda neka bude daleko najbolji, a ne sitno bolji od drugih.

Ja sam i dalje protivnik ovakvog remplanja koji je bliži ragbiju nego nogometu. Kada sam vidio u filmiću onog bizona kako se zabija u onog lika sa štitnikom i najavu još realnijih povlačenja i remplanja dojma sam da će prevladavati snaga a ne vještina i kvaliteta igrača.. no dobro, napredak u svim segmentima je dobrodošao dok ne prijeđe u ekstremizam..

13 godina
movie kaže...
Hexfire kaže...

Ja sam i dalje protivnik ovakvog remplanja koji je bliži ragbiju nego nogometu. Kada sam vidio u filmiću onog bizona kako se zabija u onog lika sa štitnikom i najavu još realnijih povlačenja i remplanja dojma sam da će prevladavati snaga a ne vještina i kvaliteta igrača.. no dobro, napredak u svim segmentima je dobrodošao dok ne prijeđe u ekstremizam..

Kad zaigras nogomet shvatit ces da je to sasvim normalno remplanje. Pogotovo kada drugi igrac dode u duel a ne spuzva. Takoder, ono prikazno na animaciji je ocito prekrsaj, ako nebude prekrsaj onda ce to biti problem.

Kad vidim kako Messi i ostala ekipa vode loptu, perfektno nesto. Ono in-game Messia je fenomenalno. 

17 godina
SimeKZ kaže...

Kad zaigras nogomet shvatit ces da je to sasvim normalno remplanje. Pogotovo kada drugi igrac dode u duel a ne spuzva. Takoder, ono prikazno na animaciji je ocito prekrsaj, ako nebude prekrsaj onda ce to biti problem.

Dovoljno dugo igram nogomet da znam da je većina ovih povlačenja, remplanja i silovanja mog igrača prekršaj a nerijetko i žuti karton. No igra je takva pa to ne sankcionira već te potiće da na najjednostavniji naćin zaustaviš protivnika. Najava da sve podižu na viši nivo je dvosmislena. Možda će biti dopuštena još prljavija igra a možda će konačno dozirati silinu kontakta koje će sudac onda pravovremeno sankcionirati.. U svakom slučaju vidjet ćemo...

12 godina
neaktivan

ne znam sta ti igras, ali remplanje ili silovanje tvog igrača nije faul ako protivnik ulazi "rame o rame".

13 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
Flue kaže...

Sorry, možda sam se krivo izrazio, nisam mislio glupost u tome smislu, nego u smislu kako se ea brine za servere, hakere (barem sad u 14-ici)...

Brat će uzeti igru za PC, a ja bi onda uzeo za ps3 (ne smeta mi engine ), ali me samo brine broj igraća na ps3 verziji pošto puno ljudi igra na ps4.

17 godina
jovial kaže...

ne znam sta ti igras, ali remplanje ili silovanje tvog igrača nije faul ako protivnik ulazi "rame o rame".

Gdje sam ja pričao o situaciji rame o rame? Nije silovanje mog igrača kad me 10 metara navlači s leđa za dres da mi na kraju igrač sjedne na guzicu? Što je kad mi s leđa uđe u igrača i ramenom ga odnese da ovaj odleti dva metra?

Što je kad se remplamo a on me usput još konstantno navlači za dres? Svako povlačenje za dres je žuti karton a u fifi je to način kako da bez prekršaja protivniku oduzmeš loptu..o tome ja pričam a ne o " rame o rame" situacijama..

14 godina
FIFA 15

Da je svako povlačenje za dres žuti karton, tekme bi se igrale do 25-e minute.

Ali da je to u FIFI loše odrađeno, sigurno da je. Problem EA-a je što oni svaku promjenu u igri pa makar bila nešto minorno, moraju toliko naglasiti samo kako bi ti gurali svako malo pod nos da je to novost u igri. Umjesto da tu i tamo možeš povući dres protivnika nekažnjeno, ti možeš od centra do 16m vući igrača sve dok mu ne uzmeš loptu. Tu i tamo tek je dosuđen faul, a kamoli karton.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Eh to povlacenje za dres je pes imao jos davnih 90-tih.

Tad se zvao iss64 na N64{#}

2 2 hvala 0
16 godina
picija21 kaže...

Zadnji dio me najviše zanima, 01:16. Nadam se da više neće svirati penal za to, a baš završili filmić da ostane nepoznanica.. 
Ako nešto mrzim onda je to savršen sliding tackle na loptu - penal jer je igrač pao.

Ali izgleda odlično, stavit ću si sivu bradu, nabacit kojih 60 kg, spustit se kroz dimnjak i počastit se sa PS4 na božić ako bude neki fun fifa bundle {#} 

17 godina
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.8.2014 10:04 (movie).
17 godina
Hexfire kaže...

Da je svako povlačenje za dres žuti karton, tekme bi se igrale do 25-e minute.

Ali da je to u FIFI loše odrađeno, sigurno da je. Problem EA-a je što oni svaku promjenu u igri pa makar bila nešto minorno, moraju toliko naglasiti samo kako bi ti gurali svako malo pod nos da je to novost u igri. Umjesto da tu i tamo možeš povući dres protivnika nekažnjeno, ti možeš od centra do 16m vući igrača sve dok mu ne uzmeš loptu. Tu i tamo tek je dosuđen faul, a kamoli kaPitanja i odgovori u svezi pravila nogometne igre za 2014 god.

Pitanja i odgovori u svezi pravila nogometne igre za 2014 god.  46/80

"Kada i kako će sudac sankcionirati povlačenje ili držanje protivničkog igrača"

" Za očito povlačenje i držanje sudac zaustavlja igru, opominje ili isključuje igrača zbog nešportskog ponašanja i dosuđuje izravni slobodni ili kazneni udarac. "

ako koga interesira može pogledati kompletan naputak fife koji je upućen svim savezima za 2014 god.

http://www.google.hr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=15&cad=rja&uact=8&ved=0CEsQFjAEOAo&url=http%3A%2F%2Fwww.nszi.hr%2Fadmin%2Ffile.php%3Ffile%3DPitanja_i_odgovori_Pravila_nogometne_igre_2014..pdf&ei=YlDbU7ntI7TW4QTO0oGQAQ&usg=AFQjCNFbMhnP6HWLzs0X0VgJf3NyeByldQ&bvm=bv.72197243,d.bGQ

Kao što kažeš, ova silovanja u fifi dok me ne sruši na pod su loše napravljena. Povlači ti mene ali do određene granice. Kad ju pređeš ovisno o situaciji žuti ili crveni karton a ne nagrada u vidu oduzimanja lopte.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.8.2014 11:21 (movie).
13 godina
Ok, postoji povlacenje koje nije u redu, ali ce velika vecina tog povlacenja biti faul. Meni se jos nije dogodilo da nije bio faul. Veci problem je prednost, jer ako imas loptu igra pusta prednost i nakon nekog vremena ta prednost nestane i gubisloptu bez sviranog faula niti icega.
14 godina
FIFA 15

Ovo će te vjerojatno šokirati Movie, ali pazi sad: pravila na papiru i provođenje pravila na utakmici nisu ista stvar. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

ono što me također malo živcira u fifi i ubija realnost je to sto su stadioni non stop svuda ispunjeni do posljednjeg mjesta..

pa jbt fifa prije 10 god je imala u sebi da kad igras ligu i kad zaredas losim igrama i rezultatima..broj praznih sjedalica na stadionu je sve manji i manji..pa također i prihodi od ulaznica..

1 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...
Ok, postoji povlacenje koje nije u redu, ali ce velika vecina tog povlacenja biti faul. Meni se jos nije dogodilo da nije bio faul. Veci problem je prednost, jer ako imas loptu igra pusta prednost i nakon nekog vremena ta prednost nestane i gubisloptu bez sviranog faula niti icega.

Meni je još gluplja situacija kad mi lik uđe u 16m a ja stojim ispred njega i ništa ne radim. Lik puca i dok zamahuje po lopti koju udara udara i mene te pada a sudac svira penal za njega? Pa nisam ga taknuo? Samo stojim.

S druge strane pucam po golu, lik mi uklizava ja udaram loptu i njega koji mi je uklizao u udarac a sudac sada svira faul za protivnika a meni daje žuti karton? Ono, ne mogu neki put vjerovati.. općenito je suđenje jedan nivo ispod same igre..

17 godina
Hexfire kaže...

Ovo će te vjerojatno šokirati Movie, ali pazi sad: pravila na papiru i provođenje pravila na utakmici nisu ista stvar. 

Zašto bi me šokiralo? Različiti suci imaju različite kriterije. Pa to si i sam vidio bezbroj puta no ja govorim o pravilima igre a kad ea radi igru trebala bi ju raditi po pravilima igre. Zašto ići u jednu krajnost i od remplanja, povlačenja i udaranja raditi naulu bez potrebe. Kažem, igrao sam s pojedincima koji su me tako izudarali i silovali mi igrače za nepovjerovati. Kakvi majstori u destrukciji. Dopeljali su to do savršenstva i nisu oni krivi već ea sports koji im je to omogućio. Još se sada hvale kako su to sve u ovom izdanju digli na viši nivo..

12 godina
neaktivan
movie kaže...
Hexfire kaže...

Zašto bi me šokiralo? Različiti suci imaju različite kriterije. Pa to si i sam vidio bezbroj puta no ja govorim o pravilima igre a kad ea radi igru trebala bi ju raditi po pravilima igre. Zašto ići u jednu krajnost i od remplanja, povlačenja i udaranja raditi naulu bez potrebe. Kažem, igrao sam s pojedincima koji su me tako izudarali i silovali mi igrače za nepovjerovati. Kakvi majstori u destrukciji. Dopeljali su to do savršenstva i nisu oni krivi već ea sports koji im je to omogućio. Još se sada hvale kako su to sve u ovom izdanju digli na viši nivo..

hehe pravila... pa ea ne radi ni dimenzije terena po pravilu igre... 

13 godina
FIFA 15

Ne radi nitko... jer je ovo igra.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
jovial kaže...

Često slušamo o rukometnim golovima u nogometnoj igri kao što je fifa. Po čemu je izgled ovog gola manje rukometan od onog u fifi?

http://www.tportal.hr/fotografija?imgId=573206

Ili ovo? Rukomet na travi?  Jovial, može objašnjenje ove zadnje fotke? Obrati pozornost na dimenzije gola, peterca, šesnajsterca... strašno, a opet nije fifa..  Tek sad vidiš koliko su u stvari predimenzionirani stadioni u pesu.. nerealno kao i cijela igra...

http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Football_Match_at_Kim_Il_Sung_Stadium.jpg

http://www.worldwinder.com/wp-content/uploads/2013/02/football-match-germany.jpg

otprilike svi igramo s ovom kamerom pa nam teren tako i u fifi izgleda, čudno a....

http://runningcommentary.net/wp-content/uploads/2013/08/Freiburg-Leverkusen1.jpg

Trebali bi znati da neki put iz neke perspektive stvari ne izgledaju onako kako bi vi htjeli.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.8.2014 19:54 (movie).
14 godina
movie kaže...
jovial kaže...

Često slušamo o rukometnim golovima u nogometnoj igri kao što je fifa. Po čemu je izgled ovog gola manje rukometan od onog u fifi?

http://www.tportal.hr/fotografija?imgId=573206

To si ti u paintu radio?

17 godina
Hexfire kaže...

To si ti u paintu radio?

Ova obrada mi je najdraža. Da sam ga samo još malo razvukao mogao je sa svakom nogom biti na jednoj stativi.

http://1.bp.blogspot.com/-yf1G-xNCqeI/T7oJrWrWhpI/AAAAAAAAR4c/UMSvqstrpUY/s1600/messi+goals+pictures+2012+%2822%29.jpg

Ni ova obrada nije loša, mali messi u još manjem golu...

http://barcacentral.com/2012/12/12/cordoba-0-fc-barcelona-2/cordoba-0-2-barcelona-messi-first-goal/

Što više gledam sve ove fotke to mi je jasnije da su teren i golovi u fifi u skladu sa stvarnošću... sve je stvar perspektive..

Očekujem racionalno jovialovo objašnjenje zašto ove fotke izgledaju kao da su iz fife a ne iz pesa?

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.8.2014 20:28 (movie).
14 godina
FIFA 15

Ok, sam ja jedini kome opet nije jasno koga vraga točno movie želi?

Moj PC  
2 2 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice