FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 777.708
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
skala kaže...

Momci trebam savjet. Naime planiram uzeti kao i svake godine FIFU 15 ali imam mali problem sa konfiguracijom. Imam komp od 2008. godine :D i praktički sam sve promijenio osim grafičke, znači i matičnu i procesor i hard i sve sve.. sad da ne duljim imao sam grafičku ATI HD 4870 512 MB koju sam negdje u 3. mjesecu ''ubio'' nakon 4-5 godina, ta grafa je vrtjela sve i svašta na najvećim detaljima i nije bilo problema, e sada imam neko govno od 256 mb i planiram si uzeti u skorije vrijeme nešto novo isključivo za FIFU. 

Imam 8 gb rama

AMD Phenom 965 Quad core.

Trigger, pa i ti igras fifu?

12 godina
protjeran
FIFA 15
Zadnju Fifu koju sam igrao je ona u kojoj je svirala pjesma Funk Soul Brother, ali od ove godine i službeno okrećem leđa Pesu i ponovno počinjem igrat Fifu jer mi se Pes ogadio zbog prošlogodišnjeg izdanja.

3 2 hvala 0
15 godina
Silent horror1992 kaže...
Zadnju Fifu koju sam igrao je ona u kojoj je svirala pjesma Funk Soul Brother, ali od ove godine i službeno okrećem leđa Pesu i ponovno počinjem igrat Fifu jer mi se Pes ogadio zbog prošlogodišnjeg izdanja.

Tacno 15 godina, dobro si izdrzao :)

You better run, you better take cover!
14 godina
neaktivan

:D

Ma uložio sam preko 3 milje kuna do sada iako prve 2-3 godine nisam ništa mijenjao. Sada me samo grafička ubija.

13 godina
neaktivan
FIFA 15

Mene iskreno živcira zaleđe, nemogu bacit normalnu kontru jer mi uvijek sudi zaleđe, a igrač nije u zaleđu

Ma čak nekad i jest, ali u stvarnosti iz takvih kontri, rijetko tko će bit u zaleđu.. Posebno kad mi zaleđe bude na centru jer su njihovi igrači se tak postavili poslje kornera, katastrofa, nerealno..

Drugo, meni smeta širina terena, nekako mi je to premalo, pa igram pol sata poluvreme nemogu napravit recimo 100 dodavanja, a trebao bi moć bez problema

Isto tako igram na pola sata poluvreme, zabijem 20 golova primim 3 možda, a na legendary igram

Delay u kontrolama (što je kolega rekao) je katastrofa, posebno kad igrač počne trčat oko lopte, a ja nemam kontrolu nad njim da ga usmjerim prema toj lopti, recimo situacija - protivnički igrač je pao, ja sam ga ukosio i uzeo čisto loptu bez prekršaja, lopta stoji 3 metra od igrača koji je na podu, a ovaj moj kreten leta oko njegovog igrača ili oko lopte..
Pa onda još nesnosno dugo čekanje dok se igrači izmjene, pa dok krene lopta iz aut linije, sve nekakve tupave animacije

Bilo mi je draže dok nisu igrači sami išli po loptu, već je odma igra se zaustavila i iz iste sekunde je moj igrač mogao izvest aut, a ne da moram čekat 30 sec i gledat debila kak se zabija u ogradu -.-

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Ima nas brate svakakvih i nedo Bog da nam EA krene svima ugađati... Na što bi to ličilo? {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Hrvek1909 kaže...

Mene iskreno živcira zaleđe, nemogu bacit normalnu kontru jer mi uvijek sudi zaleđe, a igrač nije u zaleđu

Ma čak nekad i jest, ali u stvarnosti iz takvih kontri, rijetko tko će bit u zaleđu.. Posebno kad mi zaleđe bude na centru jer su njihovi igrači se tak postavili poslje kornera, katastrofa, nerealno..

Drugo, meni smeta širina terena, nekako mi je to premalo, pa igram pol sata poluvreme nemogu napravit recimo 100 dodavanja, a trebao bi moć bez problema

Isto tako igram na pola sata poluvreme, zabijem 20 golova primim 3 možda, a na legendary igram

Delay u kontrolama (što je kolega rekao) je katastrofa, posebno kad igrač počne trčat oko lopte, a ja nemam kontrolu nad njim da ga usmjerim prema toj lopti, recimo situacija - protivnički igrač je pao, ja sam ga ukosio i uzeo čisto loptu bez prekršaja, lopta stoji 3 metra od igrača koji je na podu, a ovaj moj kreten leta oko njegovog igrača ili oko lopte..
Pa onda još nesnosno dugo čekanje dok se igrači izmjene, pa dok krene lopta iz aut linije, sve nekakve tupave animacije

Bilo mi je draže dok nisu igrači sami išli po loptu, već je odma igra se zaustavila i iz iste sekunde je moj igrač mogao izvest aut, a ne da moram čekat 30 sec i gledat debila kak se zabija u ogradu -.-

Maknes ruku sa sprinta i pokupis loptu, ne bude ti on sam pokupio loptu.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Hrvek1909 kaže...

Maknes ruku sa sprinta i pokupis loptu, ne bude ti on sam pokupio loptu.

Aj sad prije tog boldanog pročitaj šta sam napiso, evo podcrtano ti je čak

13 godina
FIFA 15

Jednostavno je nemoguce da nemas kontrolu nad igracem u toj situaciji... ako se on vrti oko lopte to je zato jer ti drzis sprint.

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
FIFA 15

To nije delay u kontrolama, to je bugoviti Impact Engine koji se ne može odlučiti koju animaciju prikazati.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
FIFA 15

Ima jos jedna stvar koju trebaju ispraviti, a to je izletavanje s golmanom koje je u potpunosti skrpitirano, uvijek ce napucati loptu (nemoguce je predomisliti se u kljucnom trenutku odnosno ne mozemo odrediti hocemo li samo zaustaviti loptu, napucati ili ipak samo dodati jer on samo izleti kao ludak i uvijek raspuca loptu kada izleti npr. van sesnaesterca).

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 15

Meni se više puta desi kad izletavam s golmanom da ništa ne napravi makar uvijek isuca loptu. Jednostavno nastavi trčati s njom.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Pozdrav svima {#}

Ja se nadan da će u budućnosti ispravit nekoliko stvari:

-kornere: prejednostavno se daju golovi, i da malo veća gužva bude među igračima, da se malo guraju i sl. a ne da samo stoje na mistu

-veličinu igrališta

-reakcije golmana (iako vidin na next gen konzolama da su već puno bolje... ja inače igran na PC-u)

-još malo poboljšat animacije šuteva i dodavanja

-udarci glavom (nekad su prejaki)

-fizika baluna (može se još malo usavršit... npr. kad ispucan balun iz svog šesnaesterca on cilo vrime putuje istom brzinom sve dok ne izađe u protivnički gol-aut, a odbije se od terena ka da je sklizak od kiše)

-promjenjivo vrime(npr. počne bude sunčano a završi sa kišon ili kad je kiša da ne pada cilo vrime itd.... ali dobro, to je sad već pretjerivanje {#})

-žešća reakcija publike kad se igraju derbiji za razliku od malih utakmica, npr. gromoglasni zvižduci dok ljuti rival ima balun i tako to...

-licence za ligu prvaka i europsku ligu

za sada je to to, jer po ovome šta najavljuju neće više ništa tribat neko vrime

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lovac82 kaže...

Ima jos jedna stvar koju trebaju ispraviti, a to je izletavanje s golmanom koje je u potpunosti skrpitirano, uvijek ce napucati loptu (nemoguce je predomisliti se u kljucnom trenutku odnosno ne mozemo odrediti hocemo li samo zaustaviti loptu, napucati ili ipak samo dodati jer on samo izleti kao ludak i uvijek raspuca loptu kada izleti npr. van sesnaesterca).

Da, na kraju krajeva zašto bih ja ispucao loptu u bunar kad mogu izletiti i dodati prvom do sebe. Ovo je malo žešća debilana. No jednako je debilno kad moj golman stoji na crti a lopta pored njega ide u golaut a on je neće pobrati niti ja mogu na njega utjecati da to napravi. Još je gore kad protivnik baci dugu u mojih 16 m  pored gola, onako više na krilnu poziciju a ja bih s golmanom to trebao pobrati kao od šale no on stoji na crti a protivnik stiže loptu na korner liniji i zavrće u sredinu i eto frke a sve se moglo spriječiti da mi je golman izašao na stranu po tu loptu i pobrao je on na korner crti a ne protivnički igrač.

Još mi je neshvatljivije zašti u nekim situacijama kad protivnik centrira na neka dva metra od gola moj golman boksa loptu preko gola a ne van 16m ili je jednostavno uhvati?

Kad pobrojim sve ove nelogičnosati a znam da će se i ove godine ponovitri potpuno mi je svejedno jer se netko smije ili plače na igralištu i je li mu kosa viori raspuštena ili u repu na vjetru.

Ajmo prvo srediniti jednostavna nogometna pravila i neke logične situacije a onda na kozmetiku i higijenu... toliki uložen trud da bih ja poslije gledao kako mi sudac oduzima mogućnost kontre zato kaj je lopta upućena igraču u zaleđu presjećena, on nije njom igrao a sudac svira zaleđe i ja izvodim prekid umjesto da iskoristim kontru i zabijem? Još je smiješnije kad mu vraća prednost zato kaj je već drugi ili treći igrač u nizu izgubio loptu a prekršaj je bio na onom prvom, no igra ima vremenski sat kad vraća prednost a ne vrednuje zbivanja na terenu.. no dobro, bar će mi sad igrači moći iskazati emocije i negodovanje sudačkim odlukama i propustima igre...

16 godina
FIFA 15

Bas sam ja htio reci za taj problem o golmmanu. Lopta ide sama prema njemu i ja drzim Y i on umjesto da je samo lagano smiri i doda on ju labavo pukne u sredinu i protivnik zabi gol u praznu mrezu jer se ovaj jos uvijek valja po podu od siline udarca. I to se događa i online i u single. ima jos kada lopta ide po rubu 16m i ja drzim Y i on tapka na mjestu koda ce mu mjehur puknut umjesto da lagano doseta do nje prije protivnika..al ne on odluci na petercu tapkat i kad protivnik primi loptu on se vrati na peterac ovaj nabaci i eto gola. Odma pozivcanim tako da se nadam da ce to srediti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

I onda u PES-u ne valjaju golmani! {#}{#}

11 godina
neaktivan
FIFA 15

Neznam ekipa kakvih problema imate sa vrtarima, ali Čech je **beni "superman" na goolu... Jučer sam sa njim imao jedno istrčavanje, gdJe sam sa njim pokupio loptu, trznuo protivničkog napadača i dodao svom veznjaku. Koji je to majstor od vratara {#} Nekad mi bude žao protivnika kada vidim što čovjek sve skida i boksa.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2014 9:58 (Anchor Man).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Anchor Man kaže...

Neznam ekipa kakvih problema imate sa vrtarima, ali Čech je **beni "superman" na goolu... Jučer sam sa njim imao jedno istrčavanje, gdJe sam sa njim pokupio loptu, trznuo protivničkog napadača i dodao svom veznjaku. Koji je to majstor od vratara {#} Nekad mi bude žao protivnika kada vidim što čovjek sve skida i boksa.

Kojeg imaš Čecha? Normalnog, TOTS ili?

I always tell the truth.Even when I lie.
17 godina
soja kaže...

I onda u PES-u ne valjaju golmani! {#}{#}

Vrapca koji skakuće po crti ne možeš nazvati golmanom! Ovdje govorimo što bi trebalo popraviti da golman bude još bolji dok u pesu treba krenuti ispočetka jer apsolutno ništa ne valja! Lika samo zato kaj stoji na crti ne možeš nazvati golmanom..

11 godina
neaktivan
Bruno_K!ng kaže...
Kojeg imaš Čecha? Normalnog, TOTS ili?

Obična gold kartica, kao i svi ostali... Za osvojiti nešto, nema potrebe za kojekavim exkluzivama, nego samo dobro uštiman orkestar. "Čudom se čudim", kada vidim koliko ljudi daju žive love za coinse da bi došli do bjesne ekipe, ali eto, svatko i ma ssvoje veselje, stoga, samo naprijed. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2014 11:18 (Anchor Man).
15 godina
FIFA 15

nitko one govori o nadoknadi.. to mi je jedna od ogromnih gresaka u fifi. bude 2 min nadoknade mi igramo 2 minute u stvarnosti.
trcanje po loptu u aut je isto uzas.. aj da je blizu nje al on pretrci cijelo igraliste i na kraju opet prekinu igru i netko drugi izvede.
Primjetio sam i da kad npr zabijem gol i protivnik krece s centra, moji svi igraci stoji ko kipovi i treba im uzasno puno prevena da se pokrenu.. tako sam puno i dobio i dao golova.
Bilo bi stvarno dobro kad bi napravili kao sto je pes imao Played ID da se bar ovi najbolji igraci razlikuju od ostalih.. ima dosta mjesta za napredak.
Koliko je fifa bolja od pes-a govori o tom da frend i ja jos uvijek kad god mozemo igramo 1vs1.. Pes mi je tamo u 12. mjescu bio dosadio 
I ono stiskanje kocke i povlačenje za dres je i isto previse.. trgaju se ko ludi a ni ne svira faul, trebaju malo smanjiti effekt te kocke (ili koja je vec kod vas kontrola)

http://trakt.tv/user/MjezZza
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2014 12:38 (maxy0).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 15

Ehh da se i ja osvrnem na nadoknadu, suci su toliko retardirani da je to strašno, evo recimo jučer igram iimam kontru 4 na 1 i već sam oko 30m od gola i pošaljem loptu i on sudi kraj. Pa kakve su to gluposti, i to tako svaki puta, ne samo jučer.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tommy_123 kaže...

Ehh da se i ja osvrnem na nadoknadu, suci su toliko retardirani da je to strašno, evo recimo jučer igram iimam kontru 4 na 1 i već sam oko 30m od gola i pošaljem loptu i on sudi kraj. Pa kakve su to gluposti, i to tako svaki puta, ne samo jučer.

Valjda si igrao s Hajdukom protiv Dinama

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan
FIFA 15

Ako nemaš ništa pametno reći, rađe šuti.

Moj PC  
1 6 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 15

jeli ko šta načuo za golove glavom, neznan za vas al ja ludin sa 14kon, samo golovi glavon, a kad igras protiv retardiranih ljudi kojima nije ništa bitno nego pobjeda digne se tlak na 1000

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tommy_123 kaže...

Pa ajde to mogu shvatiti, kraj je kraj ma gdje ti bio u tom trenutku na terenu.. inače kraj svira kad je lopta oko centra, rijetko kad je oko 16m. Neki put je ne možeš izbiti i nikako da svira kraj i onda te dvije ili tri minute traju i traju... Mene više ebe i ne mogu shvatiti zašto mi zaustavlja kontru i vraća mi izvođenje zaleđa koje je bezveze svirao jer protivnički igrač u zaleđu nije bio ni blizu lopte pošto sam je ja presjekao i krenio u kontru?  Mene opet to pere...

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2014 18:12 (movie).
17 godina
Du_Jo_Cro kaže...

jeli ko šta načuo za golove glavom, neznan za vas al ja ludin sa 14kon, samo golovi glavon, a kad igras protiv retardiranih ljudi kojima nije ništa bitno nego pobjeda digne se tlak na 1000

Netko ludi zbog golova glavom, netko zbog skilla, netko zbog soliranja... uvijek netko zbog nečeg ludi a stvar je vrlo jednostavna... kad naučiš igrati onda ti je svejedno kako protivnik igra. Igrao sam protiv lika koji je doslovno sve lopte u zraku tijekom tekme pobrao. I kad sam je vidio u golu njegov igrač je podmetnuo glavu ispred mogu u zadnjem trenu. Nevjerojatno. Da smo igrali dva dana ne bih mu zabio gol glavom... takav sam imao osjećaj..

11 godina
protjeran
Hahahha ajde ako je uzmem pa ce mo se nac i odigrat koju prijateljsku da vidimo skill ;) kazem ti nema problema dobivam ja redovito ali kad izgubim radi pet golova glavom na nacin da igrac skoci dva metra u zrak a moji ga ignoriraju ili u slucaju da sam ja na lopti namjerno zakasne ili faliju, isto kad posaljes balun u for pa on malo zastane dovoljno da obrambeni udje u klinc s tobom. Ima tih stvarcica koje se moraju desavat ali golovi s glavom su namisteni i grozni EDIT: ugl zna li itko išta o tome?
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2014 19:48 (Du_Jo_Cro).
13 godina
Du_Jo_Cro kaže...
Hahahha ajde ako je uzmem pa ce mo se nac i odigrat koju prijateljsku da vidimo skill ;) kazem ti nema problema dobivam ja redovito ali kad izgubim radi pet golova glavom na nacin da igrac skoci dva metra u zrak a moji ga ignoriraju ili u slucaju da sam ja na lopti namjerno zakasne ili faliju, isto kad posaljes balun u for pa on malo zastane dovoljno da obrambeni udje u klinc s tobom. Ima tih stvarcica koje se moraju desavat ali golovi s glavom su namisteni i grozni EDIT: ugl zna li itko išta o tome?

Ja se ne sjecam kad sam primio gol glavom od kad mi obranu igraju Toprak i Sokratis.

15 godina
neaktivan
FIFA 15

Korneri i ubaci su op u fifi14. To svatko zna. Ako se to nastavi u 15, čeka nas onda još više frustracija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice