FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.662.704
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 14
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Pa ako vodis loptu onda nemas 80 pace... ima nesto manje.. 

Muriel      90 sprint speed

Gamberini 74 sprint speed

Koliko murielu moraš skiniti da bi gamberini s njim mogao trčati ravnopravno? Jedino ako muriel trči i kontrolira dvije lopte istovremeno gamberini ima neke šanse...

Stvarno si movie nekad cudan. Ajde uzmi loptu i trci na 100m i nek uz tebe trci netko bez lopte pa me bas zanima dokle ces doc. Pogotovo ako jos ides u remplanje nemas sta trazit. Jel itko od vas ovdje uopce igrao nogomet ovako a da nije na kompu.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
neaktivan
Aha, 7,8, i prvi srednje. Zadnjeg veznog. Tada mi je Biśćan bio uzor. :-)
Šteta što nisam nastavio.
17 godina
SimeKZ kaže...

Stvarno si movie nekad cudan. Ajde uzmi loptu i trci na 100m i nek uz tebe trci netko bez lopte pa me bas zanima dokle ces doc. Pogotovo ako jos ides u remplanje nemas sta trazit. Jel itko od vas ovdje uopce igrao nogomet ovako a da nije na kompu.

Da. baš si čudan, u kojem to sportu netko trči 100m paralerno s nekim... inače nogomet igram cijeli život i još uvijek igram natjecateljski nogomet. Brži igrač je uvijek brži igrač, s loptom ili bez nje. Sjeti se kako je to izgledalo prije koji tjedan kad je loptu pored de michelisa primio messi i kako ga je ostavio iza sebe i to s loptom u nogama i s remplanjem. I što je ovom preostalo? Pogledaj kad na širokom prostoru loptu primi ronaldo što se događa? Primjerice utakmica švedska - portugal kad je ronaldo pored švedskih balvana prolazio i ostavljao ih iza sebe kao da ne igraju isti sport? Daj nemoj biti smiješan i opravdavati ovakve gluposti.. Ali da ne idemo tako daleko dođi do botinca na igralište i stavit ću te pored jednog veterana koji će s centra krenuti prema golu s loptom a ti ga probaj zaustaviti i stići pa da te vidim..

Sporiji igrač ima jedinu šansu u dobrom postavljanju i ako u tom trenutku kod prvog kontakta ne dođe do lopte a brži igrač je gurne pored njega, gotovo je... neće ga više stići. Gledam to svaki tjedan uživo i pisdim kad im tako napadač pobjegne..

Zakaj ovako brzo trči s loptom preko cijelog terena a trebao bi bar 20% sporije i zašto ga nitko ne stiže?

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.3.2014 19:39 (movie).
14 godina
FIFA 14

Bravo Movie, za primjer si uzeo dvojicu igrača kakvi se rađaju jednom u 100 godina. Stvarno argument na mjestu. Naravno, ak Messi ne gubi na brzini sa loptom u nogama onda neće ni neki tamo Muriel {#}

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Da. baš si čudan, u kojem to sportu netko trči 100m paralerno s nekim... inače nogomet igram cijeli život i još uvijek igram natjecateljski nogomet. Brži igrač je uvijek brži igrač, s loptom ili bez nje. Sjeti se kako je to izgledalo prije koji tjedan kad je loptu pored de michelisa primio messi i kako ga je ostavio iza sebe i to s loptom u nogama i s remplanjem. I što je ovom preostalo? Pogledaj kad na širokom prostoru loptu primi ronaldo što se događa? Primjerice utakmica švedska - portugal kad je ronaldo pored švedskih balvana prolazio i ostavljao ih iza sebe kao da ne igraju isti sport? Daj nemoj biti smiješan i opravdavati ovakve gluposti.. Ali da ne idemo tako daleko dođi do botinca na igralište i stavit ću te pored jednog veterana koji će s centra krenuti prema golu s loptom a ti ga probaj zaustaviti i stići pa da te vidim..

Sporiji igrač ima jedinu šansu u dobrom postavljanju i ako u tom trenutku kod prvog kontakta ne dođe do lopte a brži igrač je gurne pored njega, gotovo je... neće ga više stići. Gledam to svaki tjedan uživo i pisdim kad im tako napadač pobjegne..

Zakaj ovako brzo trči s loptom preko cijelog terena a trebao bi bar 20% sporije i zašto ga nitko ne stiže?

Ocito je to neka zupanijska liga gdje ti igras.

Inace, ako ne znas, igre se rade na vjerovatnostima... ako jedan igrac ima finishing 100 onda znaci da ce svaki njegov udarac unutar 16m biti gol. Ako Muriel ima pace 90, dok vodi loptu mozd apadne za 10%, ako ga igrac vuce sa krugom padnes za jos 10% dolazimo do pace.a od kojih 70... to znaci da ce igrac sa vecim paceom od 70 njega prestici. Isto tako akceleracija igra tu ulogu i sve ostalo. 
Igre se rade na vjerovatnosti da ce se nesto u tom trenutku dogodit i za toliko pada performansa igraca. Nije sve RL u toj igri, zapravo nije nista osim 22 igraca, igralista i lopte... Zato ne lupetaj...

17 godina
Hexfire kaže...

Bravo Movie, za primjer si uzeo dvojicu igrača kakvi se rađaju jednom u 100 godina. Stvarno argument na mjestu. Naravno, ak Messi ne gubi na brzini sa loptom u nogama onda neće ni neki tamo Muriel {#}

Pogledaj  neke od golova koje je muriel zabio ove godine u talijanskoj ligi. Priimjerice kad je krenio od centra s loptom u nogama i otresao se dvojce i lagano zabio. Nije muriel tako bezvezan igrač kako ti misliš. Nije talentiran niti bog nogometa kao messi ali u fizičkom dijelu je savim konkurentan pa i brži od messia.. a i zna..

dva ne mogu srušiti tamo nekog muriela..

čak ni dva igrača ne mogu zaustaviti u 16m tamo nekog muriela..

gledajući ovo čovjek bi pomislio da gleda messia kako rola i zabija a ne tamo nekog muriela...

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.3.2014 21:53 (movie).
17 godina
SimeKZ kaže...

Inace, ako ne znas, igre se rade na vjerovatnostima... ako jedan igrac ima finishing 100 onda znaci da ce svaki njegov udarac unutar 16m biti gol. Ako Muriel ima pace 90, dok vodi loptu mozd apadne za 10%, ako ga igrac vuce sa krugom padnes za jos 10% dolazimo do pace.a od kojih 70... to znaci da ce igrac sa vecim paceom od 70 njega prestici. Isto tako akceleracija igra tu ulogu i sve ostalo. 
Igre se rade na vjerovatnosti da ce se nesto u tom trenutku dogodit i za toliko pada performansa igraca. Nije sve RL u toj igri, zapravo nije nista osim 22 igraca, igralista i lopte... Zato ne lupetaj...

Prvo ti lupetaš jer sve je počelo oko toga zakaj igrač s paceom 74 bez problema sustigne igrača s paceom 90 a ne je li neko nekoga vukao, češao po jajima i što ja znam. Dakle dogodilo se x puta da trčim recimo s robbenom a sagna iza mene par metara i bez problema sustiže robbena. O tome je riječ.  Daj mi reci u stvarnoj situaciji robben s loptom u nogama i u punom trku ide prema golu a sagna nekoliko metara iza njega, je li realno očekivati da će ga sagna sustići do kaznenog prostora i uzeti mu loptu ili će ostati tih nekoliko metara iza i robben će do 16m još povećati svoju prednost nad njim?

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.3.2014 21:38 (movie).
14 godina
FIFA 14

Pa ak je Robben već pri kraju sa snagom naravno da će ga lakše sustići. Nije isto sprintu prvoj i devedesetoj minuti tekme. I da, zaboravio sam da je Muriel dobar ko i Messi. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

https://docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0AkqT-LkXqQIFdGVYbzdxN0J4UThZaTUwYzJYdkR1NkE&output=html

Novi transferi!  Diamanti i Juninho više nisu u packovima, Diego je u A. Madridu

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.3.2014 22:44 (antiljano27).

1 0 hvala 4
15 godina
neaktivan
fico ipo kaže...
CroatianRacer kaže...
soft kaže...
soft kaže...

Imam nešto coinsa viška, pa me zanima gdje ih se može unovčiti. Ili ako jenetko ovdje zainteresiran neka se javi na pm.

za 100 kn se dobije 300k, 200 kn = 600k...

to jos nigdje nisam vidio, najjeftinije sto sam vidio je 7 funti za 100k.

Čovik je jeftin, 7 funti ti izađe 65kn...

evo trenutna cijena 100 k coinsa je 3.96 funti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.3.2014 22:51 (CroatianRacer).
17 godina
Hexfire kaže...

Pa ak je Robben već pri kraju sa snagom naravno da će ga lakše sustići. Nije isto sprintu prvoj i devedesetoj minuti tekme. I da, zaboravio sam da je Muriel dobar ko i Messi. 

Pa kad nije isto zakaj u 4 minuti tekme robben ne može pobjeći sagni koji ga bez problema stiže a bio je nekoliko koraka iza njega? Hoćeš reći da bi u 90 minuti robben bez problema pobjegao puno sporijem igraču i da priliku za kontru čuvam za kraj tekme jer eto robbenu treba nešto više vremena da se zagrije i spori sagna umori? Što se muriela tiče, nisi ništa zaboravio jer očito nemaš pojma kakav je muriel igrač niti si ga ikada gledao jer da jesi ne bi ti prošli post bio tako posprdan glede muriela..

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.3.2014 23:00 (movie).
16 godina
neaktivan
FIFA 14

Prekini više!!!!!

Moj PC  
0 8 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 14

Hahahaha, ako ništa drugo, barem se nasmiješ u ovoj temi{#}

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Praetorian1 kaže...

Prekini više!!!!!

Kaj ti se padobran nije otvorio pa ovako naglo padaš?

15 godina
neaktivan
FIFA 14

A ovaj movie, legenda šta drugo :D

Kako ubaciti custom taktiku, vidio sam da se može ali kako točnije ?

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...

https://docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0AkqT-LkXqQIFdGVYbzdxN0J4UThZaTUwYzJYdkR1NkE&output=html

Novi transferi!  Diamanti i Juninho više nisu u packovima, Diego je u A. Madridu

To!

Nadam se da cu vratit ukozeno trostruko..

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Na treningu si namijestis i sejvas npr pod imenom -Pes je sranje!

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
14 godina
Tommy_123 kaže...

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
11 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
14 godina

Prestani spammati, koji ti je vrag...

17 godina
Hexfire kaže...

Nemoj ga čitati ako ti smeta, koji ti je vrag?  Dečko je simpatično složio par rečenica bez točke, zareza, razmaka, padeža... Umjesto da ga ohrabriš u pisanju ti ovako...

Moramo mu držati fige da ga ne snimi praetorian1 koji će ga istu sekundu prijaviti zbog još jedne teme o fifi i još na krivom mjestu.. izgleda da je bolje igrati pes. Nitko te ne primjećuje niti doživljava, ovako..

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.3.2014 13:00 (movie).
14 godina
movie kaže...
Hexfire kaže...

Nemoj ga čitati ako ti smeta, koji ti je vrag?  Dečko je simpatično složio par rečenica bez točke, zareza, razmaka, padeža... Umjesto da ga ohrabriš u pisanju ti ovako...

Moramo mu držati fige da ga ne snimi praetorian1 koji će ga istu sekundu prijaviti zbog još jedne teme o fifi i još na krivom mjestu.. izgleda da je bolje igrati pes. Nitko te ne primjećuje niti doživljava, ovako..

Na čemu si ti točno? Čovjek je u najmanje 3 različite teme koliko sam vidio, a koje nemaju nikakve veze sa fifom postavio taj link. To se zove spammanje. Zbog čega bih ohrabrivao takvo ponašanje? 

14 godina
neaktivan
soft kaže...
soft kaže...

Imam nešto coinsa viška, pa me zanima gdje ih se može unovčiti. Ili ako jenetko ovdje zainteresiran neka se javi na pm.

Ajde da i zadnji 500.000 coinsa ostane na forumu, za 150kn su vaši.

17 godina
Hexfire kaže...

Na čemu si ti točno? Čovjek je u najmanje 3 različite teme koliko sam vidio, a koje nemaju nikakve veze sa fifom postavio taj link. To se zove spammanje. Zbog čega bih ohrabrivao takvo ponašanje? 

Na stolici sam, trenutno... ako na fifa temi postaš link vezan za fifu ne bih rekao da je to spamanje...

14 godina
neaktivan
soft kaže...
soft kaže...
soft kaže...

Ajde da i zadnji 500.000 coinsa ostane na forumu, za 150kn su vaši.

Preskupo imas ovdje za 12.64 funti plus pokriju 5% EA poreza.http://www.fifa13coinsbuy.co.uk/pc/product_44620716.html

Logika je najjednostavniji način da samouvjereno dođeš do krivog zaključka..
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.3.2014 15:34 (softicmarlon).
11 godina
neaktivan
Ne znam kaj vidite u tom Kabulu.?
Obrana mi je bolja kad je Lovren na njegovom mjestu. Lovren i Luiz- zakon.
Jelavić postigao prvi hat-trik.
Đeko je k_rac naspram Jelavića.
13 godina
Subjektivno je to... A i ovisi o poravnanju planeta kak tko igra...
17 godina
softicmarlon kaže...

Preskupo imas ovdje za 12.64 funti plus pokriju 5% EA poreza.http://www.fifa13coinsbuy.co.uk/pc/product_44620716.html

Je li pokriju i ban?

13 godina
neaktivan
prcko_croatia kaže...
Ne znam kaj vidite u tom Kabulu.?
Obrana mi je bolja kad je Lovren na njegovom mjestu. Lovren i Luiz- zakon.
Jelavić postigao prvi hat-trik.
Đeko je k_rac naspram Jelavića.

Točno kako ti je Simek rekao, skroz je to subjektivno. Kaboul je zasigurno jedan od najboljih CB-ova u FUT-u ako znaš igrat s njim kako treba. 

13 godina
neaktivan
FIFA 14

ljudi sto bi promijenili u ovoj momcadi? KLIK

Imam 30k.

''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice