ako mogu dodat jer mislim da to ima velike veze s momentumom i ovom raspravom. primjecujem da neko vrijeme me spaja stalno s igracima s losim signalom. onda neko vrijeme s dobrim signalom. onda s igracima koji forsiraju brzinu pa onda s igracima koji stalno rade neke finte. onda itd itd. uvijek s jednom vrstom igraca. i onda ako mi neki leze stalno dobivam, ako mi neki ne leze onda stalno gubim. itd. takoder ne ovisno o stilu igre protivnika primjecujem da neko vrijeme dobivam sve zivo po meni realno gledajuci slabije protivnike od mene i to dosta. i to sve u istoj lizi, tj drugoj. isto se dogadalo i u prvoj. onda me stalno pocne odjedanput spajat samo s puno jacim protivnicima od mene. i nemogu nista zivo dobit. nemam sanse nikakve. to mi niko ne moze rec da se to ne namjesta s kim ce me spojit? ili? bas me sad zanimaju vasa misljenja.
Mislim da si DEBELO upravu. Fico možda nije shvatio, ali meni se dešavalo ponekad da igram i do 5-6 tekmi sa nekim švabama (barem ako je suditi po nazivu klubova) a i u FIFA 13 sam znao naletiti na nekoliko talijana zaredom ili švaba, jer ih čujem preko mikrofona kako šprehaju. EA je definitivno izvršio kategorizaciju i sve zavisi gdje će te ubaciti po završetku sezone, što opet zavisi da li si prošao dalje ili si ispao u niži rang.
A tebi SimeKZ preporučujem da se ne foliraš i neomalovažavaš, jer samo žešći naivci mogu povjerovati da se ništa ne dešava. Ajde objasni mi molim te, zašto moji igrači u nekih 15-ak (ključnih) situacija nađu u raskoraku iako su igrači međusobno povezani idealnim (zelenim) chem. crtama?
Ovamo prigovaraš nama radi kukanja zbog momentuma, a ti kukaš zbog defanzivnog stila igre protivnika ili ovih koji forsiraju l1+y. Samo da znaš, da bi JA odmah prestao igrati fifu kada bi nekom prigovorio to što igra ultra def. ili bilo što drugo. Toliko za sada.