FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.662.264
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FIFA 14
prcko_croatia kaže...
Malo prije lik igrao sa mnom imao je Pirla i Diamantia u vezi, formacija mu bila 4-4-2. Ubio sam ga sa svojih 3-4-3 (4-1 rez). Toliko o cam-u u vezi. Da bar u onoj ligi koju igramo mogu nekog tak napucat sa svojim talijanima.

Pa mislim jel ko tu reko da je dobro uopce imati dva Cama u vezi u 442.. sigurno ne.. nego jedan Cam i jedan klasican CDM...

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
11 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
Cvek07 kaže...
rookica19 kaže...

evo smijes se joveticu i garciji, pa vidi se da si tek pocea igrat

Pa meni je to smijesno..... ako netko zeli igrati dodat cu ga

Garcia je najbolji Cdm skoro u igri,a Jovetic Sturrigde combo je skoro najbolji combo u igri pitaj kolegu Encyanixa pa ce ti on objasnit..Svakako mozeno odigrat,ali kad popravim komp dodaj me Draksides...

sry jbg ne mozemo igrat(nisam vidio naslov teme) {#}

cvek
13 godina
Ja ne znam sta gurate tog sturridga a lik je hebena trutina i desnu nogu ima samo za uc u tramvaj. A Garcia je previse trom i spor za cdm poziciju u danasnjoj fifi pa ja ne znam kako je sturridge jaci igrac od bentekea ili konea a Garcia je za nzonzia kao rare igraca mala beba...
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
SimeKZ kaže...
Ja ne znam sta gurate tog sturridga a lik je hebena trutina i desnu nogu ima samo za uc u tramvaj. A Garcia je previse trom i spor za cdm poziciju u danasnjoj fifi pa ja ne znam kako je sturridge jaci igrac od bentekea ili konea a Garcia je za nzonzia kao rare igraca mala beba...

Blebetas gluposti iskreno...

11 godina
neaktivan
FIFA 14

Ima netko za igrat na ps3? {#}

cvek

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
kone -taj je lud. Uvijek trpa. I onaj mutavi Remy.
11 godina
neaktivan
http://www.futhead.com/14/players/13361/mobido-diakite/
Kad sam stavio tog lika u obranu, smijali ste se, rekli da je Chiellini tata za njega.
E pa ova crnčuga siluje Diega Costu u šesnaestercu.
Dok je Chiellini uvijek slabiji pored Coste.
Upravo zbog Coste sam i bacio Chiellinia na transver. Al ga niko neće.pa je sad rezerva.
13 godina
neaktivan
Cvek07 kaže...
drakula789 kaže...
Cvek07 kaže...
rookica19 kaže...

evo smijes se joveticu i garciji, pa vidi se da si tek pocea igrat

Pa meni je to smijesno..... ako netko zeli igrati dodat cu ga

Garcia je najbolji Cdm skoro u igri,a Jovetic Sturrigde combo je skoro najbolji combo u igri pitaj kolegu Encyanixa pa ce ti on objasnit..Svakako mozeno odigrat,ali kad popravim komp dodaj me Draksides...

sry jbg ne mozemo igrat(nisam vidio naslov teme) {#}

Wtf????

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
11 godina
neaktivan
PC
cvek
17 godina
prcko_croatia kaže...
Malo prije lik igrao sa mnom imao je Pirla i Diamantia u vezi, formacija mu bila 4-4-2. Ubio sam ga sa svojih 3-4-3 (4-1 rez). Toliko o cam-u u vezi. Da bar u onoj ligi koju igramo mogu nekog tak napucat sa svojim talijanima.

Nije problem u cam-u u vezi već u odabiru igrača. Ova dva navedena zajedno nemaju snagu, igru glavom te def 90. Stvarno je čudno kaj si ga raznio u sredini a kasnije i rezultatom.. no bez obzira na sve u jednoj tekmi se svašta može dogoditi bez obzira na kvalitetu igrača , formaciju i igrača koji igra.. jednostavno neki put tekma ode u smjeru na koji nisi računao i teško se vratiti.. to je nogomet...

13 godina
neaktivan
FIFA 14

Skupio sam 30.000 coinsa i ovo mi je sljedeći cilj. Ako imate kakvih kiritka što da promjenim volio bih čuti.

EUNE: RayzCRO

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ovo mi je novi account, tu sam ja već godinu i pol, ne brini.

14 godina
FIFA 14

Dosta o gameplayu fife 14, ajmo malo o coinsima{#}

Moj PC  
0 2 hvala 0
11 godina
neaktivan
Fiorentina- super klub :)
cvek
11 godina
Rayz00 kaže...

Skupio sam 30.000 coinsa i ovo mi je sljedeći cilj. Ako imate kakvih kiritka što da promjenim volio bih čuti.

modrić nikako neide u cdm,on ti je vise za cm ili cam,i jesi li igrao s takvom formacijom prije?

15 godina
neaktivan
Rayz00 kaže...

Na CDM-a Xabi Alonso, a po meni je Villu beskorisno stavljati na LM, pogotovo u ovakvoj formaciji, jer nema neki pace. Možeš bolje iskombinirati nešto sa jednom od 433 formacija, a na krila staviti Villu i Pedra.

12 godina
neaktivan
FIFA 14

pozdrav, 

imam problem sa igrom, znaci postavke su sve na max igra savrseno radi sve do 20 minute igre, tada pocne trzati sama od sebe i tako do kraja.. probao sam ukljuciti i iskljuciti (disable windows aero theme) ali opet isto...

Pa eto molim ako neko zna u cemu je problem??

NightHawk
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
The_K kaže...
Rayz00 kaže...

modrić nikako neide u cdm,on ti je vise za cm ili cam,i jesi li igrao s takvom formacijom prije?

fico ipo kaže...
Rayz00 kaže...

Na CDM-a Xabi Alonso, a po meni je Villu beskorisno stavljati na LM, pogotovo u ovakvoj formaciji, jer nema neki pace. Možeš bolje iskombinirati nešto sa jednom od 433 formacija, a na krila staviti Villu i Pedra.

Ovu formaciju igram sa Serie A timom i najbolje mi leži. Ok, stavit ću Xabia umjesto Modrića ali me brine LM, nemam nekih super mogućnosti jer sam stavio Soldada gore,a njega ne želim mjenjati. Hvala na kritikama, ako može koji savjeti koga staviti na LM bio bih vrlo zahvalan, naravno pri tome da ostane 352 formacija. {#}

EUNE: RayzCRO
15 godina
FIFA 14

Kako je ovaj Mlapa (Hawk) bolestan igrac u 4-1-4-1 formaciji... odusevljen sam..  usao je u mojih top 5 visokih ST-a tip je visok, jak, brz i ima dobar udarac.. Jaca i brza verzija adebayora/Jo-a 
Ovaj IF Traore isto nije los.. igrac po mom ukusu.. tip ima nevjerojatnu brzinu skillanja nesto tipa neymar i bolje cak i mogu vam rec da je to prvi IF koji mi se svidja ove godine.. a probao sam sve zivo sto se toga tice ..

Inace ovo je squad: http://www.futhead.com/14/squads/7763527/ 

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2014 22:47 (Encyanix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Encyanix kaže...

Kako je ovaj Mlapa bolestan igrac u 4-1-4-1 formaciji... odusevljen sam..  usao je u mojih top 5 visokih ST-a tip je visok, jak, brz i ima dobar udarac.. Jaca i brza verzija adebayora/Jo-a 

Mlapa je hebena zvjer... a ne kosta puno za tako dobrog silvera...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
neaktivan
Rayz00 kaže...
The_K kaže...
Rayz00 kaže...

fico ipo kaže...
Rayz00 kaže...

Ovu formaciju igram sa Serie A timom i najbolje mi leži. Ok, stavit ću Xabia umjesto Modrića ali me brine LM, nemam nekih super mogućnosti jer sam stavio Soldada gore,a njega ne želim mjenjati. Hvala na kritikama, ako može koji savjeti koga staviti na LM bio bih vrlo zahvalan, naravno pri tome da ostane 352 formacija. {#}

Griezmanna na LM..

11 godina
neaktivan
FIFA 14

Balloteli-Di Natale (Muriel) :O

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Ja sam poslije 4 odigrane tekme protiv kolega u ligi, koji imaju Ibarba, stekao dojam da je taj isti Viktor Ibarbo najbolji napadač u čitavoj FIFI. Taj odlučuje pobjednika u 90'-oj, zabija sa 35m, zabija glavom kao nenormalan (strahujem od svakog kornera ili centaršuta sa strane), na udaljenosti od 40m do gola u stanju je povuči i povaljati 3-4 stopera i na kraju zabiti sa ruba kaznenog prostora itd., ili jednostavno rečeno, radi se o "ultimativnom napadaču". Jbt., naprosto me izludio, da sam na kraju od muke i sebi kupio jednog.

El CapitanO
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.3.2014 8:13 (Anchor Man).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
FIFA 14

Sada par puta naletio na likove,slabe momčadi,portugalci,2. eng. ovako u igri nisu nešto,ali kada je korner on ima neki svoj,svi njegovi se stanju izvan moje gol linije i čekaju,kada pukne svi utrče i zabi gol,još šalje felšanu loptu i nikak da se postavim,i tako svaki korner gol. Imate li vi kakav lijek protiv toga? neki trik,il da se i dalje pokušavam postavljat? (mada nemam na koga jer u polju nema njegovog igrača.) Jednom sam uzeo loptu i pretrčao sam pred golmana pošto su svi njegovi ostali kod mog gola. Ajde pa su bili slabi i iz igre sam nadoknadil,al mi smeta to kaj ide samo na kornere takve i svaki je gol.

Btw. kakav vam je hazard? Kupio ga al mi schurle i brži i okretniji i bolji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
izvone kaže...

Sada par puta naletio na likove,slabe momčadi,portugalci,2. eng. ovako u igri nisu nešto,ali kada je korner on ima neki svoj,svi njegovi se stanju izvan moje gol linije i čekaju,kada pukne svi utrče i zabi gol,još šalje felšanu loptu i nikak da se postavim,i tako svaki korner gol. Imate li vi kakav lijek protiv toga? neki trik,il da se i dalje pokušavam postavljat? (mada nemam na koga jer u polju nema njegovog igrača.) Jednom sam uzeo loptu i pretrčao sam pred golmana pošto su svi njegovi ostali kod mog gola. Ajde pa su bili slabi i iz igre sam nadoknadil,al mi smeta to kaj ide samo na kornere takve i svaki je gol.

Btw. kakav vam je hazard? Kupio ga al mi schurle i brži i okretniji i bolji.

Ono što ja pokušavam na custom kornerima je odabrat najvišeg i najjačeg igraca u skoku i postavit ga negdje blizu penala bliže golmanu i s njim hvatat onda loptu, to je meni do sada bilo najučinkovitije.

14 godina
neaktivan
FIFA 14

Kada je najbolje vrijeme za kupiti IF kartice koje su izašle prošli tjedan?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ne spaja mi se na Fut. Dalje opet nekaj rade. Kako je kod vas?

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.3.2014 11:37 (prcko_croatia).
13 godina
FIFA 14

jel to opet serveri ne rade ili..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Mislim da ne. Niti web app mi ne ide, niti u fut u igri.
14 godina
prcko_croatia kaže...

Ne spaja mi se na Fut. Dalje opet nekaj rade. Kako je kod vas?

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice