FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.663.150
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Fifa 14
Defa.psd kaže...

a inače su ti igrači mrge

Dobro sada...mozes se sprdati, a ja osobno imam dojam da pojedini igraci nisu pogodjeni onako kako bi trebali biti. Ovdje iskljucivo mislim na igrace koji igraju u jacim i poznatijim klubovima...nesto tu fali...Moze biti da je samo do mene...ali smio bi se kladiti da to nije to, jer pratim nogomet i znam kako dozivljavam i vidim igraca u stvarnosti a kako u fifi...pa sada...nekome je smjesno a netko ce razumjeti...boze moj.

l'architetto
15 godina
KODAK17 kaže...
Defa.psd kaže...

a inače su ti igrači mrge

Dobro sada...mozes se sprdati, a ja osobno imam dojam da pojedini igraci nisu pogodjeni onako kako bi trebali biti. Ovdje iskljucivo mislim na igrace koji igraju u jacim i poznatijim klubovima...nesto tu fali...Moze biti da je samo do mene...ali smio bi se kladiti da to nije to, jer pratim nogomet i znam kako dozivljavam i vidim igraca u stvarnosti a kako u fifi...pa sada...nekome je smjesno a netko ce razumjeti...boze moj.

slažem se s time i razumijem na što misliš. Nadam se da će to prenijeti u igru, bar na next-gen ako ne na trenutne konzole. Recimo i Messi koji im je zaštitno lice u igri ne izgleda baš kao Messi iz stvarnosti. Messi u FIFA-i je nekako štakav i mršav, a on u stvarnosti nije takav. FIFA ima problem s tim modelima igrača, ili su premršavi i štakavi, ili onako deblji. Valjda je to do trenutnog enginea, jer mislim da bi to bez problema riješili bar za ove poznatije igrače da mogu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
neaktivan
Fifa 14

Neznam, meni ova nex gen izgleda dosta dobro. Znam treba pričekati full igru i prabat, ne demo, ali ja sam jako optimističan u vezi ovog nastavka...

Ove stvari poput gibanja dresova, publike i modela lica mi nisu bila bitna, jer to tako i tako to možeš vidjet možda 20sec po jednom susretu, kad je neka animacija, ali uvijek ih skipam tako da... 

Mislim da Ignite bude puno toga dobrog prezentiro, ona primanja, dodavanja, šutevi, uff... Jedva čekam...

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Ninobj kaže...

Neznam, meni ova nex gen izgleda dosta dobro. Znam treba pričekati full igru i prabat, ne demo, ali ja sam jako optimističan u vezi ovog nastavka...

Ove stvari poput gibanja dresova, publike i modela lica mi nisu bila bitna, jer to tako i tako to možeš vidjet možda 20sec po jednom susretu, kad je neka animacija, ali uvijek ih skipam tako da... 

Mislim da Ignite bude puno toga dobrog prezentiro, ona primanja, dodavanja, šutevi, uff... Jedva čekam...

Cijelo vrijeme ea sports skriva next gen fifu kao zmija noge. U principu do danas nisi vidio ništa konkretnog iz igre niti sam gameplay. No 20.08 ea ima konferenciju na gamescomu na kojoj će predstaviti igru i gdje će po prvi put biti igriv demo na konzolama nove generacije. Još malo i sve će karte biti na stolu!

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.8.2013 19:21 (movie).
14 godina
Fifa 14

Vjerojatno zato jer nemaju šta pametno pokazati. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 4 hvala 0
15 godina
Hexfire kaže...

Cemu to? samo upadnes sa nekom glupom spikom.. bolje da nisi nista napisao..

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.8.2013 20:27 (Encyanix).
14 godina
Encyanix kaže...
Hexfire kaže...

Cemu to? samo upadnes sa nekom glupom spikom.. bolje da nisi nista napisao..

Nego koji je razlog da se baš ništa nije vidjelo od next gen verzije? Sigurno je spremna za umnožavanje...

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...

Nego koji je razlog da se baš ništa nije vidjelo od next gen verzije? Sigurno je spremna za umnožavanje...

Pa s obzirom da igra izlazi krajem godine čisto sumnjam da je pri kraju. Pogotovo jer se radi na novom engineu za novu konzolu  i rade paralerno dvije igre.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.8.2013 22:22 (movie).
17 godina
Hexfire kaže...

Je li imaju ili nemaju nešto pametno za pokazati saznati ćeš točno 20.08. kad će igra biti predstavljena i posjetioci sajma moći će je zaigrati. Reakcije igrača će biti dostupne isti dan na netu pa ćeš moći na osnovu toga nešto više znati.

14 godina
movie kaže...
Hexfire kaže...

Je li imaju ili nemaju nešto pametno za pokazati saznati ćeš točno 20.08. kad će igra biti predstavljena i posjetioci sajma moći će je zaigrati. Reakcije igrača će biti dostupne isti dan na netu pa ćeš moći na osnovu toga nešto više znati.

Majke ti šta si naporan sa ponavljanjem tog 20.08. I btw, počinje 21.

Ne možeš znati što točno će EA prikazati, iako se praviš ko da imaš neke inside informacije koje nitko drugi ne zna lol. I kakve to ima veze što nemaju ništa pametno za pokazati u ovom trenutku? Jer da imaju, nešto bi već rekli. Makar kakve točno prednosti donosi novi engine osim apsolutno bezveznog gužvanja dresova. 

17 godina
Hexfire kaže...

Majke ti šta si naporan sa ponavljanjem tog 20.08. I btw, počinje 21.

Ne možeš znati što točno će EA prikazati, iako se praviš ko da imaš neke inside informacije koje nitko drugi ne zna lol. I kakve to ima veze što nemaju ništa pametno za pokazati u ovom trenutku? Jer da imaju, nešto bi već rekli. Makar kakve točno prednosti donosi novi engine osim apsolutno bezveznog gužvanja dresova. 

Kako sam rekao, ea ima konferenciju 20.08, i tada će se sve znati a ti i dalje pjevaj svoje pjesmice mržnje...

http://www.ea.com/gamescom-2013

Kaj se Ignate enginea tiče do neke informacije si mogao doći na netu da te to interesiralo...

http://www.easports.com/ignite

http://reviews.cnet.com/8301-9020_7-57585497-222/ea-announces-ignite-engine-for-next-gen-sports-games/

http://venturebeat.com/2013/06/18/ea-sports-ignite-is-the-multisport-star-of-game-engines/

Sasvim sigurno, 20.08. ćeš saznati više detalja kad će sve karte biti stavljene na stol. BTW, ipak je izgleda 20.08. ea konferencija a ne 21.08. kako si sugerirao...

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.8.2013 10:22 (movie).
16 godina
neaktivan

0 1 hvala 0
17 godina

Ovisno što te interesira?

Ako te interesira kada će biti službeno predstavljena fifa, to je 20.08.

Ako te interesira kada službeno počinje sajam, to je 21.08.

Ako te interesira kada će sajam biti otvoren za javnost, to je 22.08.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.8.2013 12:26 (movie).
14 godina
Fifa 14

Znači ovako.

20.08. će EA imati pre-gamescom konferenciju kao što je Konami imao na E3. Taj datum je za nas normalne skoro nebitan jer će nas EA samo "objektivno" upoznati sa tim koliko next gen FIFA rula. Naravno, ona druga ekipa će već nakon toga raditi preorder Ultimate verzije za 700 kuna. Slušat ćemo hvalospjeve od EA-a i "pro igrača" kao i prošle godine za FIFU 13. Sve je bolje, sve je super i sve je za pet.

21.08. Službeno počinje gamescom, ali ne za širu javnost, pa će možda biti ipak više informacija, ako EA da igru na igranje. Neki preview tekstovi će opet biti smeće, ali možda se čudom nađe i neki koji će uspjeti pronaći i lošu stranu next gen FIFE.

22.08. Može svatko doći na sajam i tu bi trebalo onda biti hrpa mišljenja i you tube filmića, naravno ako EA da igru na igranje.

Pa stoga, iako movie potencira taj 20.08. kao datum dolaska Krista, tek na završetku gamescoma ćemo znati da li informacija o next gen nije bilo zbog nerada ili zato jer Konami čeka sa prstom na CTRL+V da mogu prebaciti sve što EA objavi u PES, kao što tvrdi movie.

Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Znači ovako.

20.08. će EA imati pre-gamescom konferenciju kao što je Konami imao na E3. Taj datum je za nas normalne skoro nebitan jer će nas EA samo "objektivno" upoznati sa tim koliko next gen FIFA rula. Naravno, ona druga ekipa će već nakon toga raditi preorder Ultimate verzije za 700 kuna. Slušat ćemo hvalospjeve od EA-a i "pro igrača" kao i prošle godine za FIFU 13. Sve je bolje, sve je super i sve je za pet.

21.08. Službeno počinje gamescom, ali ne za širu javnost, pa će možda biti ipak više informacija, ako EA da igru na igranje. Neki preview tekstovi će opet biti smeće, ali možda se čudom nađe i neki koji će uspjeti pronaći i lošu stranu next gen FIFE.

22.08. Može svatko doći na sajam i tu bi trebalo onda biti hrpa mišljenja i you tube filmića, naravno ako EA da igru na igranje.

Pa stoga, iako movie potencira taj 20.08. kao datum dolaska Krista, tek na završetku gamescoma ćemo znati da li informacija o next gen nije bilo zbog nerada ili zato jer Konami čeka sa prstom na CTRL+V da mogu prebaciti sve što EA objavi u PES, kao što tvrdi movie.

Ne znam zašto imaš stalno potrebu lagati i izmišljati? Ja nigdje nisam rekao da nešto tvrdim pogotovo ne idiotarije koje navodiš, samo sam rekao da se zbog konkurencije puno ne govori i da se čega zadnji tren kako bi se karte stavile na stol. Da nije tako, odavno bi sve znali, a eto ne znamo... nego daj mi reci koliko čovjek mora biti inteligentan pa reći da informacija o igri nema zbog nerada i činjenice da nemaju što pokazati?

Ne znam zašto se kao registrirani i osvjedočeni mrzitelj ove igre uopće zamaraš njome?  Tako te libo ona stvar kakva će igra biti kad ti u glavi imaš posložen film.. i da bude opet najbolja ti ćeš i dalje trubiti suprotno..

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.8.2013 13:22 (movie).
14 godina
movie kaže...

Ja nigdje nisam rekao da nešto tvrdim 

wat?

Ne mrzim igru nego mrzim nedostatak napretka i prodavanje iste igre za veće pare. I naravno da je samo budalama svejedno kakva će biti FIFA pošto to direktno utječe na kvalitetu PES-a i obrnuto.

17 godina
Hexfire kaže...

Ne mrzim igru nego mrzim nedostatak napretka i prodavanje iste igre za veće pare. I naravno da je samo budalama svejedno kakva će biti FIFA pošto to direktno utječe na kvalitetu PES-a i obrnuto.

Ja bih samo dodao da jedino budale ocjenjuju igru koja uopće nije izašla!  Istina je da fifa negativno utjeće na kvalitetu pesa. Što je fifa bolja to je pes gori.  Dovoljno je pogledati zadnjih par godina pa i nije neki problem to za shvatiti.. Ne znam kako si došao do zaključka da ti svake godine prodaju istu igru za veće novce? Za fifu13 sam izdvojio manje novca nego za fifu12? A meni igra bolja? Kad sam je pokrenio više nikada nisam stavio fifu 12...

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.8.2013 17:20 (movie).
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
movie kaže...

Ja nigdje nisam rekao da nešto tvrdim 

wat?

Hvala ti što si upravo nazvao budalama većinu foruma. 

Izdvojit ću opet novce za igru, neću platiti 400kn, već nekih 300 max, samo cd key. Mislim da to nije puno novaca s obzirom da igru igram cijelu godinu, dosta vremena trošim na nju i drži me okupiranim godinu dana. Rjetko koja igra to može. Da nema FUT-a možda je i ne bi uzeo. Čak i da mi prodaju istu igru samo s novim dresovima i transferima vjerojatno bi je uzeo.

Recite mi koliko trošite na alkohol, cigarete, kavu i ostale poroke godišnje. U mjesec dana većina ljudi na cigarete potroši 300kn. Mene FIFA ispada manje od 30kn mjesečno, tako da prozivanje ljudi koji će uzeti FIFU14 bez obzira na sve budalama, je u najmanju ruku, jadno.

15 godina
Fifa 14

Al nejde mu u glavu to sto ako je igrica sad dobra zasto bi oni uopce mjenjali "cijeli" gameplay kad mogu jos dodat par sitnica, ako ove godine pes bude bolji to je vec druga stvar.. e tek onda bi po meni trebali promjenit dosta toga da nas zadive.. no mislim da pes i ove godine nece moc parirati fifi.. vidi se napredak ali i dalje je to nista naspram fife.. Mene samo jedna stvar muci i kad bi nju rijesili ja nebi bio sretniji.. a to je da maknu momentum.. znaci ako to ostane i u fifi 14..  nema sanse da je kupim..

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
Fifa 14

Kad bi dali manual only matcheve za FUT kupio bi fifu pa makar kupio i PES ako se ispostavi da bude bolji.

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
DangerouS kaže...
Hexfire kaže...

Hvala ti što si upravo nazvao budalama većinu foruma. 

Ma nemoj? Prije bih rekao da je većina onih koji bi radije imali 2 odlične nogometne igre, nego jednu koja ne napreduje i jednu koja je neigriva. Ali, moguće da si i ti u pravu...

17 godina
Fifa 14

FIFA je na sadašnjem engineu očito doživjela svoj vrhunac. Možda firma zato i prelazi na novi engine koji je neuspordivo napredniji i razvojnom studiju daje više slobode i mogućnosti u daljnjem napretku igre.

Što će nam ponuditi i hoće li opravdati očekivanja next gen fifa vidjet ćemo uskoro...

Moj PC  
2 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
movie kaže...

FIFA je na sadašnjem engineu očito doživjela svoj vrhunac. Možda firma zato i prelazi na novi engine koji je neuspordivo napredniji i razvojnom studiju daje više slobode i mogućnosti u daljnjem napretku igre.

Što će nam ponuditi i hoće li opravdati očekivanja next gen fifa vidjet ćemo uskoro...

Da sve je to ljepo samo za konzole,  a mi Pc igrači se možemo ljepo slikati...

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.8.2013 21:14 (Firefox72).
17 godina
Firefox72 kaže...

Da sve je to ljepo samo za konzole,  a mi Pc igrači se možemo ljepo slikati...

Koliko sam shvatio iz napisa tako će biti ovu godinu a već sljedeće godine i pc igrači će dobiti next gen fifu.

14 godina
movie kaže...

Koliko sam shvatio iz napisa tako će biti ovu godinu a već sljedeće godine i pc igrači će dobiti next gen fifu.

Trenutni izgovor im je da je prosječni PC preslab za taj uber super novi engine, a upitno je da li će se u roku godine dana prosječna konfiguracija poboljšati. Vrlo lako bi mogli i FIFU 15 lupit samo na nove konzole poradi veće prodaje. Ako će FIFA 14 izaći tek na proljeće kako su sugerirale prve informacije, onda je pitanje koliko ljudi će kupiti novu konzolu samo radi toga, umjesto da pričeka još 5-6 mjeseci na novi nastavak.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.8.2013 22:20 (Hexfire).
17 godina
Hexfire kaže...

Trenutni izgovor im je da je prosječni PC preslab za taj uber super novi engine, a upitno je da li će se u roku godine dana prosječna konfiguracija poboljšati. Vrlo lako bi mogli i FIFU 15 lupit samo na nove konzole poradi veće prodaje. Ako će FIFA 14 izaći tek na proljeće kako su sugerirale prve informacije, onda je pitanje koliko ljudi će kupiti novu konzolu samo radi toga, umjesto da pričeka još 5-6 mjeseci na novi nastavak.

Zašto spominješ prve informacije kad imamo novije koje kažu da će fifa u prodaju izaći zajedno s pojavom novih konzola na tržištu?

14 godina
movie kaže...
Hexfire kaže...

Zašto spominješ prve informacije kad imamo novije koje kažu da će fifa u prodaju izaći zajedno s pojavom novih konzola na tržištu?

Zato jer je na većini stranica još uvijek naveden Q1 2014 kao datum izlaska. 

17 godina
Hexfire kaže...

Sreća pa desetak dana čekanja ne izgleda kao cijela vječnost kako bi saznali točan datum a ne nagađali je li istina kaj na plotu piše...

Usput, stranice koje ja pratim a posvećene su fifi sve redom najavljuju igru kasnije ove godine s pojavom novih konzola, ali kako rekoh još desetak dana pa ćemo vidjeti tko je bio u pravu i načijem plotu točnije piše..

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.8.2013 13:19 (movie).
14 godina
movie kaže...
Hexfire kaže...

Sreća pa desetak dana čekanja ne izgleda kao cijela vječnost kako bi saznali točan datum a ne nagađali je li istina kaj na plotu piše...

Usput, stranice koje ja pratim a posvećene su fifi sve redom najavljuju igru kasnije ove godine s pojavom novih konzola, ali kako rekoh još desetak dana pa ćemo vidjeti tko je bio u pravu i načijem plotu točnije piše..

Jedina sitna rupa u tvom postu je što ne možeš znati hoće li EA dati točan datum izlaska...

17 godina
Hexfire kaže...

Jedina sitna rupa u tvom postu je što ne možeš znati hoće li EA dati točan datum izlaska...

Da, to je problem i tvog posta.. sve je to rekla kazala..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice