FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.662.526
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Fifa 14

Zna ko neku dobru stranicu gdje je moguce preorderati fifu 14 povoljno?

http://www.youtube.com/user/HyperGamingStudiosHD?feature=mhee
Moj PC  
2 3 hvala 0
13 godina
Re: Fifa 14
KODAK17 kaže...
movie kaže...
KODAK17 kaže...

...da FIFU rade Ameri (SAD) nebi se cudio ni najmanje, ali Kanadjani??? Njih sam uvjek smatrao kao vise kulturne i odmjerene...

Kanađani i nogomet? Nešto sam propustio ovih godina?

Nisi nista propustio :D mislio sam na to, sto toliko forsiraju turbo, pace, boost ...inace ove karakteristike krase njihove susjede 

skripting ako ne izbace iz igre definitivno ne kupujem, preorder ne dolazi u obzir dok ne čujem dojmove. to mi je najgori segment cijele igre.

17 godina
BoobZ kaže...

skripting ako ne izbace iz igre definitivno ne kupujem, preorder ne dolazi u obzir dok ne čujem dojmove. to mi je najgori segment cijele igre.

Ne kužim? Kaj te briga što netko kaže za igru? Imaš demo, probaš, vidiš i odlučiš hoćeš ili nećeš kupiti. Kako netko drugi može utjecati na tvoju odluku što ćeš ili nećeš igrati?

17 godina
Fifa 14
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.7.2013 21:43 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
BoobZ kaže...

Ne kužim? Kaj te briga što netko kaže za igru? Imaš demo, probaš, vidiš i odlučiš hoćeš ili nećeš kupiti. Kako netko drugi može utjecati na tvoju odluku što ćeš ili nećeš igrati?

u demu je jedan gameplay u FUT-u sasvim nešto drugo barem kod Fife 13, vjerojatno će biti i za 14

17 godina
BoobZ kaže...

u demu je jedan gameplay u FUT-u sasvim nešto drugo barem kod Fife 13, vjerojatno će biti i za 14

FUT nije FIFA pa otuda i razlike u gameplayu..

16 godina

FUT je mod unutar Fife. Sasvim je logično za očekivati jednaki gameplay kao i u Seasonsu, no tad utakmice nebi toliko hokejaškim rezultatima završavale. Ipak svi vole zabiti 8 istih golova u jednoj utakmici {#}

šumski put je bio ravan.
17 godina
dreammaker kaže...

FUT je mod unutar Fife. Sasvim je logično za očekivati jednaki gameplay kao i u Seasonsu, no tad utakmice nebi toliko hokejaškim rezultatima završavale. Ipak svi vole zabiti 8 istih golova u jednoj utakmici {#}

Zašto bi to bilo logično? Različiti modovi imaju različite prioritete. U FUT-u se sve okreće oko chemistrya a i pace je bitna stavka igre... Iz toga je lahko iščitati kako gameplay neće biti isti kao u seasonsu. Što se tiče istih golova to je privilegij svakog moda. Kad otkriješ kako je najlakše zabiti uvijek tako igraš i zabijaš, pa i u seasonsu. Nije on nikakva iznimka. Što se količine golova tiče sve ovisi kako se otvori. Nekad i u seasonsu padne osam golova kao i u futu ali isto tako dogodi se da i u futu bude teško zabiti... nema pravila..

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.7.2013 21:41 (movie).
15 godina
Fifa 14
to što rade sa FUT-om je debilno. Bilo bi puno bolje kad bi taj mod bio malo realniji, a ne arkadna sprdačina, samo kvare odličnu ideju koju su imali s time. Ali jbg, onda bi bilo manje igrača nego sad, što znači manja zarada, a znamo da je ipak u pitanju EA.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...
to što rade sa FUT-om je debilno. Bilo bi puno bolje kad bi taj mod bio malo realniji, a ne arkadna sprdačina, samo kvare odličnu ideju koju su imali s time. Ali jbg, onda bi bilo manje igrača nego sad, što znači manja zarada, a znamo da je ipak u pitanju EA.

A što bi trebali napraviti? Najigraniji mod s najviše igrača? Daš ljudima ono što hoće igrati, ni više ni manje..  nikad svi neće biti zadovoljni...

16 godina
movie kaže...
antimadridista kaže...

A što bi trebali napraviti? Najigraniji mod s najviše igrača? Daš ljudima ono što hoće igrati, ni više ni manje..  nikad svi neće biti zadovoljni...

Napraviti FUT for kids i manual FUT. Riješen problem!

šumski put je bio ravan.
14 godina
movie kaže...

Zašto bi to bilo logično? 

Zato jer je... Mod unutar igre ne bi smio imati toliki utjecaj na sam gameplay da napravi drugu igru iz toga. 

movie kaže...
antimadridista kaže...

A zašto FUT ne bi imao isti gameplay kao i ostatak igre? Baš me zanima kome se toliko sviđa ova brza, akradna, nesposobnim klincima prilagođena, izlika za nogomet. Najveći broj ljudi igra FUT zbog slaganja dream teama(ova), tradeanja karticama i ostalih sitnica koje idu uz to. Stvarno treba biti poseban u glavi da ga igraš samo zato jer ti gameplay paše.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
dreammaker kaže...

Pa to bi imalo smisla...  prvi put kad ga pokreneš pita te auto ili manual i kad se opredjeliš nema nazad i igraš samo s likovima koji imaju iste postavke kao i ti..  samo bilo bi interesantno vidjeti koliko bi koja opcija imala igrača?

16 godina
movie kaže...
dreammaker kaže...

Pa to bi imalo smisla...  prvi put kad ga pokreneš pita te auto ili manual i kad se opredjeliš nema nazad i igraš samo s likovima koji imaju iste postavke kao i ti..  samo bilo bi interesantno vidjeti koliko bi koja opcija imala igrača?

Mnogo njih ne traži simulaciju već arkadu, oni će na assisted igrati. Ostali mogu igrati manual pa makar samo popodne nalazili protivnike. Manual je presakriven, treba napraviti manual mod pa bi više ljudi ušlo u isti. No to ih ne zanima. 

šumski put je bio ravan.
17 godina
Fifa 14

Lik je igrao neki dan i nije dobro... razlog za zabrinutost?

http://www.videogamer.com/xbox360/fifa_14/preview-3426.html?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
movie kaže...

Ono što njemu smeta meni apsolutno paše {#}

šumski put je bio ravan.
12 godina
neaktivan

Čovjek kaže da je mnogo sporija od FIFE 13, neke stvari se čine dobrima, a neke ne. No sve u svemu, vidjet ćemo :)

13 godina
neaktivan
lik ako hoce da igra fliper nek ode u igraonicu ili nek kupi fliper i nek igra po ceo dan....ako fifa 14 ne poradi na optimizaciji za PC ...sto bi bila naucna fantastika...zasto to kazem...danas zamenio plocu,porcesor i stavio ujedno ddr3 8 gb rama hyper blue jedino mi grafa ostala ista i po pravilu ovo sto sam zamenio je ne uporedivo brzi i jace nego sto sam imao a menjao sam jer mi je otisla maticna i onda rekoh da menjam pa kad menjam nek menjam kako treba i krenem ja malo pre da igram fifu 13 UT kad ne da secka nego rastura a na staroj konfiguraciji milina i onda sam se smejao jedno pola sata i shavtio da ova fifa 13 je po meni ne poluprozivod nego sranje jedno koje nema sanse da kupim ,instaliram call of duty black i hitmana i igrica radi ko sat.....instaliram pes 13 radi ko sat i na kraju instaliram 2k13 i to radi ko sat. a sve ove igrice osim hitmana su mi stekale na staroj konfiguraciji....

stari procesor e 7500 2.9...nov i5 4570 3.2

pre sam imao neku maticnu plocu na ddr2 sa 4 gb rama a sada imam neku asusovu b85m-3 sa 8 gb rama ddr hyper blue i graficka za sada hd radeon 5670 ddr5 1gb

znaci smejao sam se ko lud kada sam video sta se desava sada kad igram fifu hahahahahahahahahah
13 godina
neaktivan
movie kaže...

Razlog za optimizam...ma pogledaj  samo tu golcinu na drugoj slici....hu la la...

l'architetto
17 godina
Red_Star_Forever kaže...
lik ako hoce da igra fliper nek ode u igraonicu ili nek kupi fliper i nek igra po ceo dan....ako fifa 14 ne poradi na optimizaciji za PC ...sto bi bila naucna fantastika...zasto to kazem...danas zamenio plocu,porcesor i stavio ujedno ddr3 8 gb rama hyper blue jedino mi grafa ostala ista i po pravilu ovo sto sam zamenio je ne uporedivo brzi i jace nego sto sam imao a menjao sam jer mi je otisla maticna i onda rekoh da menjam pa kad menjam nek menjam kako treba i krenem ja malo pre da igram fifu 13 UT kad ne da secka nego rastura a na staroj konfiguraciji milina i onda sam se smejao jedno pola sata i shavtio da ova fifa 13 je po meni ne poluprozivod nego sranje jedno koje nema sanse da kupim ,instaliram call of duty black i hitmana i igrica radi ko sat.....instaliram pes 13 radi ko sat i na kraju instaliram 2k13 i to radi ko sat. a sve ove igrice osim hitmana su mi stekale na staroj konfiguraciji....

stari procesor e 7500 2.9...nov i5 4570 3.2

pre sam imao neku maticnu plocu na ddr2 sa 4 gb rama a sada imam neku asusovu b85m-3 sa 8 gb rama ddr hyper blue i graficka za sada hd radeon 5670 ddr5 1gb

znaci smejao sam se ko lud kada sam video sta se desava sada kad igram fifu hahahahahahahahahah

Probaj od nekog posuditi nVidia grafičku pa vidjeti. Uglavnom ljudi imaju problema s fifom koji imaju ati grafulje..

17 godina
dreammaker kaže...

Ono što njemu smeta meni apsolutno paše {#}

I kako sada pomiriti dvije strane? Ono što njemu smeta tebi paše i ono što tebi paše njemu smeta. Tako je i globalno... nemoguće je napraviti igru da svima paše... u takvoj situaciji gledaš što paše većini..

Bojim se da si ti u tom slučaju u manjini..

13 godina
neaktivan
Al meni nije seckalo na staroj konfiguraciji sa starim procesorom ,maticnom i sa slabijom memorijom rama...dok recimo cal of duty na starom je trzalo dok sada radi ko sat....a ista je graficka...
17 godina
Red_Star_Forever kaže...
Al meni nije seckalo na staroj konfiguraciji sa starim procesorom ,maticnom i sa slabijom memorijom rama...dok recimo cal of duty na starom je trzalo dok sada radi ko sat....a ista je graficka...

Samo probaj pa javi kako je bilo...  do tada probaj i u game settings lockati fps na 60

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.7.2013 12:04 (movie).
16 godina
neaktivan
movie kaže...

Bojim se da si ti u tom slučaju u manjini..

Naravno da je u manjini kad ekipa uživa u futu koji je jad i bijeda gameplay a u famoznom modu pro clubs, koji ima potencijal bit jedan od najzabavnijih modova ikad, svi koriste metar i žilet debose s afro frizurama i imaju pace 99 i to je dovoljno da se pobijedi protivnik koji se trudi biti realan.

Druga godina za redom da nas 3,4,5 proba igrat pro clubs i super nam je prva 2 dana. Onda počnu dolazit pejsovci debilni sa mikrofonkama i dignu nam živce.

Vrlo se jednostavno može taj problem riješiti. Na svaki mod koji postoji u fifi napraviti MANUAL mod. 

To je jedini filter za ljude koji vole fifu zato kaj nemoraju znati igrati nego samo držat "sprint" i usmjeravat gljivice prema golu (dovoljno je i tribini iza gola)..

Tu nema diskusije, to je tak priznao to netko ili ne..

Jadno je to kaj ja (kao primjer) koji sam bio uz ne puno igranja 7. u svijetu na MANUAL postavkama u futu gubim 8:0 zato kaj sam debil koji sam odabarao MANUAL kontrole. 

Poanta priče kao što uzorak u mom postu pokazuje je - MANUAL, to rješava sve probleme.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.7.2013 12:32 (DadoZG).
17 godina
DadoZG kaže...

Naravno da je u manjini kad ekipa uživa u futu koji je jad i bijeda gameplay a u famoznom modu pro clubs, koji ima potencijal bit jedan od najzabavnijih modova ikad, svi koriste metar i žilet debose s afro frizurama i imaju pace 99 i to je dovoljno da se pobijedi protivnik koji se trudi biti realan.

Druga godina za redom da nas 3,4,5 proba igrat pro clubs i super nam je prva 2 dana. Onda počnu dolazit pejsovci debilni sa mikrofonkama i dignu nam živce.

Vrlo se jednostavno može taj problem riješiti. Na svaki mod koji postoji u fifi napraviti MANUAL mod. 

To je jedini filter za ljude koji vole fifu zato kaj nemoraju znati igrati nego samo držat "sprint" i usmjeravat gljivice prema golu (dovoljno je i tribini iza gola)..

Tu nema diskusije, to je tak priznao to netko ili ne..

Jadno je to kaj ja (kao primjer) koji sam bio uz ne puno igranja 7. u svijetu na MANUAL postavkama u futu gubim 8:0 zato kaj sam debil koji sam odabarao MANUAL kontrole. 

Poanta priče kao što uzorak u mom postu pokazuje je - MANUAL, to rješava sve probleme.

Istina. Ja sam jedno dva tjedna igrao gotovo sve postavke na manual i jednu dobijem, dvije izgubim... dopisdhilo pa se vratio kao i svi. No da je glupo, glupo je... s ebenim murielom ekipa zabija bombe u 90 s dvadesetak metara koliko god puta puknuli. Stavi majstore na manual pa da vidim tebe i muriela..  još ono, zabiju mi gol pa pet puta pregledavaju isti a ja zapucam pet zicera jer ne mogu uopće gol pogoditi..

16 godina
neaktivan
movie kaže...
Istina. Ja sam jedno dva tjedna igrao gotovo sve postavke na manual i jednu dobijem, dvije izgubim... dopisdhilo pa se vratio kao i svi. No da je glupo, glupo je... s ebenim murielom ekipa zabija bombe u 90 s dvadesetak metara koliko god puta puknuli. Stavi majstore na manual pa da vidim tebe i muriela..  još ono, zabiju mi gol pa pet puta pregledavaju isti a ja zapucam pet zicera jer ne mogu uopće gol pogoditi..

To je to, dok oni ne stave manual (za traženje protivnika) na sve modove ja koji isključivo manual igram nemam niti jedan mod osim seasons-a i friendlisa..

Je8at ga, nadao sam se promjenama na bolje za manual igrače a oni stave finese shot s glavom {#}.

Nekaj ćemo igrat, baš me zanima kaj, Pes14, Fifu14 ili Fifu13..

17 godina
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
znaci otisao preko puta kuce kod komsije koji ima jos jaci komp od mene i pre tri dana kupio neku nvidia grafu samo za nju dao koliiko ja sve ukupno za procesor,memoriju i plocu zajedno i njemu secka a sve ostalo radi ko svajcarac...plus meni je na staroj konfiguraciji bilo podeseno tj to sam sacuvao podesavanja znaci na 60 fps da radi bez aero i na 2x i na high ito je radilo kao sat i na rezoluciji 1440 x 900 a sad ko da imam slabiji komp a i komsija se smorio mada on pegla pes tako da je samo rekao meni ti igraj polu rpozivod koji kupujes umesto da igras pes a ja kazem hocu ali kad izadje pes 14 .....
15 godina
movie kaže...

nikad dosta novca. Mada su trebali otići još korak dalje, trebali su napraviti svoj gamepad sa "ultra pace" tipkom za dodatni pace koju nema niti jedan drugi gamepad na tržištu. Da vidiš kako bi se to prodavalo, ko vruće krafne {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.7.2013 14:43 (antimadridista).
17 godina
Red_Star_Forever kaže...
znaci otisao preko puta kuce kod komsije koji ima jos jaci komp od mene i pre tri dana kupio neku nvidia grafu samo za nju dao koliiko ja sve ukupno za procesor,memoriju i plocu zajedno i njemu secka a sve ostalo radi ko svajcarac...plus meni je na staroj konfiguraciji bilo podeseno tj to sam sacuvao podesavanja znaci na 60 fps da radi bez aero i na 2x i na high ito je radilo kao sat i na rezoluciji 1440 x 900 a sad ko da imam slabiji komp a i komsija se smorio mada on pegla pes tako da je samo rekao meni ti igraj polu rpozivod koji kupujes umesto da igras pes a ja kazem hocu ali kad izadje pes 14 .....

Koje windowse koristiš? Na win xp zna raditi probleme jer službeno nije ni podržan... U nečem je fora? Čudno mi je da ti igra šteka u tako maloj rezi?  Meni leti u 1920x1200 16xAF i 4xAA.  Nešto te ebe i treba otkriti što?

http://systemreq.info/2012/09/fifa-13/

https://help.ea.com/article/fifa-13-system-requirements

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.7.2013 15:48 (movie).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice