FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.663.995
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Fifa 14
Hexfire kaže...

Gol je još uvijek 2 metra premali.

Sviđa mi se izgled dresova, a i publika izgleda solidno. 

Upravo to. Možda nam ga povećaju za PS5 i Xbox TWO. {#}

Doduše, dresovi mi izgledaju lijepo. 

EDIT: ti screenovi pripadaju Fifa temi u konzolaškoj sekciji, a ne ovdje u PC igrama..

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 0:21 (dreammaker).
14 godina
movie kaže...
Hexfire kaže...

Gol je još uvijek 2 metra premali.

Sviđa mi se izgled dresova, a i publika izgleda solidno. 

Širinu gola je teško odrediti pošto se ne vidi druga stativa a visina je problematična ili je golman izuzetno visok s obzirom da bi gol trebao biti visok 244cm? Dresovi se fino pigaju i izgledaju uvjerljivo. Malo mi igrači izgledaju prekvarcano, presjajno i plastično... no to je samo fotka.. no sad sad sam primjetio da golman stoji malo vani a gol je iza njega pa možda i to vara?

Curtois je na golu koji ima 2 metra. Mislim da je tu više manje ok. A širina mi ipak fali. Ak on ima 2 metra, izgleda mi od oka da je do stative negdje 2 i pol do 3 maksimalno. Po tome, ak gol ima preko 7 metara, fali ponešto centimetara.

Ne trebaš drugu stativu pošto golman stoji više manje u ravnini sa bijelom točkom.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Fifa 14

KSI je igrao FIFU na E3 sajmu i prenosi dojmove na Twiiteru...

JJ @KSIOlajidebt 1h
Ok, here is the rundown. Fifa 14 on current gen is pretty much Fifa 13, with some cool features, but is nothing too special.

JJ @KSIOlajidebt 53min
However, Fifa 14on the Next Gen is a completely different ball game and is pretty much awesome :D

dakle, kao što sam i očekivao, dobiti ćemo škart na PC-u...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 6:15 (antimadridista).
Moj PC  
4 0 hvala 2
16 godina
Fifa 14

EA = novac....

Jos jedan razlog/dokaz za to, osim sto PC verzija nece dobiti FIFU 14 na novom engine-u.... tako Wii U uopce nece dobiti novu FIFU (cak niti sa starim engine-om) i pazite sad ovo, konzole Wii i 3DS ce dobiti FIFU 14. Dakle, jasno je kao dan.... PS3 i Xbox360 ce obavezno dobiti igru jer je u pitanju preko 150mil prodanih konzola (a FIFA 13 je ostvarila dosta dobre prodajne rezultate). Nadalje, posto novi engine nije bas "perfect fit" za stare konzole, novi engine ce dobiti nove konzole i to ce usput privuci ljude da kupe PS4/Xbox One. PC ocito nije ostvario zadovoljavajuce prodajne rezultate (vjerojatno jest dovoljno da odu u plus cim dolazi FIFA 14 sa starim engine-om ali ocito su ocekivali jos bolje rezultate) pa ce prakticki samo copy-paste-ati proslogodisnju fifu s novim UI-em itd za PC. Kao sto rekoh, Wii U nece dobiti cak niti FIFU 14 sa starim engine-om jer FIFA 13 nije ostvarila dobre prodajne rezultate (vjerojatno su otisli u minus kada racunamo samo Wii U), a uz to sve, Wii U se takoder u zadnjih par mjeseci lose prodaje.

Ako citamo izmedu redaka, jasno je da je njima prvenstveno bitna zarada.... boli njih ona stvar za koju platformu ce doci kakva fifa ali bitno im je da ostvare vrlo dobre prodajne rezultate.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 9:38 (lovac82).
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
lovac82 kaže...

EA = novac....

Jos jedan razlog/dokaz za to, osim sto PC verzija nece dobiti FIFU 14 na novom engine-u.... tako Wii U uopce nece dobiti novu FIFU (cak niti sa starim engine-om) i pazite sad ovo, konzole Wii i 3DS ce dobiti FIFU 14. Dakle, jasno je kao dan.... PS3 i Xbox360 ce obavezno dobiti igru jer je u pitanju preko 150mil prodanih konzola (a FIFA 13 je ostvarila dosta dobre prodajne rezultate). Nadalje, posto novi engine nije bas "perfect fit" za stare konzole, novi engine ce dobiti nove konzole i to ce usput privuci ljude da kupe PS4/Xbox One. PC ocito nije ostvario zadovoljavajuce prodajne rezultate (vjerojatno jest dovoljno da odu u plus cim dolazi FIFA 14 sa starim engine-om ali ocito su ocekivali jos bolje rezultate) pa ce prakticki samo copy-paste-ati proslogodisnju fifu s novim UI-em itd za PC. Kao sto rekoh, Wii U nece dobiti cak niti FIFU 14 sa starim engine-om jer FIFA 13 nije ostvarila dobre prodajne rezultate (vjerojatno su otisli u minus kada racunamo samo Wii U), a uz to sve, Wii U se takoder u zadnjih par mjeseci lose prodaje.

Ako citamo izmedu redaka, jasno je da je njima prvenstveno bitna zarada.... boli njih ona stvar za koju platformu ce doci kakva fifa ali bitno im je da ostvare vrlo dobre prodajne rezultate.

Iz njihove perspektive posve razumljivi poslovni potezi iz naše posve nerazumljivi. No nažalost to je tako..No kad je već tako volio bih da to jasno i kažu a ne umotavaju u kojekakve razloge tipa preslaba računala i slične gluposti.  Budi pošten i reci to je tako i sve pet...

16 godina
movie kaže...

Iz njihove perspektive posve razumljivi poslovni potezi iz naše posve nerazumljivi. No nažalost to je tako..No kad je već tako volio bih da to jasno i kažu a ne umotavaju u kojekakve razloge tipa preslaba računala i slične gluposti.  Budi pošten i reci to je tako i sve pet...

Pa to mi zapravo najvise i smeta.... da su nam janso dali do znanja: "kupujte PC verziju i imat cete novi engine" sve bi bilo ok i nitko se nebi smio zaliti na to....

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 10:31 (lovac82).
17 godina

Teren definitivno izgleda veći a golovi ipak nešto manji nego su to u ovogodišnjem pesu. No, može biti da i sama kamera ima udjela u tome..

14 godina
movie kaže...

Teren definitivno izgleda veći a golovi ipak nešto manji nego su to u ovogodišnjem pesu. No, može biti da i sama kamera ima udjela u tome..

Izgleda sporije od 13, ali tko zna što će iskemijati do izlaska. Ali PES s druge strane izgleda još sporije i bolje. Trebat će uspoređivat tek kad obje igre pređu na novi engine.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
movie kaže...

Neka se gone i oni i kamera i golovi i sut...sada se ja trebam sav smoriti da bi nastimao da mi golovi izgledaju veci...ma daj...nesto nestima sa njihovim izracunom u to sam siguran. Ne mozes zamisliti koliko me to iritira. Izvolite gospodo iz Kanade sjesti ispred tv-a i posmatrajuci jednu tekmu pratiti brzinu protoka lopte, okvir gola, velicinu terena ITD., i onda sjesti i pokusati to priblizno pretociti i "prilagoditi" u samoj igri.  

Profesor Seedorf
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 12:35 (KODAK17).
16 godina
neaktivan
Fifa 14

Fifa 12.2 :) Prodaju već 2 godine jedno te istu igricu.

5 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayMaker10 kaže...

To je još dobro.

Nintendo već 27 godina prodaje istu igru.  :)

everybody lies
17 godina
PlayMaker10 kaže...

Igrica je tetris a koliko si ustvari igrao fifu vidi se iz paušalnog zaključka... i da, jednu te istu fifu ti ne prodaju dvije godine nego još od tamo 1995 god..

14 godina
Fifa 14

Al ono ključno u tome je prodaje, a ne pokušava prodati {#}.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fifa 14

gameplay :D Ovo izgleda odlicno :D 

I Pes i Fifa su odlicni,igracu obe,i dalje ne mogu da se odlucim koja je bolja,dok ne odigram demo :D  

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 15:01 (Nidzo95).

1 0 hvala 0
15 godina
Nidzo95 kaže...

pa meni izgleda isto kao i FIFA 13, samo su povećali golove koliko vidim. I vratili Nou Camp u igru.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
Nidzo95 kaže...

I Pes i Fifa su odlicni,igracu obe,i dalje ne mogu da se odlucim koja je bolja,dok ne odigram demo :D  

Prebrzo,i lopta se lijepi igračima

13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Nidzo95 kaže...

pa meni izgleda isto kao i FIFA 13, samo su povećali golove koliko vidim. I vratili Nou Camp u igru.

Pes ima mnogo vise novina,to je jasno,ali Fifa nema mnogo sta da poboljsava :D Dobro je  sto su vratili  Camp Nou :D 

15 godina
Fifa 14
nebi rekao da nemaju što poboljšavati jer itekako imaju, već su sve dali u next gen verziju, a ovu trenutnu generaciju odj*bali.
Moj PC  
5 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fifa 14

ode piše ps3, x360 tako da još uvijek je to fifa 13.1, next-gen još čekamo, pa makar ga samo gledali, dotad konami sve više i više ulijeva povjerenje..

Som la gent blaugrana

1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 14

Ja se divim vama na PC-u koji možete preći preko toga da vas EA šikanira i kupit njihov poluproizvod!

Moj PC  
12 5 hvala 0
13 godina
neaktivan

ja ne..preskačem ovu generaciju fife

dobus
16 godina
Fifa 14

Polako ljudi, vidjeti ćemo sutra šta će nam EA prezentirati. Vjerojatnost je velika da je poluproizvod u pitanju, ali ostavimo sve do sutra. Nažalost na Fifu ne računam, ali nadajmo se da će nas ugodno iznenaditi. Ja i dalje živim u nadi da će nas za koji mjesec obradovati viješću krajem godine kad izađe next gen Fifa, da izlazi i za PC, pa tko želi nek doplati 100kn. Naravno, živim u pustom nadanju.. 

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
nebi rekao da nemaju što poboljšavati jer itekako imaju, već su sve dali u next gen verziju, a ovu trenutnu generaciju odj*bali.

Pa imaju,ali fifa i ovako nije bila losa,a Pes 2013 nije bio bas najbolji,ali je 14 puno bolji :D Nadam se da ce obe biti dobre i Fifa i Pes :D Bolje da imamo 2 dobre igre,nego 1,kao sto je bio slucaj prosle godine,bar ja tako mislim :D 

14 godina
neaktivan
Fifa 14

naslovnica

Som la gent blaugrana

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 14

jedina dobra stvar ove godine za PC korisnike je kutija nažalost{#}

Moj PC  
3 2 hvala 0
14 godina
Praetorian1 kaže...

jedina dobra stvar ove godine za PC korisnike je kutija nažalost{#}

Naša kutija neće biti toliko dobra jer je na starom engineu {#}

13 godina
Fifa 14

Ja i dalje ne mogu vjerovat da necemo imati isti novi engine. Pa ko lud ce kupovat potpuno isti proizvod po bolesnoj cijeni. Da bar onda spuste cijenu za kojih 50%... Dobit cemo poluporoizvod kao i SimCity 5...

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 14

Nadam se da će PES biti dostojan konkurent ove godine. U tom slučaju bi EA bio prisiljen izbaciti bolju igru sa više novosti.

No još uvjek nismo vidjeli kako Ignite verzija pravo izgleda.

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 14

Budimo realni EA radi budale od nas ali i PS3 i Xbox 360 igrača. Stave neke gluposti pure shoot, true ball nazive i to je kao nova igrica. Smješni su.

2 2 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice