FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.256.271
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
Da li je pametno uzimati PS4 ili PS3???pre svega zbog fudbalske simulacije i ako naleti jos neka dobra igra ili nesto slicno????Imam bac veliki led tv i samo mi nedostaje konzola ali sada je piitanje koja??? :)
15 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
Da li je pametno uzimati PS4 ili PS3???pre svega zbog fudbalske simulacije i ako naleti jos neka dobra igra ili nesto slicno????Imam bac veliki led tv i samo mi nedostaje konzola ali sada je piitanje koja??? :)

bacanje novaca... bas cu ic dat 5k ćuna za ps4 samo da bi mogo igrat fifu ili pes... za te pare sredi dobar komp pa mozes uz igranje radit i nesto drugo, korisnije :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
17 godina
karlo666 kaže...

bacanje novaca... bas cu ic dat 5k ćuna za ps4 samo da bi mogo igrat fifu ili pes... za te pare sredi dobar komp pa mozes uz igranje radit i nesto drugo, korisnije :)

Pa malo si u krivu. PS4 će te koštati 3099kn, no da košta i 300kn ako te to ne veseli ne trebaš bacati novce jer nema smisla.

Ja sam neki dan dobio voucher koji ima broj oko 5500.  Zar je moguće da su do sada podijelili toliko vouchera?

17 godina
Red_Star_Forever kaže...

Ja bih uvijek rađe uzeo ovu noviju. No, novo ne znači istodobno i bolje. Recimo glede fife, igrat ćeš je dva mjeseca kasnije nego igrači na PS3 a kad je i startaš sasvim sigurno će biti manje igrača nego na PS3. Zamisli sada kako će prvu godinu izgledati fut na PS4? U najmanju ruku, bit će problematično.

E sad je na tebi da si utvrdiš prioritete.  To nitko ne može u tvoje ime..

edit:  nešto se na netu šuška da bi zbog činjenice da fifa na PS4 izlazi dosta kasnije možda mogli omogučiti igračima koji će je imati i na PS3 a kasnije kupiti i na PS4 prebacivanje igrača i coinsa s PS3 na PS4.  Isto vrijedi i za xbox. No odmah su se pojavile špekulacije koje bi bile dalekosežne posljedice takve odluke tako da je to sve u zraku.. vrte se u krug a ništa nema službeno. Bilo bi super da igru mlatim 2 mjeseca na PS3, skupim neke novce, momčad i to onda sve prebacim na PS4.. izgleda predobro da bi bilo istinito, no vidjet ćemo..

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.7.2013 21:52 (movie).
15 godina
neaktivan
FIFA 13

no pa ja i govorim za sebe, da ja to ne bi htio... bolje mi je sredit komp ili potrosit novce na nesto drugo, jer ja i ovako igram samo mali broj igara pa mi konzola ne treba... a i on ako ce uzet PS4 samo za fifu... svatko ima svoj ukus PS ili komp, a o ukusima se ne raspravlja ;)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
karlo666 kaže...

no pa ja i govorim za sebe, da ja to ne bi htio... bolje mi je sredit komp ili potrosit novce na nesto drugo, jer ja i ovako igram samo mali broj igara pa mi konzola ne treba... a i on ako ce uzet PS4 samo za fifu... svatko ima svoj ukus PS ili komp, a o ukusima se ne raspravlja ;)

Pa ja sam uzeo PS2 i PS3 samo zbog pesa i to mi je imalo smisla jer sam se dobro zabavljao. Godinama na PS2 nisam imao niiti jednu igru osim pesa. PS4 ću kupiti samo zbog fife. I to mi ima smisla jer znam da ću iskoristiti maksimalno vrijeme za uživanje u igri. Dok se ne pojavi fifa za PS4 igrat ću PC verziju. Ako te neka stvar veseli i koristit ćeš je a istodobno si ju možeš priuštiti ne vidim razlog zašto si je ne bi kupio?

13 godina
neaktivan
Nasao za 220 eura sa dva joysticka PS3 znaci nov u pakovanju i to cu uzeti posle mora....Mislim da za PS4 mi se nedaje 550 eura jer imam neke info da ce toliko kostati ovde u beogradu ...kad je izasao PS3 je kostao u pocetku i skuplje...ja bi uzeo PS3 samo zbog fife jer se snjom najvise i druzim kad god imam vreme i super je a komp mi je ok tako da o tome ne razmisljam...
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ja sam takodjer lovu zastekao za PS4, samo zbog PES-a i FIFE iako bi vise volio nadograditi PC igrati na njemu...jednostavno se bolje osjecam....ali sta bi kad ovi sa svojom politikom j*bu stvar i uskracuju PC igrace, a ja sam jednostavnO ovisan o virtualnom nogometu..."dududududu... nema nam (mi) pomoci" (TBF).

A sad malo o FIFI 13

Kako sam ohladio od FUT-a, sada picim seasons i uspio sam dogurati do DIV1 na krilima Chelsea-a {#} Sjecam se da mi je u FIFA 12 to bila nemoguca misija a jedino sam to igrao. 

U DIV1 nisam jos odigrao ni jednu tekmu i bas me zanima kakva je konkurencija i kao cu proci??? Silno zelim skupiti onih 5 rating zvjezdica ili koliko vec.  

Profesor Seedorf
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.7.2013 8:57 (KODAK17).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 13

Ajd mala pomoc ako moze(mozda je bilo al tko ce sve citat)

Dali je moguce kao sto je bilo na pes-u da se vidi trenutna forma igraca(u pes je bilo crveni,naran,zel..)

Ako se može molim objasnjenje.

ps

presli sa pes-a na fifu nakon 10god

mamiću odlazi ili nemoj otić zaboli me
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

U Seasonsu toga nema, u karijeri (manager mode) možeš vidjet u glavnom izborniku. Team management>Squad. te onda ona zelena linija predstavlja moral, fitness i formu.

Meni su tipke za mijenjanje q,e ili x,c
na gamepadu je l1,r1 ili l2,r2

I like trains
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ima li dobrovoljaca koji bi mi objasnili kako ide MLO da li ima nesto kao chemistry ili slazes dream team

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Fifa Ultimate Team - slažeš dream team, paziš na chemistry

Seasons - igraš s "pravim" klubovima današnjice
I like trains
13 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
Fifa Ultimate Team - slažeš dream team, paziš na chemistry

Seasons - igraš s "pravim" klubovima današnjice

fuklo sam temu ahahhaah

13 godina
neaktivan
FIFA 13

najveće smeće od igre...fifa...pun mi je više k...te fife....

2 4 hvala 0
17 godina
HDesignz kaže...

Vidiš, da to napiše netko na pes temi sad bi bilo pet stranica vrijeđanja a ovdje te nitko niti ne doživi što je i normalno.  Imaš pravo na svoje mišljenje za razliku od jedne druge teme gdje moraš misliti kako misle dvojca trojca renomiranih stručnjaka..

17 godina
FIFA 13

Je li radi nekome danas web apps? Cijeli dan mi javlja grešku i ne može mu se pristupiti...

edit: skužio, ne radi web apps za PS3 ali radi za PC. Sad sam u drugom pregledniku pokrenio i radi ali kad sam prebacio na PS3 isto se srušio i sad ne mogu nazad pa mi opet ne radi

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.7.2013 17:44 (movie).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
HDesignz kaže...

glupost iskriptana jadna i svejedno imam 1k sati -.-

Omsi bus simulator: http://omsibussimulator.net/forum
13 godina
movie kaže...

Je li radi nekome danas web apps? Cijeli dan mi javlja grešku i ne može mu se pristupiti...

edit: skužio, ne radi web apps za PS3 ali radi za PC. Sad sam u drugom pregledniku pokrenio i radi ali kad sam prebacio na PS3 isto se srušio i sad ne mogu nazad pa mi opet ne radi

treba očistiti cookies od web preglednika

13 godina
CroatianRacer kaže...
HDesignz kaže...

malo sam pauzirao pa počeo igrat opet, bilo je neko vrijeme normalno sve i onda je opet počelo par puta po utakmici: "its the post", "the bar still shaking", "of the crossbar" -.-

15 godina
neaktivan
BoobZ kaže...
CroatianRacer kaže...
HDesignz kaže...

malo sam pauzirao pa počeo igrat opet, bilo je neko vrijeme normalno sve i onda je opet počelo par puta po utakmici: "its the post", "the bar still shaking", "of the crossbar" -.-

ma da, nemozes stvarno je ono u pokusaju da bude dobro i zabavno, napravljeno jadno i tuzno.

Omsi bus simulator: http://omsibussimulator.net/forum
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Znaci nesposobni EA mi je bannao igru, i webapp, ali ne i app na iphone, u kojem mogu uc i prodavat igrace....

A stvarno su banana....

0 1 hvala 0
17 godina
BoobZ kaže...

treba očistiti cookies od web preglednika

Pomoglo... sad radi bez obzira idem li na PS3 ili PC web apps

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.7.2013 23:30 (movie).
17 godina
Smece2 kaže...

Znaci nesposobni EA mi je bannao igru, i webapp, ali ne i app na iphone, u kojem mogu uc i prodavat igrace....

A stvarno su banana....

Zašto bi ti netko banao igru iz čista mira?

14 godina
neaktivan
FIFA 13

zanima me ako je moguce kupovat ultimate team fifa points sa nekom prepaid karticom.recimo poput paysafecarda ili nesto slicno.na PC-u igram.

http://www.youtube.com/user/HyperGamingStudiosHD?feature=mhee
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
tHeFmF111 kaže...

zanima me ako je moguce kupovat ultimate team fifa points sa nekom prepaid karticom.recimo poput paysafecarda ili nesto slicno.na PC-u igram.

Najjednostavnije ti je otići na web apps stisnuti kupovinu fifa pointsa pa ćeš vidjeti koje će ti opcije ponuditi. Ima ih nekoliko ali nisam siguran da imaju nešto tipa paysafecard. Klasika, visa, mastercard, mislim i paypal... u svakom slučaju sam provjeri...

14 godina
neaktivan
movie kaže...
tHeFmF111 kaže...

Najjednostavnije ti je otići na web apps stisnuti kupovinu fifa pointsa pa ćeš vidjeti koje će ti opcije ponuditi. Ima ih nekoliko ali nisam siguran da imaju nešto tipa paysafecard. Klasika, visa, mastercard, mislim i paypal... u svakom slučaju sam provjeri...

a dobro ali nisam siguran dal mogu kupit recimo visa prepaid karticu od 200 kn i onda kupit preko origina.to mene zanima.

http://www.youtube.com/user/HyperGamingStudiosHD?feature=mhee
17 godina
tHeFmF111 kaže...

a dobro ali nisam siguran dal mogu kupit recimo visa prepaid karticu od 200 kn i onda kupit preko origina.to mene zanima.

Kako sam ti rekao, stisni kao da kupuješ fifa pointse pa će ti nakon toga izbaciti sve načine plaćanja pa ćeš vidjeti... lakše ti je cijeli dan čekati neki odgovor nego sam u minuti isprobati? Evo ja isprobao za tebe i da, možeš plaćati paysafecardom i još na desetke drugih načina? Pa nije to atomska fizika, samo dva klika mišem...

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 18:38 (movie).
13 godina
neaktivan
FIFA 13
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Jos u ovoj debilnoj igri nisam dozivio da od 6 tekmu u seasonu ja odigram jednu do kraja. Ostale mi nadobudni klinci izlaze van. Pa kakve to spodobe igraju da ne mogu podnijet poraz nego odmah quitaju. Ok, nije da su u prvom poluvremenu gubili po 3-1, 4-0 ali igraj do kraja. Ja se ne sjecam kad sam izaso van iz igre a da nije bio FUT. Jos bi razumio da se to dogada u FUTU, ali u seasonu. Stvarno svasta ima danas pristup internetu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

http://forum.ea.com/uk/posts/list/2532764.page

Radim mali giveaway pa ako zelite pogadjajte! 

EDIT: zanemarite, frajer je u minuti pogodio 

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.7.2013 17:19 (antiljano27).

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice