FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.256.460
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
16 godina
FIFA 13

u fifi 12 sam koristio švapskog komentatora iako neznam njemački i bilo mi je super za malo razbit monotoniju.

kao da gledam eurosport :D

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Poz deckima zainteresiranim za igranjem u pro clubsu bez obzira na to kakav si igrac i kakav overall imas, napravio sam klub "Urban Republic" koji je otvoren za sve (public) iz cistog razloga kada neigram u mojem klubu, onda igramo tu, s toga posaljite zahtjev ako ste zainteresirani, a nekome tko nece izlazit iz kluba cu dat menađera da se klub ne pobrise, pa eto ako neko zeli nek joina i nek mi se javi na origin: CroatianRacer pa da znam kome dat menadera, hvala!

Omsi bus simulator: http://omsibussimulator.net/forum
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Napravio sam "backup" fife na originu tj. kopirao folder gdje je igra. I sad nakon nekog vremena hocu ponovno instalirati. Pokrenem download i pauziram ga prebacim taj folder i nastavim download i on skine jos neke fileove i to je to. Uđem u igru i sad izbaci meni, ali ništa ne piše i izbaci iz igre. Zna neko u čemu je problem? Ista metoda sa Mass Effectom 3 mi je radila.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13
Bilo bi zgodno, ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: FIFA 13
Počeo Seasons opet, s tipkovnicom, pošto sam gamepad razorio na tisuću komada prije jedno 3 mjeseca i zakleo se da FIFA-u neću pogledat do 14ice, no eto, mogu reći da čak nije ni tak teško igrat s tipkalom, 4 utakmice, 2 dobivene i 2 poraza, ja zadovoljan.

I like trains
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo pošto mi je izbrisan post tamo u ligi, ne znam iskreno zašto jer ja od reklame ne zarađujem za kruh već samo pomažem ljudima da igraju ligu na zasebnoj stranici gdje imaju apsolutno sve uvjete za organiziranje natjecanja. 

Uglavnom, FIFA-eXpert postoji već 3+ godine i organiziramo trenutno natjecanja na PS3u pošto smo vlasnici ja i još jedan dečko u vrijeme kad smo stranicu otvorili igrali samo na PS3. 

No, pošto raspolažemo stranicom, mogli bi pokrenuti PC dio. Tražimo moderatora na tom mjestu ko bi htio voditi ligu i turnire na PCu za FIFU14. Posao je honoraran, mi ne zarađujemo od stranice i vodimo je na vlastiti trošak (uključujući domenu i hosting te nagrade). Vi kao moderator nemorate ništa plaćati što se tiče održavanja stranice, jedino vodite svoj dio. Na sajtu djeluje odlična atmosfera i bit ćete mod odnosno sami određivati pravila turnira i liga u dogovoru s adminima. 

Znači dobijete mod mjesto + cijeli podforum za PC dio na kojem sami odlučujete koje podforume ćemo dodati, sami radite teme, organizirate turnire. Dobijete i tablice na portalu za svaku ligu i turnir, sve vam fino objasnimo.

Molim hejtere da zaobiđu komentirati post, ostali ako želite da se složi fina liga sa našom ekipicom slobodno podržite ideju ako već ne želite mod mjesto, regajte se na forum, predstavite i ako bude dovoljno zainteresiranih za igranje na PCu odma ćemo pokrenuti PC dio. 

Ako i dalje mislite da ovo radim i "reklamiram" se radi slave, onda nemam komentara. 

http://www.fifa-expert.com

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.7.2013 15:58 (DangerouS).

1 1 hvala 0
17 godina
DangerouS kaže...

Evo pošto mi je izbrisan post tamo u ligi, ne znam iskreno zašto jer ja od reklame ne zarađujem za kruh već samo pomažem ljudima da igraju ligu na zasebnoj stranici gdje imaju apsolutno sve uvjete za organiziranje natjecanja. 

Uglavnom, FIFA-eXpert postoji već 3+ godine i organiziramo trenutno natjecanja na PS3u pošto smo vlasnici ja i još jedan dečko u vrijeme kad smo stranicu otvorili igrali samo na PS3. 

No, pošto raspolažemo stranicom, mogli bi pokrenuti PC dio. Tražimo moderatora na tom mjestu ko bi htio voditi ligu i turnire na PCu za FIFU14. Posao je honoraran, mi ne zarađujemo od stranice i vodimo je na vlastiti trošak (uključujući domenu i hosting te nagrade). Vi kao moderator nemorate ništa plaćati što se tiče održavanja stranice, jedino vodite svoj dio. Na sajtu djeluje odlična atmosfera i bit ćete mod odnosno sami određivati pravila turnira i liga u dogovoru s adminima. 

Znači dobijete mod mjesto + cijeli podforum za PC dio na kojem sami odlučujete koje podforume ćemo dodati, sami radite teme, organizirate turnire. Dobijete i tablice na portalu za svaku ligu i turnir, sve vam fino objasnimo.

Molim hejtere da zaobiđu komentirati post, ostali ako želite da se složi fina liga sa našom ekipicom slobodno podržite ideju ako već ne želite mod mjesto, regajte se na forum, predstavite i ako bude dovoljno zainteresiranih za igranje na PCu odma ćemo pokrenuti PC dio. 

Ako i dalje mislite da ovo radim i "reklamiram" se radi slave, onda nemam komentara. 

Mislim da ne bu bilo ništa od toga pošto će ove godine ekipa bojkotirati ea sports i fifu 13.5 kako su najavili na ovoj temi a oni najradikalniji prelaze na pes. Ostajemo samo ja i kiCo vjerni i ove godine igri pa možemo odigrati između sebe deseterokružno prvenstvo i proglasiti novog prvaka..

15 godina
neaktivan
FIFA 13

mene si zaboravio :) ja necu da cujem za PES

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
movie kaže...
DangerouS kaže...

Mislim da ne bu bilo ništa od toga pošto će ove godine ekipa bojkotirati ea sports i fifu 13.5 kako su najavili na ovoj temi a oni najradikalniji prelaze na pes. Ostajemo samo ja i kiCo vjerni i ove godine igri pa možemo odigrati između sebe deseterokružno prvenstvo i proglasiti novog prvaka..

Mislim da si u krivu, od 08 do sad broj igrača se samo povećao. Malo ko će prijeći na PES jer PES nema FUT a većini je to jako bitna stvar. 

Mislim da PES u current genu nema što tražiti protiv FIFE. U next genu, možda u skoroj budućnosti.  

17 godina
DangerouS kaže...

Mislim da si u krivu, od 08 do sad broj igrača se samo povećao. Malo ko će prijeći na PES jer PES nema FUT a većini je to jako bitna stvar. 

Mislim da PES u current genu nema što tražiti protiv FIFE. U next genu, možda u skoroj budućnosti.  

Mislim da ne pratiš dovoljno ovu temu pa nisi u tijeku....

17 godina
karlo666 kaže...

Oprosti, za sada nas je troje i bit će pravi izazov u novoj sezoni..

15 godina
neaktivan
movie kaže...
karlo666 kaže...

Oprosti, za sada nas je troje i bit će pravi izazov u novoj sezoni..

s tim da ja nisam konkurent za titulu prvaka :D

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
13 godina
neaktivan
FIFA 13

ima ko za online match sada?
dodajte me
origin:   Althorien2

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

ovako prodajem igraca luis suareza iz liverpula formacija 3-4-3 za 5 000 coinsa zainteresirani neka me dodaju.ime moga kluba je doo smrtici sada je taj igrac trenutno na aukciji 

stefan blaskovic

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

prodajem markizija iz juventusa za 3,400 coinsa zainteresrani neka se jave

stefan blaskovic

1 1 hvala 0
12 godina
protjeran
Re: Fifa 13

http://fifa-onlineliga.com.hr/Forums/index.php?/topic/202-nagradni-turnir-2013/#entry1047

Počinju prijave za Nagradni turnir 2013. Glavna nagrada za pobjednika je neki key za igricu.

Odmah će se igrati knockout sistemom na jednu utakmicu. 

Bit će stroga pravila i tko ih se ne bude pridržavao bit će sankcioniran.

Vremena odigravanja utakmica određuje Administrator. Utakmice se ne smiju odigravati prije ni poslije termina koji je odredio Administrator. Kada se odrede termini odigravanja utakmica, 24 sata prije utakmice se može prijaviti promjena termina utakmice ukoliko se obje strane dogovore. Druga strana mora potvrditi promjenu termina u inbox.

Primjer termina utakmica: 18.00-18.30 se moraju pojaviti suparnici, ukoliko se jedan ne pojavi u to vrijeme, drugom se piše 3:0 pobjeda. Ukoliko se obojica ne pojave ide random luck.

U prijavi se mogu koristiti svi klubovi, ali 2 ili više igrača ne smiju imati isti klub.

Prijava mora sadržavati:

Nick:

Origin:

Klub:

Ovakva prijava se jedino uzima u obzir, sve ostale vrste prijave će se odbijati.

Pravila odigravanja utakmica će se utvrditi naknadno.

PRIJAVE TRAJU DO 16.07.2013.

OBAVIJEST: Natjecanje za najljepši gol turnira. Svi koji žele mogu nam poslati svoje snimljene golove, a najljepši gol dobija nekakvu nagradu.

14 godina
neaktivan
movie kaže...
DangerouS kaže...

Mislim da ne pratiš dovoljno ovu temu pa nisi u tijeku....

Otkad ova tema predstavlja broj svih igrača ili većine igrača sa područja Balkana? Na ovu temu ide 5% igrača, ako i toliko sa našim prostora. To što je 5 njih reklo da neće kupit FIFU14 neće znatno utjecati, a vjerojatno će na kraju kupiti jer ne postoji alternativa. 

13 godina
neaktivan
stefy12345 kaže...

ovako prodajem igraca luis suareza iz liverpula formacija 3-4-3 za 5 000 coinsa zainteresirani neka me dodaju.ime moga kluba je doo smrtici sada je taj igrac trenutno na aukciji 

Ako te ja dodam ima da ti padne mrak na oci...pokusaj sa besplatnim internet oglasima, mozda brze prodas {#} 

Profesor Seedorf
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.7.2013 8:34 (KODAK17).
17 godina
DangerouS kaže...

Otkad ova tema predstavlja broj svih igrača ili većine igrača sa područja Balkana? Na ovu temu ide 5% igrača, ako i toliko sa našim prostora. To što je 5 njih reklo da neće kupit FIFU14 neće znatno utjecati, a vjerojatno će na kraju kupiti jer ne postoji alternativa. 

Kakve točno veze imaju igrači s područja balkana s ovom temom?  Samo sam ti rekao da na ovoj temi nećeš nači igrače za fifu pošto su isti u bojkotu ili upravo prelaze na kralja koji silazi s neba. Kako sam ti rekao, da si pratio ovu temu znao bi o čemu pričam.

Ako i dalje imaš ikakve dvojbe o onome o čemu pričam vrati se na temi desetak stranica unazad do E3 i reakcije nekih igrača s grupe koji su u trenutku ludila i razočaranja kad su shvatili da će dobiti fifu 13.5 najavili bojkot igre i prelazak na konkurentski proizvod..

Uostalom vidim da ti je sarkazam stran pojam i da si zabrijao ne znam kamo..

16 godina
neaktivan
KODAK17 kaže...
stefy12345 kaže...

Ako te ja dodam ima da ti padne mrak na oci...pokusaj sa besplatnim internet oglasima, mozda brze prodas {#} 

A i ti često znaš gluposti lupat...

17 godina
Praetorian1 kaže...

Ne pretjeruj!  Nije ti ni do koljena!

16 godina
neaktivan
FIFA 13

Aj ti si barem za svoje gluposti plaćen od EA odvjetniče!!!!

Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
Praetorian1 kaže...

Aj ti si barem za svoje gluposti plaćen od EA odvjetniče!!!!

Eto, što sam ti rekao... nije ti ni do koljena..

13 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Profesor Seedorf
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.7.2013 22:34 (KODAK17).
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Praetorian1 Tlako..

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ja mogu da kazem posle duzeg vremena ne igranja i ponovo pocetka da sam jako ali jako razocaran u fifu tj FUT 13,to je toliko nerealno da sam poludeo na kraju da ja sa eltonom dam gol glavom pored SIF Dante-a prvo sam pomislio da nije neki drugi igrac moj ali ne elton hahaha i to posle kornera,i znaci smejurija ali aj to nekako se desilo ali sta cemo mi sa odbranom ko ne stavi na Ultra defending smatracu da je nije nesto uredu sa njim,dribling ovde i ne postoji ...sta ce ubacivati novi skils kada ti on nije ni potreban,drugo trougao i l1 i to je citava filozofija cele igre,jurcamo se po terenu kao da se igramo ledenog cike....cujem i slusam da fifa 14 ce doneti par nekih maskica boja ,zolira selotepa ali ono generalno sam pogon ce biti netaknut ZNACI DOK NE IZADJE DEMO ILI NESTO SLICNO NE POMISLJAM DA UZMEM KAO STO NEKI KAZU 13.5 I JA SE SLAZEM...ovo sada igram dok ne izadje demo PES 14 jer znam preko bratovog drugara da ce pes 14 biti revolucija i oduvace i to bas fifu 14 a mi smo za tog lika mali koliki je on fan FIFE OD SAMOG POCETKA ...e kad mi je on to rekao najozibljinije i bez zezanja onda znam koliko je SATI....i opet ce PES po ko zna koji put biti opimiziran kako valja za komp a fifa ce i dalje imati problema zivi bili pa videli..........
14 godina
neaktivan
movie kaže...
DangerouS kaže...

Kakve točno veze imaju igrači s područja balkana s ovom temom?  Samo sam ti rekao da na ovoj temi nećeš nači igrače za fifu pošto su isti u bojkotu ili upravo prelaze na kralja koji silazi s neba. Kako sam ti rekao, da si pratio ovu temu znao bi o čemu pričam.

Ako i dalje imaš ikakve dvojbe o onome o čemu pričam vrati se na temi desetak stranica unazad do E3 i reakcije nekih igrača s grupe koji su u trenutku ludila i razočaranja kad su shvatili da će dobiti fifu 13.5 najavili bojkot igre i prelazak na konkurentski proizvod..

Uostalom vidim da ti je sarkazam stran pojam i da si zabrijao ne znam kamo..

Da sam dobio 1kunu za svaki put kad sam čuo ovo od nekoga sad bi uzivao na Hawaima. 

13 godina
neaktivan
FIFA 13

ako ima zainteresiranih za online ligu, slobodno se prijavite:

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/fifa-13-bug-online-liga-10/191037.aspx

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Hey movie! Evo ovi radi na formiranju bug online lige...trebaju nam ozbiljni kandidati...mogu li racunati na tebe??? Ako si za, pokusaj jos nekog navuci da nam se pridruzi...svaka sugestija je dobro dosla....pozzz!

Profesor Seedorf
17 godina
DangerouS kaže...

Da sam dobio 1kunu za svaki put kad sam čuo ovo od nekoga sad bi uzivao na Hawaima. 

Da si pozorno pratio temu znao bi da se nekolicina ljudi ovdje međusobno podhebava i da moj post ide u tom smjeru. No ni nakon tri moja posta nisi uspio shvatiti o čemu se radi pa je daljnja prepiska nepotrebna. Držiš se nečega kao pijan plota.  Kako rekoh, vrati se u vrijeme E3 sajma pa pročitaj postove, pohvataj konce, pridruži se zahebanciji i izaberi stranu te nastavi niz...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice