- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dragi forumasi, imam problem.
Kupio sam orginalnu Fifu 12 za PS3, i kod upisivanja koda za online gameplay, pise mi da ili je istekao ili da je netocan.
What now?
Najbolje da kontaktiraš dućan gdje si kupio, nemaš baš nešto previše opcija.
Vidimo kakve su igračine C. Ronaldo i Messi u repkama ;)
Real je sve bliže da prekine dominaciju Barce, a sad kad i da li će se to uskoro dogoditi, ostaje za vidjeti. Do tada game on FIFA lovers! :D
Dragi forumasi, imam problem.
Kupio sam orginalnu Fifu 12 za PS3, i kod upisivanja koda za online gameplay, pise mi da ili je istekao ili da je netocan.
What now?
Najbolje da kontaktiraš dućan gdje si kupio, nemaš baš nešto previše opcija.
Ma kakav ducan i meni se to desavalo. Moras na PSN napraviti novi akaunt iz UK.
POZDRAV..naime imam jedan problem sa fifom 12 odigram jedno poluvrijeme i igra mi pocinje štekati iz pocetka je sve u redu smanjim na low isto povecam na high ista stvar jedno poluvrijeme odigras i gotovo imam i pes 12 i igram na high bez stekanja....ovo je moja konfiguracija procesor:amd athlon 64 x2 dual core processor 3600+ 2.01 ghz....grafička: ati hd 4650 1gb....ram: 2gb
Gle,jednostavno se ostavite te jadne fife i pocnite sa PES 12..koji je nemoguce dobar..grafika je nemoguca,takve nikad nece biti u fifi...gameplay,ma sve...
Od PES 2002 DO PES 2012 ga igram...jedina iznimka bila je fifa 11...i to samo zato sto si unistili pes 11 !....
<3Pro Evolution Soccer 2012 <3
Kad si posljednji put bio kod doktora?
pozdrav , ja sam novi na forumu pa sad imam par pitanja u vezi fife.
znaci do sada sam igrao samo offline ali za par dana kupujem fifu pa me zanima dali se jos uvjek igra aktivno? citao sam po drugim forumima da dosta ljudi izbaci u pola utakmice zbog interneta , pogotovo u H2H utakmicama zanimaju me vasa iskustva s tim.Jos jedva stvar koja me zanima su portovi na ruteru , jeli moraju biti otvoreni ili nesta drugo ( o tim stvarima nemam pojma pa ako je pitanje malo glupo ispricavam se :D ) ako moraju biti otvoreni zamolio bih nekog da mi objasni kako.Kada dobijem cdkey gdje ga moram upisati da bi igrao online , ovo mi je prvi puta da kupujem fifu pa neznam , isto tako me zanima dali postoji nekakav fix za desni analog ( right stick ) posto mi u igri uopce ne radi i ne mogu braniti penale , eto toliko od mene za prvi post
Gle,jednostavno se ostavite te jadne fife i pocnite sa PES 12..koji je nemoguce dobar..grafika je nemoguca,takve nikad nece biti u fifi...gameplay,ma sve...
Od PES 2002 DO PES 2012 ga igram...jedina iznimka bila je fifa 11...i to samo zato sto si unistili pes 11 !....
<3Pro Evolution Soccer 2012 <3
ovako dobro me dugo nije niko nasmijao.
Imam jedan problem.Kupio sam FIFU 12 prije otprilike mjesec dana(retail izdanje) i aktivirao sam key na Originu.Do danas sam mogao normalno igrati ,no danas upalim Origin i vidim da nema igre na popisu mojih igara,želim ponovno upisati kod i piše da je već iskorišten.Što da napravim?
ljudi molim za pomoć unaprijed hvala
igram carreru ali samo ono kaj sam menager pa me zanima dal mogu biti trener reprenzetacije da me pozovu ili ne
Imam jedan problem.Kupio sam FIFU 12 prije otprilike mjesec dana(retail izdanje) i aktivirao sam key na Originu.Do danas sam mogao normalno igrati ,no danas upalim Origin i vidim da nema igre na popisu mojih igara,želim ponovno upisati kod i piše da je već iskorišten.Što da napravim?
kontaktiraj live support na Originu. Ja stvarno ne razumijem kako su se oni uopće usudili izbaciti igre kao što su FIFA 12 ili Battlefield 3 na servis koji je još u Beta izdanju i pun grešaka,koliko samo ljudi ima problema,sramota.
Jel ima tko da igra UT na PS3/Xboxu ?
Zanimaju me cijene Pata, RVP, Neymara i Essiena u 4-1-2-1-2 formaciji.
izgleda da će neki igrači dobiti nove izglede u budućem update-u, pogledajte npr.na ovom El Clasico traileru na 0:48 Messi ima drukčiju kosu i lice nego trenutno u igri,lijepo da brinu o takvim detaljima i da održavaju igru:
pozdrav , ja sam novi na forumu pa sad imam par pitanja u vezi fife.
znaci do sada sam igrao samo offline ali za par dana kupujem fifu pa me zanima dali se jos uvjek igra aktivno? citao sam po drugim forumima da dosta ljudi izbaci u pola utakmice zbog interneta , pogotovo u H2H utakmicama zanimaju me vasa iskustva s tim.Jos jedva stvar koja me zanima su portovi na ruteru , jeli moraju biti otvoreni ili nesta drugo ( o tim stvarima nemam pojma pa ako je pitanje malo glupo ispricavam se :D ) ako moraju biti otvoreni zamolio bih nekog da mi objasni kako.Kada dobijem cdkey gdje ga moram upisati da bi igrao online , ovo mi je prvi puta da kupujem fifu pa neznam , isto tako me zanima dali postoji nekakav fix za desni analog ( right stick ) posto mi u igri uopce ne radi i ne mogu braniti penale , eto toliko od mene za prvi post
igra se aktivno još uvijek,iako na konzolama ima dosta više igrača nego na PC-u,ali nećeš imati problema pronaći protivnika,jer ima puno igrača. u vezi izbacivanja,nije toliko često,ali dogodi se,meni se dogodilo možda 5 puta otkad je izašla igra,dok je kod nekih češće koliko vidim.
portove na routeru ne trebaš otvarati,samo uključi opciju uPnp na ruteru,pa će ti sam automatski otvorit portove koje treba.
Key koji dobiješ upisuješ u Origin,to ti je program za kupovanje igara,slično kao Steam samo za igre koje izdaje EA. Za desni analog stvarno neznam,meni radi kako treba,jesi li instalirao drivere za gamepad i koji gamepad imaš?
hvala na odgovoru antimadridista
ma imam neki gamepad za 20kn ali pronasao sam fix za desni analog , odigrao sam sad par utakmica i igra je savrsena
Kakav je Nasry u igri, planiram ga kupiti, pa me zanima??? Treba mi jedan krsteni CAM u formaciji 4-1-2-1-2!
Unapred hvala!
bolje uzmi Modica veruj mi,covek nije normlana koliko mu lezi ta pozicija ima ga svuda na terenu,e sada zavisi koga imas u napadu?
Na koju foru ljudi rad a to je kada vide ekipu koju protivnicki igrac ima i samo se okrece onaj krug i nece da udje u igru i pocne mec i onda se automatski posle izvesnog vremena pojavi diconect ali i nista ne gubim tj ne pise mi se ni poraza a ni pobeda kao da nisam ni poceo.Verovatno ima neka fora jer lik vidi da ima slabiju postavu od tebe i zeli da te izbegne i gleda da nadje nekog slabijeg.
odigrao sam par utakmica u ultimate teamu i sve je islo dobro i sad odjednom mi se ovo dogadja , jel problem u meni ili u protivnicima?
http://i.imgur.com/gPEX5.jpg
svaki puta kad mi se to dogodi dobijem coinse za pobjedu ali sta mi to vrijedi kad nemam s kim igrati
I ja osbono isto prekidam kad dobijem klub s 5 zvijezdica, a ja imam zvijezdu i pol. Mislim šta bi ja trebao pobijedit možda ?
Kakav je Nasry u igri, planiram ga kupiti, pa me zanima??? Treba mi jedan krsteni CAM u formaciji 4-1-2-1-2!
Unapred hvala!
Savršen je. Brzina, dribling, šut, pas, sve ima. Dobiš ga za oko 40000, a bolji je i od Modrića i Silve. Kakav team imaš? Igram u istoj formaciji pa da malo usporedim.
igram carreru ali samo ono kaj sam menager pa me zanima dal mogu biti trener reprenzetacije da me pozovu ili ne
zna ko
Da li imate trenutno problem da igrate online? Meni nonstop pise da su pali serveri !!!
Ja se mogu logirat u Origin ali mi je u offline modu, ne mogu igrat online.
Isto i ja, mogu igrati ali offline. Strasno!