FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.993.760
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
FIFA 12

ako ste slučajno zaboravili,danas je prvi u mjesecu i dobili ste ona 4 Gold paketa.

Ja sam ih kasno sinoć otvorio i dobio Bastosa,sad gledam za koliko ću ga prodati.

Evo i video gdje sam otvarao pakete:

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Je l ta 4 gold paketa svi dobijaju ili???

Ja sam na poslu, i kada odem preko neta da proverim, nema nista. Da li to mozda treba da se ukljuci igrica da bih video?!

Hvala unapred!

0 0 hvala 0
15 godina
Re: FIFA 12
Zoki Mpek kaže...

Je l ta 4 gold paketa svi dobijaju ili???

Ja sam na poslu, i kada odem preko neta da proverim, nema nista. Da li to mozda treba da se ukljuci igrica da bih video?!

Hvala unapred!

gdje si kupio key? mi koji smo uzelli na Base-Hostu smo dobili 2 keya,jedan za aktivaciju igre na Originu,a drugi key je taj za Gold pakete i on se aktivira unutar igre.

Ne treba ti biti uključena igra da bi vidio,možeš i preko neta gledati i otvarati pakete. Ti paketi bi ti trebali biti pod Store,pa My Packs.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2011 12:04 (antimadridista).
13 godina
neaktivan

E pa to je to. Ja nemam taj drugi key {#} Nista, moracu se i dalje muciti na onaj tezi nacin!

15 godina
Zoki Mpek kaže...

E pa to je to. Ja nemam taj drugi key {#} Nista, moracu se i dalje muciti na onaj tezi nacin!

lako se dođe do novca sa strpljenjem. Najlakši način ti je da tražiš popularne igrače na UT-u (Honda,Danny,Vagner Love itd.) po relativno niskim cijenama i prodaš za skuplje,takvi igrači se prodaju na tone i prodaju se dosta brzo. Evo primjera,sinoć sam kupio Hondu za 900 coinsa i jutros ga prodao za 1500,znači 600 coinsa čistog dobitka. Prije par dana sam kupio Dannya za 2000 pa ga prodao za 3000 kroz par sati.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2011 12:12 (antimadridista).
13 godina
neaktivan

To sve vreme i radim, trgujem, trgujem i samo trgujem {#}

Hvala na savetu!

14 godina
FIFA 12

Napokon sam izvuko nešto što vrijedi više od 2000 golda!

Malo više od 10000 golda je za quicksale, samo je jedan na tržištu sada i traži za njega 50.000 i buy now 75.000

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Kak sam sad s Liverpoolom nadigrao Barcu u H2H S. Padala je kiša, a to ne odgovara Barci, pa sam ja igro s puno ubacivanja i dobio sam ih s 3:0. (Suarez, Kuyt, Gerrard).

Koju je utakmicu odigrao Gerrard, koliko dobrih nabačaja, pa rad u obrani, ma savršen igrač.

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2011 17:33 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

hahahah zakon Božićna reklama za FIFU,slušajte Pique-a kako priča engleski {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2011 17:37 (antimadridista).
Moj PC  
1 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Neznam jel mi smiješniji engleski Piqea ili darovi koje su dobili. Zakon reklama.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Malo su mi nejasne ove ocene kod igraca, gledam Anelka ima overall 83, dok npr. Baloteli 81, Bent 82, Hernandez 82, i jos su pri tom dosta skuplji. E sada verujem da tu svaki igrac ima po nesto sto mu je specijalnost. Bzv. sto to nisu postavili da moze da se vidi kada zelis da se informises o nekom igracu. Sve vreme razmisljam, da li da uzmem Bent-a, Balotelija, Defoa ili Anelku. Ako skupim malo vise novca najradije bih Hernandeza. Sta mislite vi? Jedan savet... Hvala.

15 godina
Zoki Mpek kaže...

Malo su mi nejasne ove ocene kod igraca, gledam Anelka ima overall 83, dok npr. Baloteli 81, Bent 82, Hernandez 82, i jos su pri tom dosta skuplji. E sada verujem da tu svaki igrac ima po nesto sto mu je specijalnost. Bzv. sto to nisu postavili da moze da se vidi kada zelis da se informises o nekom igracu. Sve vreme razmisljam, da li da uzmem Bent-a, Balotelija, Defoa ili Anelku. Ako skupim malo vise novca najradije bih Hernandeza. Sta mislite vi? Jedan savet... Hvala.

uvijek gledaj na Dribling i Pace,to su dvije najvažnije stvari. Ima jedan bronze igrač iz 4.engleske lige,mislim da igra za Shrewsbury i OVR ocjenam mu je oko 65,a prodaje se za 20 000 - 25 000, zbog toga što ima i Dribling i Pace preko 90,takvi igrači se najbrže prodaju i najskuplji su.

13 godina
neaktivan

To i gledam, ali sta mislis o pomenutim igracima. Najbolji sklad brzine i driblinga ima Baloteli. Ovi ostali su brzi, ali los dribling imaju, dok je Anelka najsporiji, ali ima dobar dribling.

15 godina
Zoki Mpek kaže...

To i gledam, ali sta mislis o pomenutim igracima. Najbolji sklad brzine i driblinga ima Baloteli. Ovi ostali su brzi, ali los dribling imaju, dok je Anelka najsporiji, ali ima dobar dribling.

ja bi uzeo Ballotelija.

13 godina
neaktivan

Uzeo sam Balotelija 4-1-2-1-2  za 5000 coinsa. Mogao sam i Bent-a, ali sam se ipak odlucio za Balotelija {#}.

13 godina
FIFA 12

Ako ima netko strpljenja da mi pomogne. Bio sam skinuo "onu" verziju Fifa 12 i igrao neko vrijeme. Poslje ubacio neke dodatke pa izbrisao igru . Probao opet instalirati, ali mi izbacuje uvijek isti problem. Skinuo i novu "onu " verziju., ali ista stvar. Stavit ću 2 slike pa ako netko zna u čemu bi mogao biti problem neka pomogne. http://img812.imageshack.us/img812/3711/capturetifz.png
http://img171.imageshack.us/img171/5692/22099210.png

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 18:52 (mariclius).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Daleko najvažnija karakteristika je BRZINA.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Daleko najvažnija karakteristika je BRZINA.

Meni ne, meni je dobar centaršut i nabačaji.

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Poceo sam i ja UT na PS3. Tesko je doci do dobrih igraca :( U onim paketima od 400 i 750 coinsa nista osim onih ugovora za igrace..

Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Za mene je bitno pricam o formaciji 4-1-2-1-2 da CAM igrac bude tj da ima specijalnost pleja,da igra na toj poziciji,da ima dobru loptu i da nije prespor,4 zvezdice za skill,dobar sut i dribling,sto se tice napadaca bitna je brzina i sut i naravno da skill bude sto veci a tako i dribling,kod defamzivaca da brzina,heading iodbrana budu sto bolji a za bekove bas brzi,sto se tice CDM mora da ujeda i bude agresivan poput vidala,keite i song-a ili esiena a ZA LM I Rm moraju da budu jako brzi i super dribleri i po mogustvu da imaju sto vise zvezdica za skill.
15 godina
Nokialino kaže...
Za mene je bitno pricam o formaciji 4-1-2-1-2 da CAM igrac bude tj da ima specijalnost pleja,da igra na toj poziciji,da ima dobru loptu i da nije prespor,4 zvezdice za skill,dobar sut i dribling,sto se tice napadaca bitna je brzina i sut i naravno da skill bude sto veci a tako i dribling,kod defamzivaca da brzina,heading iodbrana budu sto bolji a za bekove bas brzi,sto se tice CDM mora da ujeda i bude agresivan poput vidala,keite i song-a ili esiena a ZA LM I Rm moraju da budu jako brzi i super dribleri i po mogustvu da imaju sto vise zvezdica za skill.

Honda je idealan igrač za to,nije uopće skup (oko 1500 coins) a odličan je.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 13:43 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Market UT-a na PC-u je smijesan, gledam neki video na YT lik je napravia sebi La Liga momcad i platio je Pepea nekih 7-8k coinsa a ja sam ga nedavno prodao za 25k. Zivcira me ovo sto nas ne zele spojit sa X360.

Sto se tice kupnje igraca i attributa, bitno mi je samo da mi krila imaju Pace preko 85+, ovi ostali mogu biti i nize. Uz to mi oba stopera moraju biti dovoljno brzi za svoju poziciju jer ima dosta ljudi koji igraju sa napadacima 90+ Pace. I najbitinije je da cijeli vezni red + napadaci imaju skill 4 *.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

To resolve your issue please disable Media Server Connection:

1. Go to the Main Menu of the PS3 and click Settings.
2. Go to Network Settings and search for the Media Server Connection.
3. Hit the triangle button to set the media server connection to Disabled.

Please delete online rosters and have the customer re-download them by connecting online with the game after deleting this data and clearing system cache.

For PS3, navigate the menus like this:
Game > Saved Data Utility > (Game Title) > Find a Save file called “Roster”.

If you still face this issue than please I suggest you to do following:

I request you to please clear cache of your console and reinstall the game. Once you will reinstall the game you will be prompted to patch the game and fix the issues. For more information please visit http://forum.ea.com/uk/posts/list/1101624.page

Please follow the below given steps to clear your cache for the PS 3 :

When you open up the browser in the Playstation 3 and press the triangle button on the controller you can see a list of options on the right side. Go to “History” and hit the “X” button you can see a list of all the sites you last visited but you may not want that. Here’s how to delete and clear the history on the PS3, press triangle again when you are in the history window and at the top you will see “Delete all” now press “X” button and a confirmation screen will appear “All history will be deleted are you sure you want to continue” go to “Yes” and press “X”.
History cleared.

Evo to sam dobio od EA pa probajte po tome napraviti da vam radi ultimate team,mozda nekom proradi...meni neče

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ako ste slučajno zaboravili,danas je prvi u mjesecu i dobili ste ona 4 Gold paketa.

Ja sam ih kasno sinoć otvorio i dobio Bastosa,sad gledam za koliko ću ga prodati.

Evo i video gdje sam otvarao pakete:

ja imam igricu special edition i sad me zanima kad aktiviram ključ dali dobijem u ultimate teamu 4 gold packeta,mozda me nesto dobro posere kad vec nemogu igrati ultimate team

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 17:39 (din021).
14 godina
neaktivan
Ko ima Tim pod Nazivom majdanpek nije hteo da igra protiv mene finale na UT tri put je odbijao?
14 godina
neaktivan

to bih bio ja.. kako se ti ono zoves?

The Clippers will soon start alley ooping the inbound pass to B-Griff.
14 godina
neaktivan

samo se salim.. dosadno mi je i ne mogu igrat UT pa trollam po forumima :S

The Clippers will soon start alley ooping the inbound pass to B-Griff.
14 godina
neaktivan
Don_Omar 11 u UT JE ULtra Blur barsin grb
14 godina
neaktivan
FIFA 12

preporuka igraca za ultimate team poziciju LM i da mu pase taktika 4-1-2-1-2....broncani, ne pretjerano skupi a dobar

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

mene zanima mogu li dva covjeka koristiti isti key za orgin?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice