FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.992.981
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: FIFA 12

Bezobrazan si. S dadom mi nije nijednom jučer dropala, ugasi cheat odnosno laghack pa neće bit problema ;)

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
13 godina
Praetorian1 kaže...

kak je teško igrat protiv kompa na profesional, jbte komp na profesional je jači od 80 posto ljudi protiv kojih sam igrao online. 

Ma komp nije normalan ... na profesional dobijem Chelsea a Stoke City me ubije ...

Puno mi je lakše igrat protiv jačih klubova ... Kad im daš gol onda oni polude ...

Koliki vam je PING? ako je veći 60-80 neću kupovat igru ...

Hasta La Victoria Siempre
14 godina

S kojim sliderima igrate?

16 godina
FIFA 12

Jeli se može nekako tražit zamjena u be a pro? Pred karaj utakmice svaki put igrač mi se vuče ko baba.

Only the brave
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

znaci imam pitanje...skinuo sam igru(p.i.r.a.t)za PC...di bi ja trebo ukucat orign key kad ga kupim...ili bas moram imat orig igru da bi mogao igrat online...

Nick na L0Lu : balkhanac ....There is no real life , there is only AFK...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
balkhanac kaže...

znaci imam pitanje...skinuo sam igru(p.i.r.a.t)za PC...di bi ja trebo ukucat orign key kad ga kupim...ili bas moram imat orig igru da bi mogao igrat online...

kupiš original key i kad ti stigne upišeš ga unutar Origina i od tamo skidaš igru.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
FIFA 12

evo zašto obožavam ovu FIFU:

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Negdje se komenator izdero Joooo Haart.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

Ja evo već drugi put krećem UT. :D

Prva ekipa mi je bila iz francuske lige i imao sam 100 chem. i sve to i super igrače. (najbolji je bio Lopez, njega sam za 10000 buy now našao)

Sada igram sa Premier-ligašima i 94 mi je chem. i upravo sam kupio Parkera iz Tottenhama za 4,5 i on ima trenutačno najbolji rating u momčadi.

Igram formaciju 4-3-1-2 i nemam managera :) jer mi se nije dalo trošit novce na njega, ali i bez njega imam chem. 94 tako da nije bitno.

Ugl. sve trpam rijetko kad naiđem na nekog tko me namuči. Znam da nisam toliko dobar ali eto valjda imam sreće. Imam jedno 40 pobjeda 3 poraza, bez neriješenih.

Ako hoće tko, možemo zaigrat.

Origin: a102 

(Naravno sve su momčadi bile samo od zlatnih igrača i na terenu i na klupi) 

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Kak tak dobar omjer imaš ?

Ja sam online dosta loš, i to samo zbog tactical defnedinga na koji nikak da se naviknem.

Tak da ja imam više poraza nego pobjeda.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...

evo zašto obožavam ovu FIFU:

Da, zato i ja "obožavam" FIFU. Pogotovo kad se gluposti dogode. Danas sam igro UT i lik je otpucao sa jedno 20m posred gola. Golman obrani, a sudac svira penal. A ja ono WTF??? A najjače mi je kad lik trči s loptom i ona se samo odjednom odbije od njega. Ili kad uputiš pas i odbije se.

Nego, ko je po vašem najbolji golman protiv kojeg ste igrali ili koji je igrao za vas?? Meni je definitivno Maarten Stekelenburg. Lik je nenormalan.

Come to the dark side, we have cookies.
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Stvarno potesko igrat na profesional.....inace igram s frendovima a ne protiv kompa ali posto dugo nisam igrao FIFU malo vjezbam. Igram onu sezonu il kaj vec sa Stoke City i trenutno sam 16 nakon 12-13 kola{#} ako gdje bod izvucem dobro je ali sam pobjedio United{#} zato me Wigan otrese 5:0{#}

Od danas tj. veceras imam mali problem. Nakon utakmice podugo lodira prije negu se pojavi menu.Jos neko ima slicno?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dobar je fridel taj mi je malo pre skidao takve fels suteve da sam izgubio zivce i izasao iz igre i sada idem da spavam iznervirao sam se imam i ja jednu sjajnu intervenciju sa hartom i dosta sitnih stvari na terenu koje uocis u toku tekmi prosto te tera da je volis mislim na fifu 12 svaka cast EA!
17 godina
neaktivan
FIFA 12

Ovi dječaci (Dado i Dreammaker) su mi redovito spočitavali igranje na semi-auto, do te mjere da sam jučer rekao "je*eš sve, idem i ja na manual" - čisto da im začepim pogana usta.

Možete pretpostaviti, od njihovog trolanja na račun moje igre nije ostalo ništa. Posramljeni su otišli u krevet. Majke mi, mislio sam da će me drobiti kad stavim na manual, a ispalo je da mi ide još bolje.

Eto, sad su dobili svoje!

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

5 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12

Jučer osvojih u UT offline kup na world class. Online dođem do finala advance kupa, odspoji se sa UT i kad sam ponovo ušo zaboravio je da sam došao do finala {#}.

Danas ujutro kupio Benta za 3000.

Vi koji okrecete paru na preprodaji igrača, vrtite se oko 59-te minute za cjelokupno tržište ili samo za pojedine zemlje/lige? Da li ubodete igrača koji je očigledno postavljen za premalu cijenu ili znate procjeniti u 1000 golda da je dobra pogodba.

Ja nažalost još neznam dobro procjeniti točnu vrijednost igrača pa čekam očigledno prejeftinog igrača (i još ga nisam našao).

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2011 10:49 (DEEMon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DEEMon kaže...

Vi koji okrecete paru na preprodaji igrača, vrtite se oko 59-te minute za cjelokupno tržište ili samo za pojedine zemlje/lige? Da li ubodete igrača koji je očigledno postavljen za premalu cijenu ili znate procjeniti u 1000 golda da je dobra pogodba.

Ja nažalost još neznam dobro procjeniti točnu vrijednost igrača pa čekam očigledno prejeftinog igrača (i još ga nisam našao).

Ma nema srece s tom 59-tom minutom, osobno sam par puta pogleda ali nista. Nema ti smisla gledat sve lige, imas 3 najfrekventnije a to su Barclays PL, Seria A i La Primera. Najbolje ti je skoncentrirat se na jedno trziste, tipa Ruska liga gdje ja kupujem igrace i prodajem ih za vise, i na taj nacin zaradivat. Trazi igrace sa visokim paceom i dribblingom, njih ces uvijek prodat.

Bitno je da imas startni kapital, inace ces brzo propast.

14 godina
FIFA 12

Evo i par riječi od mene. Nova FIFA se zasad pokazala kako odlična investicija. Uglavnom igram Head to head seasons i dosta dobro to sve funkcionira. Zarazno je. Tu i tamo me disconnecta (hvala T-Com) ali nema većih briga što se laga tiče. Igram s Napolijem, Division 6 trenutno i imam EA Cup osvojen. Rijetko kad se dogodi da vas spari sa klubom jačim od vas. Zabavnije mi je igrati sa momčadima ispod 5 zvjezdica. Kod najjačih, 90% utakmica je protiv Reala i Barce, a većini se taktika svodi na dodavanje lopte Messiju ili Ronaldu i beskonačne pokušaje driblinga. Ekipa koja igara s slabijim klubovima se barem trudi odigrati kakve takve akcije.

Što se noviteta tiče, dactical defending je meni genijalna stvar. Trebalo je par tekmi za upoznavanje, ali stvar funkcionira. Istina je da se teže obraniti, posebno protiv agilnih igrača, ali je branjenje napokon zabavno i zahtijeva korištenje mozga.
Impact engine s druge strane, je promašaj. Ok, interakcija među igračima izgleda super iako ima nekih mušica tu i tamo. Nažalost, sve to pada u vodu kad vam sudac dosudi penal zbog nekog sitnog faula u 16 metara. Hrpu sam takvih penala zaradio ali i napravio. Ne postoji razlika između prekršaja za kazneni udarac i klasičnog faula, tako da ako nemate sreće, čak će i neki sitni polu-faul biti dosuđen kao penal protiv vas. Sustav definitivno treba popraviti, dali će to uspjeti s kojim patchom, vidjet ćemo.

Igrao sam nešto malo manager mod, novosti su ok ali nema ništa revolucionarno.

Ono gdje FIFA briljira su sitnice. Nekad stvarno imate osjećaj kao da gledate pravu utakmicu. Jučer npr. igram protiv kompa. Pato krenu u sprint s loptom i usred trka primi se za stražnju ložu, počne šepati, legne na travu i ostane dolje, a loptu uzme protivnik. Sudac prekine igru i ja obavim izmjenu. Nakon toga ide sudačko polaganje, sudac baci loptu mom igraču koji ju automatski vraća protivniku. Savršeno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2011 11:24 (Hexfire).
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Da li se nekom desavalo da ne moze da se konektuje kada ulazi u igri i radi se o originalu ?hvala
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Da meni se dešava, al par puta se probavam povezat i povežem se. Jedino kad mi torrent nešt skida onda se jako teško poveže i često gubim vezu s EA al to je normalno zbog skidanja.

Ni meni isto nije žao ni lipe koju sam dao za igru, već dugo nisam uživao tako u virtualnom nogometu (od pesa6). Igra je skoro ko pravi nogomet, ima toliko detalja da ti pamet stane. Super mi je što igrači recimo sami mjenjaju pozicije na terenu. Recimo Gerrard mi se često zamjeni s Licasom za poziciju, onda Rooney često ide u obranu iz napada ma predobra igra.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

Evo nabavio fifu 12 da vidim zasto je svi hvale.. i sad je pitanje, kako mogu namjestit komande kao u pesu... jer mi je sad sve naopako.. namjestim da mi 1(kocka) bude pucanje, a bude dodavanje u prostor i to.. kako to napravit da funkcijonira?? I jos kako promjenit komande za menu da mi budu drugcije?

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2011 14:49 (Encyanix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Jel ima netko problema danas s povezivanjem na origin, stalno me baca u offline mode :/

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pa uđeš sa gamepadom u settingse od kontrolera i tamo samo zamjeniš dvije stvari, označiš recimo tipku za dodavanje i zamijeniš je sa željenom tipkom za recimo pucanje koristeći X

15 godina
neaktivan
FIFA 12

I meni je Origin offline, a nešt EA ima problema s serverima.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ljudi primetio sam da kada igras protiv ravnoopravnog tima u cupu mislim na UT onaj od 1900 coins odjednom pocinje da secka i to nenormalno i to iskljucivo kada igram protiv rusa,evo malo pre igrao i u deset minuta vodio dva nula bilo sve normalno i odjednom ocelo da secka i meni kontrole pocele da zezaju sve kasno reaguju igraci kada dam komandu ali sam na kraju pobedio sa tri jedan ali uvek se to desava kada vodis i na koju foru naprave da secka i da uspore igru ???
17 godina
Nokialino kaže...
Ljudi primetio sam da kada igras protiv ravnoopravnog tima u cupu mislim na UT onaj od 1900 coins odjednom pocinje da secka i to nenormalno i to iskljucivo kada igram protiv rusa,evo malo pre igrao i u deset minuta vodio dva nula bilo sve normalno i odjednom ocelo da secka i meni kontrole pocele da zezaju sve kasno reaguju igraci kada dam komandu ali sam na kraju pobedio sa tri jedan ali uvek se to desava kada vodis i na koju foru naprave da secka i da uspore igru ???

Lag najvjerovatnije. Upravo sam osvojio taj kup, no bome se i namučio. Volim kad likovi imaju sve izvrsne igrače 85+ i 100 chemistry,a nemaju blagog pojma pa ih nakantam sa 5,6 golova. No ako lik zna igrati a ima isti tim e onda je sr***. Tak mi je u zadnjoj tekmi Torres doslovno ubagirao obrambene i postigao 2 gola. Kako, ne znam. Al sva sreća, dobio sam ga 4-3. 

Come to the dark side, we have cookies.
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Meni stalno piše da je Origin offline i mogu samo SP igrat.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

I meni.

Valjda nešto rade. 

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
crystal6 kaže...
Nokialino kaže...

Lag najvjerovatnije. Upravo sam osvojio taj kup, no bome se i namučio. Volim kad likovi imaju sve izvrsne igrače 85+ i 100 chemistry,a nemaju blagog pojma pa ih nakantam sa 5,6 golova. No ako lik zna igrati a ima isti tim e onda je sr***. Tak mi je u zadnjoj tekmi Torres doslovno ubagirao obrambene i postigao 2 gola. Kako, ne znam. Al sva sreća, dobio sam ga 4-3. 

I ja sam sada upravo osvojio turnir ali sam se smejao i zainatio kada sam vidio sa tri jedan i onda krenulo sporo i primio kretenski gol jer ja da dobacim u levo on dobaci ispred protivnickom igracu i da mi gol i onda sam zadnjih deset minuta bukvalno cuvao loptu i jedva pobedio jer jer seckalo i mucio se bas i mislim da nije lag jer nemoguce da ceo turnir bude extra sve i onda u finalu bas kada vodim bude laga za 15 minuta....

Zasto je iskljucen onaj turnir za 5000 conis?

15 godina
FIFA 12

Moze ko pomoc na moj zadnji post.. pls..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

To je pitanje postavljeno već tisuću puta, prođi malo kroz temu ili proguglaj.

balkan-gaming.net - za sve pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice