Fifa 11

poruka: 2.801
|
čitano: 813.008
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
14 godina
neaktivan
Fifa 11
pa zašto onda EA, posto lijepo prodaju, zarađuju na njoj fino, se založi da riješe taj problem!? Mjesec dana je skoro vani igra a oni ništa ne poduzimaju..
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Fifa 11
Praetorian1 kaže...
mtopol kaže...
Tommy_123 kaže...
Praetorian1 kaže...

Nemogu nikak na sedmici nariktat fifu da mi radi, stalno šteka, a neda mi se stavljat xp, jel ima kakvo rješenje da radi fifa i na sedmici?

haha...meni dosl.na xp-u leti..:D

niti neces moc i ja sam se borio,ali ništa.!!

ubaci u komp jos 2GB rama ... meni na win7 leti preko 100FPS-a sve na Max

Posudio mi frend 2 gige rama na sedmici 64 bitnoj znaći imao sam 4 gige i dalje štekalo, probo sam na sedmici 32 bitnoj s 3 gige rama i dalje šteka, jedino na xp-u leti. Nije do rama. Na oficijalnom forumu skoro svima šteka s i 5 procesorima 4 gigie rama ati 5850, neki od njih prešli na xp i gle čuda klizi.

hm... stvarno cudno... meni na E8400@4GHz i HD4850 sve na max radi na preko 100FPS-a, imam windows 7 64bitni i najnovije catalyst 10.10 ... Ako imas piratsku verziju onda je mozda problem s crackom, probaj drugi crack, ako neuspije onda probaj namjestit compatibility na win XP

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
15 godina
neaktivan
Fifa 11

imam problem sa fifom....instalirao sam igru (pirat)....i kada je pokusam otvoriti pojavi mi se ovo "

"wrong disc inserted. Please insert the original "FIFA 11" CD/DVD. Da li neko zna  u cemu je problem? u Cracku? nezz u koji folder treba crac   

neko zna kao rjesiti problem???

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
El_Nino_09 kaže...

imam problem sa fifom....instalirao sam igru (pirat)....i kada je pokusam otvoriti pojavi mi se ovo "

"wrong disc inserted. Please insert the original "FIFA 11" CD/DVD. Da li neko zna  u cemu je problem? u Cracku? nezz u koji folder treba crack  

Viče

Kupit igru ili se informirat negdje drugdje,procitaj pravila foruma piratstvo je zabranjeno

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
16 godina
neaktivan
Fifa 11

jel ima netko problem da kad su 2 joysticka uštekana da izbacuje iz igre?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mtopol kaže...
Praetorian1 kaže...
mtopol kaže...
Tommy_123 kaže...
Praetorian1 kaže...

Nemogu nikak na sedmici nariktat fifu da mi radi, stalno šteka, a neda mi se stavljat xp, jel ima kakvo rješenje da radi fifa i na sedmici?

haha...meni dosl.na xp-u leti..:D

niti neces moc i ja sam se borio,ali ništa.!!

ubaci u komp jos 2GB rama ... meni na win7 leti preko 100FPS-a sve na Max

Posudio mi frend 2 gige rama na sedmici 64 bitnoj znaći imao sam 4 gige i dalje štekalo, probo sam na sedmici 32 bitnoj s 3 gige rama i dalje šteka, jedino na xp-u leti. Nije do rama. Na oficijalnom forumu skoro svima šteka s i 5 procesorima 4 gigie rama ati 5850, neki od njih prešli na xp i gle čuda klizi.

hm... stvarno cudno... meni na E8400@4GHz i HD4850 sve na max radi na preko 100FPS-a, imam windows 7 64bitni i najnovije catalyst 10.10 ... Ako imas piratsku verziju onda je mozda problem s crackom, probaj drugi crack, ako neuspije onda probaj namjestit compatibility na win XP

Original imam, ma driveri i patchevi će to riješit i za sedmicu.

F.C LIVERPOOL
15 godina
neaktivan
Fifa 11

ste za to da napravimo turnir jedan ?

igralo bi se 2v2 da bude zanimljivo ? :)

tko je za nek se javi u inbox , pa se sve dogovorimo ;)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 11

Meni su novi driveri extra za moju 8600 gt

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...
El_Nino_09 kaže...

"wrong disc inserted. Please insert the original "FIFA 11" CD/DVD. Da li neko zna  u cemu je problem? u Cracku? nezz u koji folder treba crack  

Viče

Kupit igru ili se informirat negdje drugdje,procitaj pravila foruma piratstvo je zabranjeno

hhahahaha kupi igru ??? smijesan si za 0,50 eura nabavio sam ovo i igram :D

15 godina
neaktivan
smrad06 kaže...

jel ima netko problem da kad su 2 joysticka uštekana da izbacuje iz igre?

kad ukljucis vise od 2 onda izbacuje, jer podzrava samo 2, a ne znam do cega je, kod mene normalno 2 rade

14 godina
neaktivan
Fifa 11

imam pitanje, dali je dovoljno p4 2,26 mhz, 1,5 gb ram i grafika gf 7300gt  za fifu11?koristim xp

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dudo04 kaže...

imam pitanje, dali je dovoljno p4 2,26 mhz, 1,5 gb ram i grafika gf 7300gt  za fifu11?koristim xp

ne!

16 godina
neaktivan
commandos kaže...

kad ukljucis vise od 2 onda izbacuje, jer podzrava samo 2, a ne znam do cega je, kod mene normalno 2 rade

misli sam možda da volan smeta ali i kada sam iskopčao volan se ista stvar ponavljala... i nemrem sad nikak s frendom igrat fifu, samo onaj polu-glupi pes...Plač

15 godina
Fifa 11

Ima li laga na fifi on line kao na pes 2011,pes mi ide na živce več 2 dana ne mogu tekmu odigrat da nema laga.-.

dejanceeeeeeeeee
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 11

Ljudi imam jedan problem instaliro sam nove drivere i kao sto sam napiso radili su odlicno a onda je nastao problem poceo sam utakmicu i vidim skracena mi slika po jedno 2 cm i odozdo i odozgo  al to i nije velik problem ima jedan veci nakon nekog vremena samo igra pocne usporavat kao usporeni snimak....Imate li rijesenje za ta dva problema???

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 11

Evo meni nakon što sam stavio nove nVidia drivere više ne laga u igri, ali sada mi se puno češće nego prije pojavi "fifa has stopped working" nakon tekme u manager modu netom prije nego trebam uć u onaj meni gdje je man of the match itd..

Mislim prije mi se pojavilo možda 2-3 puta u 10 dana, ali sada sinoć 3 puta zaredom, ma za poludit! Jel netko riješio onda taj problem?

Inače igra je zakon, nakon godina PES-a vraćam se Fifi koju sam igrao još 96' na SNES-u (FIFA 98 je bila najbolja!)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fifa 11

Da napišen nešto vezano za samu igru Fifu 11.

Igran sa Newcastle United zadnje kolo i iman 80 bodova, a Chelsa je već odigrala i ima isto 80 bodova. Meni je dosta neodlučeno i bod za postat prvak. Igram protiv Fulhama i ostanem 1:1, imam bod i prvak sam. Ali posli utakmice igraći se vataju za glavu i tužno idu u svlačionu jer su odigrali neodlučeno, a ustvari s tim bodom postali su prvaci.

Ne mogu virovat da u drugom desetljeću 21. stoljeća nisu kadri napravit nekakvu animaciju i malo to uskladit. Također i spiker na početku utakmice ne najavljuje da je utakmica zadnjeg kola, a na kraju ih kudi jer su ostali 1:1 i kaže da će u sljedećoj utakmici valjda odigrat bolje.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 11

Prva i jedina FIFA koju sam igrao je bila 98 dobio org igru za rodjendan igrao kao klinac ko lud... i nakon toga sve ove godine igram PES gdje god dodjem vrti se PES po svim klubovima barovima kod drugova sve je PES medjutim ruku na srce ali ove godine citajuci komentare ljudi morat cu isprobati FIFU 11 izgleda da su prestigli PES !!

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
andy1 kaže...

Igran sa Newcastle United zadnje kolo i iman 80 bodova, a Chelsa je već odigrala i ima isto 80 bodova. Meni je dosta neodlučeno i bod za postat prvak. Igram protiv Fulhama i ostanem 1:1, imam bod i prvak sam. Ali posli utakmice igraći se vataju za glavu i tužno idu u svlačionu jer su odigrali neodlučeno, a ustvari s tim bodom postali su prvaci.

Ne mogu virovat da u drugom desetljeću 21. stoljeća nisu kadri napravit nekakvu animaciju i malo to uskladit. Također i spiker na početku utakmice ne najavljuje da je utakmica zadnjeg kola, a na kraju ih kudi jer su ostali 1:1 i kaže da će u sljedećoj utakmici valjda odigrat bolje.

LOL koji fail. To me baš sad razočaralo. Inače sam na pred kraj sezone pa još nisam vidio ništa od slavlja i slično. :-(

Trenutno sam drugi, sa istim brojem bodova kao prvi...

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
14 godina
neaktivan
Fifa 11

Danny, kad osvojiš kup imaš neko malo slavlje, za ligu nema.

Nervira me još šta u transfer marketu već drugu sezonu nema neko jače ime za dovest u klub, već od ponuđenih igrača najskuplji košta 9 M i branič je.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma kup sam ispao u četvrtfinalu na penale od Čelzija. Popili mi živce. Zabili mi 2 gola u prvih 10 minuta tekme, pa sam izjednačio u 78 i 90 minuti. Pa produžeci ništa i onda zadnji penal fulao budala a oni sve zabili i podudlao kup.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 11:18 (Danny_HR).
15 godina
Fifa 11

Gdje se može nači fifa 2011 koje se može downlodat nakon uplate preko paypala ili kartice,naravno pričam o orginalu.

dejanceeeeeeeeee
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dejan1471 kaže...

Gdje se može nači fifa 2011 koje se može downlodat nakon uplate preko paypala ili kartice,naravno pričam o orginalu.

steam?

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
15 godina

Vjerovatno se tako zoveIzlanuo se

dejanceeeeeeeeee
15 godina
Danny_HR kaže...
andy1 kaže...

LOL koji fail. To me baš sad razočaralo. Inače sam na pred kraj sezone pa još nisam vidio ništa od slavlja i slično. :-(

Ima još jedna glupost, ova je u vezi komentatora.

Ja igram sa Schalkeom protiv Reala, u prvoj utakmici (kod kuće) izgubim 2-1 i sada slijedi uzvrat. Na kraju uzvrata 90 min bude 2-1 za mene i komentator kao počne pričat da sam ja prošao. Onda krene nadoknada i on opet po svom krene pričat. Real izjednači, komentator uopće ne govori da su oni u prednosti nego da je izjednačeno itd. (na kraju sam ispušio :))

Znači, komentatori uopće ne kuže pravilo domaćih i uzvratnih utakmica...

0_o
15 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...
Danny_HR kaže...
andy1 kaže...

Ima još jedna glupost, ova je u vezi komentatora.

Ja igram sa Schalkeom protiv Reala, u prvoj utakmici (kod kuće) izgubim 2-1 i sada slijedi uzvrat. Na kraju uzvrata 90 min bude 2-1 za mene i komentator kao počne pričat da sam ja prošao. Onda krene nadoknada i on opet po svom krene pričat. Real izjednači, komentator uopće ne govori da su oni u prednosti nego da je izjednačeno itd. (na kraju sam ispušio :))

Znači, komentatori uopće ne kuže pravilo domaćih i uzvratnih utakmica...

Meni komentatori ne rade reinsaliro sam igru par puta i nema komentatora a prije tu bili

15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ma kup sam ispao u četvrtfinalu na penale od Čelzija. Popili mi živce. Zabili mi 2 gola u prvih 10 minuta tekme, pa sam izjednačio u 78 i 90 minuti. Pa produžeci ništa i onda zadnji penal fulao budala a oni sve zabili i podudlao kup.

čuček jesi ti to možda nabavil fifu za x360

ako jesi ima da za vikend odmjerimo snage (pripremi si papirnate maramice :))

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
17 godina
neaktivan
Nisam još, nema nigdje za malu lovu, a puno nedam. :)
15 godina
neaktivan

a kolka je to mala lova

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
17 godina
neaktivan
Kajaznam, kad nađem za 200 kn kupim. Bit će na ebayu vjerojatno skoro za tu negdje.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice