Fifa 11

poruka: 2.801
|
čitano: 812.701
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
15 godina
neaktivan
RE: Fifa 11

no za posjetitelje , makar već su počeli dolaziti videoi sa gamescom-a

15 godina
Fifa 11

valjda će na gamescomu biti i PC verzija a ne samo konzolaška

bc2: SaPPhir3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 11

hoce hoce

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
movie kaže...
patch123 kaže...

iako cijeli život igram pes,slažem se sa movieom

golmani u pesu su očajni,jednostavno katastrofa

mogu oni napraviti grafiku 100x bolju nego u prethodnom pesu,ubaciti još detalja i modova,ali ako će golmani biti isti kao i u pes 10 onda će i novi pes biti fail,kao i svi u zadnje vrijeme

I ja cijelo vrijeme igram pes i onda skužim da nešto ne štima , ne valja.  Probam fifu10 i skužim da me više pali .  Dođe world cup i jednostavno shvatiš da je to to.

Svaki segment igre pomno je dorađen.  Sve su skinuli s terena. Tisuću i jedna golmanska intervencija me oduševljava pa i kada izađe u prazno jer je i to sastavni dio igre.

Uspio sam golmana uhvatiti u samo jednoj nelogičnoj intervenciji u WC dok je u pesu svaka nelogična ...  sve u svemu kako rekoh pes će se ebeno morati potruditi da skrene moju pažnju na sebe.

Iz dosada viđenog nije uspio ...

drkas li ti na fifu?. Bola igra je dobra, ali sad bas svaki segment i pretjerivanje.

Ali dodje world cup i jednostavno shvatis da je to to, Zaprosi je samo jako. 

Bez uvrede ali smiri malo 

17 godina
2dollaB kaže...
movie kaže...
patch123 kaže...

iako cijeli život igram pes,slažem se sa movieom

golmani u pesu su očajni,jednostavno katastrofa

mogu oni napraviti grafiku 100x bolju nego u prethodnom pesu,ubaciti još detalja i modova,ali ako će golmani biti isti kao i u pes 10 onda će i novi pes biti fail,kao i svi u zadnje vrijeme

I ja cijelo vrijeme igram pes i onda skužim da nešto ne štima , ne valja.  Probam fifu10 i skužim da me više pali .  Dođe world cup i jednostavno shvatiš da je to to.

Svaki segment igre pomno je dorađen.  Sve su skinuli s terena. Tisuću i jedna golmanska intervencija me oduševljava pa i kada izađe u prazno jer je i to sastavni dio igre.

Uspio sam golmana uhvatiti u samo jednoj nelogičnoj intervenciji u WC dok je u pesu svaka nelogična ...  sve u svemu kako rekoh pes će se ebeno morati potruditi da skrene moju pažnju na sebe.

Iz dosada viđenog nije uspio ...

drkas li ti na fifu?. Bola igra je dobra, ali sad bas svaki segment i pretjerivanje.

Ali dodje world cup i jednostavno shvatis da je to to, Zaprosi je samo jako. 

Bez uvrede ali smiri malo 

Koji je tvoj problem ?

15 godina
neaktivan

2dollaB ti si malo čudan .....................

15 godina
neaktivan

evo neki gameplay nisam siguran jel je konzola ili pc

15 godina
neaktivan
ogmix333 kaže...

ps3 ili xbox

a i vid se po izgledu kake

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.8.2010 15:52 (Tommy_123).
15 godina
neaktivan
ogmix333 kaže...

nes tu smrdi

15 godina
neaktivan
Fifa 11

da i meni smrdi odkud njemu videi nista ne pise kao da on vec igra fifu 11 godinu dana

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dmanz kaže...

da i meni smrdi odkud njemu videi nista ne pise kao da on vec igra fifu 11 godinu dana

ma on igra..sad bi ti rekao šta godinu dana..

15 godina
neaktivan

da... ja za zbilja nerazumijem o čemu vi pričate i šta to kome smrdi ali svako ima pravo na svoje mišljenje

15 godina
neaktivan
Fifa 11

pa to je patchana fifa 10, fifa 11 demo ne postoji jos, doc ce pocetkom rujna

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dmanz kaže...

pa to je patchana fifa 10, fifa 11 demo ne postoji jos, doc ce pocetkom rujna

3.9..oces rec?

15 godina
neaktivan

evo neki razgovori i mali djelovi gameplaya sa pc-a ( nažalost na njemačkom :-) )

15 godina
neaktivan
ogmix333 kaže...

evo neki razgovori i mali djelovi gameplaya sa pc-a ( nažalost na njemačkom :-) )

hvala..predobro izgleda..na pc-u...tooo..careeeeeee

15 godina
neaktivan

da pred kraj videa kažu da će više gameplaya i pravi demo za psjetitelje biti na gamescom-u

17 godina
neaktivan
Fifa 11

Stvarno jedva čekam da izađe Fifa, ovaj PES me više ubija. Deprimira me to čekanje, znajući da ću igrati bolji nogomet uskoro, ali do tad se moram zadovoljiti PES-om.

bio bi meni i PES2010 sasvim podnošljiv da je suđenje kakvo treba bit, da napokon nauče što je ofsajd, i da su golmani makar korektni. Ovakva ukočenost i ponašanje golmana graniči s debilizmom. Evo što mi se danas dogodilo (nešto sam zeznuo kod renderanja pa je kvaliteta nikakva).

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Stvarno jedva čekam da izađe Fifa, ovaj PES me više ubija. Deprimira me to čekanje, znajući da ću igrati bolji nogomet uskoro, ali do tad se moram zadovoljiti PES-om.

bio bi meni i PES2010 sasvim podnošljiv da je suđenje kakvo treba bit, da napokon nauče što je ofsajd, i da su golmani makar korektni. Ovakva ukočenost i ponašanje golmana graniči s debilizmom. Evo što mi se danas dogodilo (nešto sam zeznuo kod renderanja pa je kvaliteta nikakva).

hahha..koji kepec..ajme meni ..katastrofa..

15 godina
neaktivan

igraj na top player malo če ti golman biti pametniji

15 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Evo što mi se danas dogodilo (nešto sam zeznuo kod renderanja pa je kvaliteta nikakva).

hahaha

golmani u pesu su katastrofa

17 godina
ogmix333 kaže...

Ali će i dalje biti jednako loše animirani bez volumena i težine a svaka intervencija nalik igraču picegina na splitskim bačvica.

To što će nešto više obraniti ne može skriti činjenicu kako ova spodoba nema ništa zajedničkog s golmanskim pozivom.

To je čista frustracija i rukavica bačena u lice svakome igraču jer konami može popraviti frizre igračima , ubaciti nove modele kopački pa

i pogoditi točnu boju dresa s pravilnim reklamama na njemu ali ne može nikao od ebenog golmanskog promašaja napraviti za početak ne samo solidnog vratara

nego niti vratara koji bar osnovnim pokretima podsjeća na njega !

17 godina
FlyBoy kaže...

Imaš i bolju foru !  Meni je jednom tako lopta opala na prečku i nekoliko minuta skakutala po njoj a i ovo s glavom mi se dogodilo.

Sve se to događalo na PS3

17 godina
neaktivan
ogmix333 kaže...

igrano je na Professional, pa sumnjam da je razlika ogromna. inače i igram na top player, ali bio mi bratić mali dolazio pa sam mu smanjio (iako nije bilo potrebno, klinac razvaljuje) i mogu reći da su golmani jednako nebulozni.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
17 godina
ogmix333 kaže...

Ovako golman ne bi trebao reagirati niti na idiot nivou !

15 godina
neaktivan

a kaj ćeš , jedino možeš tužit konami zbog priglupog a.i-a ali oni bi to popravili da imaju upola veliki buđet od fifi-nog

15 godina
neaktivan
Fifa 11

decki idem ja..pozz..nekakvim cudom mi je gpu dioda narasla na 88 stupnjeva pozz..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
FlyBoy kaže...

Nešto slično se i meni desilo kada sam išao malo odigrat PES na kompu jer sam godinama bio fan, ali sada igram fifu 10 i podosta sam objektivan da ih ocjenim i mogu reči da PES nema veze sa realnošču neznam zakaj developeri PES-a ne uzmu fifu 10 i malo iskopiraju nekaj jer oni kao da neznaju da postoji konkurencija na tržištu koja je bolja od njih.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.8.2010 23:45 (ZDS).
15 godina
neaktivan
ogmix333 kaže...

nije to je prava fifa

Antonio Boltek
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.8.2010 11:10 (GtA-EfLc).
17 godina
ogmix333 kaže...

a kaj ćeš , jedino možeš tužit konami zbog priglupog a.i-a ali oni bi to popravili da imaju upola veliki buđet od fifi-nog

To nije stvar budžeta.  Stvar budžeta su razno razne licence koje ea sport drži godinama a da konami nema problema s budžetom vidimo po tome što su kupili ekskluzivu za ligu prvaka i uefa ligu te južnoameričku ligu prvaka.  Kako svake godine mogu dodati nove animacije za igrače pa se tako hvale da ove godine imaju 1000 novih animacija.  Tim je čudnije da među tih 1000 nema niti jedne nove po golmanskom pitanju.  To je čisto zanemarivanje. Moramo imati lijepe frizure i face , uredne i čiste kopačke te ispeglane dresove a golmana tko ebe !

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice