MAXX detalji.haha..jedva cekam demo..xDD
ma svi cekaju..is..:)..znaci 3.9 je demo..3 dana prije skole..:)
MAXX detalji.haha..jedva cekam demo..xDD
ma svi cekaju..is..:)..znaci 3.9 je demo..3 dana prije skole..:)
MAc detalji.haha..jedva cekam demo..xDD
tko ne čeka??
dobro skužili smo da svi jedva čekaju demo ajmo sad na novosti
dobro skužili smo da svi jedva čekaju demo ajmo sad na novosti
nađi neke novosti.....
nažalost nema ništa novo ali valjda će nešto bit na gamecom-u ( možda pc gameplay )
nažalost nema ništa novo ali valjda će nešto bit na gamecom-u ( možda pc gameplay )
možžda..kad je za tjedan,tjedan i pol?
od 19.-22. ovog mjeseca
taman kad sam na moru :/
brzo ce ti doc 3.9.tako da.
pa potvrdili su...da 3.9 dolazi demo..2 i pol tjedna,skoro 3 prije full release
This year's FIFA 11 demo could come very soon, when some are still on holiday ...
In fact it seems secure the date of September 3 as the day when the EA Sports will release on its website to download the demo of FIFA 11 for PC. On the same day should come out on Xbox Live. Last year, the PlayStation 3 version was released a few days late on PSN, and this year? Probably we'll know in the coming days, since July 22 are expected big news.
brzo ce ti doc 3.9.tako da.
Kako znaš da je 3.9. demo?
bilo je vec, 3.9 ce demo to je tocno
pes10 jedino sta ima bolje od fife10 je grafiku ali to je malo bolja u svemu ostalom fifa je bolja ja svake god. kupim fifu oe je najbolja igra
pes ima i become a legend i uefa champions league a to fifa nema
PES ima i najdebilnijeg golmana u nogometnim simulacija poznatog igrača picigina kojem je lopta strani pojam. Najžalosnije je da ćemo takvog gledati i u novom PES-u po svim dosadašnjim pričama igrača koji su imali prilike igrati novi pes a to se vidi i na dostupnim filmićima iz igre. Inače PES igram godinama i ove godine sam prešao na fifu10 upravo zbog lošeg golmana koji ubija draž igre. No osim golmana u fifi sam otkrio i niz drugim stvari koje odavno ne stanuju u pesu. Novi world cup je samo bio ona prevaga koja je učvrstila moj stav o samo jednoj pravoj nogometnoj simulaciji a to je fifa ... pes je iz godine u godinu guska u magli koja ne vidi izlaz iz nje ...
pes10 jedino sta ima bolje od fife10 je grafiku ali to je malo bolja u svemu ostalom fifa je bolja ja svake god. kupim fifu oe je najbolja igra
PES ima i najdebilnijeg golmana u nogometnim simulacija poznatog igrača picigina kojem je lopta strani pojam. Najžalosnije je da ćemo takvog gledati i u novom PES-u po svim dosadašnjim pričama igrača koji su imali prilike igrati novi pes a to se vidi i na dostupnim filmićima iz igre. Inače PES igram godinama i ove godine sam prešao na fifu10 upravo zbog lošeg golmana koji ubija draž igre. No osim golmana u fifi sam otkrio i niz drugim stvari koje odavno ne stanuju u pesu. Novi world cup je samo bio ona prevaga koja je učvrstila moj stav o samo jednoj pravoj nogometnoj simulaciji a to je fifa ... pes je iz godine u godinu guska u magli koja ne vidi izlaz iz nje ...
sad sa pricao s gameplay-evim covijekom u u torak idu na gamecom i kažu da imaju odlicne slike pesa..i da ce pes i fifa bit igrivi na gamescomu..i u novom broju gameplay-a u ponedjeljak bit ce pes,a u broju iza toga fifa ponovo..
Ti ili protivnik imate loptu u tojoj polovici, zaletis se prek centra i punom snagom razvalis loptu ak si precizan siguran gol :D
A sad sam malo fifu 08 na ps2 igro i nije losa, samo je Snijeder ljevak tam al nea veze xD
sad sa pricao s gameplay-evim covijekom u u torak idu na gamecom i kažu da imaju odlicne slike pesa..i da ce pes i fifa bit igrivi na gamescomu..i u novom broju gameplay-a u ponedjeljak bit ce pes,a u broju iza toga fifa ponovo..
Ja se ne igram slikama već igrom. Baš mi se ebe koje boje nose kopačke ili koje je nijanse dres ili frizura pojedinog igrača. To su mi nebitne stvari koje vidim ipak pale većinu jer cesar ne nosi žute već zelene kopačke. No kako brani to nikoga ne smeta što mi nije normalno. Pogledaj golamana u pesu ! Pada ko da ga je rafal pokosio , nema ničega golmanskog u njegovoj reakciji. Lopte sa 16m odbija nogom , prima gol uz prvu stativu na kojoj stoji , loptu upućenu drito u njega odbija ravno napadaću na nogu , ne zna izaći na centaršut i sada da ne nabrajam dalje .... pogledaj golmana u fifi kako lijepo radi povaljku , kako školski hvata loptu i kako prirodno izlazi na centaršut ili kako lijepo siječe ubačaj sa strane u pet metara. Svaki njegov potez je užitak i ne mogu više zamisliti povratak na pes i onog debila !
Tommy_123 u ovaj ponedaljak ili ? .......... ako je tako odmah u ponedeljak na kiosk po gameplay
Tommy_123 u ovaj ponedaljak ili ? .......... ako je tako odmah u ponedeljak na kiosk po gameplay
da..idem i ja odma ga kupit..ODMAA!!
e kaj nije gamecom od 19 do 22 pa onda valjda izlazi ponedeljak 23
e kaj nije gamecom od 19 do 22 pa onda valjda izlazi ponedeljak 23
ne rekao mi je da 17 ide u cologne.pa nezz onda
da..idem i ja odma ga kupit..ODMAA!!
A što ćeš naći u časopisu što već odavno nisi pročitao na netu ?
http://fifa.easports.com/enGB/home.action
http://www.fifa4fans.de/index_e.php
fifa ove godine uvodi samo neku osobnost igrača...i preradili su pasove....a pogledajte samo videe koji su dosad izašli za pes pa nešto recite,,,kažem i ja sam uvijek ostao razočaran koliko pes govore da će biti ekstra super ovo ono a naprave sranje ali ove godine je to to...
Kako može biti to to kada je golman isti burek kao i prošle godine. Svi koji su do sada igrali rani demo izuzetno su se žalili na lošeg golmana koji nije dobio značajnija poboljšanja u odnosu na prošla izdanja. Pogledaj samo kako je golman animiran u fifi a kako u pesu. Zar se ova sprdnja u pesu uopće može zvati golmanom ? To je kramp i zbog njega više ne igram pes !
da na pc-u su dobre no dok sam igro kod prijatelja na ps3 bile su jako spekljane ( driblinzi i neke naprednije kontrole ) i samo da se obratim ovom idiotu ( rtzuiop ) ja fifu igram od fife 2004 i nisam baš neki prevelki fan pesa
slabo je to , ja je igram od 1996 pa pojavom pesa samo pes a povratak kući uslijedio je s fifom 10 i najboljim nogometom do sada world cupom , to je to ...
inače imam doma sve fife i pesove od pojave na pc i konzolama
da na pc-u su dobre no dok sam igro kod prijatelja na ps3 bile su jako spekljane ( driblinzi i neke naprednije kontrole ) i samo da se obratim ovom idiotu ( rtzuiop ) ja fifu igram od fife 2004 i nisam baš neki prevelki fan pesa
slabo je to , ja je igram od 1996 pa pojavom pesa samo pes a povratak kući uslijedio je s fifom 10 i najboljim nogometom do sada world cupom , to je to ...
to im je najslabija tocka u pesu..Golmani..u fifi su toliko dobri..brane neobranjivo..stvarno neam rijeci..
to im je najslabija tocka u pesu..Golmani..u fifi su toliko dobri..brane neobranjivo..stvarno neam rijeci..
Ja ne tražim da brane nemoguće već samo realno , da budu dobro animirani , fluidni , da na loptu idu prirodno , da su parade realne , povaljke lijepe, izlazi na centaršut golmanski
te da osjetiš na golmanu volumen i težinu. Greške golmana su sastavni dio igre , neka bude i njih , sve to daje draž i sve to mogu naći u fifi. Golmani su bar za mene golmani i gušt mi je igrati.
Golman u pesu pada kao moja baka , to nema veze s golmanskom intervencijom , loptu upućenu u njega ne može uhvatiti već odbiti protivniku na nogu , brani nogom udarce s 16 m kao da je rukometni golman , izlazak na centaršute izaziva smijeh , za povaljku nije nikada čuo , u bacanju ( jer to nije golmanska parada) pada bez prirodne težine , lebdi , bezveze ,jednostavno to nije to
Konami godinama nije radio na golmanu a po prvim filmovima iz igre i ove godine je ista priča pa me u startu takva igra više ne interesira. To su i bile glavne pritužbe nakon igrivog dema večine igrača koji su igrali novi pes.
Ja ne tražim da brane nemoguće već samo realno , da budu dobro animirani , fluidni , da na loptu idu prirodno , da su parade realne , povaljke lijepe, izlazi na centaršut golmanski
te da osjetiš na golmanu volumen i težinu. Greške golmana su sastavni dio igre , neka bude i njih , sve to daje draž i sve to mogu naći u fifi. Golmani su bar za mene golmani i gušt mi je igrati.
Golman u pesu pada kao moja baka , to nema veze s golmanskom intervencijom , loptu upućenu u njega ne može uhvatiti već odbiti protivniku na nogu , brani nogom udarce s 16 m kao da je rukometni golman , izlazak na centaršute izaziva smijeh , za povaljku nije nikada čuo , u bacanju ( jer to nije golmanska parada) pada bez prirodne težine , lebdi , bezveze ,jednostavno to nije to
Konami godinama nije radio na golmanu a po prvim filmovima iz igre i ove godine je ista priča pa me u startu takva igra više ne interesira. To su i bile glavne pritužbe nakon igrivog dema večine igrača koji su igrali novi pes.
hhaha.možeš ti to tražit kolko oćeš..al neces docekat..tako da..konami mi sli samo na stadione,liniju tijela,dodavanje..a golmane i suce ko šiša..s tim poslom konami nece dogurat daleko..ja ti to kažem..al oni sta su igrali igrali su AL :1 na begginer...ja bar mislim ne ponaša se valjda tako na toop player.
Naravno da nije , no uz loše animiranog golmana draž ubija fliper efekt. Lopta se toliko brzo odbija od igrača da to nije normalno. Potom debilni suigrači koji bježe od mene umjesto da se otkrivaju i traže loptu u prazan prostor. Potom nerealni udarci tipa pukneš loptu vanjskom a ona ima felš kao da si je puknuo unutarnjom što je protiv svih zakona fizike. Potom debilni suci koji ne znaju pravila igre niti pošteno dijele crvene i žute kartone. Recimo uspijem im pobjeći i idem sam na gol ali me protivnički igrač stigne i sruši s leđa na nekih 17m i ne dobije crveni već samo žuti a neki puta niti žuti. S druge strane godinama nisu naučili niti što zanči zaleđe pa zatim ne znaju što je prednost. Ima toga još poprilično ali je ovo prvo čega sam se sjetio. Sve te loše stvari ubile su pes i draž igre. Sve ono što je pes izgubio fifa je dobila a world cup je kruna svega. Najbolji nogomet do sada. Toliko dobro da se usudim reći kako mi bolje niti ne treba !
Naravno da nije , no uz loše animiranog golmana draž ubija fliper efekt. Lopta se toliko brzo odbija od igrača da to nije normalno. Potom debilni suigrači koji bježe od mene umjesto da se otkrivaju i traže loptu u prazan prostor. Potom nerealni udarci tipa pukneš loptu vanjskom a ona ima felš kao da si je puknuo unutarnjom što je protiv svih zakona fizike. Potom debilni suci koji ne znaju pravila igre niti pošteno dijele crvene i žute kartone. Recimo uspijem im pobjeći i idem sam na gol ali me protivnički igrač stigne i sruši s leđa na nekih 17m i ne dobije crveni već samo žuti a neki puta niti žuti. S druge strane godinama nisu naučili niti što zanči zaleđe pa zatim ne znaju što je prednost. Ima toga još poprilično ali je ovo prvo čega sam se sjetio. Sve te loše stvari ubile su pes i draž igre. Sve ono što je pes izgubio fifa je dobila a world cup je kruna svega. Najbolji nogomet do sada. Toliko dobro da se usudim reći kako mi bolje niti ne treba !
ma sve znam..i ja puno puta zivciram .ono dodam u prostor igrac me skrsi odozada..a sudac nista..mrtav-hladan.a i ima par slucajeva kada natrag vratim loptu pa mi golman ne reagira i primi gol kroz noge onda poludim...užaš..fifa world cup 2010 za ps3 je kruna stvarno..igrao kod frenda..tako je dobar nema šta..stvarno fifa je napredovala pogotovo u golmanima,dodavanju,trikovima i samom gameplay-u, konami( nije toliko loša grafika,ali trikovi užasni,dodavanje,golmani,suci,komentatori,tacitc screen i nedostatak licenca to fali konamiju da bude uz korak fifa ali sumnjam..trebali bi oni pitat nekoga za pomoc..da dorade pes..al konami tupi po svojim đapaniz stvarima tako da i ove godine FALL) debelo zaostaje za ffifom i mislim da fifa lagano preuzima sportsku similaciju...ovo ce bit vec 3 godina zaredom da je pes izdao takozvano *ranje,a FIFA je popravila ono sto je trebala..isto u pesu me ubijaju komentatori..toliko dosadni...umrtve mi igru..bezveze...a u fifi andy gray i martin taylor..jelda.? odlicni komentatori...al ovo konamijevi komentatori su ocajni da poludis..neznam pricekajmo demo...koliko sam cuo..3.9 ide van za PC..a i rekli su GLASNO I JASNO: FIFA 11 WILL GO TO PC NEXT-GEN
PA CEMO VIDJETI PO JEDNOM VIDEO IZGLEDA SJAJNO..NEMAM RIJECI..I MOGU TI RECI JEDVA CEKAM..:)
movie znam što misliš animacije golmana nisu baš dobre i previše su ukočene
movie znam što misliš animacije golmana nisu baš dobre i previše su ukočene
jako loše i sama rekacija golmana je loša,stvarno neznam gdje su to pokupili!!
de smirite se malo, kad izađu demo-i onda pričajte ko je lošiji a ko bolji, i ovo je tema fifa 11 PC a ne PES 2011... sad će i gamescon pa će biti materijala od obje igre...