Farming Simulator 2015

poruka: 1.357
|
čitano: 338.340
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Farming Simulator 2015

pozdrav decki jel zna kako popravit igru crash mi se kad ulazim odma na kon 5 sec hvala 

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Farming Simulator 2015

Updataj drivere (GPU) pa onda probaj. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

1 0 hvala 0
11 godina
Re: Farming Simulator 2015
Deawood kaže...

Updataj drivere (GPU) pa onda probaj. 

jesam i nece

13 godina
odjavljen
Farming Simulator 2015
S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Odlična je igra, baš me ugodno iznenadila pošto nisam igrao prijašnje naslove.

Za sve nove farmere ako negdje zapne odličan vodič http://guides.gamepressure.com/farmingsimulator2015/

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Koliko tona stane u silose? 

Inače, danas sam prodao 90t kukuruza i 60t uljane repice.. sveukupno dobio negdje oko 400k€ bonusa {#}

www.wpnovosti.com
Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Imam problem jedan.Ukljucio sam misije ali mi se opce ne pojavljuju,stavio svake 2 ili 5 uopce ne dolaze misije.Dali je to bug ili? Igram na hard ako to sta znaci.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.11.2014 19:57 (Xperiax1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
majstorSZ kaže...

Koliko tona stane u silose? 

Inače, danas sam prodao 90t kukuruza i 60t uljane repice.. sveukupno dobio negdje oko 400k€ bonusa {#}

Nema ograničenja. 

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

u šumi...

ETS2 Croatia http://www.facebook.com/pages/Euro-Truck-Simulator2-Croatia/431952926867042

1 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
Farming Simulator 2015

Ako netko ima problema sa igrom (dali to bilo crni ekran kod ulaženja, ne želi se igra loadati...), a ima {#} verziju, neka proba re-crackati.

I da, ima netko dobru "mod" stranicu, inaće koristim mod hoster, ali sad uopće skoro nema modova za FS15 (nešto malo, ali većinom su sitnice).

Jako korisno, http://guides.gamepressure.com/farmingsimulator2015/guide.asp?ID=27305

Netko je postao link s tog guida, ali ovo si svakako pogledajte (a ima drugih korisnih stvari).

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.11.2014 22:35 (Deawood).

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

jel kad uzmemo misiju, jel ima neki vremenski period za obavljanje iste, ili dok ne obaviš ona stoji?

jbg novi sam u ovom, pa pardon ako pitam glupo pitanje

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

bit ce para, haha 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
iodfjgldfsg kaže...

je li neko upoznat hoce li izlaziti na androidu 2015?

Barem sam ja uočio ovakav redoslijed: FS11-pc, FS12-android, FS13-pc, FS14-android, FS15-pc. svaka neparna godina je pc, a parna za mob

Kiki
13 godina
neaktivan
kicmabrajker kaže...

bit ce para, haha 

Igraš na Easy {#} {#}

Steam- CRO_KiX1 || Origin - CRO_KiX1
13 godina
neaktivan
KiXiE kaže...
kicmabrajker kaže...

bit ce para, haha 

Igraš na Easy {#} {#}

Naravno, ova razina na easy mi je kao da igram na very hard :-D

12 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Imam problem jedan.Ukljucio sam misije ali mi se opce ne pojavljuju,stavio svake 2 ili 5 uopce ne dolaze misije.Dali je to bug ili? Igram na hard ako to sta znaci.

Moraš doći do one oglasne ploče s misijama.

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Hvala ti {#} Daj mi reci samo koliko se dobije po misliji?  

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

ja sam na hardu vidio od 4800 € (za 71t Barleya), do 9800 € (za nešto vezano uz one vile koje priključuješ na traktor)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dali netko koristi mod Horch pronto 9 DC, kad zaposlim radnika nikako da mi zasije cijelu njivu, zasije svaki drugi red?

http://www.modhoster.com/mods/horsch_pronto18m

Sad skužio da na ostalim poljima sije normalno, samo na polju 22 ima taj problem, jel se može to ikako riješit?

Bolje loš dan na pecanju nego dobar na poslu.
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2014 20:55 (kovaos).
15 godina

Imam par pitanja.. Ovo mi je prvi FS koji igram.. 

Prošao sam tutorial, pa me zanima neke stvari koje nisu tamo..

Konkretno zanima me kada kupim kravu, kokoš i ovcu..

U tutorialu je bilo da mi treba sjeno (hay), slama (straw) i silaža (silage) te onaj stroj da napravim mješavinu za kravu..

Od čeg se dobije sjeno, slama i silaža?

S čim hranim ovce, a s čim kokoši?

Kolko često moram nahranit živinu?

Koji omjer mora biti sjena, slame i silaže za kravu?

Molio bi nekog ko ima vremana i volje da mi detaljno objasni situaciju sa živinama..

Hvala 

11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Evo i mene kod Vas, hocu se igrat poljoprivrednika jer zivim u gradu,pa nemam te mogucnosti..dosad sam svasta probavao s money cheatovima,ali sad zelim popravo..krenuo sam vec lagano, sad planiram kupit onaj stroj šta kultivira/sije istovremeno

takodjer imam par pitanja kao i kolega iznad mene:

1)kako pokupiti misije? osim onoga da dolazim do onog "stupa" koji pokazuje misije

2)za početak ću se baviti poljoprivredom pa kasnije na wood cuting, šta preporucate da sijem i na šta da se orijentiram?

3)čitao sam da je najbolje sa silažom,tj kako to se radi i gdje se prodaje?

hvala Vam :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Kolega pitao zašto stavljam slike FS15 na temi FS13.Ne znam!Malo sam se "zaklikao".Inače,krvavo sam radil na zemli da si priuštim ove strojeve za šumu..da,i kredit..zarazno je jer se čak i na hard može zaraditi z drvima. {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
soja kaže...

U tutorialu je bilo da mi treba sjeno (hay), slama (straw) i silaža (silage) te onaj stroj da napravim mješavinu za kravu..

Molio bi nekog ko ima vremana i volje da mi detaljno objasni situaciju sa živinama..

Hvala 

Hay se dobije tako da se pokosi sa kosilicom i preokrene sa windrower-om (inaće u pravom životu se trava preokrene sa tim strojem tako da se može osušiti)

Straw nastaje kada se vrši wheat ili barley (pšenica/ječam), moraš imati isključeni rezač slame na kombajnu tako da može ispadat, nakon toga se balirkom komprimira u bale.

Silage - izmelješ kukuruz sa strojem kao što je Pöttinger Mex 5 ili Krone Big X + nastavak za mljeti kukuruz (izgleda kao češalj), tako dobiješ chaff, nakon toga se chaff odveze u one silose koji koji su zapravo 2 zida i između je prostor gdje se sipa chaff, komprimira (pregaziš traktorom dok nije 100% komprimirano), prekriješ folijom, sačekaš da fermentira i onda grabiš bagerom npr.

Mix - imaš onu prikolicu za mix (kuhn profile - stane puno ali moraš sam grabiti sve unutra), samohodni mikser (kuhn SPV - manji kapacitet ali možeš "usisati" silažu sa poda), btw onaj kuhn primor je isključivo za mljeti bale slame, nije za mix.

Kokoši ne moraš hraniti, ovcama daješ samo travu. Jednom kada kupiš stoku imaš ju zauvjek, neće nestati, uginuti...

Kravama također moraš isipati slamu na pod kako bi nastalo đubre (manure), to možeš raditi sa kuhn primorom ili strojem za mix ali onda stavljaš samo bale slame u njega.

@FifaWorld

1. Misije možeš samo prihvatiti na oglasnim pločama.

2. Nema najbolje kulture za uzgajati, neki kažu dajbolje sadi canolu ali to nije točno. Jednostavno je - da je canola (ili bilo što drugo) najbolja onda bi svi samo to sadili što nema smisla, manje-više je izbalansirano, npr uljana repica je jeftina ali je zato dobiješ na tone, dok je canola skupa ali je dobiješ puno manje. Najbolje bi ti bilo da imaš svega podjednako u silosima i čekaš great demand tako da imaš zalihe za prodati.

3. Silaža je dosta profitabilna, gore sam napisao kolegi kako se radi, a prodaja se obavlja tako da se vozi u biogas plant i ubacuje bagerom u ona 2 otvora što su uz okrugle spremnike. Najbolje bi ti bilo tamo direktno raditi fermentaciju chaff-a jer je blizu ta 2 otvora.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2014 23:08 (headshot).
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Moje skladište hrane {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2014 23:52 (colocolo).

3 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
headshot kaže...

2. Nema najbolje kulture za uzgajati, neki kažu dajbolje sadi canolu ali to nije točno. Jednostavno je - da je canola (ili bilo što drugo) najbolja onda bi svi samo to sadili što nema smisla, manje-više je izbalansirano, npr uljana repica je jeftina ali je zato dobiješ na tone, dok je canola skupa ali je dobiješ puno manje. Najbolje bi ti bilo da imaš svega podjednako u silosima i čekaš great demand tako da imaš zalihe za prodati.

3. Silaža je dosta profitabilna, gore sam napisao kolegi kako se radi, a prodaja se obavlja tako da se vozi u biogas plant i ubacuje bagerom u ona 2 otvora što su uz okrugle spremnike. Najbolje bi ti bilo tamo direktno raditi fermentaciju chaff-a jer je blizu ta 2 otvora.

Opet govorim, pogledajte si ovaj link. Iz ove tablice je sasvim jasno da Canola nije najprofitablinija. Najneprofitabilniji je kukuruz, ali zato u Bio elektrani rastura. 

Canolu nema smisla saditi, jedino ako imate jako puno polja pa vam se neda svako malo za kombajnom "trčati".

12 godina
neaktivan
headshot kaže...
soja kaže...

Hvala 

Hay se dobije tako da se pokosi sa kosilicom i preokrene sa windrower-om (inaće u pravom životu se trava preokrene sa tim strojem tako da se može osušiti)

Straw nastaje kada se vrši wheat ili barley (pšenica/ječam), moraš imati isključeni rezač slame na kombajnu tako da može ispadat, nakon toga se balirkom komprimira u bale.

Silage - izmelješ kukuruz sa strojem kao što je Pöttinger Mex 5 ili Krone Big X + nastavak za mljeti kukuruz (izgleda kao češalj), tako dobiješ chaff, nakon toga se chaff odveze u one silose koji koji su zapravo 2 zida i između je prostor gdje se sipa chaff, komprimira (pregaziš traktorom dok nije 100% komprimirano), prekriješ folijom, sačekaš da fermentira i onda grabiš bagerom npr.

Mix - imaš onu prikolicu za mix (kuhn profile - stane puno ali moraš sam grabiti sve unutra), samohodni mikser (kuhn SPV - manji kapacitet ali možeš "usisati" silažu sa poda), btw onaj kuhn primor je isključivo za mljeti bale slame, nije za mix.

Kokoši ne moraš hraniti, ovcama daješ samo travu. Jednom kada kupiš stoku imaš ju zauvjek, neće nestati, uginuti...

Kravama također moraš isipati slamu na pod kako bi nastalo đubre (manure), to možeš raditi sa kuhn primorom ili strojem za mix ali onda stavljaš samo bale slame u njega.

@FifaWorld

1. Misije možeš samo prihvatiti na oglasnim pločama.

Je.Cijene su dosta izbalansirane tako da je stvarno na svakom sa čime mu je zanimljivije raditi.

16 godina
neaktivan
Deawood kaže...
headshot kaže...

Opet govorim, pogledajte si ovaj link. Iz ove tablice je sasvim jasno da Canola nije najprofitablinija. Najneprofitabilniji je kukuruz, ali zato u Bio elektrani rastura. 

Canolu nema smisla saditi, jedino ako imate jako puno polja pa vam se neda svako malo za kombajnom "trčati".

Nisam ni rekao da je canola najprofitablinija, samo sam ju stavio kao primjer jer se ljudi prevare kad vide da daje najviše novca po toni. 

13 godina
odjavljen
Farming Simulator 2015

Ne ne. Tebi svaka čast, slažem se s tobom, u potpunosti. Samo kažem ljudima nek si pogledaju taj link.

1 0 hvala 0
15 godina
Farming Simulator 2015

Ja već igram koji dan.

Bjornholm, kupio još jedno polje i polako sijem pšenicu. 

Sad planiram polako kupovati bolje strojeve i na kraju kupiti ono čudo za repu/krumpir.

Ili mi je bolje raditi sa kukuruzom pa ga ga tamo prodavati u one silose.

Također, mogu i krenuti sa drvima, ali bojim se da ću izgubiti volju zbog prevelike zarade..

Ništa ne ostavljam nezavrš
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
dv14 kaže...

Također, mogu i krenuti sa drvima, ali bojim se da ću izgubiti volju zbog prevelike zarade..

Kao da kažeš da će ti cura dosaditi jer ima predobre sise...

Freak Show Inc.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice