Farming Simulator 2013

poruka: 3.453
|
čitano: 1.009.872
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

eo minimum system requirements za fs2015:

-windows vista,7,8

-2.0 GHz Intel or AMD processor

-Nvidia GeForce 8600, ATI Radeon x2600 or higer (mind.512 MB VRAM)

-2 GB RAM

-2 GB free hard disc space

pa eto odma vidite ko ce moc igrat,a ko ne {#}

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Poz...sad kad izlazi nova ja nabavio orginal...no, ima ko za MP? hagenstedt modified map

Ako ima ko neka skine mapu ovdje ..ima MR i normal...skinite normal

http://mods2013.com/hagenstedt-modified-map-2013-4-2-9/

Nakon toga ima 2 updatea

http://mods2013.com/hagenstedt-modified-2013-map-5-0-2/

pa onda

http://mods2013.com/hagenstedt-modified-map-2013-5-0-3/

eto...

Pozz

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Kraljevski sam si usrao trenutni save! nesto prckao po foliage layerima, i sto vidim? trava mi  se na CIJELOJ mapi pomakla nekoliko  'metara' u stranu, bas svaki cuperak!

Pokusao svasta, i kad startam novu igru sve u redu, ucitam staru poziciju, sranje s travom. Zapoceo novu karijeru (opet hehe). Sad polako, ceka me dosta oranja i treba opet posaditi sumu!

Imam stari save s usranom travom, ali tamo mogu bez problema raditi sa forest mod.Onako, dok 'cekam' da suma poraste. Polako ;) Ode mi i cijela zaliha bala i vec gotova hrana za krave, nekih 300.000L. neka, morat cu opet sijati psenicu :) Lova nije problem, stavio 5 milijuna dok povratim sve staro, onda cu maknut preostalu lovu.

Ah bez krasheva bugova i ostalog, FS13 bi mi bio odavno dosadio :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Farming Simulator 2013
Mac1981 kaže...

Poz...sad kad izlazi nova ja nabavio orginal...no, ima ko za MP? hagenstedt modified map

Ako ima ko neka skine mapu ovdje ..ima MR i normal...skinite normal

http://mods2013.com/hagenstedt-modified-map-2013-4-2-9/

Nakon toga ima 2 updatea

http://mods2013.com/hagenstedt-modified-2013-map-5-0-2/

pa onda

http://mods2013.com/hagenstedt-modified-map-2013-5-0-3/

eto...

Pozz

Kako ce se to igrati? 24 sata na dan ili kad ima nekog igra se kad nema, nista?

11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Našao sam program s kojim mogu da igram multiplejer(nisam ga još probao ali tako piše u opisu)

Evo link: http://mods2013.com/farming-simulator-2013-ls-2013-patch-2-1-0-2-multiplayer/

Moj PC  
0 6 hvala 0
14 godina
neaktivan
kuki123 kaže...

Našao sam program s kojim mogu da igram multiplejer(nisam ga još probao ali tako piše u opisu)

Evo link: http://mods2013.com/farming-simulator-2013-ls-2013-patch-2-1-0-2-multiplayer/

bez orginal cd key nemozes igrat u mp {#}, ovo ti je samo kao neki dodatak za igru,ali moras imat orginal igru da bi mogo igrat mp,tako da nemras ni isprobavat 

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.7.2014 15:21 (DM-969).
11 godina
neaktivan

A, cuj, ja bas nemam mogucnosti drzat server otvorenim 24h, a niti vcremena da igram 24h... sa druge strane, jos nikad nisam igral MP FS pa ni neznam kako to ide, server, i ostale stvari...

Ovu mapu koju sam naveo bi igral cisto zbog toga jer na njoj ima neki cilj...tj nije samo pusto "farmanje"... treba puunooo love da uopce pokupujes skladista i ostale stvari.... neznam dal je itko igrao tu mapu u SP pa onda zna o cem govorim...

A, opet..moze i bilo koja druga....

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Ni ja nisam jos igrao multi. Pitam jer sam citao tu i tamo da neki igraju 'partiju' gdje je mapa otvorena 24 sata na dan, pa upada kako tko uzmogne. Dakle ako startas multi partiju, ona se vrti na tvom racunalu, koje sluzi kao server? Je li moguce da postoje serveri bas za to, sto ja znam, iznajmis neki prostor negdjen a netu, i tamo se vrti tvoja mapa i ne umre cim ugasis svoj PC, tako da drugi mogu ograniceno igrati iako tebe (gazde svemoguceg) nema? Tako to ja zamisljam, a mozda je moja teorija 100% trla-baba-lan hehe. Mislio sma nesto kao Diablo :)

P.S. Nova partija na preradjenom Hagenstedtu napreduje dobro. Suma (Sumetina!!) je posadjena, ubrzanje 120x je moj prijatelj, tako da je pola sume vec spremno za sjecu, do tada sam spojio/uzorao polja koja sam planirao, i sad prvi puta pokupio psenicu. Prosli puta nisam  uopce radio chaff, nego sam vise kosio travu okolo i od nje pravio bale za krave, nosio ovcama i dosta toga bacao u bunker i radio silazu. Radio sam s travom mnogo vise nego inace. A ovaj puta necu. A ne da mi se raditi s kuruzom za sada, pa sam 'nagovorio' onaj mali Fortschrit istocno-njemacki  skriputavi forage harvester da prihvaca psenicu i jecam a ne samo kuruzu. Sad veselo kosi psenicu i radi chaff :) Jedino je ostala glupa animacija kosenja kuruze umjesto psenice, ali se ja pravim da ne vidim :)BigX verzija za sirotinju {#}

Nasao konacno zamjenu za svoj vjerni hrdjavi Clayson 135 kombajn.Dosadilo mi da mi stalno baca errore u logu jer ima zastarjeli 3Dstereo zvuk kojeg FS vise ne podrzava. CASE IH 1480. Malo ga preradio i odlican je! Zelio sam nesto vece od Claysona, isto staro ali ne toliko dobro kao Lexioni i bratija.Ima u paketu iverzija sa duplim kotacima.

Suma u bivsem auto-kampu Suma u bivsem auto-kampu
Jadan mali, misli da chaffa kukuruz! :) Jadan mali, misli da chaffa kukuruz! :)
Novi-stari kombajn :) Novi-stari kombajn :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.7.2014 22:03 (BULIGO).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

e BULIGO da li se suncokret i ostale nove kulture stavljaju preko giantsa ili ima mod,trazio sam po yt al nisam naso.

eo usput i moja šuma koju sam posadio na mjesto di je bio kamp,ovako je bolje {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.7.2014 0:07 (DM-969).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

Ni ja nisam jos igrao multi. Pitam jer sam citao tu i tamo da neki igraju 'partiju' gdje je mapa otvorena 24 sata na dan, pa upada kako tko uzmogne. Dakle ako startas multi partiju, ona se vrti na tvom racunalu, koje sluzi kao server? Je li moguce da postoje serveri bas za to, sto ja znam, iznajmis neki prostor negdjen a netu, i tamo se vrti tvoja mapa i ne umre cim ugasis svoj PC, tako da drugi mogu ograniceno igrati iako tebe (gazde svemoguceg) nema? 

Mislim da sam vidio na nekim stranicama da spominju server, možda na  ls-uk ili modhoster-u. Al nisam baš siguran, možda sam i za nešto drugo pročito

666+999=zlo i naopako
12 godina
neaktivan
DM-969 kaže...

e BULIGO da li se suncokret i ostale nove kulture stavljaju preko giantsa ili ima mod,trazio sam po yt al nisam naso.

Gajba za bale, za Arcusin Autostack. Gajba za bale, za Arcusin Autostack.

Rampa ti je dobra ideja! Odakle je? Iz BGA?

I zicana ograda je fora. Lijevo ti na ogradi fali 'fence post', uspravni stup. Imas ga bas tamo kod sjeverne rampe u BGA, prema INN-u. Imas u editoru nekoliko onih 'fence' i imas bar jedan fence 'post'. To je stup, da mozes napraviti kraj ograde. Nesto kao npr ova moja najnovija 'gajba' za bale.

Aaa, bili malo u bircu kod Joze....pa *hik* doso Djuro, pa onda *hik* i Stef je doso...pa smo si jel. malo popili koji gemistek*hik* .. pa .. nesto se traktor stalno *hik* ljulja nesto.... hmm..

A koliko sam samo trazio nesto slicno za lakse tovariti one palete sa sadnicama....{#}

*HIK!!* *HIK!!*
Viljuska za sadnice Viljuska za sadnice
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.7.2014 0:49 (BULIGO).
11 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

Ni ja nisam jos igrao multi. Pitam jer sam citao tu i tamo da neki igraju 'partiju' gdje je mapa otvorena 24 sata na dan, pa upada kako tko uzmogne. Dakle ako startas multi partiju, ona se vrti na tvom racunalu, koje sluzi kao server? Je li moguce da postoje serveri bas za to, sto ja znam, iznajmis neki prostor negdjen a netu, i tamo se vrti tvoja mapa i ne umre cim ugasis svoj PC, tako da drugi mogu ograniceno igrati iako tebe (gazde svemoguceg) nema? Tako to ja zamisljam, a mozda je moja teorija 100% trla-baba-lan hehe. Mislio sma nesto kao Diablo :)

P.S. Nova partija na preradjenom Hagenstedtu napreduje dobro. Suma (Sumetina!!) je posadjena, ubrzanje 120x je moj prijatelj, tako da je pola sume vec spremno za sjecu, do tada sam spojio/uzorao polja koja sam planirao, i sad prvi puta pokupio psenicu. Prosli puta nisam  uopce radio chaff, nego sam vise kosio travu okolo i od nje pravio bale za krave, nosio ovcama i dosta toga bacao u bunker i radio silazu. Radio sam s travom mnogo vise nego inace. A ovaj puta necu. A ne da mi se raditi s kuruzom za sada, pa sam 'nagovorio' onaj mali Fortschrit istocno-njemacki  skriputavi forage harvester da prihvaca psenicu i jecam a ne samo kuruzu. Sad veselo kosi psenicu i radi chaff :) Jedino je ostala glupa animacija kosenja kuruze umjesto psenice, ali se ja pravim da ne vidim :)BigX verzija za sirotinju {#}

Nasao konacno zamjenu za svoj vjerni hrdjavi Clayson 135 kombajn.Dosadilo mi da mi stalno baca errore u logu jer ima zastarjeli 3Dstereo zvuk kojeg FS vise ne podrzava. CASE IH 1480. Malo ga preradio i odlican je! Zelio sam nesto vece od Claysona, isto staro ali ne toliko dobro kao Lexioni i bratija.Ima u paketu iverzija sa duplim kotacima.

Evo nasao sam ali kosta...

Dedicated Server Software € 9,99

The Dedicated Server for Farming Simulator 2013 allows you to run an Installation of Farming Simulator 2013 on a server. 

This allows persistent farming worlds that run 24/7. Players can log in and play together anytime they want. 

Languages: English, German, French 

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Znaci, to je to: moguce je.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

I ko pravi server? {#}

666+999=zlo i naopako
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Mac1981 kaže...
BULIGO kaže...

Evo nasao sam ali kosta...

Dedicated Server Software € 9,99

The Dedicated Server for Farming Simulator 2013 allows you to run an Installation of Farming Simulator 2013 on a server. 

This allows persistent farming worlds that run 24/7. Players can log in and play together anytime they want. 

Languages: English, German, French 

Ima li gdje besplatno

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.7.2014 21:05 (kuki123).
14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

e ima neko neku dobru prikolicu da prevozim one sadnice za šumu,ja imam neku malu pa ak neko ima neku dobru da stavi link

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DM-969 kaže...

e ima neko neku dobru prikolicu da prevozim one sadnice za šumu,ja imam neku malu pa ak neko ima neku dobru da stavi link

Ja imam jednu sa dobrim lock-om ali stane samo 8 paleta. Ja sam si prepravio onu prikolicu za sadju i sad stane 34 sadnica(2 palete). Mozes si preraditi da stane npr 68 kom, i ok si.

12 godina
neaktivan
kuki123 kaže...
Mac1981 kaže...

Ima li gde besplatno

Nema vise dzabe ni kod stare babe! {#}

Ej, otkrio sam sistem kako natjerati sjeckalicu da radi i kad nismo na njenom traktoru!

Da ne prevodim sto sam postao na drugom forumu:

Just figured out a creative wayds to use the FollowMe mod with the Forestry mod. maybe some can find it useful.
What is it about?
'MY" system: I drive a (any ) tractor in front of the tractor that has the chipper attached to it. Drive some distance then stop. Go to the chipper trac, activate FollowMe mod. Follow the first trac and let the second one pick up the breadcrumb, set distance and offset to zero. With the first trac slowly lead the second one to exactly where you want the chipper to be. Get the chipper going, dismonut. Lo and behold, the second trac is still following the first one (stationary), and merrily motoring away, giving PTO energy to the chipper.
Downside: must be performed at every game session/reload. It doesnt bother me because before chipping, I tend to gater a big pile of logs nearby, and until all are churned to bits, I don't stop. A beter solution is to install the manual Ignition, but where is the creativity in that?
Never ever underestimate the awesome power of boredom!

Fora je u tome sto sad mogu nakupiti hrpetinu balvana blizu sjeckalice, aktivirati je da stalno radi, dok je ja trpam balvanima. Mogu otici i u sumu po jos, a ona ce cijelo vrijeme raditi. :)

Evo slike: sjeckalica radi iako ja sjedim u mercedesu (jedini ima svjetla ukljucena, sama se pogase kad se izadje), dok Schlutter veselo brunda (dimi mu se iz auspuha).

Moram negdje iskopati traktor sa manual ignitionom i probati.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.7.2014 18:53 (BULIGO).
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Ok, dosta zafrkancije. :)

Problem je rijesen na zadovoljavajuci nacin. Trajno.

Rjesenje se zove Lindner Geotrac Forest Edition (with manual ignition).

Ima pojacanu kabinu, rollbar i cak i lance koji se skidaju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.7.2014 20:08 (BULIGO).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

pa meni sjeckalica radi i bez follow me moda,imam jednog super fenda s kojim igram od početka,jedva sam skupio pare da ga kupim,al sad sam naso jos jednog kojeg cu malo preradit ,ostavim ga upaljenog i nemoram bit u traktoru {#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DM-969 kaže...

pa meni sjeckalica radi i bez follow me moda,imam jednog super fenda s kojim igram od početka,jedva sam skupio pare da ga kupim,al sad sam naso jos jednog kojeg cu malo preradit ,ostavim ga upaljenog i nemoram bit u traktoru {#}

Da, vidio sam i neke lijepe Xerione sa manual Ignition. Ma bilo koji sa manual Ignition ce raditi. Meni je bio  problem naci NAJMANJI traktor sa M. Ign. Nisam nasao nista manje of Lindnera.

A i super je uredjen, onako, za vidjeti.

12 godina
neaktivan
DM-969 kaže...

Molim, oba linka ako moze, da malo vidim odgovaraju li meni ti traktori..

Hvala.

P.S.

Jos od pocetka mi forest mod zadavao muke, uvijek se u logu nesto prasilo u vezi onog nastavka za zgrabiti trupce za Weidemanna, telehandlera. te nema ovo te nema ono.. Prestao sam uopce koristiti nakon one nesrece sa panjevima. Danas nes prckam po modu i gle: uopce vise nema Weidemann kandze!Nestao cijeli njegov direktorij. Maca popapala. Nema u modu, medju masinama i gotovo! Vratim sa bekapa i sad radi? Dokle? Hoce li explodirati? mislim da mi ta kandza cini da su mi svi utovarivaci jako ubrzani is neki zvukovi za hidraulike su zbrckani.

11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

0vo je pravi traktor za šumu(samo što je prototip)

http://www.simulatormods.com/john-deere-9630-skidder-prototype/

Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
kuki123 kaže...

0vo je pravi traktor za šumu(samo što je prototip)

http://www.simulatormods.com/john-deere-9630-skidder-prototype/

Ha, to nije traktor, to je svemirski brod!!

Taj se u MOJOJ sumi ne bi mogao ni okrenuti! {#}

EDIT:

U mom beskonacnom krizarskom pohodu u potrazi za 'idealnom' opremom za FS13, bas sam naletio na ovaj kamion. GAZ?Kao, Ruski? Ma da!

Uglavnom, kamion je sleper, onako Kenworth-style sa kabinom za spavanje. U paketu dolazi i prikolica-kiper i 'labudica' za vozila ( i palete? nemam jos ovce pa neznam), pise da se teret moze ucvrstiti.

.xml je slobodan, kapacitet 50.000 koji cu si promijeniti u 56000 jer mi svi kombajni imaju kapacitet 8000, pa 8000x7=56000. Ili cak na 64000, buduci da u vanila igri postoje prikolice sa kapacitetom 55000..

Cijeli mod-paket je velik samo 14MB, moj PC-dinosaurus obozava takve modove koi se mogu vrtiti na maminom starom tosteru.

Malo je bzvz, ali to ce mi biti idealan chaser za u polje. Vozi i chaff, tako da.. a vozi i gnojivo.Nadam se da moze voziti i woodChip. Ako ne, i stari Bergmann je vise no dobar za to. Stas vise.E da, za razliku od 95% mod-kamiona, ovaj ima i vise no pristojan zvuk. Cudo nevidjeno. Mana: sav je zut! Samo mu fali naljepnica 'posta' haha.

http://www.modhoster.com/mods/gaz-titan

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.7.2014 16:11 (BULIGO).
14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

e Buligo ja sam te fendove davno skinio,to je fendt 969 vario,neznam link,al ak nađem javim ti

evo malo slikica,za danas dosta sumarenja {#},i naso sam super prikolicu za prevoz {#}

1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
DM-969 kaže...

e Buligo ja sam te fendove davno skinio,to je fendt 969 vario,neznam link,al ak nađem javim ti

evo malo slikica,za danas dosta sumarenja {#},i naso sam super prikolicu za prevoz {#}

Isse, koji sam ja papak! Vidi se da nemam pojma o sumarenju u RL!

Ja sam onaj tree-post, onu stvar gdje odlazes balvane totalno drukcije koristio, stavljao sam DVA paralelna malo razmaknuta i UNUTRA odlagao balvane. Sve mi se nes cinilo pa to je presiroko, kako to moze nekom biti od koristi? Opet, zasto bi stavili bezveznu stvar u dobar mod? pa sam odustao (a ubacio bio 23 trupca unutra!!) i napravio svoju verziju.

Gledam tvoju sliku i -ne mogu vjerovati: cijelo vrijeme mi je tu pred nosom i ja ne vidim da se moze i drukcije koristiti{#}

Poboljsao/pojednostavio sam svoj sistem 'sopanja' sjeckalice. Toliko je ucinkovito, da sada cak moram cekati da sjeckalica odradi svoje da ubacim novi trupac. Samo ga bacim na vodilicu koja je podesena po visini u editoru, i tocne je visine kao pokretna traka na sjeckalici, ne zahtjeva nikakvo vodjenje ni gurkanje. Lijepo sam se izvjezbao, toliko da sam jucer nasjekao 200.000L sjecke pa sam i BGA zatrpao. Uzeli su samo 50000, pa sam morao tamo postaviti onu baraku za sjecku i dovuci bager {#} Posadio jos 68 stabala. Cini se da broj stabala malo utjece na FPS. Nesto drugo je ocito ubijalo snagu graficke..

Jednostavnije i ucinkovitije Jednostavnije i ucinkovitije
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.7.2014 16:31 (BULIGO).
14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

hehe pa moze i tako ko ti,meni treba samo da slozim da se netumbaju okolo,

e i da te pitam jel vise dobijes para za balvan ili piljevinu? nisam jos prodavo jer sam imo puno posla oko silaže,danas mi narasto jedan dio sume pa sam samo obradio drvo,al nisam prodavo,a samo sam vrhove stabala sjecko pa imam samo pola prikolice piljevine

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DM-969 kaže...

hehe pa moze i tako ko ti,meni treba samo da slozim da se netumbaju okolo,

e i da te pitam jel vise dobijes para za balvan ili piljevinu? nisam jos prodavo jer sam imo puno posla oko silaže,danas mi narasto jedan dio sume pa sam samo obradio drvo,al nisam prodavo,a samo sam vrhove stabala sjecko pa imam samo pola prikolice piljevine

Neznam tocno, jer u fajlovima za balvane svaki 'element' stabla ima drukciju cijenu.Ima 5-6 vrsta cijena. Npr. vrh placaju jako malo, mozda sto $/komad, dok najduze i najdeblje trupce placaju najvise.Mislim da dobar trupac daje 2100L piljevine, znaci oko 1500$ u BGA. Mislim da pilana placa vise. Mod niej bas balansiran po pitanju ekonomskih vrijednosti. Osobito kad usporedimo sa ovcama. 1000 ovaca kosta 200.000. i dat ce vise-manje oko 14 paleta vune na dan, a treba im samo trava. I profihopper moze ih hraniti. Od strojeva nam treba samo jeftini Weidemann viljuskar+viljuska i gotovo.Dobijemo oko 5000$ po paleti vune u predionici. Mozda ona mala prikolica za palete. A tek kasnije s kravama zbiljam ozemo nabaviti zlatne krunice za zube.Za sumarenje nam treba koji stroj. To u pocetku karijere. A kasnije novac ionako nema veze.

Cini mi se da u BGA placaju oko 700$/1000L. Kao psenica u mlinu u najboljim danima :) Lose je sto je prodaja u BGA ogranicena kapacitetom jame od 50.000L. BGA 'probavi' oko 1.5 milijun litara silaze na dan, to je ok, ali uzima polako, u malim zalogajima pa treba postaviti skladiste tamo plus bager. Ili raditi ko pravi spediteri: otkacimo punu prikolicu, zakacimo praznu i nazad u sumu. A u bga imamo potrcka koji prazni prikolice. Idealno bi bilo da je to bager koji ima kuku. Deutz Agrovector (mod) ima kuku, ali ne znam kako mu radi viljuska. Valjda ima nekakvu za chaff koja bi mogla trpati sjecku?

I ja odrezem vrhove i ostavim ih u sumi razbacane. Kad pocnu smetati (obicno prije vadjenja panjeva) uzmem onu crnu Junkkari Patruuna 866 prikolicu sa grajferom, zakacim za bilo koji traktor i pokupim vrhove. mala je i okretna. Malo prelagana, pa sam u editoru povecao tezinu na svih 4 kotaca, sad je kao, malo stabilnija, inace se mora krcati jedan po jedan vrh. Nedajboze zakvaciti balvan! Oce se prevrnuti. I onda odvucem u pilanu i prodam.Pa pocupam panjeve. Sinoc to napravio, i igra se nije blokirala.

Nasao sam odlican kamion kao chaser da radi sa kombajnima. MAN_TGX_HKL. Promijenio sam mu malo morot i brzine (samo malo), i zvuk motora koji je bio drek. Na srecu sam imao zvuk od jednog drugog moda, i dosta se dobro uklopio. Jedino je zvucao kao traktor a ne kao  kamion. Podesio sam jakost, visinu zvuka (pitch) i ostalu salatu i ispalo je bas dobro. Kamion mora brundati k'o medo, a ne mijaukati ko  maca. :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.7.2014 18:56 (BULIGO).
11 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
DM-969 kaže...

Da, vidio sam i neke lijepe Xerione sa manual Ignition. Ma bilo koji sa manual Ignition ce raditi. Meni je bio  problem naci NAJMANJI traktor sa M. Ign. Nisam nasao nista manje of Lindnera.

A i super je uredjen, onako, za vidjeti.

A da skineš mod Manual ignition??

http://mods2013.com/manual-ignition-mod-3-06/

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Ma ne zelim ga na SVIM traktorima/strojevima, ide mi na zivce :)

Treba mi samo jedan jedini s ignitionom. Tj. Trebao ;)

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice