Far Cry 4

poruka: 777
|
čitano: 169.810
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Far Cry 4
Stjepanj kaže...

jel zna netko kako promjeniti fov{#}( u fc3 je bila ta opcija unutar igre)!

ovak mi izgleda kao da sam u zoomu:(!

inace igram igru sve na ultri osim AA i igra se vrti od min 50 -70+ fps-a pa bolje od fc3...ljepo optimizirano i za cpu svih 8 thredova u pogonu{#}

To tek imaš s 1.3 patchom...pod interface ako se dobro sjećam ;)

14 godina
neaktivan
amd freak kaže...

Meni se nakon 1.3 patcha fps skoro poduplao...na ultra detaljima naravno... :D

Koliko je tezak taj patch, ili ako mozes odmah poslati link.

13 godina
protjeran
Far Cry 4

o hvala{#}! kaj i fps ide gore s patchom?! ionako mi je dosta...{#}

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
infeqt0r kaže...
amd freak kaže...

1.11gb, evo pošaljem link

14 godina
neaktivan
amd freak kaže...
infeqt0r kaže...
amd freak kaže...

1.11gb, evo pošaljem link

To je onaj 1.03 onda jel tako? I ja gledam otkud vec 1.3 :)

17 godina
Far Cry 4

Da moj tipfeler, sry :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 4

Sjene su se popravile i mapa je u redu sada... konacno. To nisam uspio sa prckanjem po postavkama i mjenjanju imena patch unutar foldera 'data_win32' jer sk verzija (koju sad koristim) nema ta dva fajla. Save radi sa fixom i kvacica administrator naravno.

1 0 hvala 0
17 godina
SPY kaže...

Sjene su se popravile i mapa je u redu sada... konacno. To nisam uspio sa prckanjem po postavkama i mjenjanju imena patch unutar foldera 'data_win32' jer sk verzija (koju sad koristim) nema ta dva fajla. Save radi sa fixom i kvacica administrator naravno.

Uživaj do kraja prve misije :D

17 godina
Far Cry 4

Dali imate problem sa DOF efektom.. kada izvadim oružje efekt se prebaci na oružje... Patch je instaliran...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Far Cry 4

Kako vidim leka nema nakon prve misije Blac-End moracemo ovih dana neki update...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far Cry 4

Hm.. pokušat ću instalirat taj patch 1.3 da vidim što su napravili. Meni je i bez patcha sve išlo OK.

(jedino su neke sjene malo brutalne uz rub planine ili kuća..)

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Far Cry 4

kakav je AI?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Dali imate problem sa DOF efektom.. kada izvadim oružje efekt se prebaci na oružje... Patch je instaliran...

Mozda tako treba biti, hmm

15 godina
neaktivan
amd freak kaže...
Almin94 kaže...
lmutak kaže...

Da igra napravi save potrebno ju je pokrenuti kao administrator (svaki put)

Ili jednostavno ici properties na ikonu i odabrati da je pokrece svaki put kao Administrator. 

Svejedno kada završiš prvu misiju prologue...slijedi black screen...

Nisam ima black screen.

12 godina
Far Cry 4

1.3 update ti je donio postavke za fov

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Far Cry 4

jesam li ja jedini ovdje kojem se igra ni ne pokrece? skinuo repack 21gb i jos jedan od 13...nijedan ne radi, pokrenem igru i crni ekran i blokira mi se i moram ugasiti prozor inace se ne mice nigdje...

X3 athlon 3,2 i R9 270X OC, 4 rama ddr3

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RuskeGTT kaže...

jesam li ja jedini ovdje kojem se igra ni ne pokrece? skinuo repack 21gb i jos jedan od 13...nijedan ne radi, pokrenem igru i crni ekran i blokira mi se i moram ugasiti prozor inace se ne mice nigdje...

Taj problem je uglavnom posljedica toga što je igra nekompatibilna sa USB uređajima. Probaj iskopčat sve USB osim miša i tipkovince. Također koji si jogurt koristio?

11 godina
neaktivan

1.03 update je strašan. Igram sa svojom konf na ultra 45fpsa (nisam uopce ocekivo ultra preko 30fpsa) Jedino sam AA ugasio, i ambient je na ssao, prije updatea je bilo oko 22fpsa na istim postavkama. Primjetio sam da se puška zamutila dosta i da DOF je dodan dosta u taj patch, sto moze bit rezultat skoka u fpsu neznam, igra izgleda i radi odlicno sad :) Imao sam neki cudan problem onako kao mantle u bf4, visok fps i onda onako kratki lag spikeovi, malo googlao, kažu pokreni u borderless modeu (isto ko fullscreen) i stvarno nestalo, pa ako ima neko taj problem nek proba !

Battlelog: D3lBoy-00
12 godina
RuskeGTT kaže...

Ima isti problem. Isključia Joystick straga iz usb.a i upalilo sve normalno

youtube.com/summercroatia
15 godina
St0ka kaže...
RuskeGTT kaže...

Taj problem je uglavnom posljedica toga što je igra nekompatibilna sa USB uređajima. Probaj iskopčat sve USB osim miša i tipkovince. Također koji si jogurt koristio?

iskljucio sam gamepad vec...

Neznalica121212 kaže...
RuskeGTT kaže...

Ima isti problem. Isključia Joystick straga iz usb.a i upalilo sve normalno

sta da jos iskljucim odavde?

16 godina
Far Cry 4

Kolko vidim imaš i kameru i usb palionu, sve isključuj iz USB, sve osim miša i tipkovince. Vidim i MyBook WD uključen, ako ti ne treba i to isto.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.11.2014 4:27 (St0ka).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Far Cry 4

Ja opet imam problem sa crossfire neradi kako treba max 25 fps imam driveri su 14.8 verzija sve informacije pod moj pc.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

SPOILER ALERT!!!

zakon {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
15 godina
St0ka kaže...

Kolko vidim imaš i kameru i usb palionu, sve isključuj iz USB, sve osim miša i tipkovince. Vidim i MyBook WD uključen, ako ti ne treba i to isto.

ne pomaze nista, iskljucio sam kameru, mem karticu koja je bila u citacu i vanjski HD, ostali su samo mis i tipkovnica i virtualni drive od deamon toolsa (neznam kako to maknuti sa popisa, posto nije na usb spojeno nista) i opet isti crni ekran...

16 godina
neaktivan
Far Cry 4

Bok društvo konačno sam kupio novi hardver da bi mogao igrat sve igre na ultra i sada me zeza.

Znači imam dvije sapphire 290 tri-x oc 4gb

16gb rama

AMD fx 9590

I igra mi na rezoluciji 1980*1200 trza, pa kaj mi je stvarno komp slab i za to ili je igra tolko neoptimizirana? :(

Isto imam problema da je u sjenama mrkli mrak...

Isto mi se dešavalo sa AC igrom, trza ko luda.

Knorac Mirko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Far Cry 4

Jesu li prethodni patchevi sadrzani u zadnjem 1.03 ili se sve mora posebno instalirati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Knorsky kaže...

Bok društvo konačno sam kupio novi hardver da bi mogao igrat sve igre na ultra i sada me zeza.

Znači imam dvije sapphire 290 tri-x oc 4gb

16gb rama

AMD fx 9590

I igra mi na rezoluciji 1980*1200 trza, pa kaj mi je stvarno komp slab i za to ili je igra tolko neoptimizirana? :(

Isto imam problema da je u sjenama mrkli mrak...

Isto mi se dešavalo sa AC igrom, trza ko luda.

Jesi li instalirao apdejte?

16 godina
neaktivan
Far Cry 4

Upravo skidam ovaj 1.03 pa javim jel šta bolje.

Knorac Mirko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Far Cry 4

Razlike između High i Ultra postavki nema, osim u potrošnju VRAMa...

Ultra --- high teksture

Ultra --- high teksture

Ultra --- high vegetation quality

Ultra --- high terrain quality

Ultra --- LOW watter quality

{#}

{#}

Šta su ludi!!

Far Cry 4 Graphics, Performance & Tweaking Guide

U ini opcijama isključite alpha to coverage opciju jer nema funkcije, a ubija performanse...

Plus danas izlaze FC4 nvidia driveri...

Moj PC  
6 0 hvala 4
16 godina
RuskeGTT kaže...
St0ka kaže...

ne pomaze nista, iskljucio sam kameru, mem karticu koja je bila u citacu i vanjski HD, ostali su samo mis i tipkovnica i virtualni drive od deamon toolsa (neznam kako to maknuti sa popisa, posto nije na usb spojeno nista) i opet isti crni ekran...

Vidim da si skinuo 2 repacka. Moj repack je imao 15GB. Kakav si jogurt koristio? POšaljem ti na pm link od mog repacka, ali ako uspijem naći.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice