Htio sam promjeniti FOV, prvo u fallout.ini ali štanga zatim u console i promjeni se slika ali čim zatvorim console, vrati se na staro makar mi se čini da oružje ostane
smanjeno tj. udaljenije.
Kak to riješiti?
Htio sam promjeniti FOV, prvo u fallout.ini ali štanga zatim u console i promjeni se slika ali čim zatvorim console, vrati se na staro makar mi se čini da oružje ostane
smanjeno tj. udaljenije.
Kak to riješiti?
smanjeno tj. udaljenije.
Kak to riješiti?
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=551069501&tscn=1447077828
Odradi sve sto ti ovdje pise, fov u igri ce ti se promijeniti, ali ako otvoris konzolu i onda upises recimo fov90, koji si prije podesio u svim dokumentima van igre, onda ti ga nece staviti na 90 vec ce ga resetirati na 80, onda upises refreshini i onda ti opet povuce podatke iz dokumenata i vrati ti na 90, bar kod mene to tako radi.
Ovo s FOV-om, stvarno mi nisu "točni" ti devovi koji ne stave fuc*in slider u igru koja je multiplatform i ima FOV koji funkcionira na 107cm telki dok igrate s 3+ metra udaljenosti.
Povećao sam FOV na 90 i to mi je dodatno masakriralo fps u gradu, tako da sam ga vratio na 70.
Mene yebe fov kad sam indoor jer je sve zumirano i nabijeno pa mi se pocne mantat. Vani mi ne smeta tak. Instalirao sam jucer taj zadnji update, probat cu danas igrat kad se vrnem s posla makar razmisljam o friskoj instalaciji ako kazu da su popravili bug sa terminalima jer onda ne moram lockat 70fpsa.
Jos jedna stvar, u launcheru iskljucim blur, stisnem ok i kada ponovno otvorim launcher kvacica se vrati na taj blur.
If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
Mene yebe fov kad sam indoor jer je sve zumirano i nabijeno pa mi se pocne mantat. Vani mi ne smeta tak. Instalirao sam jucer taj zadnji update, probat cu danas igrat kad se vrnem s posla makar razmisljam o friskoj instalaciji ako kazu da su popravili bug sa terminalima jer onda ne moram lockat 70fpsa.
Jos jedna stvar, u launcheru iskljucim blur, stisnem ok i kada ponovno otvorim launcher kvacica se vrati na taj blur.
Vjerojatno zato jer su ini file-ovi postavljeni na read only, ili je launcher option loš.
Ili koristi ovo:
http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/102/?
Odakle ti to?
Ja trenutno imam Minutemen odijelo
Odakle ti to?
Ja trenutno imam Minutemen odijelo
http://fallout.wikia.com/wiki/Ballistic_weave
Jedan od glavnih razloga zašto biti barem u početku dobar sa Railroadom :D
The following lamps can cast shadows now (see installer for options):
- The lightbulb. The point of emittance was changed.
- The construction light. Wider fov, slightly bigger radius.
- The industrial light.
- The mirror ball. Larger radius.
- The spotlight turret. Double radius.
- The strobe. Larger radius.
Zapeo sam u misiji Dangerous minds zbog buga. Na netu nisam pronašao riješenje, nego samo da se to ne događa samo meni, a evo opisa buga ne eng:
I got to the office and the game says I can't sit in the memory chair because I'm "in combat". Well... I'm not. I'm a town, in good standing, haven't had to shot anybody for quite a while now. I reloaded a previous save that wasn't too far back and ran in to the same problem. Anybody run in to this? Did I just lose a 20 hour save because I can no longer progress in the main story?
Jel još netko imao takav problem, može li se riješiti?
Evo da vam javim da je problem riješen instalacijom zadnjeg patcha :)
...C/P: The new full patch also contains additional fixes and optimizations, not included in the previous two beta updates.
Fallout 4 1.2 Update
New Features
Number pad keys can now be used for remapping (PC)
Remapping Activate now works on Quick Container (PC)
Fixes
General memory and stability improvements
Performance improvements inside the Corvega Assembly Plant
Optimizations to skinned decal rendering
Fixed issue with player becoming stuck in terminals
Fixed issue where equipped weapons become locked after completing Reunions
Fixed issue with "When Freedom Calls" where the quest would not complete
During "Confidence Man" fixed issue where player's health would continuously regenerate
Fixed crash related to jumping into water and reloading saved games
Fixed issue where Launcher would not save God Rays Quality setting properly (PC)....
Ušao sam u Goodneighbor, ubio neke mafijaše iza zgrade, ništa strašno, kupio nešto municije i sad kad hoću izaći iz grada igra mi se sruši na desktop.
Loading screen jedno 10 sekundi i samo izađe iz igre. Bez obavijesti samo tako. Instalirao sam novije drivere i nije pomoglo.
...C/P: The new full patch also contains additional fixes and optimizations, not included in the previous two beta updates.
Fallout 4 1.2 Update
New Features
Number pad keys can now be used for remapping (PC)
Remapping Activate now works on Quick Container (PC)
Fixes
General memory and stability improvements
Performance improvements inside the Corvega Assembly Plant
Optimizations to skinned decal rendering
Fixed issue with player becoming stuck in terminals
Fixed issue where equipped weapons become locked after completing Reunions
Fixed issue with "When Freedom Calls" where the quest would not complete
During "Confidence Man" fixed issue where player's health would continuously regenerate
Fixed crash related to jumping into water and reloading saved games
Fixed issue where Launcher would not save God Rays Quality setting properly (PC)....
Al su zeznuli jednu stvar ne radi ni jedan mod , na steamu sam isključio update i čekam da poprave.
Al su zeznuli jednu stvar ne radi ni jedan mod , na steamu sam isključio update i čekam da poprave.
Reinstaliraj ih preko Nexus Mod Managera i trebali bi ponovno proraditi.
Moram reći da nisam pipnuo igru 2 tjedna. Nekako je ostavila mlak dojam.
Čekam GECK, Script Extender i da konačno krenu pravi modovi jer po već 5000. put vidim "black combat armor retexture" na Nexusu.
aktiviraj modove preko nmm, nađi plugin.txt u C:\Users\USERNAME\AppData\Local\Fallout4 i stavi fajl kao readonly.
naravno ako ideš na novi mod, moraš maknuti readonly, instalirati mod i opet staviti na readonly.
Fov mi se stalno vraca na def, stavio sam sve po guide na 90 u ini>display, pokusao u ingame 90 pa refresh ini, nista. Tweaker mod takodjer nece da save, cak mi poremeti neke postavke. Sto da radim ?
Prije nisam ima ovakav problem, ni u skyrim ni f3,nw cak ni oblivionu..
gore ti piše. READ ONLY
Nije to nista pomoglo, predajem se.
Pa ako je ini na read only onda u ingame nema koristi prckat po konzoli kad se ne moze pisat po ini fileu. Ili grijesim?
If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
Imao sam jedan malo nebulozan quest. Lagano šetkaram Commonwealthom kad ono čujem nekog dečkića kako zapomaga iz hladnjaka. Oslobodim ga i nakon malo čavrljanja odlučim ga vratiti kući, umjesto da ga prodam gunnersima. Obitelj ga lijepo prihvati, gunnersi navrate i traže ga natrag, a ja slažem da su otišli i sve u redu, quest riješen. Nego, minuta nakon toga kad je quest već gotov, gunnersi se vrate i lijepo odu unutra u tu kuću, sjednu za stol i nikome ništa. A obitelj bila unutra, lagano čavrljaju, jedan gunner stane za štednjak, valjda da baci koji brahmin steak... Ono, malo prije su ih htjeli pod silu, a sad su najbolji komšije.
Igra je super, ima masu toga za istraživanje, krcata je svakojakim likovima i sadržajem, ali ovo mi je ipak nekako malo nerazumljivo.
Ništa, nastavljam dalje u istom ritmu.
weak-minded fool
Mislim da bi bolje prošao da je tužio ženu - razvod nakon samo tri tjedna ovisnosti? A zavjeti, ženo?!
Jbte, danas se u nikog ne možeš pouzdati...
Jucer sam i ja krenuo sa falloutom 4 :)
za sada mi se cini sve ok, ocistio sam museum of freedom, kokno deathclawa (iz drugog pokusaja :D), otisao nazad u naselje i ekipi napravio krevete (malo debilno s obzirom da moram nac sina)...
zanima me dali ste naisli na neke bobbleheade ili magazine u blizini, u nekoj kucici?
hvala...
U muzeju je jedan, ako ga nisi našao. Taj i onda nebuš odmah našo slijedeći, koji sat kasnije tek.
EDIT: da ne tražiš, trebao bi biti u sobi gdje nađeš ljude kojima pomažeš.
U muzeju je jedan, ako ga nisi našao. Taj i onda nebuš odmah našo slijedeći, koji sat kasnije tek.
EDIT: da ne tražiš, trebao bi biti u sobi gdje nađeš ljude kojima pomažeš.
hvala druze, vjerojatno mi je promakao haha...
edit: glupo mi je ak sam vec na nekom podrucju ili sobi u koju vjerojatno vise necu ic da propustim :) inace sam studirao fallout 3 i new vegas, jucer je vjerojatno bio propust zbog umora od posla, hype zbog igre, malo bambusa sa burazom itd. :p