Fahrenheit

poruka: 45
|
čitano: 8.032
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Fahrenheit

Sjeća li se netko ove, malo starije, igre?

Po meni, najbolja avantura ikad... Takvu nelinearnost nikad nisam vidio.

Atmosfera je odlična, pogotovo kad igraš u pola noći. Smijeh Ne moram reći da sam se nekoliko puta, oprostite na izrazu, usrao ko grlica. Smijeh 

Također, kontrole su genijalne. Šteta što taj sustav nije zaživio u još kojoj igri...

5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Fahrenheit

Dakako da se sjecamo! Bas sam neki dan rovario doma da vidim da li se to jos uvijek negdje nalazi - ipak cu morat u ducan, a vidim da je sad to budget naslov za 149 kuna!

Novi Alone in the Dark se cini da bi mogao biti zanimljiv na tu foru (ali ne toliko razgranat).

Recenzent, urednik, Bugovac, ljubavnik - ne nuzno tim redoslijedom
17 godina
Fahrenheit

Nebi se bas mogao slozit da je igra nesto linearna ili razgranata. Istina, povrsno gledano ostavlja takav dojam, medjutim, odluke tek na kraju

igre  odlucuju  koji  cemo  kraj  od  njih  nekoliko  vidjjet.  Do  tada  je  potpuno  svejedno  kako  cemo  postupit  u  kojoj  situaciji.

Al  da  je  dobra,  dobra  je  igra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fahrenheit

Dobra igra.Najvise mi se svidja sto se prica moze zavrsiti na vise nacina.A jedino sto me je nerviralo je ono kad lik prolupa,pa ga ganjaju neke bube,a ti onda moras da ih izbjegavas.Ali dobro moze se preci nekako preko toga.Cool

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fahrenheit

On prolupa vrlo često :D

Valjda je to ono u uredu... Ne igrah već duuuugo pa sam zaboravio pola stvari

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fahrenheit

Jedan od rijetkih novijih (relativno gledano) naslova koji mi se zbilja dopao. Istina, zna biti dosta linearna i fino su sfušali pred kraj (igra je prvotno trebala izaći u dva nastavka, ali Atari je, u najboljoj maniri novca gladnog izdavača, pritisnuo developere pa su zbrzali zadnju trećinu), ali ima jednostavno genijalnu priču i atmosferu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dobra igra!
17 godina
neaktivan
Fahrenheit

Dobra igra. Dobiva na bodovima zbog originalnosti.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fahrenheit

Istina...presao sam je doslovno u dan dva...predobra avantura, jedino je kraj malo cudan i sve su ubrzali.

...:::Anime Phreak:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Fahrenheit

Igra je fantastična, odigrao Fahrenheit i Indigo Prophecy, prešao u dva dana! Jako je originalna i šteta što neće biti još nastavaka. Ali priča je već i tako i tako "umotana i zapakirana", pa nema ni smisla izdavati nastavke.

Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein

0 0 hvala 0
17 godina
Fahrenheit

Dobra igra i uživao sam onoliko koliko sam je igrao, na žalost, nisam uspio odigrati do kraja, jer sam u međuvremenu instalirao Vistu, a ta igra baš i nije sa Vistom na ti.

Možda ako nađem način, zbilja bi ju htio odigrati do kraja.

Don't you see their bodies burning Desolate and full of yearning Dying of anticipation Choking from intoxication

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fahrenheit

FANTASTIČNA igra. sexao sam 3 puta u igri, zvoni telefon a ja derem po curi Smijeh Glavni lik mi je super, razgovori, atmosfera i muzika. Ma sve 5. Inače, taj programerski studio koji nam je donio Fahrenheit sada radi na igri Heavy Rain i igra se zasad drži u tajnosti ali kako je riječ o dobrom developeru, vjerujem da će biti nešto opako. Inače ta ekipa je napravila i sada već staru igru Omicron: Nomad Soul.

Heavy Rain info: http://en.wikipedia.org/wiki/Heavy_Rain

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 50

2 0 hvala 0
17 godina
HappyD kaže...

Igra je fantastična, odigrao Fahrenheit i Indigo Prophecy, prešao u dva dana! Jako je originalna i šteta što neće biti još nastavaka. Ali priča je već i tako i tako "umotana i zapakirana", pa nema ni smisla izdavati nastavke.

Kaj nisu to iste igre samo različiti naslovi za različita tržišta?

Ja sam bio oduševljen igrom na početku, ali mi je kako se kraj približavao bivala sve lošija i naglo je završila. Kao da ima dugu uvertiru i onda kratki vrhunac i još kraći kraj.
17 godina
neaktivan
Originalni_manic kaže...
HappyD kaže...

Jup, dvije iste igre drugačije nazvane za Amerikance i Europljane...

Inače meni jedna od omiljenih igara, definitivno jedna od onih za pamćenje.
Gaming Portal Hrvatske Cyber Lige - www.hcl.hr
17 godina
protjeran
Fahrenheit

Nope, jedna je cenzurirana (Indigo Prophecy), a druga nije (Fahrenheit).

Detaljnije: LINK

Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.7.2008 14:43 (HappyD).

0 0 hvala 0
17 godina
Fahrenheit

Jedna od najboljih igri kaj sam odigral u životu.

Malo je tako perfektnih i genijalnih igara.

You ruin my store. Now, you will pay.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fahrenheit

Meni je Fahrenheit jedna od najboljih igra... Odigrao sam ju 10 puta... Super su mi interaktivne sekvence.... To najviše volim kod igre....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fahrenheit

odlična igra. oduševio me način kretanja. totalno drugačije od ostalih

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fahrenheit

Da malo ozivim temu, nadam se da moderatorima nece smetati.

Danas sam instalirao Fahrenheita i u ovih 30 % sto sam vec presao, igra djeluje dobro.

Ima veoma zanimljivih scena i komentara, upravo sam sada presao kosarkaski mec radi duga, ismijao sam se kad mu je crnjo poceo davati komentare na dres.

Kretanje je malo cudno u odnosu na igre u kojima sam navikao normalno upravljati likom, ali brzo se savlada.

Jedina stvar koja me pravo zivcira je budalasto pritiskanje tipki da bi se nesto odradilo kako treba.

Kad nisam popi*dio kad su me bube napale, pa zatim seansa kod Agathe i sada jos i basket. Kao minus ovom dodao bih i nepotrebno odvlacenje paznje sa interaktivnih animacija i price sa ovim sranjem i jos sto je u  bojama u dva kruga u sredini ekrana!!, kao da se radi o igrici za djecu.  Bespotrebna budalastina...

Također mi se nesvidja i nacin interakcije sa okolisem, npr. kad sa malim djetetom moram preci preko ograde. Treba mi pola metra prostora na stolu da sa misem manevriram, gore-dole, lijevo-desno, polukrug ulijevo, polukrug udesno. Na isti je nacin uradjeno i komuniciranje sa drugim likovim, gore, dole, lijevo, desno.. Kao da nikome nije palo na pamet da se to moglo jednostavnije uraditi!

Neznam jeli ova igra prvo izasla za konzole pa onda prebacena na PC ili obratno, ali ima tezi konzolitis sto se tice vec pomenutog upravljanja, ovakve sam budalastine sa upravljanjem vidio kod portova (Resident Evil 4)..

Prica me jos drzi, ali dokle zbog ovih negativnosti..

Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2009 1:20 (boxer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Lako je kad se navikneš

E8500 3,16 GHz, Asus Hd 4870 512 gddr 5, 4 GB Ram HDD 600GB
17 godina
protjeran
Fahrenheit

Meni je Fahrenheit jedna od najboljih igara koja sam imao prilike zaigrati..Od priče,atmosfere i likova ma sve me se dojmilo!

0 0 hvala 0
16 godina
Fahrenheit

Presao ju u 3 dana. Ne mozes prestat igrat jer je radnja odlicna, ideja, grafika, ukratko sve...Nisam ljubitelj ovog zanra al Fahrenheita jesam. Preporucujem svima

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fahrenheit

Jedna od naj avantura sigurno koje sam igrao...

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
kero kaže...

Presao ju u 3 dana. Ne mozes prestat igrat jer je radnja odlicna, ideja, grafika, ukratko sve...Nisam ljubitelj ovog zanra al Fahrenheita jesam. Preporucujem svima

Ja sam presao u 5 dana.I nisam bas primjetio kako je dobra grafika.

17 godina
neaktivan
Fahrenheit

Fenomenalna igra sa odlicnom atmosferom i igrivoscu.Mislim da je u BUG-u dobila 95/100 ocjenu.Zasluzila je.

Did protons and electrons create the earth? Or did Allah meditate and create it's birth? Is everyday in this place a curse ? Or should I pray on my knees and ebrace it's dirt?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
SUPER :) kaže...
kero kaže...

Ma OK je grafa nema baš HDRa u njoj al nije ni za bacit

17 godina
neaktivan
kero kaže...

Možda zato što si igrao sa hd2400pro na rezi 1024x768?Da nebi neki govorili da ja govorim napamet,znam koju konfu SUPER:) ima:).

16 godina
protjeran
warhed kaže...
kero kaže...

Možda zato što si igrao sa hd2400pro na rezi 1024x768?Da nebi neki govorili da ja govorim napamet,znam koju konfu SUPER:) ima:).

Da a sve je bilo namisteno na High.Igra pogleda konfu i sama namisti ta s****a.

16 godina
neaktivan
Iznenađen Davno sam odigrao demo (sto puta), baš sam se sad zainteresirao.
Ementaler kaže...
Originalni_manic kaže...
HappyD kaže...

Jup, dvije iste igre drugačije nazvane za Amerikance i Europljane...
Inače meni jedna od omiljenih igara, definitivno jedna od onih za pamćenje.

Ne bi li onda bilo logičnije da se zovu Fahrenheit i Centigrade? Smijeh

17 godina
neaktivan
warhed kaže...
kero kaže...

Da a sve je bilo namisteno na High.Igra pogleda konfu i sama namisti ta s****a.

Detalji na high na rezoluciji 1024x768,Ili tvoj 17" monitor može namistiti 1680x1050,kad se prića o grafici,smatra se da se igra na danas standarnoj rezoluciji

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2009 11:14 (warhed).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice