F1 2012 (Codemasters)

poruka: 1.159
|
čitano: 188.920
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: F1 2012 (Codemasters)
itomic009 kaže...
Kill Frenzy kaže...
Zekat kaže...

Ajde sad nepretjeruj. U F1 mora dozirati naravno i u drugoj i u trećoj, ali to je bolid sa 750 ks, a ima 500 kila. Gdje je to od običnog auta !! F1 2012 je dobra igra, a simulacija ti je simulator što imaju F1 momčadi, a ne igra rFactor ili bilo koja druga !!

U F1 se nemora dozirat 2 i 3 brzina. Ako u simulaciji zvanoj rfactor moraš dozirat 3 brzinu pa to je dječiji vrtić a ne simulacija.

16 godina
neaktivan
Da, možda to može sa Traction Controlom... Sretno sa full gasom bez uključenih assista. :)
15 godina
neaktivan
Zekat kaže...

U F1 se nemora dozirat 2 i 3 brzina. Ako u simulaciji zvanoj rfactor moraš dozirat 3 brzinu pa to je dječiji vrtić a ne simulacija.

rFactor je uz iRacing jedna od najcjenjenijih i najkompletnijih simulacija. Mogao bi barem probati koji krug odvozit prije nego pocnes komentirat stvari s kojima nisi upoznat.

http://www.virtualr.net/michael-schumachers-rfactor-simulator

A ako ti mislis da je fizika u f1 2012 dovoljno blizu onoj u realnosti te da se ova igra moze klasificirat kao simulacija onda stvarno nemam namjeru dalje debatirat o ovoj temi.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=773925 http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=887951
15 godina
Zekat kaže...

pisah dugi post i kaže stranice nedostupne.

da neduljim.pratim f1 dugi niz godina i jako dobro znam koliko je formula osjetljiva na gas u gotovo svakoj brzini.tvrditi da se nemora dozirat gas u drugoj i trećoj je u najmanju ruku smiješno.ja stvarno neznam kakvog ti imaš iskustva i sa autima i šta voziš jer mi se čini da nikad auto vozio nisi.glupo je o ovome uopće raspravljat.gas se mora dozirat i sa savršenim gumama a ne sa potrošenim. tu je toliko čimbenika da mi se neda uopće s tobom raspravljat o tome kad vidim da pojma nemaš. auto od 100hp proklizava i u drugoj i trećoj ako ga poslje mjenjanja očepiš do jaja a ne f1 koja je brutalna,nemjerljiva.

pred koju godinu gledam emisiju u kojoj testiraju mečku amg,dvosjed (nije slr).kaže lik da ako malo jače stisnete gas pri brzini od 160kmh guzica pleše.a sad zamisli šta radi f1.

meni se čini da je tebi igra preteška i da nemaš pojma vozit pa ti se čini kao simulacija

Stranice su trenutno nedostupne.
16 godina
F1 2012 (Codemasters)

Koliko vidim ovi na Racedepartmentu imaju HD teksture za F1 2012?

Mene zanima dali netko može objasniti kako se one ubacuju u igru da to izgleda bolje.
Hvala 

Nemožeš stisnut i prdnut.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kill Frenzy kaže...
Zekat kaže...

da neduljim.pratim f1 dugi niz godina i jako dobro znam koliko je formula osjetljiva na gas u gotovo svakoj brzini.tvrditi da se nemora dozirat gas u drugoj i trećoj je u najmanju ruku smiješno.ja stvarno neznam kakvog ti imaš iskustva i sa autima i šta voziš jer mi se čini da nikad auto vozio nisi.glupo je o ovome uopće raspravljat.gas se mora dozirat i sa savršenim gumama a ne sa potrošenim. tu je toliko čimbenika da mi se neda uopće s tobom raspravljat o tome kad vidim da pojma nemaš. auto od 100hp proklizava i u drugoj i trećoj ako ga poslje mjenjanja očepiš do jaja a ne f1 koja je brutalna,nemjerljiva.

pred koju godinu gledam emisiju u kojoj testiraju mečku amg,dvosjed (nije slr).kaže lik da ako malo jače stisnete gas pri brzini od 160kmh guzica pleše.a sad zamisli šta radi f1.

meni se čini da je tebi igra preteška i da nemaš pojma vozit pa ti se čini kao simulacija

Ajde slažem se s tobom otprilike u ovom postu, ali ovo sa autom od 100 ks i proklizavanje u 3. je glupost teška. To jedino ako auto ima 200 kila.

15 godina
itomic009 kaže...

Ajde slažem se s tobom otprilike u ovom postu, ali ovo sa autom od 100 ks i proklizavanje u 3. je glupost teška. To jedino ako auto ima 200 kila.

Ovisi o uvjetima.loše gume ili kiše i hoće

13 godina
F1 2012 (Codemasters)

moze mi neko pojasnit kad moram koristit onaj DRS? 

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
F1 2012 (Codemasters)

vozim na expert, ili kako se zove ona razina ispod najteze, na gamepadu i uzivam...radije bi na volanu da imam polugicu za saltanje cijelu :(

u igri mi PREYEBENI champions mod...ubaci te u zadnje krugove utrke i imas odredeni cilj, npr u grosjeanovom bolidu si i 12., imas svjez set guma, a svi ispred tebe ne, kimi je 7. i moras u 3 kruga do kraja (SPA) dostic ga i prestic (ima jedno 6-7 sek ispred tebe prostora do kimija, usput obilazis ostale koji su izmedu vas i zaobilazis za pun krug caterhame, marusije i hrt) i jos kako vidim ima za svakog prvaka po 1 misija...preyebeno...

zadnja je ovo:

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
C.J.B. kaže...
Zekat kaže...

rFactor je uz iRacing jedna od najcjenjenijih i najkompletnijih simulacija. Mogao bi barem probati koji krug odvozit prije nego pocnes komentirat stvari s kojima nisi upoznat.

http://www.virtualr.net/michael-schumachers-rfactor-simulator

A ako ti mislis da je fizika u f1 2012 dovoljno blizu onoj u realnosti te da se ova igra moze klasificirat kao simulacija onda stvarno nemam namjeru dalje debatirat o ovoj temi.

rFactor je među djecom najcjenjenija simulacija. Ja nisam komentiro rFactor jer ga nikad nisam igrao.

Nemislim ja ništa u vezi F1 2012, samo sam pitao, imaš par postova prije i još nisam dobio odgovor.

14 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
Zekat kaže...

Pazi, još kažeš da pratiš dugi niz godina. Tužno!

15 godina
Zekat kaže...

Pazi, još kažeš da pratiš dugi niz godina. Tužno!

{#}

14 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Hatta wrote:

Hi all,

Our QA team are working hard on trying to find a permanent solution to this issue. But for now we have found the following quick fix that allows you to start saving your progress again.

1. Select Multiplayer -> Split Screen -> Press Start on a second controller / keyboard -> P1: Select any team & driver -> P2: Select any team & driver -> Any Race Settings -> Any track.
  2. Once on track P1 pause and select Options -> Driving Controls and change Control Profile to another option and then back again.  Exit back out of the Pause menu.
  3. P2 pause and select Options -> Driving Controls and change Control Profile to another option and then back again.  Back out to Pause Options, select Quit To Main Menu -> Yes.
  4. You should now be able to save again.

Let us know how it goes, as all information will be fed back to the QA team. 

Thank you for your patience!

Crosimracing-James Hunt

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Modern kaže...

moze mi neko pojasnit kad moram koristit onaj DRS? 

DRS nemoraš koristit ako nećeš. Kod aktivacije DRS-a omogučuješ bolidu da brže postigne max brzinu. Uvjet da bi  ga uključio je: 1. Da se nalaziš maximalno 1 sekundu iza bolida koji želiš prestiči  2. Da se nalaziš u DRS zoni koja je na svakoj stazi određena.

U kvalifikacijama možeš koristit kad god hočeš. DRS se deaktivira pritiskom na kočnicu (igrica).

16 godina
neaktivan
Zekat kaže...
DRS se deaktivira pritiskom na kočnicu (igrica).

Kaj bi to trebalo značit? Pa i u stvarnosti se DRS deaktivira pritiskom na kočnicu ili na gumb, isto kao u igri.

17 godina
Zekat kaže...
goodie kaže...
doktor1 kaže...

E nije... Moju F1 2011 konzola nebi vrtila niti na 15 FPSa nakon svih mogućih HD teksuta, (bolidi, odjela, staze, volani...)

Gdje ima za skinuti sve te dodatke za F1 2012?

Nigdje.

Nije istina, jer već sedam momčadi mi ima HD skin....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.9.2012 10:54 (doktor1).
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
Zekat kaže...
goodie kaže...
doktor1 kaže...

Gdje ima za skinuti sve te dodatke za F1 2012?

Nigdje.

Nije istina, jer već sedam momčadi mi ima HD skin....

Isprika!

Nitko mi nije dao palac gore na moje postove, iznenađen sam sa znanjem odnosno neznanjem oko F1 na ovom pod forumu.

Ja bi i objasnio moje stavove kad bi dica bila spremna nešto naućit. Može i ovdje palac dole. 

14 godina

Čekaj, jel ti pokušavaš biti sarkastičan ili si samo kr... ??

14 godina
neaktivan
Spectre kaže...
Zekat kaže...
DRS se deaktivira pritiskom na kočnicu (igrica).

Kaj bi to trebalo značit? Pa i u stvarnosti se DRS deaktivira pritiskom na kočnicu ili na gumb, isto kao u igri.

Sve me više strah dolazit vamo jer znam šta me čeka.

To bi trebalo značit da se u stvarnosti DRS ne deaktivira kočnicom već tipkom na volanu ili nogom preko pedale.

14 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Čekaj, jel ti pokušavaš biti sarkastičan ili si samo kr... ??

Sarkastičan vezi čega točno? Ovo "kr..." neznam šta bi trebalo značit.

17 godina
Zekat kaže...

To bi trebalo značit da se u stvarnosti DRS ne deaktivira kočnicom već tipkom na volanu ili nogom preko pedale.

A to nema nitko drugi osim Ferraria koji i aktivira DRS preko pedale, a ne tipkom na volanu

ššššš - možda su u šumi
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
Zekat kaže...

A to nema nitko drugi osim Ferraria koji i aktivira DRS preko pedale, a ne tipkom na volanu

Samo Ferrari ili ne, mi možemo samo predpostavljat. Drugi dio je toćan.

13 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

bil sam u kini i dojdem nutra i igra me vrati u garažu odmalezija kaj da nap kaj mi se to ne više dogodilo

0 0 hvala 0
17 godina
IvanKovacic kaže...

bil sam u kini i dojdem nutra i igra me vrati u garažu odmalezija kaj da nap kaj mi se to ne više dogodilo

Ništa. Sada vjerovatno više nemožeš niti saveat

To je game braking BUG. Koji je tu već treću godinu za redom! A snobovi iz Codemastersa prodaju igru iako su 120% svjesni da se nemože igrati karijera...

Bitno da oni svake godine seru o kiši...

ššššš - možda su u šumi
13 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

dal vi igrate na volanu?

ako da koje imate postavke zato jer mi nekak čudnoskreće ->trebm se valjda privčit a i kao da u nekim zavojima neće skrenut

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
IvanKovacic kaže...

Ništa. Sada vjerovatno više nemožeš niti saveat

To je game braking BUG. Koji je tu već treću godinu za redom! A snobovi iz Codemastersa prodaju igru iako su 120% svjesni da se nemože igrati karijera...

Bitno da oni svake godine seru o kiši...

a nebre se onak kak se je prošel godine kaj se je ono nekaj brisaklo pa kopiralo i natreag je radilo

17 godina
IvanKovacic kaže...

dal vi igrate na volanu?

ako da koje imate postavke zato jer mi nekak čudnoskreće ->trebm se valjda privčit a i kao da u nekim zavojima neće skrenut

O tome sam pisao već 1657968746+87986768768 puta i malo potraži rješenje. Ništa nije čudno i skreće normalno SAMO treba podesit i uključit volan u igri....

ššššš - možda su u šumi
13 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
IvanKovacic kaže...

dal vi igrate na volanu?

O tome sam pisao već 1657968746+87986768768 puta i malo potraži rješenje. Ništa nije čudno i skreće normalno SAMO treba podesit i uključit volan u igri....

ajd molim te mi možeš kopirat

14 godina
neaktivan
IvanKovacic kaže...

Par postova gore imaš riješenje koje sam stavio...To je zasda službeno i privremeno riješenje koje je objasnio codemasterov djelatnik. Meni je vratilo save..

Crosimracing-James Hunt
13 godina
F1 2012 (Codemasters)

počeo sam igrati ovo.Nemam trenutno volan,samo joystick   pa ako netko zna kako da namjestim da vozim na njemu,jer tamo u opcijama izaberem gamepad i opet ništa,samo tipkovnica

Xfire-strmi007

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice