EVE vs Star Citizen

poruka: 4
|
čitano: 702
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
EVE vs Star Citizen

Kako se po raznim gamerskim forumima već mjesecima vode rasprave o tome koliko će Star Citizen utjecati na smanjenje (ili stagnaciju) populacije EVE online-a, zanima me kakva su mišljenja naših forumaša na temu.

Među BUGovim forumašima sigurno ima dosta EVE igrača, kao i onih koji su već poduprli razvoj Star Citizena (što naravno, međusobno ne mora biti isključivo..).

I sam sam igrao EVE nekoliko mjeseci prije par godina ali me nije uspjela duže zadržati zbog repetitivne mehanike igre i načina upravljanja brodovima kliktanjem na ikone umjesto pilotiranja.

Od Star Citizena očekujem dosta i vjerujem da će igračima moći pružiti sve ono čega nedostaje u EVE-u, mada igre ni ne spadaju sasvim u isti podžanr, no kako je EVE na tržištu već godinama možda su fanovi željni promjene unutar SF žanra.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
EVE vs Star Citizen

Mislim da je EvE vise simulacija upravljanjem svemira,dok StarCitizen ce imati sve unutra.Znaci od bezglavog napucavanja do simulacije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EVE vs Star Citizen

U EVE-u je više naglasak na učenju skill-ova, upravljanju velikim korporacijama i borbom za ekonomsko-političku prevlast nad pojedinim sektorima, dok će u SC-u biti naglasak na letenju, borbi i trgovini.

Naravno, EVE ima masovnih bitaka, ali sve je to kliketanje po interface-u..  SC će barem imati letenje i pravo manevriranje tijekom bitaka, no neće moći imati na tisuće (pa ni stotine) brodova istovremeno u istoj instanci (na jednom mjestu) jer se po svakoj letjelici šalje višestruko više podataka serveru nego je to slučaj sa EVE-om. Sve ima svojih prednosti i nedostataka.

Drugi mjesec izlazi tzv. Dogfighting Module (rana Alpha) za SC pa će krenuti testiranje, peglanje i balansiranje engine-a, mrežnog koda itd.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
EVE vs Star Citizen

Dvije zanrovski razlicite igre nema smisla praviti nekakve usporedbe tipa EVE vs SC...svaka je vrh u svom zanru,uopce ne sumljam da ce SC biti remek djelo space sima,sp+mp+co-op,dok je EVE za mene jedini pravi MMORPG na marketu i tako ce ostati vjerovatno i naredno desetljece.(ne igram Eve aktivno vec cetiri godine ali uvijek se vratim na mjesec ,dva ili tri...)

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 19:22 (Van_Blaster).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice