EVE Online

poruka: 1.719
|
čitano: 438.463
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
17 godina
neaktivan
RE: EVE Online
zeleni kaže...

Ne znam da sam jednog vidio zadnje 3-4 godine sigurno :)

Tako malo njubara zadnjih par godina?! Iznenađen

Ne brini, mogu ti priuštiti zadovoljstvo pa ti malo ispred nosa proći par puta s Griffinom, zbog nostalgije Osmijeh

Da, dobar je, ali idemo dalje... to je i bit MMO marketinga, ajde da ih ne razočaramo!

I'm sorry! Sorry! Excuse me for having an opinion! - Simon Cowell
16 godina
EVE Online

Uf, grifina ni ja nisam vidio stoljecima. Mada mi je najzabavnija t1 fregatica koju caldari imaju condor, ici tacklati u pvp s tim malim cudom je stvarno dozivljaj.. Ako te netko samo malo ruznije pogleda, brod ti eksplodira, barem takav feeling ja imam Osmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EVE Online

I jedno VRLO teško pitanje: (Osmijeh)

Radi li countdown skila koji se uči za vrijeme dnevnog održavanja servera (12 - 13 GMT)?

0 0 hvala 0
17 godina
Faerdhur kaže...

I jedno VRLO teško pitanje: (Osmijeh)

Radi li countdown skila koji se uči za vrijeme dnevnog održavanja servera (12 - 13 GMT)?

Naravno, sve tece u svom najboljem redu dok god je racun aktivan (placen).

Jos nisam vidio da se neko pojavio na regroupu u T1 brodu koji je ispod battlecruisera. To se jednostavno ne radi u bilo kojoj ozbiljnijoj operaciji.
Caracal je mozda jedini izuzetak, ali i tada neko ce sigurno protestovati.
Osim ako fleet commander ne pozove neki glup setup, ala assault frigate only, ili stealth bombers only, ili nesto u tom smislu :)
Danas kada postajem pionir ...
17 godina
neaktivan

t2 kestrel je vrlo fin brodic...

Internet forumi, revolucija komunikacije, zajedno s ostalim medijima, opterećeni su hrpom šuma u informaciji koja munjevito gubi na kvaliteti. Dekadentno međusobno oglupljivanje prvi je simptom kronične bolesti cyber-društva punog zombija koji hrle ka izvoru najveće buke.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Šalim se! Ako ti treba još, samo reci.

Ma, samo sam podijelio s tobom zezanciju od sinoć. Toliki mi je gušt bio razbucati onu bandu da mi nije bilo žao puknuti silnu lovu na hitro i bezumno opremanje. (naravno da mi nije žao kad nisam zaradio Osmijeh "lako je tuđim kurtzem mlatiti gloginje" kaže deda Osmijeh )

Poanta je da vrijedi platiti tu zabavu, a ono drugo je da ću biti dobar, dajem ti časnu pionirsku riječ, i da ću vrijedno Badgerom ovih dana ozbiljnije sakupljati milijune. Dobiješ i kamate Osmijeh

Ne treba lova, hvala, pal...

17 godina
neaktivan
EVE Online

Opet njubara, ne mogu čekati da upadnem u in-game chat, pa molim odgovor, ne toliko radi konfe, već radi učenja.

Dajte neku solidnu početnu konfiguraciju stvarčica za ugraditi, evo na primjeru jednog Badgera:

High Slots 1
Medium Slots 4
Low Slots 2
Launcher Hardpoints 0

Turret Hardpoints 1

CPU 750 tf
Powergrid 50 MWv

1) prva konfa - što staviti samo za solidno kopanje u svaki taj slot?

2) druga konfa - što staviti samo za solidno klanje i obranu u svaki taj slot (ako uopće taj brod valja za to)?

Thnx!

ps.

Badger MK II ima ovo:

High Slots 2
Medium Slots 6
Low Slots 3
Launcher Hardpoints 0
Turret Hardpoints 1

CPU 1000 tf
Powergrid 80 MW

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.10.2008 15:38 (Faerdhur).

0 0 hvala 0
16 godina

Badger ti je brod za haulanje ilitiga transport. Nije za majning. On je okej za prevozenje rude od asteroid belta do stanice i to je to.

Ako ti se rudari, brod kojeg trebas gledati je osprey. To je prvi brod za kopanje, ima dosta dobre bonuse. Nakon toga cim prije skilati za retrievera i onda dalje, sve do vrha tj hulka.

Sto se ospreya tice, evo jedan klasican setup:

http://www.battleclinic.com/forum/index.php/topic,16807.0/Osprey-high-sec-nice-tank-and-yeild.html

I inace na tom forumu imate dosta loadouta za pogledati, moze pomoci :)

17 godina
protjeran
EVE Online

vidim, fino se razvija priča na ovom topicu...

enivej, i ja igram EVE već nekih mjesec dana (računajući trial), i mogu reći da se radi definitivno o najboljem MMO-u.

Lik mi je Caldari biznismen i imam već nekih 40 milja para i   skoro 2 milje skillpointsa (imao sam pauzu od 40ak dana kad nisam trenirao ništa).

Uglavnom, njubovima preporučujem da se najviše drže misija za početak, i da prvo istreniraju learning barem na lvl 3 ili 4.....   ship command su isto važni..   ostalo sve ovisi o osobnim preferencijama.

Za sve što vam nije jasno u igri dobro dođe EVE help gdje vam manje više ima objašnjenje za sve moguće pojmove, ali često će vam se događati da ćete najbolje i najtočnije informacije dobivati od ostalih igrača, tako da je zbilja dobro biti u nekom dobrom korpu.   Ja sam prvo bio u NPC korpu   DCMI (u NPC korporaciju se automatski uđe ako niste ni u jednom "player-run" corpu), i uvijek je bilo zabavno, uvijek je bilo nekog za zaebanciu ili rješavanje misija ili savjet... anything.

sad sam u HR korpu   Hard-core, ima nas manje tamo, ali svejedno je ok.

In-game nick je Ken Senpai, pa eto mogu i ja pomoć nekad ako treba, iako se i sam smatram još uvijek velikom njubarom   ^^

btw, ako ima zainteresiranih za trial i pretplatu na igru javite mi se na PM pa da vam pošaljem invajt preko Buddy Programa   :D

i da, svakako preporučujem svima da pročitaju new player guide sa www.battleclinic.com

"Hedonism Is My LifeStyle"©
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.10.2008 13:59 (l)oolvl).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EVE Online

Imam jedno pitanje daj je moguce igrat trail stalno znaci da netreba placat igru(nemojte me krivo shvatit nemislim ja to radit nego ovako informativno me zanima)??

Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
cak_Norris kaže...

Imam jedno pitanje daj je moguce igrat trail stalno znaci da netreba placat igru(nemojte me krivo shvatit nemislim ja to radit nego ovako informativno me zanima)??

Ne imas 14 dana, a ako zelis provjerit kolko ti je jos ostalo to mozes ovdje:

https://secure.eve-online.com/login.aspx?ReturnUrl=%2fAccountManMenu.aspx

EVE ONLINE http://www.afk-wrecking.com/ (EVE kanal "ELITC") http://cro4life.freehostia.com/ Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.10.2008 21:29 (MorciTheCroat).
17 godina
neaktivan
EVE Online

Si siguran a sta ako promjenis na kompu IP adresu i das drugi mail, samo me zanima nemislim ja to radit nego ovak dal se da to.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
EVE Online

ma vjerujemo ti da ne bi ti to ^^

ali ne možeš zato što se ne gleda tvoj IP ni nešto treće nego koliko dana je tvoj lik proveo na serveru. Ako prođe 14. dan a nije uplaćena lova, onda više nemaš pristup serveru.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EVE Online

Ali onda znaci da ti mozes uvijek uzimat trail pa ispocetko(naravno to nema smisla), ako si mislio ono trece valjda na mac adresu ili??

Ovo me samo zanimalo mislim mogo sam ja ovo pitanje postavi na bilo koju temu za MMO ali me samo zanima dal je moguce.

0 0 hvala 0
17 godina
EVE Online

Mozes ti igrati bezbroj triala s isti emailom ...

Potpis:
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
cak_Norris kaže...

Ali onda znaci da ti mozes uvijek uzimat trail pa ispocetko(naravno to nema smisla), ako si mislio ono trece valjda na mac adresu ili??

Ovo me samo zanimalo mislim mogo sam ja ovo pitanje postavi na bilo koju temu za MMO ali me samo zanima dal je moguce.

Potpuno beskorisna ideja i plan - trial nije full igra! Jednostavno dok igraš trial ne možeš uči neki corp i ne možeš trgovati (ni kupovati ni prodavati), a bez toga ni nema pravog igranja! Sumnjam da bi mogao s lika jednog prebacivati ISK na drugi (to nisam probao, a i tako se radi i malim iznosima), pa onda i ne znam koja korist od paralelnih početničkih karaktera?
Trial je OK da osjetiš atmosferu, isprobaš sučelje, a svakako ga treba iskoristiti za dizanje skillova (i to u punoj mjeri) jer ti se sve to priznaje kada account pretvoriš u službeni.
Mislim da se preko Steama može dobiti trial od 21 dana igranja, ali to treba provjeriti (imali su prije tu posebnu ponudu, ja sam je iskoristio). 
17 godina
protjeran
EVE Online

Kad si na trial-u nemozes poslat ISK, vec ga mozes samo primit.

EVE ONLINE http://www.afk-wrecking.com/ (EVE kanal "ELITC") http://cro4life.freehostia.com/ Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EVE Online

Zna li netko kada dolazi novi expansion sa onim šetnjama likova po stanicama i dodatnim poboljšanjima grafike?

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ambulation je jos u razvoju, nagađa se da bi trebalo to biti sredinom iduće godine. Sad, kroz nekih mjesec dana, je najavljen Quantum Rise, ekspanzija malo vise orijentirana na industrijaliste, ali opet donosi puno promjena. Uspjeli su srediti lag manje-vise, nerfaju brzine, donose nove missile formule itd... Bit ce zanimljivo.

17 godina

Jasta su sredili lag... Izgubili smo titana juche radi laga ;)

Danas kada postajem pionir ...
17 godina
neaktivan
zeleni kaže...

Čudi me da tražite PvP bez laga, s obzirom da sam uvijek pri logiranju naišao na brojku od 25000 do 39000 igrača na serveru Osmijeh

16 godina

Zamrla tema lagano? :)

Dakle, jucer pao jos jedan BOB titan, fajt od 1k+ ljudi u sustavu, bio neko tamo? Kakav je bio lag?

EVE gaming clan forums: www.digiteria.net/heg
17 godina
neaktivan
zeleni kaže...

Ma jasta... Titan se razletio u komade zbog laga? Malo morgen:) Ako ste vi imali lag, imali su ga i oni pa ste u istim govnima.
17 godina
moderator
zeleni kaže...
Logic i eidetic memory su nedostupni ne radi rase i skole, nego zato sto nemas skill prije toga na LVL 4.

Instant recall i analytical mind moras imati na 4.

Kao sto rekoh, poslacu ti ja lovu za advanced learning skills, naravno ako zelis, samo mi posalji eve mail na ime zelrox.
 Točno! Baš kako si rekao, nakon što sam instant i analytical digao na 4 "otvorili" su mi se i drugi skillovi... Dižem ih sada po redosljedu koji si mi već sugerirao, no nisi spomenuo Clarity?  Njega se može ostaviti nerazvijenog?
17 godina
protjeran
EVE Online

yo jel može i meni malo love za advanced learning, nedavno sam iskeširao 4.5 milje za clarity   :/   ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Miro kaže...
Njega se može ostaviti nerazvijenog?

Mislim da početnik vrlo dugo ne zna u kom smjeru razvijati skilove, uči se "u hodu". Teško je jer je sporo. Treba se držati ovakvih preporuka kao od Zelroxa ili kao ovo što sam dobio u mejlu kada sam pristupio "iz probe" jednoj korporaciji. Odmah su poslali upute koje skilove najprije članovi početnici moraju razviti do određenog stupnja, pa onda se razvijati dalje prema preferencama:

Instant Recall IV
Analytical Mind IV
Learning IV
Iron Will IV
Spatial Awareness IV

Engineering V
Hull Upgrades V
Shield Operation V
Electronics V
Energy Management V

Zašto one gore do levela IV, nije mi do kraja jasno, a njihovo objašnjenje je da je razvijanje V. stupnja kod tih skilova presporo u odnosu na ono što se dobije te da je level IV sasvim dovoljan za većinu stvari koje ćemo obavljati u igri prvih mjeseci.

Eto, ja se držim ovog i Zelroxovog redoslijeda za sad, skupljam lovu da vratim Naxeemu Osmijeh (nije lihvar, ali ja ne spavam mirno dok sam dužan Osmijeh) i sve fino polako.

17 godina
neaktivan

Nisi dužan FFS- To je poklon. Još jednom mi pokušaj vratit poklon i ucijenit ću ti glavu na 100 milijuna! :)

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Nisi dužan FFS- To je poklon. Još jednom mi pokušaj vratit poklon i ucijenit ću ti glavu na 100 milijuna! :)

Ne psuj Osmijeh

Thnx, pomoglo mi je. Oporavio sam se od početnog bijesa i troška love, ali sad ide na bolje, dosta dobro.

17 godina
protjeran
EVE Online

imam mali problem što se tiče journala :
ako mi je mission description smješten u drugi tab u journal prozoru, slova 
mi budu sva pobrkana, kao da idu u vertikalu, i moram da kliknem na resize 
da bi se ispravilo...

GM mi je rekao da pokušam obrisati cache, pa čak i reinstalirati klijent, 
ali nije mi baš pomoglo..
kad descriptione otvaram u zasebnom prozoru, sve je ok.

imate li možda i vi takvih problema ? 

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
l)oolvl kaže...

imam mali problem što se tiče journala :
ako mi je mission description smješten u drugi tab u journal prozoru, slova 
mi budu sva pobrkana, kao da idu u vertikalu, i moram da kliknem na resize 
da bi se ispravilo...

GM mi je rekao da pokušam obrisati cache, pa čak i reinstalirati klijent, 
ali nije mi baš pomoglo..
kad descriptione otvaram u zasebnom prozoru, sve je ok.

imate li možda i vi takvih problema ?

Imam identični problem! Ali šutim i trpim :)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice