Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.961.702
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
jebacnabaterije kaže...
hasankooo kaže...

Pozz kamiondzije. Ovako stavio sam Win8 i nece da mi prepozna volan pa me interesuje ko ima Driving force pro volan jer skinuo sam Logitech profiler ali nece dok na xp i win7 radi odlicno.

Nece ti raditi na win8 jer imam i ja volan koji radi samo na xp nece na win7 tako i kod tebe nece stjeti raditi na 8-mici :D

radi na win7 sve OK ali sada sam instalirao sve potrebo i nece :) nema druge nego vratiti se na win 7 

12 godina
Euro Truck Simulator 2

U Rotterdamu opet kaos a admina nema jedva sam se probio.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
jebacnabaterije kaže...
hasankooo kaže...

Pozz kamiondzije. Ovako stavio sam Win8 i nece da mi prepozna volan pa me interesuje ko ima Driving force pro volan jer skinuo sam Logitech profiler ali nece dok na xp i win7 radi odlicno.

Nece ti raditi na win8 jer imam i ja volan koji radi samo na xp nece na win7 tako i kod tebe nece stjeti raditi na 8-mici :D

ne pricaj gluposti kad neznas, si provovjerio pa si siguran da ne zeli.

ovo bi tzi moralo raditi jer ako radi na win7 mora i win 8 

http://www.logitech.com/en-us/support/273?crid=411

16 godina

Ja imam taj DFP volan i radi bez problema na Win 8.

Skini drivere sa stranice koje ti je kolega dennocro dao i nebi trebalo biti problema.

15 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

U Rotterdamu opet kaos a admina nema jedva sam se probio.

Nije samo u Rotterdamu, dok admin spava ETS2 liči na Call Of Duty..

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
12 godina
neaktivan
dennocro kaže...
jebacnabaterije kaže...
hasankooo kaže...

ne pricaj gluposti kad neznas, si provovjerio pa si siguran da ne zeli.

ovo bi tzi moralo raditi jer ako radi na win7 mora i win 8 

http://www.logitech.com/en-us/support/273?crid=411

sve odradjeno ali evo sto izbaci: The application has failed to start beacuse its side-by-side configuration is incorrect. Please see the application event log or use the command-line sxstrace.exe tool more detail. skinuo sam i profiler i sve ali nece

14 godina
Euro Truck Simulator 2

Grad duhova, i korjenje u cesti, bug valjdem haha {#}

NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Haha, kolega kolega...{#}

[20:14:29] ADMIN Pieter (PT / NL) kicked [Balkan Šped™]Marko12312SRB. Reason: wrong way

NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Toliko prometa ima na cesti da trava iz nje raste. Valjda si bio dovoljno obziran da si je zaobišao. xD xD xD

Ja sam pak odradio par tura na relaciji Krakow - B. Bystrica i putem sreo par naših, vjerojatno nekog sa foruma. :D :D I na zadnjoj turi vidio navalu turaka na Krakow. Išao je konvoj od nekih 20-tak  kamiona, moj dosad najveći konvoj koji sam sreo.

I još jedna stvar, ono što me iznimno veseli, nije bilo nikakvih idiota putem. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.9.2014 20:19 (Igzy20).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Jel nekom od vas lagga kad prolazi recimo 10 kamiona u konvoju ili kad stoje na mjestu? Meni uzasno lagga a da ne spominjem u gradu nekom di se okupljaju.Rotterdam i Amsterdam izbjegavam u sirokom luku jel mi igra uvijek zamrzne pa moram gasit na silu igru..

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

U gradu lagga pogotovo, čim ima više od 5 kamiona, počne trzati. Što više kamiona, to igra više trza, tako da je to normalno. Ja izbjegavam Rotterdam i Amsterdam jer je tamo najveća gužva i najviše lagga ima. Na otvorenoj cesti ponekad trza, a danas na onom dosta velikom konvoju mi je normalno radilo. Ako je moguće pokušaj izbjegavati Amsterdam i Rotterdam jer su tamo najveće gužve i problemi uvijek.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Sjecam se u prijasnjim verzijama MP lagalo je jedino ako je bilo po 30-40 kamiona,ovo je uzas.Ne brini izbjegavam ja to,vec mi je u naviku uslo {#}..Jel ima govora o 1.13 verziji igre?

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Ja sam u zadnje vrijeme na istoku, nekako mi najbolje leže tamošnji gradovi i ceste. :D :D

A za 1.13 verziju... Znaš kak to već ide sa SCS-om. Bit će kad bude, nikad ne objavljuju datume. A nadam se da će u ovom updateu ubacit i novi Mercedes i Daf i da to možemo očekivati uskoro. :D

Mali offtopic: ima možda tko kakvih saznanja dal će u skorašnje vrijeme opet biti nekih akcija na Steamu? Uzeo bih si High Power Cargo Pack, pa čekam da opet naletim na neku akciju. :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

joga za kamion u jutarnje sate{#}

Moj PC  
5 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Igzy20 kaže...

Ja sam u zadnje vrijeme na istoku, nekako mi najbolje leže tamošnji gradovi i ceste. :D :D

A za 1.13 verziju... Znaš kak to već ide sa SCS-om. Bit će kad bude, nikad ne objavljuju datume. A nadam se da će u ovom updateu ubacit i novi Mercedes i Daf i da to možemo očekivati uskoro. :D

Mali offtopic: ima možda tko kakvih saznanja dal će u skorašnje vrijeme opet biti nekih akcija na Steamu? Uzeo bih si High Power Cargo Pack, pa čekam da opet naletim na neku akciju. :D

Ja isto kontam da ce zajedno ubacit Dafa i Mercedesa..Daf je odavno gotov tako da se izgleda ceka na Mercedesa..

12 godina
neaktivan
Strm kaže...

[20:14:29] ADMIN Pieter (PT / NL) kicked [Balkan Šped™]Marko12312SRB. Reason: wrong way

Taj lik nije iz Balkan Špeda!

15 godina
neaktivan
krokodil kaže...
Strm kaže...

Mislim da je samo jednom bio, kolko se ja sječam...i koja slika od jučer.

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Zasto nema ovakvi prikolica?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Hasankoo, kakvih prikolica?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Igzy20 kaže...

Hasankoo, kakvih prikolica?

:) neznam sliku staviit pa tandemke one standardne sto se mota prednja ruda

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ovako sliku postaviš 

Team32Ipe77
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ipe77 kaže...

ovako sliku postaviš 

hvala na odg ali isao sam tu i nasao sliku i stavio opis {#} 

11 godina
Euro Truck Simulator 2

Misliš na prvu ili na drugu sliku? Ova druga, tandem prikolica se može voziti. Ima mod koji možeš skinuti i voziti. Nije loše, ali ja ipak preferiram poluprikolice i šlepere. :) Što se obične prikolice tiče, njih nije moguće voziti u igri, jer ETS ne podržava tzv. dolly trailere.

Klasična prikolica Klasična prikolica
Tandem prikolica Tandem prikolica
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 15:56 (Igzy20).
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Zekat kaže...
krokodil kaže...
Strm kaže...

Mislim da je samo jednom bio, kolko se ja sječam...i koja slika od jučer.

Ma je on bia,ali nije mu nitko dozvolia da to stavi u potpis

12 godina
neaktivan
Igzy20 kaže...

Misliš na prvu ili na drugu sliku? Ova druga, tandem prikolica se može voziti. Ima mod koji možeš skinuti i voziti. Nije loše, ali ja ipak preferiram poluprikolice i šlepere. :) Što se obične prikolice tiče, njih nije moguće voziti u igri, jer ETS ne podržava tzv. dolly trailere.

prva ova klasicna. hvala puno na pomoci

11 godina
Euro Truck Simulator 2

Nažalost, za sada ništa od takvih prikolica. Raspitivao sam se i ja na drugih forumima o tome, ali svugdje mi je odgovoreno da SCS ne radi sa dolly prikolicama. Šteta, no možda se i to promjeni u budućnosti sa nekim novim updateom!

EDIT: Da ne pišem novi post ispod svog opet..  Ne znam dal je bilo već, ali može li mi netko objasniti opciju  u postavkama za realističnu potrošnju goriva? Probao sam to uključiti, ali nisam primjetio nikakvu razliku, bar mi se čini tako. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 20:45 (Igzy20).
Moj PC  
1 1 hvala 2
12 godina
Euro Truck Simulator 2

SCS ne ali rade moderi, za v1.8.2.5. je bilo tih prikolica: http://ets2.lt/en/trailer-for-star-200/

ali za najnoviji ets2 jos nema ...

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 22:14 (suMaper).
Moj PC  
2 0 hvala 3
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Malo promjenio kamion {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

=

Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
Euro Truck Simulator 2

ETS2 na akciji za 3,99€ na HumbleBundle

Moj PC  
3 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice