Mislim da bi se prije igranja MP-a neki trebali podsjetit malo o prometnim pravilima ili neka ta glupa balavurdija bolje ostavi MP za one koji hoće normalno igrati.
Pokupim teret, krenem i dolazim do raskrižja na kojem ne rade semafori (noć je bila).
Ja sam na cesti sa prednošću prolaska idem ravno dalje, za svaki slučaj malo usporim vidim da nema nikoga i krenem po gasu dalje i u taj tren me napuca frajer sa lijeve strane u punoj brzini. Vidi da je na sporednoj cesti, vidi da semafori ne rade, ali boli to njega briga, glavno da je on frajer. Imao je sreću jer me pogodio na spoj prikolice i kamiona tako da je više štete bilo na kamionu, nego na teretu, pa sam ipak zaradio novaca.
Isto tako dođem u grad gdje trebam istovariti, skrenem u ulicu i frajer na pol ceste stoji popreko. Vidim, pokušava se okrenuti. Stanem, rekoh neka se okrene, nije problem. Pomakne se on unazad, ja krenem, a on opet ispred mene. Maknem se unatrag, makne se on, krenem ja, opet on ispred mene. Par puta mi je to napravio i onda sam krenuo bez obzira što me gura. Uspijem se provući nekako, krenem dalje, a frajer po gasu i zabije se iz čista mira u mene.
Pa koji vrag je tim ljudima? Koja je fora u tome da normalnim igračima rade gluposti? Sva sreća da nisam admin tamo jer bi sva ta balavurdija letila van prije nego bi im se igra uopće i pokrenula.

Vratio sam se s novog na stari jer više volim analogno nego digitalno...

NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH