- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neka budu gužve bit će zanimljivije i realnije :) Btw jučer vozim turu od 1500km i dva kilometra do odredišta me lik udari jer je iz desne trake skretao lijevo za neku firmu, nekužim takve likove ili neznaju koristit retrovizore ili im se neda ili su jednostavno glupi.
ma idioti, kad me jedan takav tokmak spuca, sjebe mi koncepciju i neda mi se igrat ets par dana 
Moze li mi netko objasnit kako mogu igrat MP? Imam igru na steamu, ali neznam koja je verzija :S
Napravio sam acc na WorldofTrucks...
A tebi je isto teško malo prolistat temu ili nedaj Bože poslužit se googleom? Naravno, to je jako teško i boli! Mislim da ću odustat od ovog foruma jer, čast izuzecima, previše je razmaženih derišta koji bi sve na gotovo. Al eto, nek ti bude....
Acc na Worldoftrucks ti ne znači apsolutno ništa za MP.
Što se verzije igre tiče, kad pokreneš igru na screenu sa profilima na dnu ekrana ti piše koja je verzija, ali ako imaš kao što kažeš Steam, onda ti je vjerojatno 1.12.1s verzija.
Za MP moraš skinut klijent, a stranicu si sam pronađi. Koristi google malo.
2 DLC-a :D Metalic Jobs dobijete besplatno za registraciju na World Of Trucks, btw. al mi je jak kamion((tablica pogotovo, dali će raditi na MP?)) :D
Skinio sam client i to sve... i sad kod patcheva, kad trazim 1.10.1. patch, nadi mi samo "From older to 1.10.1" a ja imam noviju.
Sta da radim?
Skinio sam client i to sve... i sad kod patcheva, kad trazim 1.10.1. patch, nadi mi samo "From older to 1.10.1" a ja imam noviju.
Sta da radim?
Stavi na 1.12 i cekaj ptach, trebao bi veceras izać
2 DLC-a :D Metalic Jobs dobijete besplatno za registraciju na World Of Trucks, btw. al mi je jak kamion((tablica pogotovo, dali će raditi na MP?)) :D
Registriro sam se još prije al nisam dobio dlc
otiđi sad pod events i vidjet češ
Pogledaj pod Events tamo bi trebao dobiti kod za Metalics paintjob. Barem je tamo meni od kad sam si uzeo taj paintjob
EDIT: strm me prestigao :P
BTW kombinacija RoMap Addon+ProMods 1.7+Poland rebuilding 1.7 +RuMap je ubojica, nema se šta reći... Al zbilja. Slika dolazi kasnije
We are releasing new update shortly. Try to check this page again soon.
Samo što nije!! Eh da ne radim sutra... :D
We are releasing new update shortly. Try to check this page again soon.
Samo što nije!! Eh da ne radim sutra... :D
evo skida se 
Kako sporo skida lol 
Javite kake su novosti, sutra sam cijeli dan na cesti...
I da dogovorimo onda neki konvoj za sutra navečer
Koliko vas je za konvoj sutra? Btw jel imamo svi going east?
| 13 | Da |
|---|---|
| 4 | Ne |
Ja sam u frankfurtu u servisu pa dođite ako možete
Ja sad možda opet zaigram MP baš zbog tog limitera. Sad konačno bude sve realnije i ne bude idiota koji voze 150+ i zabijaju se u sve redom. Tko hoće jurit nek igra SP i nek tamo izvodi što hoće, ali što se mene tiče MP treba limiter. Vama kojima se to ne sviđa igrajte GTA ili Need for Speed, a kamione ostavite onima koje to zanima.
Ipak je dovoljno 90km/h :) sad svi ljepo voze i nemoram se bojat da će mi iza mraćnog zavoja izletit kamikaza koja vozi 150 
E sad ode ko covjek odvozit koju rutu u MP 
Dali se moze ic brze od 90km/h?
to sam i ja danas pokusavo objasnit ljudima, al ocito da neki ne kontaju bit toga limita... sad nije bitno je li imas kamion od 430 HP il 750 HP kad svi idu jednako...jedino ovima slabijima treba malo vise vremena da dodju do 90, sto je trenutno puno interesantnije za igrati sa njima, neg sa ovim jakima sto za 10 sec nabije od 0 - 90km/h :)
Drago mi je da su stavili to, vozim se gradom po mraku, i meni zeleno, samo odjednom me kamion pukne i odletio sam u pm, naravno steta 100% nisam ni vidio tko me puknuo, morao sam treci kredit dizati za popravak, jer se stalno pojavio idiot koji me pukne...
Imam igru + GoinEast DLC, jel postoji još nešto što mogu kupit a da radi u MP?

Tko me vidi neka svira