Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.958.589
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
BULIGO kaže...
Ne piz.m bezveze, tek sam nedavno instalirao Skandinaviju+DLC. Otkud znam da je to 'normalni' bug? OK sada znam{#}

Ima li jos kakvih bisera koje trebam ignorirati kad naletim na njih?{#}

Ja mislim da je bas totalno bezveze, jer ti nailaskom na bilo kakav problem odmah okrivljujes onog drugog. Tebi nikad nije ni blizu pameti da si moozda ti uzrok, krivac, pa cak i priznajes da si novajlija u necemu ali tebi ni tada ne pada na pamet da si i ti moguci uzrok i da nebi bilo lose prvo priupitati tj. informirati se prije nego sto ospes paljbu na sve i sva. Ne, tebi je to totalno van svake pameti.
Drugo, kazes: "Ima li jos kakvih bisera koje trebam ignorirati kad naletim na njih? {#}" Cinicno i detinjasto. Unapred okrivljujes sve bisere za koje neznas ?!?, po tome svim ne upucenim (dumb) je krivac sve ono sto ne znaju ... OMG ... omg ... {#}
Trece, kazi mi samo da li ovo {#} prilici tvojoj dobi ... ?!?!?
I jos uvjek pjevas: "... **bene kapije zatvorene lol ... to svi znamo ..." a sta bi sa onim mojim otvorenim kapijama, jeli to bug ? Ocito je, po tebi, da sam ja onda prolupao ... ?!?

Shvati ovo iskljucivi i samo kao dobronamjeran pokusaj da ti razjasnim "tvoje postupke" (vrlo blago receno, jer ja jednostavno ne mogu biti onako precizan kao kolega gore iako mu zavidim na tome)

Sorry svima za off ... ali eto, moorao sam napraviti zadnji pokusaj ...

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
12 godina
lion002 kaže...

...servis pa {#}...i nastavljamo...

- Imam i ja taj mod :)

14 godina
BULIGO kaže...

Ne piz.m bezveze, tek sam nedavno instalirao Skandinaviju+DLC. Otkud znam da je to 'normalni' bug? OK sada znam{#}

Za to se zna već prek 2 mjeseca, otkad je izašao DLC i bilo je rasprave na SCS forumu oko toga. Skandinavska mapa je uzrok tome i u sljedećem updateu će to riješiti, SCS nema veze s tim. To je jedini biser.

12 godina
neaktivan
suMaper kaže...
BULIGO kaže...

Ja mislim da je bas totalno bezveze, jer ti nailaskom na bilo kakav problem odmah okrivljujes onog drugog. Tebi nikad nije ni blizu pameti da si moozda ti uzrok, krivac, pa cak i priznajes da si novajlija u necemu ali tebi ni tada ne pada na pamet da si i ti moguci uzrok i da nebi bilo lose prvo priupitati tj. informirati se prije nego sto ospes paljbu na sve i sva. Ne, tebi je to totalno van svake pameti.
Drugo, kazes: "Ima li jos kakvih bisera koje trebam ignorirati kad naletim na njih? {#}" Cinicno i detinjasto. Unapred okrivljujes sve bisere za koje neznas ?!?, po tome svim ne upucenim (dumb) je krivac sve ono sto ne znaju ... OMG ... omg ... {#}
Trece, kazi mi samo da li ovo {#} prilici tvojoj dobi ... ?!?!?
I jos uvjek pjevas: "... **bene kapije zatvorene lol ... to svi znamo ..." a sta bi sa onim mojim otvorenim kapijama, jeli to bug ? Ocito je, po tebi, da sam ja onda prolupao ... ?!?

Shvati ovo iskljucivi i samo kao dobronamjeran pokusaj da ti razjasnim "tvoje postupke" (vrlo blago receno, jer ja jednostavno ne mogu biti onako precizan kao kolega gore iako mu zavidim na tome)

Sorry svima za off ... ali eto, moorao sam napraviti zadnji pokusaj ...

suMaper, frende, ma koji ti je ku** danas?

Ajde oladi, leteci topovi nisu 'normalna' stvar.

Isuse. Popij Apaurin pa se vrati.

P.S. ovo je jos uvijak samo IGRA.

12 godina
neaktivan
vrinho kaže...
BULIGO kaže...

Za to se zna već prek 2 mjeseca, otkad je izašao DLC i bilo je rasprave na SCS forumu oko toga. Skandinavska mapa je uzrok tome i u sljedećem updateu će to riješiti, SCS nema veze s tim. To je jedini biser.

Hvala ti na civiliziranom odgovoru{#}

'Ajd, nek je top u zraku, glavno da nije nasred ceste {#}

Ne sjecam se tocno gdje je taj glitch. Da li se na tom mjestu Skandinavia i DLC preklapaju? Izgleda da je jedna mapa nesto izmjenila drugoj. Konfiguraciju terena? Iako mi je teren izgledao 'normalan' na tom mjestu.

12 godina
hahhaajaads kaže...

- Bok svima, moze li mi netko preporucit neku mapu al ono jako dobru gdje ima prepreka vode rupe, onda ona drva po kojima se vozi ? 

LP.

- I da stalno me izbacuje kada stavim Goba mapu. Zast?  Nemogu je uopce pokrenut.

EDIT: Patch 1.7.0         Moze Pomoc ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.11.2013 15:21 (hahhaajaads).
12 godina
neaktivan
hahhaajaads kaže...
hahhaajaads kaže...

- Bok svima, moze li mi netko preporucit neku mapu al ono jako dobru gdje ima prepreka vode rupe, onda ona drva po kojima se vozi ? 

LP.

- I da stalno me izbacuje kada stavim Goba mapu. Zast?  Nemogu je uopce pokrenut.

Ona 'drva po kojima se vozi' ti ima TSM. Inace su ceste u svim mapama vise-manje 'kulturne', u stvarnom zivotu nitko ne zeli cestu s rupama i balvanima {#}

Osim decki i cura koji se pale na Paris-Dakar {#}

12 godina
hahhaajaads kaže...

LP.

To sto bi ti htio ima, nazalost, samo Gobina mapa ali ovaj najnoviji .r36 je samo pokusaj konvertiranja nekog modera za v1.7.0 a kako to radi vidis i sam tj. nikako ... {#}
Za sada ima samo .r26 koji je orig. by Goba ali radi samo na max. ets2 v1.3.1 ...

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Kako konvetirati ?

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Malo kozmetike...

9 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Opet malo promjena na Scaniji 

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
hahhaajaads kaže...

Kako konvetirati ?

Ne rade svi modov ijednako na svim patchevima. Mnogi stariji modovi ne rade kako treba ili nikako na najnovijem patchu, jer je patch donio npr. neke izmjene u programu (igra), izmjene s kojima stari mod nije kompatibilan. Konvertirati ga znaci po seljacku 'nagovoriti' ga da radi s najnovijom verzijom igre bez da pravi probleme. A za to treba znanje. Ako modder pokusa konvertirati stari mod, a ne zna dobro kako, moze napraviti vise stete nego koristi, jedr mod nece raditi kako bi trebao, moze rusiti igru ili se 'svadjati' s ostalim modovima itd.

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Volvo 750 2012 sa 22t jabuka u Njemackoj, laganini 90 km/h tempomat, prede i ponekad malo srkne 16,6 l/h i 31,0 l/100km ... {#}

Moj PC  
7 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

MAN TGX 400ks, 22t, tempomat 90km/h..., 21.3l/h = 53.1l/100km {#}

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2013 19:47 (Zekat).
Moj PC  
3 1 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Iskreno, posteno i hrabro ... hvala za info ...

... ja mislim da ce jaci MAN manje trositi ... {#}

--------------------------

EDIT: 420 tkm presao, 422 isporuke ok a sada pravac na 400 sati "vrijeme igranja" ... {#}

jos malo pa 400 sati ... jos malo pa 400 sati ...
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2013 17:48 (suMaper).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

e cekao sam prvi snijeg da pane, pa da onda ubacim winter mod {#}, dosao je i taj dan

Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!

4 0 hvala 0
17 godina

Jel dela snjeg na TSM mapi?

You got to lose to know how to win
13 godina
neaktivan
vucko40 kaže...

e cekao sam prvi snijeg da pane, pa da onda ubacim winter mod {#}, dosao je i taj dan

I u Bosni pao.. Sretan dan Drzavnosti BIH .. nisam spammer al sigurno cu pokupit zuti {#}{#}

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Volim kada zavrsim turu sa 0% ostecenja prikolice :)

Odmah uzmem sljedecu najduzu turu i vozimo :)

E jesu nasli kome ce dati da vozi municiju :D

http://www.speedtest.net/result/2906188858.png
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2013 20:23 (Haker_x).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Damir1908 kaže...
vucko40 kaže...

I u Bosni pao.. Sretan dan Drzavnosti BIH .. nisam spammer al sigurno cu pokupit zuti {#}{#}

i ja sam iz Bosne {#}

Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Dolazi novi DAF XF EURO 6 u igru.vise na http://blog.scssoft.com/

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
natron kaže...

Dolazi novi DAF XF EURO 6 u igru.vise na http://blog.scssoft.com/

Meni je odvratan, mislim da več postoji u igri ak se ne varam?

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Zasto ne mogu promijeniti boju kamiona? kad je promijenim bude kratko vrijeme i vrati je na rozu, al bas na rozu :) i nakako da ostane koju ja odaberem {#}

0 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Jos da kompletiraju Mercedes i igra bi bila potpuna.Fakat ne znam zasto ne kupe prava na Mercedes,garant ovi iz Mercedesa previše love traže..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zlaja666 kaže...

Zasto ne mogu promijeniti boju kamiona? kad je promijenim bude kratko vrijeme i vrati je na rozu, al bas na rozu :) i nakako da ostane koju ja odaberem {#}

A da kupis igru ???

12 godina
neaktivan
zlaja666 kaže...

Odakle ti uopće ta tvoja igra????

13 godina
neaktivan
goransmy kaže...
zlaja666 kaže...

TO je kupljena igra na pijaci tako da nije piratska {#}

12 godina
neaktivan
Damir1908 kaže...
goransmy kaže...
zlaja666 kaže...

TO je kupljena igra na pijaci tako da nije piratska {#}

Nema to veze.Baš me zanima odakle je.Koja je to f***** verzija da su kamioni rozni.

13 godina
neaktivan
goransmy kaže...

Nema to veze.Baš me zanima odakle je.Koja je to f***** verzija da su kamioni rozni.

pa piratska pobogu... napravljena je zastita ako nemas original igru nakon par km predenih kamion u rozo se ofarba..i meni se to desilo pa sam na kraju promjenio nesto u configu ili dodao misecini ugl ima na youtube sam treba pogledat

12 godina
neaktivan
Damir1908 kaže...
goransmy kaže...

pa piratska pobogu... napravljena je zastita ako nemas original igru nakon par km predenih kamion u rozo se ofarba..i meni se to desilo pa sam na kraju promjenio nesto u configu ili dodao misecini ugl ima na youtube sam treba pogledat

ne drži vodu...meni se još to nije desilo zato me zanima odakle je i koja je uopće verzija.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice