Ima li jos kakvih bisera koje trebam ignorirati kad naletim na njih?
Ja mislim da je bas totalno bezveze, jer ti nailaskom na bilo kakav problem odmah okrivljujes onog drugog. Tebi nikad nije ni blizu pameti da si moozda ti uzrok, krivac, pa cak i priznajes da si novajlija u necemu ali tebi ni tada ne pada na pamet da si i ti moguci uzrok i da nebi bilo lose prvo priupitati tj. informirati se prije nego sto ospes paljbu na sve i sva. Ne, tebi je to totalno van svake pameti.
Drugo, kazes: "Ima li jos kakvih bisera koje trebam ignorirati kad naletim na njih? " Cinicno i detinjasto. Unapred okrivljujes sve bisere za koje neznas ?!?, po tome svim ne upucenim (dumb) je krivac sve ono sto ne znaju ... OMG ... omg ...
Trece, kazi mi samo da li ovo prilici tvojoj dobi ... ?!?!?
I jos uvjek pjevas: "... **bene kapije zatvorene lol ... to svi znamo ..." a sta bi sa onim mojim otvorenim kapijama, jeli to bug ? Ocito je, po tebi, da sam ja onda prolupao ... ?!?
Shvati ovo iskljucivi i samo kao dobronamjeran pokusaj da ti razjasnim "tvoje postupke" (vrlo blago receno, jer ja jednostavno ne mogu biti onako precizan kao kolega gore iako mu zavidim na tome)
Sorry svima za off ... ali eto, moorao sam napraviti zadnji pokusaj ...