Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.220
|
čitano: 8.176.455
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
sirka666 kaže...
lu_ce1999 kaže...

MI MOZE KO REC DI SE PRODAJE MAGNUM A DA JE NAJBLIZE TORINU.{#}

U Parizu.

U parizu mi je garaža a još nikad nisam otišao u Renault centar. {#}

Ne volim Renaulte i ne namjeravam ga kupit ali zato ću kupit Actrosa i zaposlit još jednog/jednu kamiondžiju/kamiondžijicu a ja naravno ostajem na MANu {#}

šta će nama šoferima kuća, kad je naša kuća putujuća.... :D
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ja kupujem sve razlicite. Kupim, vozim dok ne zaradim za novi onda kupim drugi a ovaj dam radniku. Do sad sam isprobao volvo, daf, man i reno a sljedeci mi je mercedes a onda skania na lvl25

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo šta se dogodi kada stavite mod za afriku, otiđete u tunis, izađete iz igrice  i izbrišete mod za afriku, a kamion ostane u Tunisu.

Mislim da sam išao najbrže od svih 8557 km/h.(slika 7)

8557 km/h 8557 km/h
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 12:28 (laux).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
laux kaže...

Evo šta se dogodi kada stavite mod za afriku, otiđete u tunis, izađete iz igrice  i izbrišete mod za afriku, a kamion ostane u Tunisu.

euro space shuttle simulator

13 godina
neaktivan
laux kaže...

ma extra.....500 sati putovanja {#}

šta će nama šoferima kuća, kad je naša kuća putujuća.... :D
15 godina
neaktivan
laux kaže...

aahahaha jebo onog felixa za tebe :D

14 godina
Euro Truck Simulator 2

Nemar održavanja nakon snijega i soli na cesti su pravi neprijateli bilo kakvo limenog ljubimca! {#}

Primjer:

095/8033306
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

dali netko zna u kojima su gradovima sve garaze mogu kupiti :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 17:32 (balvanar).

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Možeš ako se ne varam skoro u svakom, ako ne u svakom ali u 80% gradova možeš!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
lu_ce1999 kaže...

MI MOZE KO REC DI SE PRODAJE MAGNUM A DA JE NAJBLIZE TORINU.{#}

U Parizu.

tnx na putu u pariz sam se razbio iso popravit daf-a u lyon i tamo sam ga slucajno naso. {#}

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

jeli mi moze netko predlozit neki dobar snow mod do sada sam ih skinuo 6-7 ali svi su bili bezveze :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja sam izbrisao ovu mapu Afrike , toliko me nerviraju ova vozila da je to nevjerovatno. Na svakoj hebenoj krivini koci sa 80 km/h na 2.5 km/h. Bezbroj puta sam se zapucao tako u njih sve dok danas nisam odlucio da izbrisem. Sad valja cekat neku drugu mapu :S

12 godina
neaktivan

mozes li mi poslat link od snow mod-a koji koristis

15 godina
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav.

Igrao sam nešto malo prvi ETS, ali s ovim drugim, vidim se da su dečki iz SCS-a napravili ODLIČAN posao.
+ modovi kojih se čini ima brdo.

Imam samo jedno kratko pitanjce u vezi kupovine cd keya jer je za ovakvo remek-djelo žalosno ne platiti iznos od 105 kn.
Jel to istina da se po toj cijeni prodaje? Trebam li kupiti? Je li igra vrijedna kupovine (ma da ne vidim smisao tog pitanja)?

Kakva je optimizacija? (...)
Sve uredno radi, DLC-ovi (ako ih bude), patchevi, itd?

Pozdrav i hvala na odgovoru. Uskoro se vidimo na cestama, nadam se. 

Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. || http://goo.gl/i6Hpi || http://goo.gl/Wqwat || http://goo.gl/w1hZn ||
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 21:09 (sudy_freak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
sudy_freak kaže...

Pozdrav.

Igrao sam nešto malo prvi ETS, ali s ovim drugim, vidim se da su dečki iz SCS-a napravili ODLIČAN posao.
+ modovi kojih se čini ima brdo.

Imam samo jedno kratko pitanjce u vezi kupovine cd keya jer je za ovakvo remek-djelo žalosno ne platiti iznos od 105 kn.
Jel to istina da se po toj cijeni prodaje? Trebam li kupiti? Je li igra vrijedna kupovine (ma da ne vidim smisao tog pitanja)?

Kakva je optimizacija? (...)
Sve uredno radi, DLC-ovi (ako ih bude), patchevi, itd?

Pozdrav i hvala na odgovoru. Uskoro se vidimo na cestama, nadam se. 

Po meni ti se isplati uzet svakako.

Što se tiče optimizacije, nekolicina se žalila no osobno nisam imao većih problema, konfa u potpisu, postavke manje-više na high te nešto medium (osim AA).

FPS doduše zna malo pasti kada si u gradu, te se još dogodi kiša, noć, svijetla, tad onda malo zagusti, ali rekao bih da nije ništa toliko strašno.

Swedish latin super funk.
15 godina
sirka666 kaže...

Po meni ti se isplati uzet svakako.

Što se tiče optimizacije, nekolicina se žalila no osobno nisam imao većih problema, konfa u potpisu, postavke manje-više na high te nešto medium (osim AA).

FPS doduše zna malo pasti kada si u gradu, te se još dogodi kiša, noć, svijetla, tad onda malo zagusti, ali rekao bih da nije ništa toliko strašno.

Već sam kupio.
I da me ne usreći, netko će htjeti kupiti za 80ak kuna sigurno.

Never mind. Mislim da će onda i moja konfiguracija to onda još lakše gurati.
Hvala. 

Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. || http://goo.gl/i6Hpi || http://goo.gl/Wqwat || http://goo.gl/w1hZn ||
13 godina
neaktivan

Novi kamion, bar dok ne levelujem do bolje Scanie(preferiram Scaniu):

Doplaćeno 60000€, originalno košta 245000€ sa svim sitnicama koje sam stavio.

I dalje moj vozač na svom Valiant Sleeperu ima jači motor {#}.

Dobra investicija?

11 DA
1 NE
To sam ja- sigurno JA
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 14:01 (wall3).
15 godina
neaktivan

dobra itekako nego jel mi mozes dati link u pp od ovog snow moda koji koristis,dobar je.

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

pozdrav iz Afrike  {#}

3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Sa ovim modom sam prešao dosta kilometara, ali primijetim da me izbacuje iz igre kad pokušavam ući u Dresden sa bilo koje strane.

To sam ja- sigurno JA
13 godina
neaktivan
wall3 kaže...

Sa ovim modom sam prešao dosta kilometara, ali primijetim da me izbacuje iz igre kad pokušavam ući u Dresden sa bilo koje strane.

za sad me nije izbacoivalo, jedino me smeta što AI vozila previše usporavaju na oštrijim zavojima, ja npr. s ovim peterbiltom kroz "U" zavoj vozim oko 50-60 dok oni smanje na 35.

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Dode mi mali rodak danas u goste i i mali (8 godina) obozava kamione i napravim mu novi acc da vozi i nako 5 min on meni dolazi da kamion nece krenut. Ja njega pitam kako, a on mi kaze da se kamera zatresla i nece vise krenut i dodem ja pogledat kaz zateknem ovo:

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 19:42 (ja111).
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

I ja ih nekad gazim(kad uzmem auto od firme) {#}

Nije šala.

To sam ja- sigurno JA
15 godina
neaktivan
ja111 kaže...

Dode mi mali rodak danas u goste i i mali (8 godina) obozava kamione i napravim mu novi acc da vozi i nako 5 min on meni dolazi da kamion nece krenut. Ja njega pitam kako, a on mi kaze da se kamera zatresla i nece vise krenut i dodem ja pogledat kaz zateknem ovo:

Eto izjave za policiju...ja ne znam ništa...samo se nešto zatreslo ja izađem iz kamiona, a kkad ono neki auto ispod...pojma nemam otkud se stvorio! {#}

16 godina
godo kaže...
ja111 kaže...

Eto izjave za policiju...ja ne znam ništa...samo se nešto zatreslo ja izađem iz kamiona, a kkad ono neki auto ispod...pojma nemam otkud se stvorio! {#}

HEHe ne spominjite mi policiju ja sam najgore nastradao od nje s kamionom kad sam se u krivini zabio u auto sa 110 Km/h

Softwer
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Čini se da je ovo do sada najbolji snow mode.

http://ets2.lt/en/winter-mod-v3-3-edit-goba6372/

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
Moj PC  
0 0 hvala 2
13 godina
CoLdPlay kaže...

Čini se da je ovo do sada najbolji snow mode.

http://ets2.lt/en/winter-mod-v3-3-edit-goba6372/

Jel taj snijeg bude i u normalnoj mapi ili bude mapa kao ova na videu???

Poznat ću te i po mraku po felgama i turbaku a ti mene po rotirci na mojoj škodici
16 godina
Euro Truck Simulator 2

Napravio sam novi profil uzeo mana i kako da volan stavim na lijevu strani sad mi je na desnoj!..{#}

Softwer

0 0 hvala 0
13 godina
Softwer kaže...

Napravio sam novi profil uzeo mana i kako da volan stavim na lijevu strani sad mi je na desnoj!..{#}

Odi u servis i promjeni stranu tamo gdje nadograđivaš kamion, ja mislim da je besplatno.

Poznat ću te i po mraku po felgama i turbaku a ti mene po rotirci na mojoj škodici
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Da se i ja malo pohvalim.

Prvi milijun je tu! Otplaćeni krediti, 16 garaža, 80 vozača, 23. razina, 54 000 km.

Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice