Ne mogu da vjerujem Vozim Volva 750HP, 6+4, max 100km/h i to neka nizbrdica. Skoro cu 30-i lvl.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Do sad najveća brzina koju sam postigao sa Volvom FH16 750KS + teret, bez modova za motor i sl. I jedan "pješak" na mostu :D
Ne mogu da vjerujem Vozim Volva 750HP, 6+4, skoro sam 30-i lvl. Max. 100km/h i to neka nizbrdica.
Do sad najveća brzina koju sam postigao sa Volvom FH16 750KS + teret, bez modova za motor i sl. I jedan "pješak" na mostu :D
Ne mogu da vjerujem Vozim Volva 750HP, 6+4, skoro sam 30-i lvl. Max. 100km/h i to neka nizbrdica.
Jesi stavio mod da makneš 90km/h limit?
sugurno nema taj mod pa zato .
Nisam. Nije mi neki fazon da vozim 130-140km/h kamion pod punim teretom npr. Ovako mi realnije 90km/h
Aha, znači ti si htio reći kako je 90-100 km/h dovoljno i super, a mi shvatili da bi ti i više!
Aha, znači ti si htio reći kako je 90-100 km/h dovoljno i super, a mi shvatili da bi ti i više!
Ma da. Ali nije mi jasno pise covjek vozi 140km/h bez ikakvog moda. Ne vjerujem :P
A neznam, moguće je i da je skinuo igru sa torenta pa je upakirano dobio i nekakav mod, za koji i ne zna!
brzo pomagajte stavio sam verziju 1.3 sad sam skinuo ovu najnoviju i nece da mi radi sto treba nap
imam verziju 1.1.3 kako stavit ovu najnoviju 1.2.5 skinio san je al kad san instalira nevalja nece da mi ude u igricu moze li ko pomoc
imam verziju 1.1.3 kako stavit ovu najnoviju 1.2.5 skinio san je al kad san instalira nevalja nece da mi ude u igricu moze li ko pomoc
Bice da je do modova ako si ih koristio. Probaj ih izbrisati !
a nisam al ja se u te modove nekuzim al evo bas sam sad stavio da mi brze ide tj da je limit povecan na 130 al vozim minutu i iskljuci mi trazi mi kljuc proizvoda moze pomoc pls??
a nisam al ja se u te modove nekuzim al evo bas sam sad stavio da mi brze ide tj da je limit povecan na 130 al vozim minutu i iskljuci mi trazi mi kljuc proizvoda moze pomoc pls??
Kupi igru i nemas problema. Imas u ranijim postovima linkve, kljucevi po 130-ak kn.
ma sta cu davat novce kad i ovako mukte mogu nad kljuc proizvoda
badava ti mukte ti ključevi koje pronađeš ako te svako malo izbacuje iz igre. upišeš jedan - piše ti da je igra aktivirana, igraš 10 minuta pa stisneš ESC da sejvaš i izbaci ti poruku da je trial istekao i da upišeš novi ključ pa nutra-van iz igre, svako malo utipkavanje novih ključeva i tako unedogled. samo naprijed.
meni je ovo prva igra u životu za koju sam odvojio novce, nije mi žao ni lipe. vrijedna je tih novaca, a svojom kupnjom potičem developere na daljnji rad i novi još bolji nastavak.
kupio bi i ja ali se trenutno nema novaca za to, jbg
ma sta cu davat novce kad i ovako mukte mogu nad kljuc proizvoda
Onda ovdje nemaš šta tražit, jer nije dozvoljeno piratizirati!
ovaj sam malo doradio da ide brže malo tromiji ali sa 12 brzina mjenjačem ide sigurno preko 180km/h nisam testirao.
http://speedy.sh/YwpbG/Realistic-Physics-Mod-v1.5-for-6x2-6x4-without-limiter-prepravljen.scs
ovaj sam malo doradio da ide brže malo tromiji ali sa 12 brzina mjenjačem ide sigurno preko 180km/h nisam testirao.
http://speedy.sh/YwpbG/Realistic-Physics-Mod-v1.5-for-6x2-6x4-without-limiter-prepravljen.scs
Dosta vise s tim
Lako mozes napraviti mod da ti kamion ima 10.000 konja i neki bijesni zakretni moment, mjenjac sa 30 brzina i da ti ide 500 na sat, i sto s tim?
Moja scania ima 830 konja, i to samo zato jer vozim samo nju i bilo mi mrsko sto je Volvo malko jaci (730 KS usporedjeno s Volvovim 750). I sretan sam s tim malenim cheatom (povecanje od samo oko 13% u odnosu na originalni R730). I tako vozim vec preko 70.000 km.99% remena vozim do 100 km/h, preko 100 samo kad sam bez prikolice i trazim teret po Europi. Probao sam i ja 1500 kS motor i trajao je 5 minuta-- brisi mod :)
Hvalite se koji ste level, koliko ste kilometara presli, koliko 'tura' odradili, a ne max brzinom koju svako dijete moze nabiti na 200 i vise. Simulacija kamiona, a ne need for speed 13
Ja neznam zasto svi kvarite tu igricu sa tim modovima...ok je da ubacite neke normalne modove ali opet mod za 1500 ks nema logike :D
ja stavio motore od boeinga747 ideeee brate 800km/h... jos samo da napravim da mi se pri brzini vecoj od 200km/h otvore krila da mogu poletit, to ce bit super... -.-
Imao sam čast isprobat taj mod sa 1500 ks i onaj sa 1010, i kao što prije rekoh, bezveze, dosta sam vozio Scaniu R730 i to mi je bilo pre jako, previše troši, tako sam uzeo se R620 a radniku R480 Euro 6! Netreba nikakve tu sad gluposti sa 1000 ks!
ja cu napravit mod za krila pa da poletimo ahahahha
Eto,ja vozim R730 i odlična mi je.Razmišljam da sad uzmem neki drugi.Prije ili kasnije sve ću ih izvozati...
Hahahah
Jel ta unutrašnjost za scaniu neki mod???
Hahahah
Jel ta unutrašnjost za scaniu neki mod???
Da. Scania_interior-black-amber
Imo sam ga i ja, doduše neznam gdje sam ga skinuo, al mod je odličan!
http://ets2.lt/ .... eto,odavde aj uzimam te stvarčice
ajde ima šta modova od starih kamiona osim onih scania 113 koje mi ne rade, ona by petrik i sl. nikak da to složim