- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nasrao svakakve modove u igru, i sada sve šteka!
DAF od kako je licensiran može ići preko 135 km/h , dok prije jedva 115 km/h povuće :D
Ljudi poceo sam igrati ET2 i dosao sam do zadatka gdje se nalazim u nekoj rupi ili kanjonu.
Na mapi pise da moram ici gore,ali pod teretom,kamion se ne moze popesti.Postoji kakva sema
da se izvucem iz te rupe?
Ma mozes malo je muka sa slabijim kamionom al ide,sjeci nagib malo nemoj ici skroz ravno nego vozi ko da cunjeve neke zamisljene zaobilazis da si smanjis kut penjanja
imam jedan problem, naime igra me pita cd-key za aktivaciju, ja imam jedan (nije orginal) i kad ga unesem pise da je igra aktivirana, opet mogu igrati i nakon jedno 5 minuta opet isto, ja unesem ono prihvati i tako dalje...
jel to bas treba org ili ima neka caka
imam jedan problem, naime igra me pita cd-key za aktivaciju, ja imam jedan (nije orginal) i kad ga unesem pise da je igra aktivirana, opet mogu igrati i nakon jedno 5 minuta opet isto, ja unesem ono prihvati i tako dalje...
jel to bas treba org ili ima neka caka
Org je uvijek najbolja caka
Gdje pobogu nađete samo takve ružne felge....
Ma mozes malo je muka sa slabijim kamionom al ide,sjeci nagib malo nemoj ici skroz ravno nego vozi ko da cunjeve neke zamisljene zaobilazis da si smanjis kut penjanja
Ili se moze npr. da si u opcijama namjestis manualno prebacivanje brzina, ja vozim na ono sekvencijalno i onda se isto popnes bez beda i sa slabijim kamionom.
Al ja sam imo slučaj kad sam se popeo sa R360 Scaniom, riknuo mi motor, kad sam ga u konačnici popravio, opet mi riknuo, i tako jedno 2 - 3 puta, pa sam ga prodo..
Ili se moze npr. da si u opcijama namjestis manualno prebacivanje brzina, ja vozim na ono sekvencijalno i onda se isto popnes bez beda i sa slabijim kamionom.
Al ja sam imo slučaj kad sam se popeo sa R360 Scaniom, riknuo mi motor, kad sam ga u konačnici popravio, opet mi riknuo, i tako jedno 2 - 3 puta, pa sam ga prodo..
Zato se moj Valiant sa 750Ks bez muke popne,
A što klizi po cesti pri 150km/h
gusta magla, mogao bi je nožem rezati ispred sebe
Jel to neki mod ili si naisao? ako je mod daj mi link
ja vec 1 mjesec igram i nikako da dojdem u tu maglu ?? to je sigurno neki mod ako jest daj mi link :D
Sve si mi ti
Vidio sam ga u živo u blizini Krapine
Ja koliko sam igrao do sad 2-3x mi je bila magla, bez nekog moda za to.
Jel se moze ova igra igrati online ? Sa drugim ljudima voziti i tkaove stvari ?
To nije mod. Igram od kad je igra izašla i na takvu maglu sam naletio samo 2 puta.
To nije mod. Igram od kad je igra izašla i na takvu maglu sam naletio samo 2 puta.
hehehe ja igram vec dosta dugo i samo jednom sam naletio na slabasnu maglicu
nemam moda za tu maglu. ovo je bilo blizu Berlina. na ovakvu maglu nailazim gotovo svaki put kad se vozim sjevernom Njemačkom. sad da li je do toga, da je samo na određenim područjima ovako gusta, nebih znao.
nemam moda za tu maglu. ovo je bilo blizu Berlina. na ovakvu maglu nailazim gotovo svaki put kad se vozim sjevernom Njemačkom. sad da li je do toga, da je samo na određenim područjima ovako gusta, nebih znao.
Ja sam par putanaletio u zapadnoj Engleskoj. Mozda mora bas biti noc plus kisovito vrijeme? Ah ionako se u postavkama moze podesiti gustoca i trajanje te maglustine, negdje.
Super igra. Skinuo sam demo, a još nemam para za original pa ću sačekati sa igranjem. Demo je dobar.
Evo i kod mene magle :)
Mene također ščepala magluština na dijelu od Londona do Liverpoola.
Noć, kiša, magla.
Lijek tempomat na 90 i krajnja desna traka!
Ja skinuo winter mod, odlicnooooo. utjece na handling