Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.960.420
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Eurotruck Simulator 2

Meni nekako MAN najbolje leži. Volva FH16 sam nedavno prevrtao na svakom zavoju, Renault mi nije čemu, Mercedes solidan a Ivedo niš' posebno. Scaniu 730 nisam još probao, moram skupit' love za nju pa je isprobati. Nekako sam najzadovoljniji s MAN-om a i svim vozačima sam uzeo MAN-ove i nadogradio motore na jel' bi 540HP čini mi se. 

U besptičju i krava zvuči kao slavuj!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Eurotruck Simulator 2
DrNasty kaže...
Azr43l kaže...

Hm ako pricas o "mom" modu za zvuk onda imas problem. Ja naime nemam nikakvu distorziju i radi savrseno. Kako rekoh isprobao sam nekoliko "sound" modova i ovaj se pokazao najboljim do sad.

Da, taj mod imam i ja. Zvuk je općenito super, samo clipa ako si u kabini pa gasiš motor (benzinska, odmaranje...). Ako je kamera van kamiona, čuje se normalno.

To clipanje je vjerovatno rezultat toga što je moder općenito pojačao zvuk za kabinu, bez da je ujednačio više tonove s nižim pa je onda glasni dio (gašenje) clipao.

Ima još neko ovaj mod da potvrdi distorzije zvuka prilikom gašenja?

Evo baš sam isprobao ponovo sa i bez moda i možda malo distorzije ima ali gotovo neprimjetno. Neznam u čemu je stvar.

17 godina
moderator
Azr43l kaže...

Evo baš sam isprobao ponovo sa i bez moda i možda malo distorzije ima ali gotovo neprimjetno. Neznam u čemu je stvar.

Možda je samo do Scania modela. Sad ću kupiti MAN pa probati, a možda je i do mene (iako nema distorzije kad je kamera vani).

15 godina
Eurotruck Simulator 2

evo par slika moje zvjeri

neznam dali je itko dozivio ovakvu maglu,evo ja maloprije jesam,ostetio sam kamion 30% jer je iz magle izletio stup koji djeli autocestu i silazak s autoceste :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
crack kaže...

neznam dali je itko dozivio ovakvu maglu,evo ja maloprije jesam,ostetio sam kamion 30% jer je iz magle izletio stup koji djeli autocestu i silazak s autoceste :)

Eh da magla skriva svakakve gadosti {#}

12 godina
neaktivan

Nekakva loša autocesta, da to nije možda u Hrvatskoj ? {#}

Pess
12 godina
neaktivan
crack kaže...

uf ja sam puno putu.. strasno je.. pogotovo meni jer prosjecna brzina rute mi je oko 110-120kmh ukljucujuci parkiranje i izlazak od gradova.. tak da vozim i vise... ii onda kad ides 150-160 pa naletis na naplatne kucice hahaha

12 godina
neaktivan
crack kaže...

imao sam slicni slucaj isto je krivac magla vozio sam se po staroj cesti i malo sam se jace zapeljo i nisam vidio zavoj i prvo sam pogodio stup pa poslje rub zastitne ograde i okrenulo me nekako hahah!! uglavnom fora je izgledalo al onda kad sam doso na servis popravak mi je kostao ok 40 45 t€ :D 

mata091
13 godina
neaktivan
mata091 kaže...
crack kaže...

imao sam slicni slucaj isto je krivac magla vozio sam se po staroj cesti i malo sam se jace zapeljo i nisam vidio zavoj i prvo sam pogodio stup pa poslje rub zastitne ograde i okrenulo me nekako hahah!! uglavnom fora je izgledalo al onda kad sam doso na servis popravak mi je kostao ok 40 45 t€ :D 

Pre dobra fora :D

14 godina

poz, svima, i ja przim ets 2 podosta u zadnje vrijeme, vozim scaniu r sa 1010 ks i onim 14 brzinskim dugim mjenjacem s kojim idem do 175 km/h sa prikolicom i meni je strava,

e sad, nisam nasao neku jacu masinu za bilo koji kamion pa ako bi koji kamiondzija bio voljan napravit neki mod za nest puno konja ( 4000-5000-6000...) za bilo koji kamion cisto iz zabave da vidim kako ce bit

iako mi nevjerujete moze se sasvim solidno vozit sa jakim motorom, samo treba malo usporit u zavojima

bio bih jako zahvalan {#}

12 godina
neaktivan

Eh počeo sam od nule .. Ovog puta vozim Renaulta , igram sa Hard Economy modom , realnim cijenama dizela i još par modova .. Ovako će sigurno biti zanimljivije igrati , nadam se da više neću koristiti cheatove za novac -.- 

12 godina
Eurotruck Simulator 2

Ovo se desi kad se pravis faca s kamionom na autocesti :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
Azr43l kaže...

Hm ako pricas o "mom" modu za zvuk onda imas problem. Ja naime nemam nikakvu distorziju i radi savrseno. Kako rekoh isprobao sam nekoliko "sound" modova i ovaj se pokazao najboljim do sad.

Da, taj mod imam i ja. Zvuk je općenito super, samo clipa ako si u kabini pa gasiš motor (benzinska, odmaranje...). Ako je kamera van kamiona, čuje se normalno.

To clipanje je vjerovatno rezultat toga što je moder općenito pojačao zvuk za kabinu, bez da je ujednačio više tonove s nižim pa je onda glasni dio (gašenje) clipao.

Ima još neko ovaj mod da potvrdi distorzije zvuka prilikom gašenja?

Ja ga koristim i isto me malo smeta onaj bzvz zvuk kod gasenja motora. Ali zvuk je 'OK' jer sam trazio najjaci mod-zvuk za Scaniu a taj je najjaci koji sma uspio naci.

17 godina
moderator
BULIGO kaže...

Ja ga koristim i isto me malo smeta onaj bzvz zvuk kod gasenja motora. Ali zvuk je 'OK' jer sam trazio najjaci mod-zvuk za Scaniu a taj je najjaci koji sma uspio naci.

Ja promijenio kolica, sad je MAN :D

Što se tog moda tiče, u man-u mi je bio sj.eban zvuk i dok vozim, tako da sam uzeo drugi mod, sad radi lijepo (i kad se pali/gasi) a 2x je glasniji nego bez moda.

MAN je strašAN {#}

Super vozi i super izgleda.

Skoro 3.000 km večeras, Bern-Beč, Bratislava-Liverpool, sad pičim za Lyon. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2012 1:09 (DrNasty).
15 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

I ja sam puno vozio MAN, ali sam onda odlućio vidjeti što je toliko posebno u Scaniji i bome fercera!

Sa njom sam toliko siguran u vožnji da sad slobodno skrećem lijevo-desno bez da završim u ogradi. A koliko sam samo puta izgurao drugi kamion i nema oštećenja, nema zanošenja, ne znam, možda sam i u krivu, ali za sad sam jako zadovoljan.

Iako, MAN jako dobro izgleda!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
godo kaže...

I ja sam puno vozio MAN, ali sam onda odlućio vidjeti što je toliko posebno u Scaniji i bome fercera!

Sa njom sam toliko siguran u vožnji da sad slobodno skrećem lijevo-desno bez da završim u ogradi. A koliko sam samo puta izgurao drugi kamion i nema oštećenja, nema zanošenja, ne znam, možda sam i u krivu, ali za sad sam jako zadovoljan.

Iako, MAN jako dobro izgleda!

Meni se Scania dopala od početka, tako da sam i svojim zaposlenim vozačima također kupio Scanie {#}

Ali siguran sam da je i MAN jako jako dobar, izgleda fantastično!

Btw muči me jedna stvar, zašto mi na gps-u više ne pokazuje koliko sam umoran tj. kad mi je vrijeme da nađem neko mjesto za prespavati?

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2012 12:01 (Pčelica).
12 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Momci i Man i Scania su u grupaciji Volkswagena, tako da nemože biti loše ! {#}

Pess

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Znalac111 kaže...
mata091 kaže...
crack kaže...

Pre dobra fora :D

fora je izgledalo al kad sam doso na servis onda mi vise nije bilo fora kad sam vidio kolko moram platit 

mata091
15 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

molim vas da mi pomognete!!!!

kada udjem u igru napravi sam profil i kad ide ono ucitavanje to dode do kraja i odna igra zablokira i izbaci error :( (prilozit cu sliku). igra kolkiko sam citao i gledao vide-e je super

Error Error
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
ja123789 kaže...

kada udjem u igru napravi sam profil i kad ide ono ucitavanje to dode do kraja i odna igra zablokira i izbaci error :( (prilozit cu sliku). igra kolkiko sam citao i gledao vide-e je super

Skini novije drivere za grafičku pa će možda radit

15 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Skini novije drivere za grafičku pa će možda radit

probao vec neradi :(

15 godina
ja123789 kaže...

Jesi stavljao neke modove? Ako jesi makni ih sve pa probaj onda.

Swedish latin super funk.
15 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

ma nista nisam tek instalirana igra...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Eurotruck Simulator 2

Minimum System Requirements

• Windows XP/Vista/7, Dual core CPU 2.4 GHz
  • 2 GB RAM, graphics card with 256 MB memory

Koliko vidim ti imaš 1.5GB rama i 128mb grafičku, možda je u tom problem.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pčelica kaže...
Btw muči me jedna stvar, zašto mi na gps-u više ne pokazuje koliko sam umoran tj. kad mi je vrijeme da nađem neko mjesto za prespavati?

U ETS2 nema više ikonice nego vozač počne prvo zijevati, onda pred istek vremena počne "kljucati" (malo ti se na ekranu suzi i vidno polje), a kad baš pretjeraš neko reče da zažmiri po 5 sekundi i tad gubiš svu kontrolu nad vozilom. Ako se ne varam i kazne se plaćaju za neodmaranje.

15 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Minimum System Requirements

• Windows XP/Vista/7, Dual core CPU 2.4 GHz
  • 2 GB RAM, graphics card with 256 MB memory

Koliko vidim ti imaš 1.5GB rama i 128mb grafičku, možda je u tom problem.

ma da je neki tako problem nebi mi je dalo pokrenuti... a ovako ako uspijem rjesit problem mozda ce mi stekat malo...

17 godina

Otkad sam stavio ovaj mod za +90km/h pri većim brzinama ili pri jačim zavojima skoro se prevrnem ako ne izađem iz igre.

Što je najgore, ako sam na autocesti, uvijek me lupe odotraga kada ponovno krećem unatoč žmigavcima.

Koji su najpopularniji modovi?

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
13 godina
protjeran
Ag008 kaže...

Otkad sam stavio ovaj mod za +90km/h pri većim brzinama ili pri jačim zavojima skoro se prevrnem ako ne izađem iz igre.

Što je najgore, ako sam na autocesti, uvijek me lupe odotraga kada ponovno krećem unatoč žmigavcima.

Koji su najpopularniji modovi?

e pa koci u zavojima a u ravnici oderi po gasu tako ja radim :D mozda se nekada prevrnem pa mi dojde popravak oko 20 tisuca ali ima se moze se :D

14 godina

i oce bit sta od one masingeveren od par k konja

{#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice