Dali se zna tačan datum izlaska nove verzije Euro Truck Simulatora 2?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nije niti najavljen, mislim da ni neće biti verzija 2
nije niti najavljen, mislim da ni neće biti verzija 2
bit će
krajem ove godine ili početkom sljedeće strpi se
za sad igra 18WoS Extreme trucker 2
kad treba da pocnem karijeru i ode na ono odrediste na samom pocetku(sa onom strelicom) i obelezim sta zelim da vozim i destinaciju izbaci mi " you do not have enough money to perfform this operation"...sta konkretno treba da uradim?
možda nemaš para za gorivo
možda nemaš para za gorivo
rješio sam taj problem..samo da piatm ovo kako da imam muziku u kaminonu..stavi sam neke pjesme u folder music ali ne svira mi nista kako to da pokrenem..i kako da uljucim zmigavce..desni ili lijevi-ja kad stisnem F odna ukljuce se sva 4 pokazivaca pravca ??? igra je super :))..mozeli se u TS 2008 ubaciti neki novi kamioni i originalni znakovi kamiona ?
možeš stavljat muziku
malo kopaj po forumu
naći ćeš
moraš prebacit muziku iz mp3 u neki dr file
ugl
za druge kamione
skini si modove
i nabaci ih to je ugl to
www.euro-trucksimulator.de - stranica za modove
Muziku ubacuješ na taj način što odeš My Document nađeš folder te igrice, otvoriš i u folder Music zaljepiš muziku koju želiš
www.euro-trucksimulator.de - stranica za modove
Muziku ubacuješ na taj način što odeš My Document nađeš folder te igrice, otvoriš i u folder Music zaljepiš muziku koju želiš
da ali muziku mora prebacit u drugi format
ak stavi mp3 neće mu radit mora bit neki dr
nek malo googla
Jel netko zna kakav je 18WoS Extreme trucker 2? Mislim u odnosu na slicne igre (german truck simulator, euro truck simulator...).
ja imam german truck simulator i muzika mi je u mp3 formatu
german truck da
ali euro truck ne
skinul sam modove za euro truck similator i može mi ko reci po korakima kak da ih stavim u igru da mi budu radili
pozdrav koja graficka funkionira u eurotruck simulator i ako ima ko za prodat polovnu
JEL ZNA DATUM KADA IZLAZI JEDVA ĆEKAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JEL ZNA DATUM KADA IZLAZI JEDVA ĆEKAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!