Editiranje Crysisa

poruka: 12
|
čitano: 1.239
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Editiranje Crysisa

Jel mogu kako izmjenit Crysis, promjeniti mu neki kod tako da npr. smanjim health neprijatelja? Jer me ful živcira što moram spucat pola saržera na jednoga korejca.

Moji ID-ovi u igrama su: alien2710, A.I.Alien
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Editiranje Crysisa

Upiši na google crysis mod ili crysis trainer pa vidi što ti se sviđa

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Editiranje Crysisa

Pa...gledao sam ali od trainer ima samo ono extremno: godmode, infiniteenergy ili ammo. To e bzvz. Ja bih htio samo malko realizirt igru. Smanjiti health neprijatelja tako da su mu dovoljna 2-3 metka. Ko u WARHEAD-u.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Editiranje Crysisa

A čuj ne kužim warhead i crysis su gotovo isti pa ne kužim zakaj bi modao crysis igraj warhead ili pronjuškaj po modding siteovima

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.7.2009 21:19 (Arnold Šrafncinger).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Editiranje Crysisa

Pa ajd killaj nekoliko NPCova u 1. pa u 2. Cryu. Vidi đe je razlika.Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Editiranje Crysisa

http://cheats.ign.com/ob2/068/694/694190.html

Možeš sve to kopirat ili samo si editiraš health. Umjesto 200-300 staviš 20 000- 30 000 (svejedno će te ubit), pojačaš si energiju suita...

Moraš otići u onaj file na kojoj si težini. Ako igraš na najteže onda BAUER, najlakše EASY...

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Editiranje Crysisa

Ma znam ja za to. Nije meni problem kako će oni mene fragat, nego kako ću ja njih. Pola saržera, ej, POLA potrošim na jednog. To me hebe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Editiranje Crysisa
Hex kaže...

Ma znam ja za to. Nije meni problem kako će oni mene fragat, nego kako ću ja njih. Pola saržera, ej, POLA potrošim na jednog. To me hebe.

Pa postaviš si beskonačnu municiju pa opaliSmijeh

EDIT: Ili kao ja, sa cloackom ideš jednog do drugog i samo jedan metak u glavu. Na SCARA, ili F71Y(kak se to već zove) staviš si ciljnik ne red dot nego onaj sa križem koji ide na assult rifle.

Nađeš bazu, sa nekog kamena, iz vode ili trave proviriš sa dalekozorom(dobro on ima one naočale) da vidiš situaciju, približiš se sa jedne strane i nađeš mjesto u živici i samo ih rokaš jednog po jednog. Ili ideš po bazi cloackan i samo ih iza leđa rokaš.

Imaš 1 000 mogućnosti, zato i je igrica odlična. Izravan upad je najgori, tak sam prva 2 puta prelazio igricu.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.7.2009 23:23 (Hyperion).
17 godina
neaktivan
Editiranje Crysisa

Nije stvar u metcima SmijehSmijeh, kako ne kužite? XD

Recimo da igraš COD, i za svakog lika moraš potrošit 10-15 metaka. Bil te to izživciralo?

U OCDu 2-3 metka, šibaš dalje!

U Warheadu isto tako. Danas sam ga prešo, pa sam sad opet počeo prvog prelazit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Editiranje Crysisa

Ako želiš ubit koreance brzo,gađaj u glavu dovoljan je jedan metakNamigivaJa sam sebi otežao igru na način da sam si izmislio pravilo da nesmijem koristit municiju ili oružje od koreanaca(samo bombe i tome slično)dok sam za borbu koristio sam scar i obnovljao municiju samo od njega.Jednostavna taktika ti je koristi onaj add-on na scaru(tactical attachemnt)s kojim jednim metkom bilo gdje pogodiš,uspavaš neprijatelja.Poslije ga prebiješ,zgaziš,zapališ ili već nešto smisliš heheSmijehAl pucat bezveze po njihovom tijelu te neće nigdje odnijet samo glavu gađaj(koristi strenght mode da ti se puška manje trese,vrlo korsino kad snajpaš)Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Editiranje Crysisa
Hex kaže...

Pa nije ni cudo kad mu pucas u noge, pucaj jedan u glavu i gotov je, u ostalom nebi ni ti odma umro koliko god u tebe ispuca  osim da ti u glavu puca.

Forever MUFC
17 godina
neaktivan
Editiranje Crysisa

Ali koliko sam skužio Hex hoće gameplay kao u onom traileru gdje se sve brzo odvija.

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice