Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.744.426
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Dota 2

Govorim o tome da 9 ljudi uradi diskonekt u prvim sekundama, a ne o jednoj osobi.

Darko

2 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Dota 2

ne može se odigrat , a da netko ne izađe. Ćim jedan izađe odma svi...

toniklismanic

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Dota 2
Toni RAZOR kaže...

Znam, ali odjednom u prvih nekoliko sec svi odmah izadju, kako je to moguce ? Prvo treba sacekati 5 min da nekog dc, da bi ostali mogli livati.

Darko
15 godina
DarkoKwon kaže...
Toni RAZOR kaže...

Znam, ali odjednom u prvih nekoliko sec svi odmah izadju, kako je to moguce ? Prvo treba sacekati 5 min da nekog dc, da bi ostali mogli livati.

Ako piše da je "abandon", onda možeš slobodno da napustiš game.

14 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...
Toni RAZOR kaže...

A livas i queue-as drugi game i to je to.

LoL acc THCJoshi
15 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

I meni se dogodilo to isto prije par dana.

Stvar je vjerojatno u novoj detekciji "poor network conditions", jer mi je to pisalo kada je ekipa ekspresno livala

12 godina
neaktivan
Dota 2

ljudi jel jos nekome -ping veci nego inace i laga tu i tamo ? meni se u zadnja 2 dana to dosta dogada..iako prije nikad nije...FPS-i su dobri ali ping je nestabilan ?

sad ne znam jel to do mog neta ili dota servera ... speedtest.net pokaziuje sve uredno...

(ne govorim o diskonektovima, nego samo lagu)

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

I meni je ping velik već par dana, ima dosta laga...vjerovatno je do dote.

ToniK
12 godina
neaktivan
Toni RAZOR kaže...

I meni je ping velik već par dana, ima dosta laga...vjerovatno je do dote.

sad mi je vec lakse...vec sam mislio zvat Tcom da im jebXX majku :)

doduse ja igram samo EU west.. mozda je bolji ping na East... ali naravno tamo ima puno vise Rusa :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.12.2014 13:50 (MegaTheJohny).
10 godina
neaktivan
Dota 2

Pozdrav ljudi ako ko hoce da me doda na steamu pa da bacimo koji puta dotu zovem se psihopat881 nisam neki pro tek sam krenuo pred nekih mjesec dana :P
inace i kod mene dosta lagova zadnja dva dana

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dota 2

ima netko za igrat navecher party mmr ? solo rating mi je oko 4200 ...pa trazim ekipu sa slicnim ratingom da bacimo....

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
MegaTheJohny kaže...

ima netko za igrat navecher party mmr ? solo rating mi je oko 4200 ...pa trazim ekipu sa slicnim ratingom da bacimo....

imam jaa :D mmr mi je 2400

10 godina
neaktivan
Dota 2

ToniK

0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

Cim vidim Lothar na Legionici odma mi se zgadi zivot.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Dota 2

jel radi kome steam trenutno jer meni nezeli uc?

0 0 hvala 0
14 godina
joco1911 kaže...

jel radi kome steam trenutno jer meni nezeli uc?

Četvrtkom inače imaju maintenance, ali meni je tako bilo jučer.

Imaš na googlu samo ukucaj "is steam down" stanje servera.

Say hello to my little friend
10 godina
neaktivan
Dota 2

da pise da je sve oke al mi i dalje nece uc neznam do cega je

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dota 2

Nakon skoro, 8 mjeseci bez Dote. Igrajuci starcraft i pokusavajuci uc u vode starcrafta, prifalio mi je community i doto! 

Samo da podjelim rijec nabrzaka {#}

Znaci prekjucer sam usao opet u dotu, poceo opet haklati, i kao da sam se opet zaljubio u ovu igru. 

Sve te promjene u igri su tak spica. Jedva cekam opet nabijati glavom u stol/zid/tipkovnicu od silnih rusa  {#}

DOTO FOR LIFE {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
Toni RAZOR kaže...

Nema sta decko lud si, nemas ni blink dagger, dust/gem/ward, ubijas jednog afk lika i pravis 4 kill gdje je lik izasao

{#}

Nego ekipa, nisam igrao doto vec pola godine, imal' diretideeeeeeeeeeeee dje na vidiku

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
11 godina
neaktivan
chaselol kaže..

Nego ekipa, nisam igrao doto vec pola godine, imal' diretideeeeeeeeeeeee dje na vidiku

eeee neznam, nista se jos ne govori. ako se dobro sjecam, nesto su napisali jos na njihovom blogu, da ni nece biti ove godine diretidea nego neceg drugog i da rade na drugim stvarima. bas su najavili u stillu, e nemojte pisati Volvu opet da vam stave diretide.. idem probat nac link pa ti linkam {#}

EDITOS: 

One more thing: we on the Dota 2 team have a number of updates in the works right now that we’re really excited about, some for the rest of this year, and a big update for early next year. But we’re pretty sure we won’t be able to make enough progress on the larger update if we put it down to work on Diretide – so we’ve decided that we’re not going to ship a Diretide event this year. We know that last year we weren’t clear enough in our communication about this, so this year we wanted to be up front about it early. Next year will bring monumental changes to Dota 2, and we’re confident that when you’ve seen what we’ve been working on, you’ll agree it was worth it.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2014 16:57 (NoniCRO).
14 godina
neaktivan
Dota 2

Nema vise diretidea, a bolje je ovako jer je event sranje i bio je dobar samo prvi put (jer si tada mogao ufarmat iteme), a sto se tice zabave nikoji gamemode ne moze zamjeniti 5v5 po zabavi.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dota 2

ima tko da daje wow golde za dota 2 iteme ??? imam arcanu za pa lvl 3 sa gemovima. pm mw

Uzmi sve što ti život pruža jer danas si pupoljak,a sutra uvenula ruža

0 0 hvala 0
15 godina
razbijac kaže...

ima tko da daje wow golde za dota 2 iteme ??? imam arcanu za pa lvl 3 sa gemovima. pm mw

Mačevi su odvratni na lvl. 3.

10 godina
neaktivan
Dota 2

.

ToniK

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Dota 2
54:3 54:3
ToniK

0 1 hvala 0
14 godina
Toni RAZOR kaže...

Kad će više fontani dat true strike da više i s tim svršimo...

Say hello to my little friend
15 godina
Dota 2

Jel gledao itko ovaj humor od Clown9 vs Evil Gays meč(ev)a na The Summitu?

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Čemu humor? 5 zanimljivih mečeva...

15 godina
ToMisLaW kaže...
4ucker kaže...

Čemu humor? 5 zanimljivih mečeva...

Čudne inicijacije, čudni trenuci (sve se odnosi na game 5).

Jesi li gledao VG vs Secret do kraja (ako si uopće), i kako je sve uopće teklo nakon onog gejma gdje je Black igrao Invokera?

Meni osobno nije zanimljivo gledati monotone safe pickove EG-a. Sjetio sam se članka na jD (jest da ga je pisao neki newfag, ali svejedno) kad su predviđali treće ili četvrto mjesto za VG, koji su vjerojatno stabilniji tim od EG-a trenutno i vjerojatno će uz ovakvo stanje danas/sutra osvojiti The Summit. Black, Fy, Fenrir, svi su za dva koplja iznad ostatka ekipe. 

rEEtard je imao nekoliko vrlo čudnih poteza, te je nakon kraja svih mečeva rekao da ga je, pazi sad, čudilo to što nije bektrekao dva crita za redom od strane Weavera. Dafux EE?

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.12.2014 11:26 (4ucker).
15 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Čudne inicijacije, čudni trenuci (sve se odnosi na game 5).

Jesi li gledao VG vs Secret do kraja (ako si uopće), i kako je sve uopće teklo nakon onog gejma gdje je Black igrao Invokera?

Meni osobno nije zanimljivo gledati monotone safe pickove EG-a. Sjetio sam se članka na jD (jest da ga je pisao neki newfag, ali svejedno) kad su predviđali treće ili četvrto mjesto za VG, koji su vjerojatno stabilniji tim od EG-a trenutno i vjerojatno će uz ovakvo stanje danas/sutra osvojiti The Summit. Black, Fy, Fenrir, svi su za dva koplja iznad ostatka ekipe. 

rEEtard je imao nekoliko vrlo čudnih poteza, te je nakon kraja svih mečeva rekao da ga je, pazi sad, čudilo to što nije bektrekao dva crita za redom od strane Weavera. Dafux EE?

Secret sam samo gledao prvi game,bio je zanimljiv,

a EG vs C9, EG je vec isfurao svoje pickove, C9 ih je skuzio, i nakon sto su poceli gubiti krenuli su sa drugim pickovima, Universe Broodmama i onda nakon toga Baatrider i Darkseer..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice