Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.939.111
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Dota 2
Cuj na PL-u..

Ugl. Blink dagger je core item na supporterima.. bar u CM-u...
13 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
Cuj na PL-u..

Ima nizak CD i daje taman dovoljno mane da ih kreneš iz svoje baze i ubiješ njihov ancient i cijeli protivnički tim (plus buyback) u jednom prohodu.

15 godina
ToMisLaW kaže...
Cuj na PL-u..

Od kada je bd postao core item na supportu? Kakve vi to matcheve igrate kada si mozete taj item uopce i priustiti kao support?

Ili je to opet ekipa vidjela dendija sa bd.om pa su se sada svi nabrijali da je to CORE support item....

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
16 godina
smiglcro kaže...
ToMisLaW kaže...
Cuj na PL-u..

Od kada je bd postao core item na supportu? Kakve vi to matcheve igrate kada si mozete taj item uopce i priustiti kao support?

Ili je to opet ekipa vidjela dendija sa bd.om pa su se sada svi nabrijali da je to CORE support item....

A kake ti to gejmove igras kad si nemos priustit, ako vas idu kilove i ako uspijevaju genkovi bez problema sa asistencijama i s malo pulanja mos ufarmat daggera, al uvijek se postavlja pitanje dal potrosit 2150 na bd il na neki drugi item, tu je opet razlika od igraca do igraca..

13 godina
neaktivan
MarioVk kaže...

A kake ti to gejmove igras kad si nemos priustit, ako vas idu kilove i ako uspijevaju genkovi bez problema sa asistencijama i s malo pulanja mos ufarmat daggera, al uvijek se postavlja pitanje dal potrosit 2150 na bd il na neki drugi item, tu je opet razlika od igraca do igraca..

Ja igram low level match making game-ove (novo dno: sinoć me sistem 2 puta stavio protiv ljudi koji su tek počeli igrati dotu, prvi meč završio rezultatom 90:15, drugi u dvanaestoj minuti ostali u bazi i čekali da završimo) i ne mogu si Mekansm priuštiti.

Mislim, moram si kupiti Boots, Sentry, Smoke, ako je tu invis hero i Dust i hop eto već 30 minuta kad mi je Ghost Scepter prioritet.

Jedini heroji na kojima si mogu priuštiti Mek na 10 minuta su Axe, Dark Seer i Enigma.

13 godina
neaktivan
Dota 2

dark seer nije support, nego

skupljate li karte? vidim ljudi igraju compendium 5v5 i izadju odma iz gejma i nakon 5 minuta svi karte dobiju....odlican abuse...{#}

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...

dark seer nije support, nego

skupljate li karte? vidim ljudi igraju compendium 5v5 i izadju odma iz gejma i nakon 5 minuta svi karte dobiju....odlican abuse...{#}

Otkako sam dobio Blacka teško zaspem.

15 godina
MarioVk kaže...
smiglcro kaže...
ToMisLaW kaže...
Cuj na PL-u..

curier, upgrade curiera, wardovi (oba) uredno igram protiv ekipe koja zna dewardat, pa tu odlazi masa love na bitke sa wardovima, wardanje kampova, dust, smoke, gem, bootsi, pa core support itemi tipa HEX, silence, eventualno force staff koji je prvotno namjenjem da spasim carry.a ako mogu pa tek onda sebe, pa pokusam uzeti koji item da ja duze prezivim u fajtu, tipa GS. Stackam kampove, creep pulam na linijama. Farma i xp.a vidim svaku prestupnu. Kakav blink dagger kao core support item? Supportova ima na sve strane, pravih supportova koji barem razumiju sto je njihova uloga u game.u jako rijetko a da ne pricam o kvalitetnom supportu koje vidim svake prestupne. Usudio bi se reci da ti spadas u onu prvu grupu.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
16 godina
smiglcro kaže...
MarioVk kaže...

curier, upgrade curiera, wardovi (oba) uredno igram protiv ekipe koja zna dewardat, pa tu odlazi masa love na bitke sa wardovima, wardanje kampova, dust, smoke, gem, bootsi, pa core support itemi tipa HEX, silence, eventualno force staff koji je prvotno namjenjem da spasim carry.a ako mogu pa tek onda sebe, pa pokusam uzeti koji item da ja duze prezivim u fajtu, tipa GS. Stackam kampove, creep pulam na linijama. Farma i xp.a vidim svaku prestupnu. Kakav blink dagger kao core support item? Supportova ima na sve strane, pravih supportova koji barem razumiju sto je njihova uloga u game.u jako rijetko a da ne pricam o kvalitetnom supportu koje vidim svake prestupne. Usudio bi se reci da ti spadas u onu prvu grupu.

Ja sam govorio općenito, a za sebe ne pamtim kad sam sa supportom imao dagger, kao sto si i ti reko meni je bolje nabavit force staff pa mogu i stim pobjec a i spasit carry-a ili nekog drugog igraca iz tima.. Al također sto ti nisi naveo, u timu većinom trebaju i budu 2 supporta tako da ne kupujes samo ti wardove, smoke-ove, gem , itd itd..

13 godina
neaktivan
Dota 2

Kaj nije Invoker malo zbugan hero? Nisam baš nešto posebno dobar u doti, ali uz malo tehnike sam ownao sve s njim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MarioVk kaže...

Ja sam govorio općenito, a za sebe ne pamtim kad sam sa supportom imao dagger, kao sto si i ti reko meni je bolje nabavit force staff pa mogu i stim pobjec a i spasit carry-a ili nekog drugog igraca iz tima.. Al također sto ti nisi naveo, u timu većinom trebaju i budu 2 supporta tako da ne kupujes samo ti wardove, smoke-ove, gem , itd itd..

Uvijek je bolje da jedan support kupuje te potrošive stvari (onaj kojem ne treba niti jedan item poput Banea) tako da se onaj drugi fokusira na skuplje iteme.

peterstern9 kaže...

Kaj nije Invoker malo zbugan hero? Nisam baš nešto posebno dobar u doti, ali uz malo tehnike sam ownao sve s njim.

Nije. Invoker nije toliko težak koliko ljudi govore. Visage, Chen, Meepo su puno teži od njega.

Invoker ima stun, disable, mana drain, invis/escape, initiation, global spell. Zbog toga je lagan (i zabavan). U low level gameovima dovoljan je Coldsnap da dobiješ meč.

15 godina
Dota 2

Ima li tko navi kartice ? Ja imam par od drugih timova.

Smmmmaaack that hvala button!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo kupio sam compendium, pa ak mi netko moze reci gdje se moze votat za onaj all star team i te gluposti (ako je uopce to otvoreno jos) i gdje mogu vidjet karte koje sam use-o i sl.

17 godina
Dota 2

Mrziiiiiiiiiiiiiiiim ruse.... ffs..

Weaver imam 10 - 2 - 5 u 10 minuti gejma imam u 15 minuti linken i sve 5 dominiramo, axe ode off.  Imamo PA u teamu koji ima dobru farmu i umjesto da to dovršimo 4 v 5 oni livaju ja izvisim.. 

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ravenclaw92 kaže...

Evo kupio sam compendium, pa ak mi netko moze reci gdje se moze votat za onaj all star team i te gluposti (ako je uopce to otvoreno jos) i gdje mogu vidjet karte koje sam use-o i sl.

Ideš na svoj profil i klikneš na Compendium. Samo listaš stranice.

17 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
MarioVk kaže...

Ja igram low level match making game-ove (novo dno: sinoć me sistem 2 puta stavio protiv ljudi koji su tek počeli igrati dotu, prvi meč završio rezultatom 90:15, drugi u dvanaestoj minuti ostali u bazi i čekali da završimo) i ne mogu si Mekansm priuštiti.

Mislim, moram si kupiti Boots, Sentry, Smoke, ako je tu invis hero i Dust i hop eto već 30 minuta kad mi je Ghost Scepter prioritet.

Jedini heroji na kojima si mogu priuštiti Mek na 10 minuta su Axe, Dark Seer i Enigma.

Kako to misliš da ti je GS prioritet u 30oj minuti? S kojim to herojem i protiv kojih? Mislim, to je super item al čisto situacijski, nikako za svaki game i nikako protiv svih heroja.

HTPC: G530, ECS H67H-I, 2x4Gb Mushkin, Seasonic 430W, Fractal Node 304, Panasonic TX-P42X20E
15 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
ToMisLaW kaže...
Cuj na PL-u..

Team matchevi, u kojemu supportovi kupuju samo wardove i kurira, i blink daggger / force staff ... 

13 godina
neaktivan
Dota 2

Ovaj comunication report je najveca glupost ikad,ne smis nista rec,tip u 5 min 0/6 kazen mu da ne radi gluposti tipa dive izmedu 2 towera i eto ga mute {#}

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

U zadnje vrijeme uvijek...ali UVIJEK dobijem nekog idiota koji u prvih 10-15 min ima blizu 0-15 deathova. I naravno nafeeda neprijatelje i izgubimo. Čak se i u početku držimo i probijamo ali na kraju se svi nafeedaju i možeš ga fućkat.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pupo kaže...

Kako to misliš da ti je GS prioritet u 30oj minuti? S kojim to herojem i protiv kojih? Mislim, to je super item al čisto situacijski, nikako za svaki game i nikako protiv svih heroja.

Ja sam u low skill matchmakingu tako da mi je GS way to go protiv bashbashabashbashera.

13 godina
neaktivan
Dota 2

Već skoro legendarni TongFu - Na'Vi meč za one koji su propustili. (samo highlights)

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.7.2013 19:14 (Onjegin).
Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

Dota je zakon.

Igrao sam silencera (2. put) išao sam na bottom lane (radiant). Mislio sam da ću supportati rikia, kad on odlučio s windrunnericom na top. 
Došli mi axe i kotl, ubili me i uzeli tower. Tražim pomoć, ali niko ne trza.

Idem ja nazad i opet me ube, uzmu mi tower. Moji već pišu gg.
Ja se prebacio gore i lagano supportao windrunnericu, a riki je deffao bottom. 

Dire cijelo vrijeme napada i uzima još 3 towera. Srećom, moji su bili strpljivi, ja polako wardao našu stranu i uspjeli smo zadržati nekoliko napada u 20 min bez da izgubimo tower.

Čak smo i rosha uzeli.

Nakon 40 min game-a, mi smo počeli ići na njihovu polovicu. Nakon 50 min pobjedili.

Sreća da još postoje ljudi koji znaju kako pažljivo čekati na priliku za napad i deffati kolko god dugo trajalo

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
sweeth kaže...

Dota je zakon.

Igrao sam silencera (2. put) išao sam na bottom lane (radiant). Mislio sam da ću supportati rikia, kad on odlučio s windrunnericom na top. 

Dire cijelo vrijeme napada i uzima još 3 towera. Srećom, moji su bili strpljivi, ja polako wardao našu stranu i uspjeli smo zadržati nekoliko napada u 20 min bez da izgubimo tower.

Čak smo i rosha uzeli.

Nakon 40 min game-a, mi smo počeli ići na njihovu polovicu. Nakon 50 min pobjedili.

Sreća da još postoje ljudi koji znaju kako pažljivo čekati na priliku za napad i deffati kolko god dugo trajalo

Gdje ces sa silencerom suportati winrunnera.

Silencer je jedno 15 puta bolji carry i ganker od tog heroja :| 

14 godina
neaktivan
Dota 2

Nije bilo nijednog support heroja, nitko nije htio supportati, a ja sam imao ništa itema i dvije smrti više od nje. Netko mora biti ward bitch :)

Bilo je ok, ukupno 3 smrti sam imao na kraju, ostali su dobro igrali

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
chaselol kaže...

Gdje ces sa silencerom suportati winrunnera.

Silencer je jedno 15 puta bolji carry i ganker od tog heroja :| 

Stvarno? ^^ Sada mi je malo jasnije i onaj dio gdje ti kupujs BD na supportu.

13 godina
odjavljen
sweeth kaže...

Dota je zakon.

Čak smo i rosha uzeli.

Oh god...

Darko
14 godina
Dota 2

Dobar potez mislim da je ovo bilo samo pitanje vremena.

Twitch tv now linked to steam

twice the pride double the fall
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Kad ta dota kreće f2p? Ne znam jel se isplati sad dat pare za to ako će skoro f2p. Jel imam možda kakvih beneficija kasnije ako sad kupim, a igra pređe na f2p?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

Stvarno? ^^ Sada mi je malo jasnije i onaj dio gdje ti kupujs BD na supportu.

Ne razumijem, molim te objasni.

Silencer je jedan od najjaci hard keri heroja kad se kvalitetno razvije, ali dobro svako igra dotu na svoju nacin. 

15 godina
neaktivan
Mlitavi kaže...

Kad ta dota kreće f2p? Ne znam jel se isplati sad dat pare za to ako će skoro f2p. Jel imam možda kakvih beneficija kasnije ako sad kupim, a igra pređe na f2p?

pare??? pa ovo je najotvorenije beta zatvorenog tipa koja je ikad postojala... od nas svih svako ima bar 20 invajta za dotu... :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice