Evo imam i ja jos 2 invitea, saljite mail/steam na pm
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Add me: miragegtx4601
dominacija :D
Ne bih ti želio omalovažiti pobjedu, doista ne želim da tako zvuči. Ali ne mogu ne vidjeti da su njihova dvojica, koji su usput u "klanu", oba radila Vladmira, očito kao prvi item. Odmah mi nije dobro
Ne bih ti želio omalovažiti pobjedu, doista ne želim da tako zvuči. Ali ne mogu ne vidjeti da su njihova dvojica, koji su usput u "klanu", oba radila Vladmira, očito kao prvi item. Odmah mi nije dobro
lol,pa nije napravio 29 killeva na racun toga sta su 2 lika imali vlad's
btw zasto helm of the dominator na drow?
Gluposti pisete obojica, lik je izownao i gotovo, helm je jedan od boljih itema za drow jer daje armor lifesteal i moze se upgreadat u satanic, i onda te ne moze niko ubit.
Gluposti pisete obojica, lik je izownao i gotovo, helm je jedan od boljih itema za drow jer daje armor lifesteal i moze se upgreadat u satanic, i onda te ne moze niko ubit.
tako je :D dominator pa satanic, da ti life steal + hpa, posto drow ima malo hpa , napravio bih jos par itema al nisam stigo :D
S tim da ako me sjećanje dobro služi lifesteal se stacka sa njenim frost arrowsima. Ali nisam drowicu igrao već godinu, dvije pa ne znam jesu mijenjali što :D
Dva meča tako dobra da sam poslije njih mogao prestati igrati DotA i bio bih sretan.
U oba je moj drug dr. House, ja sam, naravno, Mentalist.
2 komba: Venge i Skeleton King. Naši suradnici u tom meču su gubili svoj lane dok smo mi uz pomoć ward-ova sređivali Bane-a i Bounty-a. 2 jaka stuna, chainanje, moj dobar skill build i mnooogo zabave (inače, našem Chenu je to bila prva utakmica DotA-e).
Drugo kombo: Bane i drug kao Pugna. Dva predobra ultimate-a (Pugna može svakih 0 sekundi ponovno koristiti ulti sa Aghanim's pa sam ja kasnio), ali Pugnin ultimate prolazi kroz Nightmare tako da sam ipak mogao pomagati.
Vjerovatno nema gore stvari za protivnika nego kad Bane krene s ulti-jem i Pugna se lagano priključi.
tako je :D dominator pa satanic, da ti life steal + hpa, posto drow ima malo hpa , napravio bih jos par itema al nisam stigo :D
mislio sam da ide u satanic,al meni je draze uzet mask of madness i onda si kupovat iteme za agility
Dva meča tako dobra da sam poslije njih mogao prestati igrati DotA i bio bih sretan.
2 komba: Venge i Skeleton King. Naši suradnici u tom meču su gubili svoj lane dok smo mi uz pomoć ward-ova sređivali Bane-a i Bounty-a. 2 jaka stuna, chainanje, moj dobar skill build i mnooogo zabave (inače, našem Chenu je to bila prva utakmica DotA-e).
Drugo kombo: Bane i drug kao Pugna. Dva predobra ultimate-a (Pugna može svakih 0 sekundi ponovno koristiti ulti sa Aghanim's pa sam ja kasnio), ali Pugnin ultimate prolazi kroz Nightmare tako da sam ipak mogao pomagati.
Vjerovatno nema gore stvari za protivnika nego kad Bane krene s ulti-jem i Pugna se lagano priključi.
I za prvu utakmicu uzme Chena? Seems legit
Vengeful + Vladimir = GG
Vidi u 2 mecu itema u Pudge-a
ja neznam šta je tebi tu čudno šta pudge nosi vladimir...možda netko drugi nije imao mjesta pa je radio support item za koji nije bitno ko ga nosi...bitno je da aura vrijedi svima...tj melle herojima daje lifesteal a ostalima mana regeneraciju....
a shadow blade išo je probat il nezna čovjek tako dobro hookat pa da mu u invisu se približi...uvijek je dobro isprobavat druge iteme...a vi koji neznate dotu igrate okanite se takvih glupih postova....sve ima neki razlog zašto je učinjeno tako!
ja neznam šta je tebi tu čudno šta pudge nosi vladimir...možda netko drugi nije imao mjesta pa je radio support item za koji nije bitno ko ga nosi...bitno je da aura vrijedi svima...tj melle herojima daje lifesteal a ostalima mana regeneraciju....
a shadow blade išo je probat il nezna čovjek tako dobro hookat pa da mu u invisu se približi...uvijek je dobro isprobavat druge iteme...a vi koji neznate dotu igrate okanite se takvih glupih postova....sve ima neki razlog zašto je učinjeno tako!
Mozda.. ne znam. Na neki nacin si u pravu.
Neki dan sam igrao sa kotl-om u teamu koji je uzeo kristale, morbid mask i shadow blade... isprobava iteme?
Neki dan sam igrao sa kotl-om u teamu koji je uzeo kristale, morbid mask i shadow blade... isprobava iteme?
Ne, samo je malo bolestan.
Ne, samo je malo bolestan.
Pa kad igras na najnizem levelu mozes radit sta hoćeš, ionako će svi imat 50 last hitova u 40 minuta.
Ovaj riki je preop kad igras sa noobovima haha
jedan moj prijatelj bi bio zahvalan ako bi mu tko udjelio invite od dote
Ja zicam je on nema acc na forumu
njegov nick na steamu je ZxVegeta
Ja ne bih, ali moj prijatelj će biti zahvalan, ako mu netko pošalje DotA2 invite.
Steam: ivan_saric
Ja ne bih, ali moj prijatelj će biti zahvalan, ako mu netko pošalje DotA2 invite.
koja slučajnost da ti i tvoj frend imate isto ime
5RYH2-FXV2L-C2PBB
R56WJ-KDVHL-00T8B
GF4XT-NIZLN-BHRL8
ENA0Z-WB9EX-VT96G
VCE4F-GD4TH-JK0R5
QLV9P-FYY54-G0FBB
326RJ-32F5M-TEPQG
MRDYC-7YTLM-G8TEB
WE93H-VEXK7-RCTZJ
T9J9R-3PGYC-JI0B8
2B9VA-X6642-XX75G
RJZ73-CMTFP-X3YYW
BQJTE-MRIBY-4MIDV
4LIG9-REIGM-RI7AC
evo vam 14 keyeva, nemojte biti g*vna i uzimati keyeve ako već imate igru
koja slučajnost da ti i tvoj frend imate isto ime
Hoćeš moj Steam?
Usred svih ovi giveaway-a (ne mislim samo na ovaj forum) ima jos ljudi koji su .....
P.S. dajem dva inv (steam gift)
A jesi biser. Da, to sam ja.
Ako te bas zanima imam Dota 2 vec na Steamu i ujedno 2 giveaway cekaju u Steamu te ako hocu kupit zasto nebi kupio jos jedan key?
A sada zasto, to nije tvoja briga.
nemoj kupovat :S dat cu ti ja 3 gifta ak oces....il bolje daj meni lovu :D ja ti dam za džabe
il bolje daj meni lovu :D ja ti dam za džabe
Hahaha
Evo još 4 Dote dobio, kome treba neka se javi na PM.
Evo još 4 Dote dobio, kome treba neka se javi na PM.
Također djelim kome treba. Imam doslovno 15 inviteov, ne znam više šta da radim s njima. Napravit ću si po jedan account za svakog heroja.