Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.935.832
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Dota 2

Evo imam i ja jos 2 invitea, saljite mail/steam na pm

15 godina
Dota 2

Add me: miragegtx4601

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

dominacija :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
ToMisLaW kaže...

Ne bih ti želio omalovažiti pobjedu, doista ne želim da tako zvuči. Ali ne mogu ne vidjeti da su njihova dvojica, koji su usput u "klanu", oba radila Vladmira, očito kao prvi item. Odmah mi nije dobro

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
13 godina
neaktivan
kuleee kaže...
ToMisLaW kaže...

Ne bih ti želio omalovažiti pobjedu, doista ne želim da tako zvuči. Ali ne mogu ne vidjeti da su njihova dvojica, koji su usput u "klanu", oba radila Vladmira, očito kao prvi item. Odmah mi nije dobro

lol,pa nije napravio 29 killeva na racun toga sta su 2 lika imali vlad's

btw zasto helm of the dominator na drow?

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
15 godina
neaktivan
Logigamer kaže...
kuleee kaže...
ToMisLaW kaže...

Gluposti pisete obojica, lik je izownao i gotovo, helm je jedan od boljih itema za drow jer daje armor lifesteal i moze se upgreadat u satanic, i onda te ne moze niko ubit.

LoL acc THCJoshi
15 godina
neaktivan
Jonja kaže...
Logigamer kaže...
kuleee kaže...
ToMisLaW kaže...

Gluposti pisete obojica, lik je izownao i gotovo, helm je jedan od boljih itema za drow jer daje armor lifesteal i moze se upgreadat u satanic, i onda te ne moze niko ubit.

tako je :D dominator pa satanic, da ti life steal + hpa, posto drow ima malo hpa , napravio bih jos par itema al nisam stigo :D

13 godina
neaktivan
Dota 2

S tim da ako me sjećanje dobro služi lifesteal se stacka sa njenim frost arrowsima. Ali nisam drowicu igrao već godinu, dvije pa ne znam jesu mijenjali što :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Dva meča tako dobra da sam poslije njih mogao prestati igrati DotA i bio bih sretan.

U oba je moj drug dr. House, ja sam, naravno, Mentalist.

2 komba: Venge i Skeleton King. Naši suradnici u tom meču su gubili svoj lane dok smo mi uz pomoć ward-ova sređivali Bane-a i Bounty-a. 2 jaka stuna, chainanje, moj dobar skill build i mnooogo zabave (inače, našem Chenu je to bila prva utakmica DotA-e).

Drugo kombo: Bane i drug kao Pugna. Dva predobra ultimate-a (Pugna može svakih 0 sekundi ponovno koristiti ulti sa Aghanim's pa sam ja kasnio), ali Pugnin ultimate prolazi kroz Nightmare tako da sam ipak mogao pomagati.

Vjerovatno nema gore stvari za protivnika nego kad Bane krene s ulti-jem i Pugna se lagano priključi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 14:54 (Onjegin).
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
Jonja kaže...

tako je :D dominator pa satanic, da ti life steal + hpa, posto drow ima malo hpa , napravio bih jos par itema al nisam stigo :D

mislio sam da ide u satanic,al meni je draze uzet mask of madness i onda si kupovat iteme za agility

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
12 godina
neaktivan
Dota 2
Dva invite-a već neko vrijeme skupljaju prašinu pa nek se javi ako netko hoće

0 0 hvala 0
14 godina
Onjegin kaže...

Dva meča tako dobra da sam poslije njih mogao prestati igrati DotA i bio bih sretan.

2 komba: Venge i Skeleton King. Naši suradnici u tom meču su gubili svoj lane dok smo mi uz pomoć ward-ova sređivali Bane-a i Bounty-a. 2 jaka stuna, chainanje, moj dobar skill build i mnooogo zabave (inače, našem Chenu je to bila prva utakmica DotA-e).

Drugo kombo: Bane i drug kao Pugna. Dva predobra ultimate-a (Pugna može svakih 0 sekundi ponovno koristiti ulti sa Aghanim's pa sam ja kasnio), ali Pugnin ultimate prolazi kroz Nightmare tako da sam ipak mogao pomagati.

Vjerovatno nema gore stvari za protivnika nego kad Bane krene s ulti-jem i Pugna se lagano priključi.

I za prvu utakmicu uzme Chena? Seems legit

14 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Vengeful + Vladimir = GG

15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Vidi u 2 mecu itema u Pudge-a {#}

13 godina

ja neznam šta je tebi tu čudno šta pudge nosi vladimir...možda netko drugi nije imao mjesta pa je radio support item za koji nije bitno ko ga nosi...bitno je da aura vrijedi svima...tj melle herojima daje lifesteal a ostalima mana regeneraciju....

a shadow blade išo je probat il nezna čovjek tako dobro hookat pa da mu u invisu se približi...uvijek je dobro isprobavat druge iteme...a vi koji neznate dotu igrate okanite se takvih glupih postova....sve ima neki razlog zašto je učinjeno tako!

d4rkd3atH
15 godina
neaktivan
d4rkd3atH kaže...

ja neznam šta je tebi tu čudno šta pudge nosi vladimir...možda netko drugi nije imao mjesta pa je radio support item za koji nije bitno ko ga nosi...bitno je da aura vrijedi svima...tj melle herojima daje lifesteal a ostalima mana regeneraciju....

a shadow blade išo je probat il nezna čovjek tako dobro hookat pa da mu u invisu se približi...uvijek je dobro isprobavat druge iteme...a vi koji neznate dotu igrate okanite se takvih glupih postova....sve ima neki razlog zašto je učinjeno tako!

Mozda.. ne znam. Na neki nacin si u pravu.

Neki dan sam igrao sa kotl-om u teamu koji je uzeo kristale, morbid mask i shadow blade... isprobava iteme? 

13 godina
neaktivan
1337Raptor kaže...

Neki dan sam igrao sa kotl-om u teamu koji je uzeo kristale, morbid mask i shadow blade... isprobava iteme? 

Ne, samo je malo bolestan.

13 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
1337Raptor kaže...

Ne, samo je malo bolestan.

Pa kad igras na najnizem levelu mozes radit sta hoćeš, ionako će svi imat 50 last hitova u 40 minuta.

15 godina
Dota 2

Ovaj riki je preop kad igras sa noobovima haha

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

jedan moj prijatelj bi bio zahvalan ako bi mu tko udjelio invite od dote
Ja zicam je on nema acc na forumu
njegov nick na steamu je ZxVegeta

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Ja ne bih, ali moj prijatelj će biti zahvalan, ako mu netko pošalje DotA2 invite.

Steam: ivan_saric

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Ja ne bih, ali moj prijatelj će biti zahvalan, ako mu netko pošalje DotA2 invite.

koja slučajnost da ti i tvoj frend imate isto ime  {#}

14 godina
neaktivan
Dota 2

5RYH2-FXV2L-C2PBB

R56WJ-KDVHL-00T8B

GF4XT-NIZLN-BHRL8

ENA0Z-WB9EX-VT96G

VCE4F-GD4TH-JK0R5

QLV9P-FYY54-G0FBB

326RJ-32F5M-TEPQG

MRDYC-7YTLM-G8TEB

WE93H-VEXK7-RCTZJ

T9J9R-3PGYC-JI0B8

2B9VA-X6642-XX75G

RJZ73-CMTFP-X3YYW

BQJTE-MRIBY-4MIDV

4LIG9-REIGM-RI7AC

evo vam 14 keyeva, nemojte biti g*vna i uzimati keyeve ako već imate igru {#}

10 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
alscaul kaže...
4ucker kaže...

koja slučajnost da ti i tvoj frend imate isto ime  {#}

Hoćeš moj Steam?

15 godina
Dota 2

Usred svih ovi giveaway-a (ne mislim samo na ovaj forum) ima jos ljudi koji su .....   {#}{#}

P.S. dajem dva inv (steam gift)

Moj komentar (jer u ovaj post ne stane dosta ovih obicnih fp-a) Moj komentar (jer u ovaj post ne stane dosta ovih obicnih fp-a)
Smmmmaaack that hvala button!!!!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 0:30 (Ghost777).
Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ghost777 kaže...

Usred svih ovi giveaway-a (ne mislim samo na ovaj forum) ima jos ljudi koji su .....   {#}{#}

P.S. dajem dva inv (steam gift)

A jesi biser. Da, to sam ja.

Ako te bas zanima imam Dota 2 vec na Steamu i ujedno 2 giveaway cekaju u Steamu te ako hocu kupit zasto nebi kupio jos jedan key?

A sada zasto, to nije tvoja briga. 

{#}

13 godina

nemoj kupovat :S dat cu ti ja 3 gifta ak oces....il bolje daj meni lovu :D ja ti dam za džabe

d4rkd3atH
12 godina
neaktivan
d4rkd3atH kaže...

il bolje daj meni lovu :D ja ti dam za džabe

Hahaha
15 godina
neaktivan
Dota 2

Evo još 4 Dote dobio, kome treba neka se javi na PM.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

Evo još 4 Dote dobio, kome treba neka se javi na PM.

Također djelim kome treba. Imam doslovno 15 inviteov, ne znam više šta da radim s njima. Napravit ću si po jedan account za svakog heroja.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice