Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.937.621
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Dota 2

Hitno mi treba Dota gift.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Dota 2

Ne volim Mumble. Žešće sucka u prijenosu zvuka, a svaka druga šuša ga ne zna podesit. Skype mi je i dalje draži

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

Meni iskreno mumble ima najbolji zvuk i rsponse od svih klijenata. A ako nezas procitat 4 recenice u wizzardu, onda stvarno ni nemoj koristiti komp. Ajd probaj u skype staviti 10 ljudi u konferenciju, da vidis onda laganja...

1 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

Ma kakav skype, smiješna mi je ekipa koja skajpa. Pa skypam sa curom i kolegama, riješavam preko njega bitne stavri.

Za sve ostalo tu je TeamSpeak :))

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Re: Dota 2
fila2208 kaže...

Ma kakav skype, smiješna mi je ekipa koja skajpa. Pa skypam sa curom i kolegama, riješavam preko njega bitne stavri.

fila aj molim te suzdrži se tih komentara...svaki put sam gluposti pišeš nikad od tebe ništa korisnog nisam vidio

d4rkd3atH
15 godina
d4rkd3atH kaže...
fila2208 kaže...

fila aj molim te suzdrži se tih komentara...svaki put sam gluposti pišeš nikad od tebe ništa korisnog nisam vidio

Ne bih hvala, kao i tvoje, i moje je pravo da komentiram. Ja koristim teamspeak i kad se već razgovara o tome imam pravo reći da ga koristim.

Vidim ti si također jako koristan zajednici, preporačam tebe za predsjednika mjesne zajednice.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
fila2208 kaže...

ne brini, svi znamo da nemaš curu

13 godina
fila2208 kaže...
d4rkd3atH kaže...
fila2208 kaže...

Ne bih hvala, kao i tvoje, i moje je pravo da komentiram. Ja koristim teamspeak i kad se već razgovara o tome imam pravo reći da ga koristim.

Vidim ti si također jako koristan zajednici, preporačam tebe za predsjednika mjesne zajednice.

ja ak nemam šta pametnog za reć rađe šutim a mogo bi i ti tako...

d4rkd3atH
13 godina
neaktivan
Dota 2

a sta fali teamspeaku?

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL

1 0 hvala 0
15 godina
d4rkd3atH kaže...

ja ak nemam šta pametnog za reć rađe šutim a mogo bi i ti tako...

Kakva bi tišina nastala kad bi svi samo pisali i govorili pametno.

14 godina
Leryan kaže...

Meni iskreno mumble ima najbolji zvuk i rsponse od svih klijenata. A ako nezas procitat 4 recenice u wizzardu, onda stvarno ni nemoj koristiti komp. Ajd probaj u skype staviti 10 ljudi u konferenciju, da vidis onda laganja...

Ovo za konferenciju si potpuno u pravu. Mi koristimo Skype kada smo dvojica, maksimalno trojica. Za više sudionika se prebacujemo na TS ili Mumble. Što se tiče kvalitete zvuka, meni je Skype ipak uvijek lučio bolje rezultate, ali opet, to je samo moje mišljenje i moje iskustvo {#}

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
17 godina
neaktivan
Dota 2

winning streak :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.11.2012 13:47 (Pupo).
Moj PC  
6 0 hvala 1
15 godina
kuleee kaže...
Leryan kaže...

Ovo za konferenciju si potpuno u pravu. Mi koristimo Skype kada smo dvojica, maksimalno trojica. Za više sudionika se prebacujemo na TS ili Mumble. Što se tiče kvalitete zvuka, meni je Skype ipak uvijek lučio bolje rezultate, ali opet, to je samo moje mišljenje i moje iskustvo {#}

Zvuk ti je i onako subjektivan tako da tu nema pravila, ali isto tako ti mumble server ima određenu propusnost. Što je ona veća, to je zvuk višestruko bolji. E sada, ne vjerujem da bug server ima po kanalu visuku propusnot, ali ja imam mumble sa dosta velikom propusnoscu i milina mi je zvuk. Sa druge strane mumble, TS i Vent emitiraju samo kada detektiraju zvuk sto stedi bandwidth. Kod Skype-a sam imao i mictrostuttering jer je pumpao malo po procu pa mi je jako isao na zivce.

Jedino kaj me izzivciralo je overlay od mumblea, korisno kada imas 30 ljudi u kalanu pa da vidis ko prica, ali skoro je nemoguc za ugasiti bio.

14 godina
Pupo kaže...

Ovaj partija sa Lichem: tvoja 3:0 destrukcija u 10min + laneanje sa mnom Davionom = 3 njihova leavera :D ako se dobro sjećam

13 godina
neaktivan
Leryan kaže...

Jedino kaj me izzivciralo je overlay od mumblea, korisno kada imas 30 ljudi u kalanu pa da vidis ko prica, ali skoro je nemoguc za ugasiti bio.

Jedan jedini klik.

15 godina
Onjegin kaže...
Leryan kaže...

Jedan jedini klik.

Hehe, znam, ali sam imao verziju u kojoj se nije dalo ugasiti nikako! Maknes kvacicu kad ono opet... Nakon tjedan dana je dosla ispravljena verzija u kojoj je radilo normalno. :D

13 godina

evo da se malo pohvalim kad dobijem neke ruske budale naravno uvijek su tu oni da mi upropaste game i smisao za dotu

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 0:57 (antimon95).
13 godina
neaktivan
antimon95 kaže...

evo da se malo pohvalim kad dobijem neke ruske budale naravno uvijek su tu oni da mi upropaste game i smisao za dotu

Ti se puno ljutis u igri.

13 godina

nije mi to prvi put nego konstanto vec 5,6 puta tako

16 godina
neaktivan
antimon95 kaže...

Tvoje igranje DotA-e se nekad svodi na širenje vjere.

Na stranu to, poznato je da je mnogo igrača namjerno bezobrazno, matchmaking sucks, a najbolje bi ti bilo kad bi igrao s ljudima koje znaš.

17 godina
neaktivan
Pupo kaže...

Ma lako ti sa nukeom pobjedivati :p :)

http://www.own3d.tv/nuke7/live/418100

http://www.rabbits-clan.com
14 godina
Dota 2

Dobio sam opet DOTA invite. Dajem ga samo pod uvjetom da ga odmah netko iskoristi, ne da ga tradea na temelju moje dobronamjerne geste

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kuleee kaže...

Dobio sam opet DOTA invite. Dajem ga samo pod uvjetom da ga odmah netko iskoristi, ne da ga tradea na temelju moje dobronamjerne geste

Također.

17 godina
neaktivan
Andeo kaže...
Pupo kaže...

Ma lako ti sa nukeom pobjedivati :p :)

http://www.own3d.tv/nuke7/live/418100

Samo zadnja je bila s njim ali kao što kažeš, čovjek stvarno dobro igra. No nije mu problem nekad bacit koju i s nama njubovima, za razliku od nekih drugih usijanih glava s naše dota scene.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 8:16 (Pupo).
15 godina
neaktivan
Dota 2

Dijelim 3 DotA 2 Pozivnice, morate samo dogovoriti na 1 pitanje :D

Koji heroj u Doti ima najduži stun?

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 11:29 (ToMisLaW).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

Mah, strela i alkemicar...

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 11:31 (Leryan).

0 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

Dajem jedan dota invite, na pm se javiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo i ja dobio 2 inv za podjelit, pa kome treba neka šalje info na PM

15 godina
neaktivan
Treba ko dotu 2 ?mam na steamu kao gift,ne trazim nista zauzvrat dodajte me na steamu beast194
Samobor je lepa varoš :))
17 godina
Dota 2

Da, i ja sam dobio gif Dota 2, pa ako nekome treba neka se javi. 

Takoder, nemojte se javljati ako vec posjedujete Dota (da bilo je slucajeva), nitko nije glup, vidi se da vec imate igru.

btw. probam se ne zivcirati na pub igrama, igram kako i ostatak igra. Najbolje kad imate poznate ljude s kojima mozete igrati, tada je koliko toliko manje zivciranja.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 13:37 (goodye).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice