Igrat ću sa bilo kim samo da mi netko pukne invite :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://www.facebook.com/pages/Balkan-DotA-2/260391647408241
super..ali daj nemoj da nagradna igra bude share, pa lajk, pa poziv pa ovo pa ispeci burek pa....neš jedonstavno :)
super..ali daj nemoj da nagradna igra bude share, pa lajk, pa poziv pa ovo pa ispeci burek pa....neš jedonstavno :)
najbolje da tebi odmah da kljuc pa da se rijesi tih muka oko dovlacenja fanova na stranicu...
jesam li pro ili nisam?!?!?
Nesto im se zmrdalo uopce ne mozes naci game vec 10 min ja i buraz trazimo i 0 bodova
Nesto im se zmrdalo uopce ne mozes naci game vec 10 min ja i buraz trazimo i 0 bodova
da, buraz isto dugo traži igre...nešto se poyebalo :(
Isprike što upadam u temu...ali ima netko od dobrih ljudi da udjeli key?
Ljudi, na ovoj temi necete dobiti key. Dzaba trosite vrijeme. Ljudi su racionalni i invite koji kosta 29,99(minus item setovi) nece da daju besplatno.
Ljudi, na ovoj temi necete dobiti key. Dzaba trosite vrijeme. Ljudi su racionalni i invite koji kosta 29,99(minus item setovi) nece da daju besplatno.
Možda ovdje ne, ali ima ljudi koji imaju viška inviteova i stoje im jer nemaju kog pozvati.
Buraz mi je dobio od lika kojeg je random upoznao na doti, i nekako se skompali, dečko imao i pozvao ga.
Sve je stvar sreće naletit na nekog ko to ne gleda tako.
Možda ovdje ne, ali ima ljudi koji imaju viška inviteova i stoje im jer nemaju kog pozvati.
Buraz mi je dobio od lika kojeg je random upoznao na doti, i nekako se skompali, dečko imao i pozvao ga.
Sve je stvar sreće naletit na nekog ko to ne gleda tako.
prije cu kljuc dati nekom od frendova, pa makar i onih koje znam samo online nego nekom random fila2208 liku na forumu... mozda da imas vecu bazu frendova u doti bi i dosao lakse do kljuca. ipak se hvalis kako si dotu igrao i igrao...
Super mi je kako su složili ono za gledanje mečeva. Sviđa mi se tu i tamo onako bacit malo oko kako majstori igraju.
Igra je veoma kvalitetna i igrace se dugi niz godina kao CS, u to sam siguran. Ali leaveri me opasno nerviraju, ne znam sto ce valve uciniti u vezi toga ali nesto pod hitno treba biti poduzeto.
Igra je veoma kvalitetna i igrace se dugi niz godina kao CS, u to sam siguran. Ali leaveri me opasno nerviraju, ne znam sto ce valve uciniti u vezi toga ali nesto pod hitno treba biti poduzeto.
što može---- ništa. Igra će biti free tako i da nekako kazne... lako se otvori novi account.
Ako se ovaj tip igre (hon/dota/dota2/lol....) igraju bez ekipe, nema baš smisla igrati
što može---- ništa. Igra će biti free tako i da nekako kazne... lako se otvori novi account.
Ako se ovaj tip igre (hon/dota/dota2/lol....) igraju bez ekipe, nema baš smisla igrati
Pa aj mi onda objasni čemu služe lvl-i nego da te matchaju sa nekim približno istog iskustva kao i ti, a onaj koji redovito leava bude bannan i mora počet ispočetka.
ali treba onda doći do višeg faking levela... s takvim communitiem
Pa aj mi onda objasni čemu služe lvl-i nego da te matchaju sa nekim približno istog iskustva kao i ti, a onaj koji redovito leava bude bannan i mora počet ispočetka.
lik na lv 2 moze imati score 100-13
lik na lv 7 moze imati score 59-390
rekao bi ja da lv nema nikakve veze s uparivanjem jer je netocan i nepouzdan u odredjivanju skilla igraca. ima daleko kvalitetniji statistika, ni broj pobjeda nije relevantan jer mozes biti ok igrac a upadati stalno s njubaram u pub igre i gubiti partije. zato ima onaj dio koliko si dobro igrao s kojim herojem u odnosu na druge ljude koji su igrali s tim herojem.
valjda su tamo k/d statistike, farm, last hit, g per min, xp per min etc.
Okanite se toga plakanja stalno! To je boljka svih pub multiplayer igara, kaj jos to niste skuzili?!
Mathcmaking ne ovisi to samo o levelu i broju pobjeda. Ima iza toga neki malo kompleksniji sistem. Vjerojatno nešto povezano s onim što ocjenjuje koliko dobro igrate s pojedinim herojem.
A za leavere i ljude koji se ne znaju ponašati već postoje sankcije. Tko god više puta u krećem roku napravi neki incident (napusti meč, bude puno puta prijavljen) dobiva status "low priority" igrača. A takvi igrači pri traženju i slaganju mečeva imaju nizak prioritet pa im traženje meča nekad traje užasno dugo. Imao sam takvog igrača par puta u timu i znalo je tražiti meč više od 10 minuta. Također matchmaking često igrače niskog prioriteta spaja s drugim igračima koji također imaju niski prioritet. Pa ako se ponašaš kao budala dobiješ priliku vidjeti kako je to kad moraš igrati s ljudima koji se ponašaju kao i ti.
Dugo nisam upalio dotu 2 niti je pratio... Igrao sam Hon i eto prije 3 dana opet je upalim i imam što vidjeti..
Uglavnom što se to točno dogodilo unatrag 2 mjeseca?
Dugo nisam upalio dotu 2 niti je pratio... Igrao sam Hon i eto prije 3 dana opet je upalim i imam što vidjeti..
Uglavnom što se to točno dogodilo unatrag 2 mjeseca?
blog.dota2.com
Nista onda trazim team sa kojim cu da igram
Evo da se javim imam jedan dota 2 key koji dajem u zamjenu za counter strike global offensive key ili neku igru sa salea..
Ahahah kako me pogodilo.
Dobijem ključ u isti dan i od steama i od playdote. Super jedan meni jedan kolegi, fenomenalnoooo :)
dobar dan, danas je dobar dan :)
http://img19.imageshack.us/img19/2908/captssure.jpg
http://img401.imageshack.us/img401/209/capture.JPG
Evo ja danas dobio invite, sve je lijepo nego me nervira sto nemogu promjeniti video postavke, kad god promjenim nesto pod advanced i stavim apply samo se vrati na kako je vec bilo i moram igrati na skoro max postavkama a imam samo 30 FPS, zna li itko kako popravit ovo?
Evo ja danas dobio invite, sve je lijepo nego me nervira sto nemogu promjeniti video postavke, kad god promjenim nesto pod advanced i stavim apply samo se vrati na kako je vec bilo i moram igrati na skoro max postavkama a imam samo 30 FPS, zna li itko kako popravit ovo?
Nemoj stiskati apply, samo stavi postavke kako hoces i deri.
Uh kakav šamar sam dobio. prvi gejm malo probao. nisam dotirao dobru godinu, samo fps i nešto coh te diablo sad.
Sad se vraćam polako prva igra 3-7-8 uf dobro su nas nakantali neki, igrao queen of pain a nju baš i ne volim.
ugl igra je zuperrrr
Jel' ima još netko osim mene problema u konekciji sa Dota mrežom? :O
Jel' ima još netko osim mene problema u konekciji sa Dota mrežom? :O
Ako ti stoji samo dotin logo, restart steam i vidit ima li koji update. Ali restart steam-a uvik pomaže.