Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.961.101
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Dota 2

dajem dota 2 beta key u zamjenu za path of exile beta key

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Dota 2

Pazi ako si pocetnik, igrom ces najvise nauciti, heroes guidovi su ti pregrubi nekako jer ti jos ne znas pravilno da klikas, kada steknes dobar osjecaj u dote onda citaj heroes guidove. Ako zelis detaljno da ti ja objasnim stvari neke u dote javi mi se na pm. Uglavnom dota ti nije LOL, ne mozes igrati samo zeusa, ovdje se igraju svi heroji.

Darko

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

e ekipa, znam da cete me popljuvat ali iskreno me nije ni briga...
Ispunjavao sam razlicite survey-e i registrirao se na raznim mjestima ali nikako da key dobijem, valjda iz razloga sto sam uvijek napisao da dosad nikad nisam igrao dotu i da sam vec 2 god igrac LoL-a..

Bit cu iskren, lol mi je super igra za izgubit malo slobodnog vremena i uzivam u njoj ali ajmo rec da mi je u zadnje vrijeme malo dosadila pa bi htio isprobat dotu koja me je prvukla svojom grafikom i zanimljivim championima.

Nije da si nebi mogao priustit key za 50-100kn ali jednostavno necu, pa vi sad recite sto hocete. igra ce ionako bit f2p i nevidim razlog zasto bih sad davao novce samo zato sto nemam srece da dobijem besplatni key.
Zato ako netko ima key viska i nezna sta bi sa njim, nek me kontaktira preko pm

pozz ekipa i uzivajte u igranju! {#}

http://www.youtube.com/watch?v=o8RsTjjYK7E
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Dota 2
Raptoxx kaže...

Ispunjavao sam razlicite survey-e i registrirao se na raznim mjestima ali nikako da key dobijem, valjda iz razloga sto sam uvijek napisao da dosad nikad nisam igrao dotu i da sam vec 2 god igrac LoL-a..

Bit cu iskren, lol mi je super igra za izgubit malo slobodnog vremena i uzivam u njoj ali ajmo rec da mi je u zadnje vrijeme malo dosadila pa bi htio isprobat dotu koja me je prvukla svojom grafikom i zanimljivim championima.

Nije da si nebi mogao priustit key za 50-100kn ali jednostavno necu, pa vi sad recite sto hocete. igra ce ionako bit f2p i nevidim razlog zasto bih sad davao novce samo zato sto nemam srece da dobijem besplatni key.

ista situacija i kod mene {#}

14 godina
odjavljen
Dota 2

Pazite ovako, tesko da ce vam neko key dati, jer pazi, ti kada imas key dobijes jos 3 invite da posaljem kome god zelis. Dakle dobijes jedan key i jos 3 invite posaljes. Ja posto igram dotu od 2006. online upoznao sam mnogo i mnogo ljudi, ja sam u roku od dan nabavio sebi invite, tj. neko mi je poslao invite ni ne znam ni ko je. I sutradam sam dobio key na playdoti i imao sam tri invite, dao sam taj key drugu i jos mu je ostalo 3 invite i to smo sve podjelili momcima u komsiluku.

Dakle, nemojte traziti key, vec invite, prije ce vam neko poslati invite nego key. Dakle imate i onih nubova sto su dobili key, a ne znaju da imaju tri invite, pa tako obilazite od covjeka do covjeka pa ih pitajte.

Darko

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

Vise se ne djele inviteovi posto ih je ekipa masnvno prodavala, ja sam dobio betu al ne i invite...

Bf3 id: Ask_Taylor
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
k1klop kaže...

Vise se ne djele inviteovi posto ih je ekipa masnvno prodavala, ja sam dobio betu al ne i invite...

Hmmm... nisam u to upucen, moguce.

Jebiga onda momci imate playdota, jeste da cete se nacekati, ali barem cete ga sigurno dobiti.

Darko
13 godina
neaktivan

Dijele se, ja dobio nekidan 1+3.

17 godina
neaktivan
Raptoxx kaže...

...valjda iz razloga sto sam uvijek napisao da dosad nikad nisam igrao dotu i da sam vec 2 god igrac LoL-a...

Nije sigurno do toga. Pozivnice dobivaju svi tipovi igrača. Isto ko i u CS:GO beti za koju su naglasili da nekad pozivnice idu starim CS igračima a nekad totalnim početnicima i da u surveyu ne možeš krivo odgovoriti na neko pitanje.

Problem je da se vjerojatno prijavilo bog te pitaj kolko milijuna igrača a još k tome ima i masa multiaccountova. Pa neki ljudi jednostavno nemaju sreće i izvise.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
15 godina
neaktivan
U ovoj temi više od pola postova je žicanje...
LoL acc THCJoshi
17 godina
Winchester01 kaže...

Poša san ja igrati HON malo. Lik je bio 25 lvl mi oko 12-13 i ubija nas je na spawnu, samo je staja tamo i mi se nismo takoreći ni mogli spawnati -> uninstall.

Ukratko uninstall jer si bio loš - jer ove razlike koje si nabrojao i to što vam je napravio je moguće samo ako vas je klao doslovce cijelu partiju i partija je u biti i 15-20 minuta barem prije toga već bila gotova samo što se tip iživljavao na vama, umjesto da ste ga pustili da završi jer ionako to ne možete preokrenuti ...

17 godina
Raptoxx kaže...

Ne znam otkud ti to jer postoji na pre-order na par web trgovina (da me režeš nemrem se sad sjetit koje - naletio slučajno dok sam tražio diablo) i nije besplatna, baš sam komentirao s prijateljima - bila je oko 35 funti ili između 30 i 35 - pa na preorder popust oko 25-27 ne sjećam se -- ali da bi svejedno plaćao za beta key, nema šanse

Makar mi nije jasna njihova logika - igra koju si mogao igrati besplatno, ili u drugoj verziji (HoN) za (tada) 30$ ili ti 120 kuna je sad odjednom u rangu naslova od 30-35 funti (~300-340 kuna) .... mislim da sami sebi pucaju u nogu s time... ako ono nije greška u trgovinama koje sam vidio, a nekako sumnjam da je

17 godina
Latz kaže...

Ne znam otkud ti to jer postoji na pre-order na par web trgovina (da me režeš nemrem se sad sjetit koje - naletio slučajno dok sam tražio diablo) i nije besplatna, baš sam komentirao s prijateljima - bila je oko 35 funti ili između 30 i 35 - pa na preorder popust oko 25-27 ne sjećam se -- ali da bi svejedno plaćao za beta key, nema šanse

Makar mi nije jasna njihova logika - igra koju si mogao igrati besplatno, ili u drugoj verziji (HoN) za (tada) 30$ ili ti 120 kuna je sad odjednom u rangu naslova od 30-35 funti (~300-340 kuna) .... mislim da sami sebi pucaju u nogu s time... ako ono nije greška u trgovinama koje sam vidio, a nekako sumnjam da je

Evo jednog od izvora:

http://www.geekosystem.com/dota-2-free-to-play/

Sve su to jos spekulacije, ali vjerujem da ce dota biti besplatna

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
14 godina
goodye kaže...
Latz kaže...

Evo jednog od izvora:

Moj savjet svima igrajte preamade jer  je kriminalno kome su sve dali betu! {#}  LJUDI NEZNAJU KUPIT KURIRA A  O AKTIVACIJI KURIRA DA NE GOVORIN !

17 godina
Cakija_ST kaže...

Moj savjet svima igrajte preamade jer  je kriminalno kome su sve dali betu! {#}  LJUDI NEZNAJU KUPIT KURIRA A  O AKTIVACIJI KURIRA DA NE GOVORIN !

Da, i?

Ti si rasutao na pocetku? wow, taki si mi najdrazi, u svemu najbolji sve zjanu i nigdje ne grijese.

Shvatite da neki ljudi do sada nisu igrali dotu, da nemaju vremena igrati po 20 meceva dnevno. Ne mogu svi biti pro. I nemate se pravo ljutiti na to. I bas takvi kao ti su najgori, kada vide da netko ne zna igrati samo se odlogiraju i ne igraju vise. GRESKA! Ostanite, pomozite, ako ste tako dobri mozete izurati 4 na 5, a ne odmah van. Muka mi je od takvih.

Ja sam teska njubina i ne stidim se toga, ucim i iskreno boli me neka stvar za tvoje misljenje i misljenje takvih kao ti.

Stavise duplo vise sam meceva odigrao sa botovima da naucim nesto da ne feedam okolo i onda dode lik i pocme mi pametovati kako sam ja los igrac jer me poginem. f of.

Ne znaju kupiti kurira? zasto ga ti ne kupis? Svi racunate kupit ce netko, idem ja potrositi lovu na sebe. Kupi kurira, pa koristi.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
13 godina
neaktivan
Dota 2

a jos bolji su oni na croatia kanalu dok pitas za gejm,a oni te ismije gle mu skor sa zeusom,a lol idiota a igru odigro 3puta,takvih idiota kao sto su tamo nisam vidio nadaleko,umjesto da ti kaze nest za pomoc...

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Dota 2

E pa zato mi se ne svidja ovaj sistem dote 2, ti koji si tek poceo da igras mozes da upadnes samnom u game i ja na kraju izgubim i ne mogu napredovati ka boljim gamovima. Treba napraviti nesto za pocetnike da se vjezbaju, a ne da sve igrace u istu vrstu stavlja. Jer imate likova koji imaju 100 winova i 1000 luzeva, a ja imam 100 winova i 80 luzeva i upadne taj lik samnom igrati, logicno je da cu izgubiti. Ja sam se uvijek cudio kako neko ko ima isto winova kao i ja ne zna ni osnove dote.

Ja cu rado pomoci svakom pocetniku koji mi se javi ako zeli pomoc. Igram dotu 6 godina, jedno vrijeme sam se bavio i takmicarskom dotom, ali to je bilo davno.

Darko

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Arxi kaže...

Sigurno ces bolje proci ako pratis guidove sa playdota-e nego ako "samo igras". Igra je previse komplikovana da se pocetnik lako snadje.

Mislis da ce neko ko 'samo igra' igru 7 dana znati da Ghost scepter i Blade Mail sluze da se razbije ursa? Ne, on ce nastaviti skupljati pare za svoj Dagon lvl 5...

Lol, meni nije jasno kako neko može generalizirat i tvrdit da su ta dva itema koja si ti naveo "itemi za razbijanje urse". To mi je njubovski malo, kad ima 100 kombinacija različitih itema i heroja za kounterat ursi, isto tako postoji 100 kombinacija i za magina i voida i svakog drugog heroja...

Komentar se neodnosi samo na tebe Arxi već i općenito.

Što se tiče guide-ova, oni su svi dobri i pomoći će svakom pohvatati makar osnove za igranje i sigurno je lakše krenunt iz nule kad se porčita neki tutorial. No za neko "ljepše" igranje, morate potrošit malo sati u igri s raznim herojima, onda odigrat malo sa svojim timom. Čisto da znate šta koji heroj može i radi da znate kad igrate s njim il protiv njega, a isto vrijedi i za iteme. Jer build ovisi najviše o herojima protiv kojih igrate, i s kojim igra vaš tim. Buildovi daju neke smjernice, i eventualno inicijalni build. A kasnije sve ovisi o tome kako se partija razvija, i opet, protiv koga igrate. Nepostoji za svakog heroja jedan build da sad možete reći da je on savršen za njega.

Zna netko još koju dobru stranicu za statse za Dota2 poput http://stats.dota2.be/ ? Eventualno da su malo napredniji statsi. Tnx

WaterCooled
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 13:37 (Pupo).
15 godina
Dota 2

mislim da sam najviše naučio iz repleyeva. npr: http://www.dotacommentaries.com/

no, činjenica je da se "pub" dosta razlikuje od cw-a (cm).

Onome tko želi igrat solo poneku partiju čisto iz zabave bi rekao da je najbolje jednostavno igrat, kupovat one reccomend iteme u shopu i učit spelove, heroje itd. već nakon 20 partija bi trebalo dosta toga sjest.

Onaj tko želi odigrat i nešto više, dakle cm sa ekipom, razvijat strategije itd bi trebao nać ekipu za igranje. Mi smo kroz zadnjih 5-6 godina skupljali likove koji su bili totalni početnici, imamo i sad jednog "naba", al dosta brzo napreduju, i uz to da si pogleda pokoju partiju sa ove gore stranice. obavezno od luminusa koji najbolje komentira i objašnjava što i kako.

no bez ekipe nema ozbiljnijeg igranja i razvijanja skilla. Jedan naš je igro na gareni valjda 4 godine. Isključivo pub gejmove. Kad je počeo s nama igrat, na prvu smo rekli vidi frajer pro. A nakon mjesec dana se vidlo da zna igrat isključivo carry heroje, farmat po pola sata bez micanja s lejna, za genk nije čuo, reko je da je dagger na tinyju precijenjen, sa jurnerom ode na mine jer misli da će mu prva blocka dmg od tehijevih mina...

Iako sa rikijem, gondarom.. owna sa po 15+ kilova po partiji, nedaj bog da uzme cristal maiden ili venge, odmah pišemo -ff.. bez obzira što igramo skupa od 10. mjeseca. frajer je i dalje puber, nije kupio ni jedan ward, dust, ma kakva kokoš..

jučer sam igro sa gondarom i imao sam score 5-8-19 i 86 kripova u 53 minute. reklo bi se katastrofa. Iako sam mogo 90% kilova dobit sa tossom, svu manu sam trošio samo na track, dakle u figtu sve trackat zbog bonus golda. Jer nekad treba procjenit šta je bolje, ukrast kill sa tossom, ili trackat njih troje pa da cijeli team dobije extra 150 golda za svaki kill. Recimo 90% ljudi bi samo killove kupila. evo slike dole. Nevjerovatna je razlika u itemima. Za jedan pub gejm koji traje 50+ minuta. Da mi netko kaže tko bi dobio u toj partiji.. mislim void, riki i gondar u istom teamu.. katastrofa. Al dobili smo.

pubanje pubanje
11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

U cro channelu samo po nickovima se skuži da je to max srednja škola. Od 30 ljudi s kojima sam probao igrat dvoje su bili ok. Ostali kakaju ako jedna stvar ne ide kako spada. I naravno samo krive ostale. Najbolje je učit sam ili s nekim pravim frendom. Istina matchmaking je dosta loš ali bar u doti (za razliku od hona) si viable cijeli game, i rijetko će te one-shotat. Ali da, bez ranking sistema mi baš i nema to smisla. Može mi recimo bit cilj imat što veći win% ali šta mi to vrijedi kad nemam pojma protiv kakvih playera igram. Uglavnom, žao mi je ovih novih igrača u ovim žanrovima jer se nema razumijevanja za njih. Prije par dana sam pauzirao game i 5 minuta do detalja objasnio svenu kako funkcionira stack/pull i kako utječe na lane i zašto nije fora autoattack dok bi 99% ljudi napisalo "omfg noob sven" umjesto da ga nauče. Ma... Diablo solo i gg.

2 0 hvala 0
17 godina
ManuKane kaže...

U cro channelu samo po nickovima se skuži da je to max srednja škola. Od 30 ljudi s kojima sam probao igrat dvoje su bili ok. Ostali kakaju ako jedna stvar ne ide kako spada. I naravno samo krive ostale. Najbolje je učit sam ili s nekim pravim frendom. Istina matchmaking je dosta loš ali bar u doti (za razliku od hona) si viable cijeli game, i rijetko će te one-shotat. Ali da, bez ranking sistema mi baš i nema to smisla. Može mi recimo bit cilj imat što veći win% ali šta mi to vrijedi kad nemam pojma protiv kakvih playera igram. Uglavnom, žao mi je ovih novih igrača u ovim žanrovima jer se nema razumijevanja za njih. Prije par dana sam pauzirao game i 5 minuta do detalja objasnio svenu kako funkcionira stack/pull i kako utječe na lane i zašto nije fora autoattack dok bi 99% ljudi napisalo "omfg noob sven" umjesto da ga nauče. Ma... Diablo solo i gg.

O tom ti ja pricam. 

Ja sam prvih 5-6 partija mlatio creepove ko lud, sve dok mi jedan lik nije grekao da ih ne mlatim da ih pustim, iako mi je bilo jasno zasto, ali hajde.

Tek kasnije sam naletio na guide koji govori o tom levelanju i last hit i pusanju creepova blize tornju i takve stvari.

14 godina
odjavljen
goodye kaže...
ManuKane kaže...

O tom ti ja pricam. 

Ja sam prvih 5-6 partija mlatio creepove ko lud, sve dok mi jedan lik nije grekao da ih ne mlatim da ih pustim, iako mi je bilo jasno zasto, ali hajde.

Tek kasnije sam naletio na guide koji govori o tom levelanju i last hit i pusanju creepova blize tornju i takve stvari.

Da su takvi svi pocetnici kao ti, mozda bi manje nubova bilo :)

Ja eto svaki game kada poigram ni u kom slucaju ne smijem uzeti late game heroja (carry), jer dodjem na lane sa pocetnikom, prvo sto on uzme melee heroja, drugo sto pusa kripove i onda smo easy gank i lako nas je harasati (kada nas neki range stalno pika), onda ne zna pulati kripove i na kraju izgubim :)

Ovo ti je najbolji ikad napisani tutorial za pocetnike http://www.playdota.com/guides/comprehensive-gameplay-guide strogo ga preporucujem svim pocetnicima da ga procitaju. Ja sam ovaj tutorial procitao mozda prije tri godine, tada sam bio napredniji igrac i meni kao naprednijem igracu ovaj tutorial mi je isto pomogao, a i vama pocetnicima ce jos vise da pomogne.

I nemojte citati heroes guides na playdota, jer svi ti guidovi su za napredne igrace, jer vi sigurno necete znati koristiti necro sa rexxarom i slicno.

Ja cu jednom kada budem imao vremena napisati guide za pocetnike na nasem jeziku, ja imam vec jedan napisan, ali to je bilo davno i najvise se je odnosilo za dotu iz tog vremena.

Darko
17 godina
neaktivan
goodye kaže...

Evo jednog od izvora:

Zapravo i nisu baš budući da je to izjava Gabea Newella.

DarkoKwon kaže...

E pa zato mi se ne svidja ovaj sistem dote 2, ti koji si tek poceo da igras mozes da upadnes samnom u game i ja na kraju izgubim i ne mogu napredovati ka boljim gamovima...

NHF, al ne znam što ti se točno ima toliko ne sviđati budući da sustav matchmakinga i rangiranja igrača još nije do kraja dovršen. To se jako lako može vidjeti iz činjenice da smo u glavnom meniju svi još uvijek level 1. Beta i te stvari...

Za sad jedino što ti donekle garantira partije na "višem nivou" je da vas se petorica skrpa u lobby i igra zajedno.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 15:23 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan
Dota 2

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 21:09 (zrimo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

sto ih ne das nekome kad si ih vec dobio besplatno..{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 18:35 (makzy621).
13 godina
neaktivan
Dota 2

Yey, krivi forum.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 19:57 (ManuKane).

0 0 hvala 0
17 godina
Dota 2

Uff, sinoc su 2 dobre partije pale :) Igrao sam sa Lone Druid, jbt zdere tornjeve :D

A fina ekipica se skupila, jednostavno ono, kad imate ljude koji razmisljaju na isti nacin na koji vi razmisljate. 

Gdje ima dobar guide za SHOP?

Sta kupiti, sta ganjati, sta je kvalitetnije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
goodye kaže...

Uff, sinoc su 2 dobre partije pale :) Igrao sam sa Lone Druid, jbt zdere tornjeve :D

A fina ekipica se skupila, jednostavno ono, kad imate ljude koji razmisljaju na isti nacin na koji vi razmisljate. 

Svaki heroj je razlicit, tako da za svakog heroja ide razlicit item build. Ako te zanima neki bas poseban heroj, javi. Uglavnom, kada budes vise napredovao skontaces da itemi se kupuju situaciono, dakle, sve zavisi od tvojih protivnika najcesce. dakle, svaki heroj ima svoj core build, neki itemi koji su nezamislivi na tom heroju i oni se stalno kupuju tim odredjenim herojima, ali to su najvise dva itema, a onda imas situacione iteme. Na primjer, ako si Nevermore heroj, ako u protivnicima ima puno disable heroja, stunera, silencera, slicno, najbolje ti je uzeti nevidljivost (Lothar's Edge), ako protivnicki tim nema puno disablera, stunera etc, najbolje ti je uzeti blink, ali zato treba nauciti koristiti blink, uglavnom veoma je jednostavno, nauci se kroz 3 partije. Uglavnom, mozes ti uzeti i protiv disablera Blink, ali onda moras uzeti i Avatar, ali to ti je mnogo golda, pogotove tebi koji si pocetnik i neces biti bas u mogucnosti da to nafarmas, zato Lothar's Edge ti je odlican item. To ti je uglavnom primjer za jednog heroja, a imas bezbroj ovih primjera.

Darko
16 godina
neaktivan
goodye kaže...

Prelazem ti da procitas guidove na playdota.com/guides za heroja kojeg igras. Jer CORE build za svakog heroja je razlicit, a ostali itemi su situacioni, tj ovise o tvojim protivnicima i njihovim itemima.

15 godina
DarkoKwon kaže...

Na primjer, ako si Nevermore heroj, ako u protivnicima ima puno disable heroja, stunera, silencera, slicno, najbolje ti je uzeti nevidljivost (Lothar's Edge), ako protivnicki tim nema puno disablera, stunera etc, najbolje ti je uzeti blink, ali zato treba nauciti koristiti blink, uglavnom veoma je jednostavno, nauci se kroz 3 partije. Uglavnom, mozes ti uzeti i protiv disablera Blink, ali onda moras uzeti i Avatar, ali to ti je mnogo golda, pogotove tebi koji si pocetnik i neces biti bas u mogucnosti da to nafarmas, zato Lothar's Edge ti je odlican item. To ti je uglavnom primjer za jednog heroja, a imas bezbroj ovih primjera.

? Lothar? Totalni waste. pogotovo ako ima stunere i disablere preko, BKB je must have. Evo recimo da stisne lothara, ušeta među crixa, tinya i svena, krene castat ulty 2 sekunde, zaginut će nakon sekunde i pol.

Staviti lothar ispred Bkb-a i Blink daggera je kao kad na početku partije kupiš bootse i tangos. Ili bocu..

Poanta je da ne igraš heroje kojima treba masu golda a da s njima neznaš nafarmat masu golda. Neveru je veći problem bacanje razeova, last hitanje, genkovi, rune.. Spor je, ima malo hpa, nema ništa za pobjeć i realno je heroj sa metom na leđima (Kill me i have 500 hp). Ako ti krene loše, i ako te protivnik outfarma ili ako te netko dođe gankat par puta.... gg je. Ako neznaš bacit raze, neznaš kupit rune, gankat.... Never je prespecifičan heroj kojem realno paše 20 itema, ali lothar ne. To redovito prolazi u pubberskim (i naberskim) igrama, al kad vidim da protiv mene igra never koji rusha lothar, na kraju partije završi sa 1-10 statsima. Mislim kupiš ward ili dust i frajer pada sa svojih 800hpa u dva šuta. Đaba ti onda lothar.. Stick, bootsi, boca, dagger, bkb. Dalje je svejedno.

Lothar nikako nije odličan item, ni za nevera (kojem je bolje ulagat u statse, a lothar osim invija i raw dmga ne daje nikakve statse) niti za ikojeg heroja osim eventualno snipera i traxu ako ga nafarmaju za manje od 15 minuta. Prvenstveno zato što je never sam po sebi mega farm mašina koja može za 20 minuta imat dagger i bkb. Dakle nema potrebe za lotharom. Nek nauči last hitat, bacat razeove, kupit rune i gankat, pazit da ga ne gankaju i u 20 minuta će imat i dagger i bkb i onda je gg.

Ak igra protiv nabova koji neznaju kupit dust, onda nek radije nafarma divine i nek oneshota heroje po mapi... Ne sjećam se partije da je never sa lotharom (bez daggera i bkb-a) išta korisno napravio.

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice