Ak ti i pica Kuky budete, ja kupim ziher. Odnosno, ja vjerojatno budem tak i onak.
Nema nigdje retail PC verzija? :-/
Jep, na njihovim forumima stoji da neće biti PC retail verzije, samo Steam i GFWL.
zanima me nesto , ovu igru ce te
9 | Kupiti |
---|---|
60 | piratizirati (torrenti) |
3 | nećete igrati |
Ak ti i pica Kuky budete, ja kupim ziher. Odnosno, ja vjerojatno budem tak i onak.
Onda češ sam rokat,a dado,pica kuky i ja preko teknića.
Ove godine još samo F1 i BF3 kupujem,bar sam sad..
to sam i oćekivao , jbga , hardware je preskup , jos da moram izdvajat za software i igre , uhuhu , ove godine cu kupit samo bf3.
Evo danas sam dobio Dirt 3, upravo se instalira, odigrat ću par trka i javim dojmove.
Evo danas sam dobio Dirt 3, upravo se instalira, odigrat ću par trka i javim dojmove.
Kako? Odakle?
cekajte kad za koliko bi trebao izac on , oko jedan jedan jos kooliko aj znam
Ja mislim kupiti igru, što se očekuje od multiplayera? Kolika će od prilike biti cijena, igre i samo keya?
Hvala, i kad točno izlazi?
Imaš na D2D-u za 220 kn otprilike.
Izlazi za par dana.
Šta pricas? :D
pa nije još izašao???
Kako? Odakle?
Direktno od uvoznika. Mi im uvozimo i carinimo robu, pa...
pa nije još izašao???
Je. Direktno od uvoznika. Mi im uvozimo i carinimo robu, pa...
Evo i fotka za nevjerne Tome...
http://imageshack.us/photo/my-images/560/c36020110519201009.jpg/
pa nije još izašao???
lepo, aj meni posalji jedan :D
pa nije još izašao???
lepo, aj meni posalji jedan :D
Rado, ali ovaj primjerak je dobiven na muku Isusovu.. :)
Danas nisam uspio gotovo ništa odigrati, samo sam je instalirao, malo konfigurirao volan i to je bilo to.
Sad sam tek došao doma, budem igrao sutra pa javim prve dojmove. Samo da oni prokleti buggyji ne skaču ko ping-pong loptice (d2)...
Sad sam tek došao doma, budem igrao sutra pa javim prve dojmove. Samo da oni prokleti buggyji ne skaču ko ping-pong loptice (d2)...
Bilo bi mi najdraže kad tih buggy-a nebi ni bilo u igri :)
a pice na mene zaboravile?
a pice na mene zaboravile?
Nismo te zaboravili,jednostavno te nismo htijeli spomenut
Šalim se,budemo rokali sigurno.
Nismo te zaboravili,jednostavno te nismo htijeli spomenut
Šalim se,budemo rokali sigurno.
haha
a ajde zovnite,bar da ne budete zadnji kad vozimo xD
Evo prvih dojmova, i jedan VEEELIKI problem, ali o tome malo kasnije. Neću se baviti menijima ili uvodnom glazbom (iako je vrlo zarazna i kvalitetna) - igra dosta podsjeća na Colin McRae 2.0 (tko se toga sjeća??), posebno prva trka - Finska.
Kontrola automobila je dobra, nema onog ping-pong efekta da auti lete ko loptice nakon skoka od dva metra. Ugađanje volana je jednostavno, i sve radi vrlo dobro. Dojam brzine je možda malo lošiji nego u dvojci, ali je fizika realnija.
I sad dolazimo do onog problema, koji ipak nema veze s kvalitetom igre - Games for windows live iliti GFWL. Naime, iako imam važeći acc i original cd key, igra jednostavno neće sejvati postavke!! Svaki put kad uđem u igru moram ponovno poštelavati kontrole, grafiku, zvuk, profil, i ono najgore - nema sejvanog progressa u igri! . Dakle, nakon odvožene kaže ''Profile save failed'', kada se igra ponovno pokrene kreće se ispočetka. Katastrofa...
No na GFWLive stoji da sam završio prvi session.
Da li se tko susreo s time do sada?
LoL da baš se je netko susreo s tim a igra nije niti izašla za nas obične smrtnike.
LoL da baš se je netko susreo s tim a igra nije niti izašla za nas obične smrtnike.
Čitam po forumima da je to bio slučaj i sa Dirt2, kao i sa hrpom drugih igara (Resi5, DoW, itd...). Zato pitam.
Jedino što bi možda bilo dobro je obrisati profil i ponovno ga retreivati s interneta.
Ne znam, nisam pametan. Idem deinstalirati igru kao i GFWL, pa reinstall... Možda onda povuče profil kak Bog zapoveda...
Javim, hvala!
Nabaci i koju slikicu ingame da vidim kak to izgleda
Na base hostu je preorder 150 kn , navalite