DiRT 2

poruka: 1.567
|
čitano: 357.876
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: DiRT 2
Marsel007 kaže...
Bane123 kaže...

sta ljudi mislite da li bi moj komp mogao da gura DIRT 2 i na kojim postavkama ako bi...

Inter Core 2 , 2.0ghz , 4gb ddr2 , 9600M GT 1GB

pozdrav

čini mi se da si to napisao samo da se podvališ sa konfom al dobro

normalno da če ti moč radit ako meni može

HAHAHAHAH.

Doktore sta ti je sa glavon.

duje kapitanović
15 godina
neaktivan

ma dje da se falim bas me birga za to, pitam jer sam citao nedje da je system req kao minimum core quad i ko zna sta sve zato pitam

17 godina
DiRT 2

Sorry ako je već bilo ali se može kako izgasiti onaj bloom efekt? Prenaglašen je, iritira me strašno.

Post proces mi je već stavljen na najmanje moguće ali bloom je još uvijek pre velik.

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

0 1 hvala 0
17 godina
Bane123 kaže...

ma dje da se falim bas me birga za to, pitam jer sam citao nedje da je system req kao minimum core quad i ko zna sta sve zato pitam

Ma išlo ti bude s tvojom konfom i to na visokim detaljima i rezi.

Oko toga nemaš brige, quad je pod preporučeno, a i to nije tolko važno...

Uglavnom, preporučeni i min zahtjevi su u 1. postu, a vjerujem da ide i ispod njih.

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
16 godina
neaktivan
Bane123 kaže...

ma radit če ti 100%

<object><param name="movie" value="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"><embed src="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"
15 godina
neaktivan

ok pokusacu :-) fala

17 godina
Bane123 kaže...

ok pokusacu :-) fala

NP, svakako javi dojmove Namigiva

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
15 godina
neaktivan

naravno ;-)

15 godina
neaktivan
DiRT 2

upravo sam prešo x games america te sam riješio x games utrke

prvo sam prelazio sve rookie utrke pa sam onda riješio x games europe onda pola pro utrka pa prešo x games asia prešo sve pro utrke i krenuo na x games amerika

trenutno sam lvl 31 te sam otkljuco pocasni event colinu mcraeu u starim rally autima

moram jos preci tu utrku te all star utrke i world tour evente

ma igra sve vise iznenaduje i tolko me zabavlja da je to stvarno najbolja vozacka igra koju sam igro(btw nisam igro GTR tak da se ne ljutite)

sve je na svome mjestu od loading timea i menija do voznih karakteristika i staza te sveukupne atmosfere

drago mi je da nije WRC jer je dirt 2 stvarno nesto posebno

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Vido kaže...

Sorry ako je već bilo ali se može kako izgasiti onaj bloom efekt? Prenaglašen je, iritira me strašno.

Post proces mi je već stavljen na najmanje moguće ali bloom je još uvijek pre velik.

Ja mislim da je moguće editirati neki XML file, pa možda postoji neka opcija za bloom efekt.

Ista stvar me iritirala i u GRID-u, pa sam na taj način uspio. Iako je starija verzija enginea.

Probaj isključiti post process efekte, možda to isključuje i bloom...

15 godina
neaktivan
DiRT 2

ne kuzim za ovaj fix dal to vrijedi samo za ATI grafe il ima za nvidiu nes mislim radi mi lijepo na 12xx x nes imam 8500 gt a htio bi da bi mogo na 1440x900 bez cukanja

AMD Athlon 64 X2 4200+ 2.8 GHz || Foxconn Geforce 8500GT || WD caviar green HDD 1 TB || 3 GB DDR2 || MB Asrock A770DE
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dmanz kaže...

ne kuzim za ovaj fix dal to vrijedi samo za ATI grafe il ima za nvidiu nes mislim radi mi lijepo na 12xx x nes imam 8500 gt a htio bi da bi mogo na 1440x900 bez cukanja

Najbolje da skineš neki fix pa da ti s tom grafom ide sve na ultra u DX11Iznenađen

Budi sretan da uopće igraš s tom grafom, neće ti fix dići rezoluciju...

17 godina
protjeran

E jer se dobije DX11 sa igrom DiRT2 ili ga treba posebno skinut sa microsoft.coma? Zanima me jer već četiri sata skidam igru sa Steama...!Viče Do 8 uveče će valjda bit i instalirana na kompu?

sell the kids for food weather changes moods
17 godina
stoncin3 kaže...

E jer se dobije DX11 sa igrom DiRT2 ili ga treba posebno skinut sa microsoft.coma? Zanima me jer već četiri sata skidam igru sa Steama...!Viče Do 8 uveče će valjda bit i instalirana na kompu?

Igra sama instalira/updatea DX, e sad koji...

Vjerojatno DX11, skoro sigurno.

17 godina
protjeran

Da tnx... To sam i mislio jer sve igre imaju ažuriranja na DVD-u sa igrom. OK!Osmijeh

sell the kids for food weather changes moods
17 godina
neaktivan
DiRT 2

Evo kako njubare voze... Mali bump na početku i nekoliko preširokih zavoja ali generalno prilično čista utrka.

Kompletna rally utrka. ;)

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2009 18:53 (Danny_HR).

2 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
DiRT 2

Igra je nevjerojatno DOBRA!! Igrao sam demo, ali demo ne može ne približno prikazati kvalitetu cijele igre. Vrlo mi se svidjela utrka po Velebitu koja je predobro napravljena, s mnogo sitnica. Što se tiče upravljanja, ja vozim pomoću tipkovnice što i nije nešto, ali sasvim je 'vozibilno', i nekako 'sklizavo' što daje jedan poseban gušt. Sve u svemu, koliko sam za sada vidio, DiRT 2 je veliki odmak od jedinice.

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Evo kako njubare voze... Mali bump na početku i nekoliko preširokih zavoja ali generalno prilično čista utrka.

Kompletna rally utrka. ;)

odličan video!

koja je ovo staza?

17 godina
neaktivan
Hvala.

Mislim da je zadnja u Maroku ako se ne varam. Nisam više ni sam siguran.

Imao sam i boljih utrka ali na ovoj sam se eto sjetio snimiti replay. Budem bacio još koju kad budem igrao.
16 godina
neaktivan
DiRT 2

Evo jedan gameplay video od mene -

Malo sam ga sredio u Sony Vegasu :)

Uglavnom, mislio sam snimiti normalnu voznju al kad se ukljuci snimanje onda to kod mene postane neigrivo pa ima dosta crasheva i tako, uglavnom, nista posebno, uglavnom da vidite te razne krajolike i tako to. :)

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Igraš na tipkovnici jelda?

Čini mi se tako po naglim pokretima auta?

Čisto iz znatiželje.
16 godina
DiRT 2

Nabacio bi i ja koji video, al nemam nijedan program za snimanje a da mi radiMršti se il fraps nije registriran ili ovi drugu mi rade probleme na sedmici...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DiRT 2

xfire. Ja upravo snimio sa xfireom vožnju u SHIFTU i sada sa Windows Movie Makerom to malo samnjit (3GB puno za upload) i stavit novu muziku.

dotore1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Stoja kaže...

Nabacio bi i ja koji video, al nemam nijedan program za snimanje a da mi radiMršti se il fraps nije registriran ili ovi drugu mi rade probleme na sedmici...

pa skini dorađeni fraps sa torrenta...

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
16 godina
Jer došo xfire support za dirt 2?
Luckyluke!
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Igraš na tipkovnici jelda?

Čini mi se tako po naglim pokretima auta?

Čisto iz znatiželje.

Da, da, na tipkovnici. Upravo to. Malo stisnes tipku za skretanje on skrene jako. Mada se naviknem na to i ufurao sam se, samo eto sto mi je sad dodatno trzalo zbog snimanja pa onda bas nisam mogao voziti kako treba.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
16 godina
DiRT 2

jel  netko vec zavrsio ,ja sam na 43 levelu nekuh 71 posto gotovo...dok vidim ove vase snime katastrofa ima koji tu ozbiljan igrac?

jel radi mutylplayer i kak mozda x fir..aj bas bi s nekim odigro..

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2009 23:54 (mariocroatia78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DiRT 2

Ljudi, znate li možda koliko je ukupno automobila u igri? Tražio sam po netu, ali nigdje nisam dobio neke konkretne podatke. A po podacima koje sam našao, primjetio sam da je vozni park manji i manje raznolik od jedinice. Je li to istina?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Imas negdje oko 30-ak auta, to mozes vidjet u my stuff pa tamo di su achivementi il tak nes pa ima i zadatak da se vozis sa svim autima, ja tek sa njih 7 odvozio.
17 godina
DiRT 2

Uploadal sam jedan svoj video iz 3. pokušaja, izgubil cijelu večer za to!

Video ima 172mb i napokon je gore da bi mi sad pisalo "Audio disabled. Matched third-party content" !!

Ok, pogledam to i piše mi nek napravim audio swap, promjenim i hoću sejvati kad ono, pojavi se na vrhu stranice u crvenoj podlozi:

An Audio Swap Request for this Video is already pending

Taj video mi znači mora do kraja popiti živce...Neodlučan

A baš sam jednu finu utrku stavil.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice