Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.320
|
čitano: 4.326.543
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
Diablo 3

Ne kužim zašto se meni obraćaš sad tim postom kad ja nisam rekao ništa protiv opremanja kod Kadale,

dapače i sam sam više itema korisnih pokupio kod nje nego farmajući riftove :P

Napomenuo sam da ne ulazim u rasprave oko toga,ali kad me se proziva moram reagirat.

(odnosilo se na kolegu XSX)

I još ću dodat da sam DH zgirao za 3 dana za T6 koristeći  blood shardove koje sam farmao sa wizzom jer mi je wizz najjači char kojeg imam.

Tako da se može uz par trikova fakat zgirati bilo kojeg lika,samo treba vremena za igru. Ako igraš 1-2 sata dnevno,to je kudikamo teže.

Tigar Krezumica
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 12:41 (fromcelltohell).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Diablo 3

Jao jao kako lijep primjerak.

S obzirom da je HC cuvaj se pogibije, laga, disconnecta jer je ovo pravi dragulj.

16 godina
Diablo 3

Dragulj kojeg očigledno nafarma bilo tko u par sati, barem tako svi pričate :D  troll OFF.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 13:54 (amd freak).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Leopold_IV kaže...

Jao jao kako lijep primjerak.

S obzirom da je HC cuvaj se pogibije, laga, disconnecta jer je ovo pravi dragulj.

Ma pazim se mogu na T6 komtno na hc-u al baš zbog lagova i takvih stvari jurcam po T4. Još Samo T&T da izgemblam i to je to, nadam se do kraja sezone da će i to pasti.

Evo tu je sezonka :  http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hrwoje-2333/hero/48267368

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 14:11 (Grozota).
14 godina
amd freak kaže...

I kako može biti fun uzet build od nekog s youtuba i kopirat rotaciju??

nije fora iskopirati, ali bez teškog theorycrafta i hrpetine raznog geara i resursa za isprobavanje ne možeš znati kako što funkcionira..

tuđe buildove možeš koristiti za učenje mehanike igre i na koncu ih prilagoditi svom gearu i stilu igre. poanta gledanja tuđih buildova je da shvatiš kako razne kombe geara i skillova funkcioniraju, tj. da naučiš njihove sinergije.

frend sa barbom igra t6 sa totalno retardiranim i neefikasnim ww buildom. ne fura ni jedan class set, samo craftane. boli ga briga, igra kako njemu paše i t6 mu nije problem.

evo ti moj baraba.. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nine-2175/hero/32746861 (gemovi nisu equippani, inače koristim pain enhancer, bane of trapped i powerful)

inspiraciju sam dobio iz jednog filmića koji je TomoR stavio tu na forum, ali ja koristim malo drugačiji gear i skillove.

evo još jedan primjer.. sklepao sam demon huntera, i tek nakon par dana igre sam išao provjeravati kako ekipa igra marauder build.. na koncu sam shvatio da imam viška as-a, i uspio sam optimizirati/pojačati build podosta bez ikakvih promjena na opremi (samo malo prealocirao paragon bodove i skillove).

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina
Diablo 3

PTR za patch 2.1.2 možda još ovaj mjesec:

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/12617603553?page=2#25

Moj PC  
3 0 hvala 2
16 godina
Diablo 3

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/15142514871

Meni vrlo zanimljivo stivo za procitati, ako se samo pola od ovog ostvari, bit ce jako dobro. Cini mi se da je filozofija sasvim ok, treba naravno odraditi i onaj tezi dio.

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!

3 0 hvala 2
11 godina
neaktivan
Diablo 3

ima mozda tko da mi preporuci koji set/setove za moje heroje?

i pitanje, fiery briemstone je jedino moguce dobiti ako salvageam iteme? ili se moze dobiti ko random drop

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2014 21:27 (LeftY_CRO).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
LeftY_CRO kaže...

i pitanje, fiery briemstone je jedino moguce dobiti ako salvageam iteme? ili se moze dobiti ko random drop

Ako igraš Diablo III vanilu mislim da je to jedini način, u RoSu se taj legendary crafting materijal zove  Forgotten Soul i dobija se meltanjem 61-70 lvl itema, te se može dobiti i kao drop od rift bossa.

Btw, trebao bi reći za kojeg heroja tražiš savjete oko set geara pa će ti iskusniji igrači preporučiti.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2014 21:22 (boxer).
11 godina
neaktivan
boxer kaže...
LeftY_CRO kaže...

Ako igraš Diablo III vanilu mislim da je to jedini način, u RoSu se taj legendary crafting materijal zove  Forgotten Soul i dobija se meltanjem 61-70 lvl itema, te se može dobiti i kao drop od rift bossa.

Btw, trebao bi reći za kojeg heroja tražiš savjete oko set geara pa će ti iskusniji igrači preporučiti.

igram ROS, bas sam zavrsio pricu pa neznam kaj dalje osim bounty...

btw ispravio sam post gore, zaboravio sam staviti poveznicu :(

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
16 godina
Diablo 3

Dalje - odigraj par bountija za par legendarnih dropova, usput ćeš pokupiti nekoliko rift ključeva, pa malo igraj riftove za ključeve za greater riftove tu će ti dropati legendarni gemovi koji se upgrejdaju završavanjem griftova.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
LeftY_CRO kaže...

Ne moraš se brinuti oko setova.. Primarno ti je doći na lvl 70 onda počinješ slagati likove sa set opremom lvl 70 

11 godina
neaktivan
Diablo 3

okej... sad dok sam isao u game sam imao jako puno tezina, dosad sam igrao na hard al cemu ih ima tolko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Veća težina, veća vjerojatnost da ti padne legendarni item, više exp-a, više golda. Uz to neki itemi padaju samo na torment težinama. Na t6 imaš siguran legendarni item iz torbe i siguran organ.

0 0 hvala 1
12 godina
Diablo 3

Jel se isplati kupovina igre uz solo igranje?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

95% vremena igram solo, meni je ok. ( i solo igra je online, u slučaju da ne znaš)

1 0 hvala 0
12 godina
Feya kaže...

95% vremena igram solo, meni je ok. ( i solo igra je online, u slučaju da ne znaš)

Znam da je online, kazu mi ljudi da je dosadno za igru solo... 

15 godina
Diablo 3

Stvar osobnog iskustva, igram 20-30 sati tjedno, taman uvijek dođe novi patch prije zasićenja. Kad mi dojadi lik igram malo drugu klasu, sam si zadam neke ciljeve i sl. Ponekad igram sa frendovima koje znam IRL, ali to je par sati tjedno, nekad i manje.

1 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Zadnje vrijeme također igram najviše sam. Sa dobro gearanim DH radim Greater riftove da si levelam gemove koje još trebam, a sa svima ostalima igram riftove od T2 do T6 ovisno kako s kojim likom. Nije mi dosadno baš zato jer igram sve klase, a najveći dio njih nije ni blizu gearan koliko želim da budu.

A i nije da moraš igrati sam. Ak već moraš biti online za solo igru onda nije toliki problem igrati s nekim. Bilo da se ubaciš u public grupu, učlaniš u klan ili pitaš tu na forumu pa te dodamo na friends listu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
pinc123 kaže...
Feya kaže...

Znam da je online, kazu mi ljudi da je dosadno za igru solo... 

nije dosadno i isplati se.

16 godina
Diablo 3

Serveri pod napadom ili ih dijele sa WoW serverima?

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Svaki hebeni vikend ista priča

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Prije par dana sam vidio  neke screenove kako ekipa radi u party-u damage od cca 800 M pa na vise.

Kako nisam neko vrijeme igrao jer sam prvi puta uzeo kratku pauzu pa malo odmaram uz The Elder Scrolls Online, zanima me kako je moguc tako veliki damage?

Mislim da je bila rijec o wizu, a posaljem i screenshot ako ga nadem.

Pretpostavljam da veliku ulogu igraju i legendary gemovi na visokom levelu te buff skillova?

Osjecam polako vec sve vecu griznju savijesti sto ne igram omiljeni Diablo pa predvidam da se uskoro vracam nazad jer mi nedostaje sve vise (ljubav na prvi, drugi i stoti pogled!LOL) rokanje po mapama.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
win32 kaže...

Prije par dana sam vidio  neke screenove kako ekipa radi u party-u damage od cca 800 M pa na vise.

Kako nisam neko vrijeme igrao jer sam prvi puta uzeo kratku pauzu pa malo odmaram uz The Elder Scrolls Online, zanima me kako je moguc tako veliki damage?

Pretpostavljam da veliku ulogu igraju i legendary gemovi na visokom levelu te buff skillova?

Osjecam polako vec sve vecu griznju savijesti sto ne igram omiljeni Diablo pa predvidam da se uskoro vracam nazad jer mi nedostaje sve vise (ljubav na prvi, drugi i stoti pogled!LOL) rokanje po mapama.

Wizzu je normalno udarat i preko milijardu.Definitivno najbrza klasa za cistit t6 samo hit and teleport.Zato sam si i opremio jednog :D

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XsX-2902/hero/44882593
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo malo sam ovih dana igrao sa WD-om (sezona) a ovo je rezultat

http://eu.battle.net/d3/en/profile/geothia-2872/hero/50063615

Smrt u penziji

2 0 hvala 0
16 godina
geothia kaže...

A je te posrao drop. Bravo.

12 godina
neaktivan
TomoR kaže...
geothia kaže...

A je te posrao drop. Bravo.

Što jest', jest'!

Digao sam ga na 70. prije kojih mjesec i pol i to je bilo to. Nisam igrao sa njim do prije kojih 10 dana.

Sve ovo što je na njemu je skupljeno za 10-ak dana. Nikad nisam u tako kratkom roku tako lijepo opremio lika..

Kad budem doma moram pogledati vremenski koliko mi je trebalo.. to jest koliko sati sam igrao s njim..

Smrt u penziji
16 godina
win32 kaže...

Takav dmg mozes dobiti samo u partiju. Vidjeni su brojevi i od 2+ milijarde, no dobro opremljeni vecinom dolaze do 1.2+ konstantno.

Za to ti je potrebno -

od prstenove druzine:

- 1 tiki doc

- 1 sader (monk)

- treci slot je obicno DH

od opreme:

firebird (iako zapravo jedan manji dio dmg dolazi od dota!)

serpent's sparker

tasker

od skillova:

blazing hydra

disintegrate

full glass canon (ako te netko samo pogleda krivo, umres dvaput)

skillovi za mana regen

arcane dynamo (electrocute)

Rotacija je - electrocute do 5 stackova za AD, hydra, AD 5 stackova, hydra, AD 5, disintegrate - ponavljaj rotaciju neumorno do kraja rifta.

To je vjerojatno najbolji wizardov build za grupu, burst dmg je bolji od DH-a (naravno, cim je borba malo dulja i DH postavi sentrije jos uvijek je bolji od svega sto postoji).

No, nije za solo igru, cak niti izvan riftova.

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
16 godina
nine kaže...
amd freak kaže...

I kako može biti fun uzet build od nekog s youtuba i kopirat rotaciju??

nije fora iskopirati, ali bez teškog theorycrafta i hrpetine raznog geara i resursa za isprobavanje ne možeš znati kako što funkcionira..

tuđe buildove možeš koristiti za učenje mehanike igre i na koncu ih prilagoditi svom gearu i stilu igre. poanta gledanja tuđih buildova je da shvatiš kako razne kombe geara i skillova funkcioniraju, tj. da naučiš njihove sinergije.

frend sa barbom igra t6 sa totalno retardiranim i neefikasnim ww buildom. ne fura ni jedan class set, samo craftane. boli ga briga, igra kako njemu paše i t6 mu nije problem.

evo ti moj baraba.. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nine-2175/hero/32746861 (gemovi nisu equippani, inače koristim pain enhancer, bane of trapped i powerful)

inspiraciju sam dobio iz jednog filmića koji je TomoR stavio tu na forum, ali ja koristim malo drugačiji gear i skillove.

evo još jedan primjer.. sklepao sam demon huntera, i tek nakon par dana igre sam išao provjeravati kako ekipa igra marauder build.. na koncu sam shvatio da imam viška as-a, i uspio sam optimizirati/pojačati build podosta bez ikakvih promjena na opremi (samo malo prealocirao paragon bodove i skillove).

Evo radi se lagano t6, naravno ima još prostora za poboljšanja, tipa dignut gemove i naravno fali the furnance.

Inače dosta se geara za sad nakupilo tako da bude se dalo malo poigrat s time.

Evo par slikica stasha i čega tu sve ima, naravno 99% stvari je za barbara.

16 godina
Diablo 3

Liku se čuje u glasu kako je sretan na GR40 sa svojim monkom:

Moj PC  
2 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice