Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.641.767
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Moja tvrdoglavost kapitulira, spuštam na master. U biti je ovo sad puno bolje nego kod izlaska D3, na infernu ak si zapeo preostalo ti je jedino farmanje nižih actova te svakodnevno frustriranje s lošim dropovima. Aktivirao sam barbu tek ovaj vikend, a vjerujem da većina vas se dobro pripremila za RoS.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Dosta nas je pripreme za RoS obavila na nacin da smo se rijesili legacy geara i igrali sa "novi itemima" koji se nisu mogli prodavati. To je u biti to. I koliko je ko uspio paragona nafarmat... ja sam i dalje u "sub 100" kategoriji... naprosto mi se nije dalo igrat zadnja 2-3 tjedna, uhvatio me Dark Souls. Sad vidim da sam barem vikend trebao iskoristit jer je frend digo wizzarda i DH na 60 u 2 dana sa 100% exp bufom.

Meh... ionako me zanima samo crusader jos, dh i barba imam na 60... mozda sam wizza trebao dic. DH mi je "main" na RoS-u , tako sam odlucio jer barb je imao manje "novih" itema, imam osjecaj da bi bilo sporije sve skupa. Koliko vidim padaju bolesnoce, templar mi je dobio shield i sword koji su ga sa 150k toughnessa i 12k dmg digli na 650k toughnessa i 78k dmg, a nisu nis posebno tbh :D

Zao mi je samo kaj mi dropaju sr*nja od legendarya na RoS za sada (samo 3 pala, ali sva 3 zavrsila na salvage)

Torment 1 mi je taman u takvom setupu, dalje cu vidjet... Tek Uzual, Uzreal, kak se vec zove pao... ne znam koliko jos dalje ima, ali pretpostavljam da je to oko pola acta 5. Takodjer sam rijesio side quest od scoundrela i templara (barem prvi dio ako ima vise).

EDIT: DH je bio* na 60, sad je 66 ofc :D

BTW. jel ima kakva peticija da se krila drugacije rijese, zivcira me cuvat ih u inventoryu - podsjeca me to polako na diablo 2 i one iteme kaj su davali pasivan bonus dok si ih drzao u inventoryu - totemi ili sta su to bili - jako iritantno kad je 1/3 inventorya bilo sa njima, jos toliko sa bocicama popunjena, i nesto malo, tek toliko za drop skupljat. OK, 1 slot, ali svejedno...

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.3.2014 10:23 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Diablo 3
Rhodin kaže...

BTW. jel ima kakva peticija da se krila drugacije rijese, zivcira me cuvat ih u inventoryu - podsjeca me to polako na diablo 2 i one iteme kaj su davali pasivan bonus dok si ih drzao u inventoryu - totemi ili sta su to bili - jako iritantno kad je 1/3 inventorya bilo sa njima, jos toliko sa bocicama popunjena, i nesto malo, tek toliko za drop skupljat. OK, 1 slot, ali svejedno...

Ja sam ih ionako stavio u stash. Meni u principu smetaju i na liku. Jos kada ih svi upale kao da je Bozic. Ono sto mene zanima je hoce li se ta krila moci 'podici' i sa novim likovima (ako je napravljen preorder), napravljenim nakon 1.4. Ili je u stilu tko je jamio, jamio je.

13 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

Baš mi je super gledati kako ljudi kukaju ovdje  :)

Pa ja ne znam šta bi Vi da igrate HC, pa tu čovječe ne smiješ umrijeti.

Evo da se ja pohvalim, s WD s kojim sad igram, nekako mi je najbolje sjeo od 1.0.8  imam 130h igranja, naravno pošto je HC nisam još niti jednom krepao. {#}

I ja sam prije exp igrao T1, i išlo je glatko. 

Ali sad kako su došli novi leveli, i sad sam na lvl 70, kako što su i monsteri, a još dosta imam geara koji samo čeka na upgrade, nikakvo čudo nije što sad maksimum koji se usudim je expert. 

A i HC igram jer mi je SC bio totalno dosadio i samo je bilo pusto nabijanje DMG i bez neke strasti u igranju. 
Dok na HC sam se totalno preporodio s igrom. I nekeko mi je  to pravi diablo. Nema krepavanja, čim se krepa sve je gotovo. I zato treba jako paziti i igrati sa znanjem, ne automatski. 

100% se slazem sa ovim tvojim vidjenjem Diabla.

I sam najvise postujem HC kao opciju igranja, ali 2/3 HC lika sam izgubio zbog blokiranja igrice i lag-a i onda nastupa tuga, cemer, jad jer sati i sati igre odlaze u nepovrat skupa sa jako dobrom opremom.

Ali sve mi se cini da cu sad kad nema AH dizati smrtno ugrozenog crusadera jer je HC upravo adrenalin i trazi puno vise znanja i vjestine.

16 godina
neaktivan
Leopold_IV kaže...

I sam najvise postujem HC kao opciju igranja, ali 2/3 HC lika sam izgubio zbog blokiranja igrice i lag-a i onda nastupa tuga, cemer, jad jer sati i sati igre odlaze u nepovrat skupa sa jako dobrom opremom.

Ali sve mi se cini da cu sad kad nema AH dizati smrtno ugrozenog crusadera jer je HC upravo adrenalin i trazi puno vise znanja i vjestine.

Meni je hall of fame pun uginulih likova, pa sam već i brisao likove jer ne stane više tamo.

Ma ja sam ih izgubio ... iskreno niti ne znam, nakon 6, 7 prestanem brojati i ne patim se više toliko. Jer moraš se pomiriti da je to tako :)

A koliko dobre opreme i vremena sam izgubio ah, to niti ne računam. I EXP koji sad na sreću ili ne, ostaje. Dođem do paragona 30 pa krepam :S , pa tako stalno. A uglavnom sam sve likove i izgubio zbog konekcije, laga, ili slično. Ali i zbog toga što sam igrao na MP3-MP5 pa svako trzanje zna biti kobno.

Uglavnom sam igrao samo s monkom, ali sad mi je WD najbolji, koji mi je zapravo bio zadnji izbor da ću ikad igrati. A na kraju mi se pokazao jedan od najboljih za HC bar u mom primjeru. 

Đuro#2155
17 godina
Diablo 3

Ja sam do sada zadovoljan viđenim.

Dropalo mi čak i 2300+ 1H wand sa socketom na normal.

Mogu igrati Master rift sad bez nekih prevelikih problema. Još moram malo dići toughness pa onda se bacam na T1.

To mi je OK. Jedino mi se čini da mi baca premalo Death Breathova, ali to mi se valjda čini jer su mi masovno trebali za upgrade Mystica, Jewelera i Blacksmith-a (to smo riješili).

Sad malo nafarmat toga, i materijala za craft pa onda iskoristiti tih 3 lvl 12 recepta što mi dropaše do sad.

Uglavnom, što više igraš, veća je šansa da ti dropa upgrade, što je po meni i bit igre!

EDIT:

Ako niste vidjeli, kod lvl12 Jewelera, bez dodatnih recepata možete raditi lvl 70 amulete i prstene (sa +6 magic properties), trebaju vam imperial gemovi za craft.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.3.2014 11:06 (TomoR).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Leopold_IV kaže...
Franjo15 kaže...

Baš mi je super gledati kako ljudi kukaju ovdje  :)

Pa ja ne znam šta bi Vi da igrate HC, pa tu čovječe ne smiješ umrijeti.

Evo da se ja pohvalim, s WD s kojim sad igram, nekako mi je najbolje sjeo od 1.0.8  imam 130h igranja, naravno pošto je HC nisam još niti jednom krepao. {#}

I ja sam prije exp igrao T1, i išlo je glatko. 

Ali sad kako su došli novi leveli, i sad sam na lvl 70, kako što su i monsteri, a još dosta imam geara koji samo čeka na upgrade, nikakvo čudo nije što sad maksimum koji se usudim je expert. 

A i HC igram jer mi je SC bio totalno dosadio i samo je bilo pusto nabijanje DMG i bez neke strasti u igranju. 
Dok na HC sam se totalno preporodio s igrom. I nekeko mi je  to pravi diablo. Nema krepavanja, čim se krepa sve je gotovo. I zato treba jako paziti i igrati sa znanjem, ne automatski. 

Znanja? U igri s četiri spella? A dobro. IMHO ne traži više od mnogo opreznosti i igranja na sigurno.

Na stranu to, meni je jedan od razloga za ne-igranje HC-a i činjenica da se igra u apsolutno ničemu ne razlikuje kad je mehanika u pitanju, a i jedan (npr. Fallen Maniac, nesretni afixi na elitama) način za instantno umiranje je previše kada ulažem vrijeme u nešto. Nadalje, osim "RNG" afixa i one-shot-kill mobova, u D3 je veliki faktor nestabilnost - igra se online, dakle podložan si pucanjima veze, lagu i sl. Prepuštati se takvim rizicima koji nemaju apsolutno nikakve veze s igranjem ili vještinom (čak i da je potrebna), jednostavno je meni nezanimljivo. Svaki sat svog vremena cijenim previše da se prepustim mušicama ISP-a i RNG-u.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
15 godina
Diablo 3

stiglo je stiglo :))

Diablo Diablo
Benac
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.3.2014 11:37 (Benac).
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Uhhh, vec dugo nisam bio u Diablu i sve mi izgleda ko novo :D Tocnije nisam igro ima vec 5-6mj. 

Sad gledam, sta vise nema nightmare, inferno itd... ? Nego samo biras tezinu ili je i dalje teski farm ? 

Ako kupim ekspanziju jel moram prvo sve do kraja proc prvi dio pa onda tek mogu krenuti RoS ? Ili se nakon Diabla samo produzi dalje pa primjerice Inferno traje malo duze zbog ekspanzije... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Ekipa koja ima više iskustva u Adventure modu: kakav je Torment 1 Rift po težini?

Endure...and in enduring grow stronger
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Uhhh, vec dugo nisam bio u Diablu i sve mi izgleda ko novo :D Tocnije nisam igro ima vec 5-6mj. 

Sad gledam, sta vise nema nightmare, inferno itd... ? Nego samo biras tezinu ili je i dalje teski farm ? 

Ako kupim ekspanziju jel moram prvo sve do kraja proc prvi dio pa onda tek mogu krenuti RoS ? Ili se nakon Diabla samo produzi dalje pa primjerice Inferno traje malo duze zbog ekspanzije... 

Nema ti vise inferna. Svaka igra ima svoju tezinu, biras ju u opcijama prije ulaska u igru (mada u igri mozes i smanjit tezinu). Prolazis ko i prije, acti 1 ->2 ->3 ->4 ->5 . Dakle samo jednom je potrebno igru prec, na tezini koja tebi odgovara (ovisit ce o skillu i gearu i strpljenju i kako god to zelis zvati). Ideja je doc na lvl 70 i onda farmat gear na nekoj od torment (ili master, expert) tezina, radit riftove i advenure i normalne prolaske kroz igru u teznji da cim vise puta ubijes poznate antagoniste zajedno sa trazenim elite mobovima /bountyjima /whatever.

Kupi igru i uzivaj, pogledaj koji youtube film ili nest ako nisi siguran je i to za tebe.

13 godina
Diablo 3

Ma imam ja Diablo 3, nije to frka... nego nisam dugo igro, sad sam uso unutra pa mi je sve bilo cudno. Ajde hvala bogu da su to maknuli jer odljepis kad moras 100x jedno te isto... ovako izaberes tezinu i lvl i rokas... 

Mogo bi RoS uletit sad jedan dan... odlicno. 

Hvala na infu.

SIME#2288 ovo mi je battletag, pa tko hcoe neka me doda da halamo, da malo brze dodem do viseg lvl.a

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pixie_st kaže...

Ekipa koja ima više iskustva u Adventure modu: kakav je Torment 1 Rift po težini?

U odnosu na sto?

Sa 600k DPSa i 7mil toughnessa prolazis kao kroz sir. Elite traju po par sekundi.

S 350k DPSa i 2mil tough moze se igrati, iako glavni bosovi mogu biti problem (Malthael i Urzael posebno - bar meni - no u riftu ih nema, jedino bountiji). Dosta ti ovisi i o buildu, tj. eDPS-u.

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.3.2014 14:09 (Ged).
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Prvi puta sad gledam igru i ne cini mi se losa igram LoL vec godinu i pol pa vidim da je to slicno..

I iso sam na Infomark da vidim cijene i to, i onda vidim da ako kupim Diablo III: Reaper of Souls da treba imat i originalan Diablo instaliran na PCu, znaci ako bi ja sad kupovo taj Diablo moram kupit i originalni prvi dio ?
Hvala :) 

Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
kazo26 kaže...

Prvi puta sad gledam igru i ne cini mi se losa igram LoL vec godinu i pol pa vidim da je to slicno..

I iso sam na Infomark da vidim cijene i to, i onda vidim da ako kupim Diablo III: Reaper of Souls da treba imat i originalan Diablo instaliran na PCu, znaci ako bi ja sad kupovo taj Diablo moram kupit i originalni prvi dio ?
Hvala :) 

Da, treba ti i Diablo 3 i ekspanzija Reaper of Souls. Mozes igrati i bez ekspanzije ali sa ogranicenim sadrzajem i nizim levelom capom.

Ne, igra nema nikakvih slicnosti sa LoL-om, ovo ti je PvE hack and slash / ARPG sa naglaskom na konstantno farmanje sto bolje opreme koja po random principu ispada iz monstera.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.3.2014 15:00 (AFARON).
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Eto i meni je stigla ekspanzija međutim ja imam jedan problem. Kad želim instalirati D3 (preduvjet za ekspanziju) sa disca on ne instalira sa diska nego skida 15GB sa interneta. Da li ja nekako mogu natjerati Battlenet da instalira sa diska umjesto da skida? Ranije (prije izlaska ekspanzije) sam mogao bez problema instalirati sa diska i onda napraviti update, a sad moram čekati da se skine sa neta.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.

0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Nemam pojma kako radi instalacija sa diska da ti budem iskren... Jesi pokusao uopce napravit instalaciju sa diska ili si ukucao podatke u bnet launcher i onda je sam poceo skidat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Nemam pojma kako radi instalacija sa diska da ti budem iskren... Jesi pokusao uopce napravit instalaciju sa diska ili si ukucao podatke u bnet launcher i onda je sam poceo skidat?

Ne nisam ukucao podatke u bnet laucher. Instalirao sam launcher, stavio disk od D3 i pokrenuo instalaciju. Budući da sam stavio disk ja sam mislio da će on instalirati D3 sa diska, skinuti update, pa ću ja onda staviti disk od ekspanzije itd.... Ali on sad skida D3 sa neta, a budući da ja imam standardnu internet konekciju to ide poprilično sporo. To je jedan od razloga zašto sam uzeo igre u kutijama.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.
17 godina
Diablo 3

Pa da, launcher ce skidati sam ako igra nije instalirana. trebao si ubaciti DVD i pokrenuti instalaciju sa njega, nakon toga ekspanziju i instalirat ostatak. Ako ne radis tako launcher ce obaviti sve jer pretpostavlja da nemas DVD.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Napokon je dropalo nešto dobro {#}.

Ne znam za ostale ali meni act 5 nije kratak. Ja ga igram više od 10 sati i još ga nisam završio.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Ok ne mislim sad na stav igre da je bas slicno…

I znaci ja bi sad trebo platit otprilike 600 kn za to dvoje ?

Btw hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
kazo26 kaže...

Ok ne mislim sad na stav igre da je bas slicno…

I znaci ja bi sad trebo platit otprilike 600 kn za to dvoje ?

Btw hvala.

Ma kojih 600kn... malo guglas nade se skupa za 400kn.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ipak kupih i zaigrah, ima sreće Blizzard kaj igre koje mene zanimaju izlaze svakih 5 godina pa nemam sada kaj zaigrati :-)

Malo dojmova: zanimljivo, super su dizajnirane mape sa puno manjih mini mapa sa raznim događajima. Iteme za sada sporo mijenjam jer ništa korisno ne pada. Ali treba pričekati lvl70. Ono najbitnije je palo - weapon sa socketom lvl66, poslužit će do kraja ekspanzije. I to od svega Nailbiter.

Za druge klase ne znam ali Wiz je odlično napravljen, očite su razlike između elemenata i to se u igri vidi. Trenutno eksperimentiram sa Arc Lightning. Inače započeo na T2, lagano smanjio na T1 ali na lvl 65 sam morao prebaciti na Master, izvediv je i T1 ali predugo traje i gine se. 

Sada završiti Act V pa ići farmati Thunderfury

Kratko pitanje, ima li uopće kakva korist od onih krila? Jel daju kakav bonus npr. MS ili tako nešto ili samo zagađuju ekran svojom pojavom?

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.3.2014 21:53 (markinjoo).

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Eto. Krenuh solo sa crusaderom i prosah sve do 45og lvla. Osobno, 5 act mi je vizualno kvantni skok u odnosu na ranije actove. Isto tako se vidi da je tezina dosta dignuta u odnosu na raniji act, cak i na pocetnoj tezini. E sada nisam bas kompetentan ista napisati kada neko krece iz pocetka. Odnosno, ako nema paragone i hellfire, ali sa 200njak paragona na 'raspolaganju' nisam niti jednom poginuo, niti popio ijedan potion na normal. Moram napisati da mi se svidja ovaj adventure mode. Bar ovako na prvi pogled. Sve u svemu zadovoljan...

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.3.2014 22:57 (Mrgud Veliki).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
markinjoo kaže...

Ipak kupih i zaigrah, ima sreće Blizzard kaj igre koje mene zanimaju izlaze svakih 5 godina pa nemam sada kaj zaigrati :-)

Malo dojmova: zanimljivo, super su dizajnirane mape sa puno manjih mini mapa sa raznim događajima. Iteme za sada sporo mijenjam jer ništa korisno ne pada. Ali treba pričekati lvl70. Ono najbitnije je palo - weapon sa socketom lvl66, poslužit će do kraja ekspanzije. I to od svega Nailbiter.

Za druge klase ne znam ali Wiz je odlično napravljen, očite su razlike između elemenata i to se u igri vidi. Trenutno eksperimentiram sa Arc Lightning. Inače započeo na T2, lagano smanjio na T1 ali na lvl 65 sam morao prebaciti na Master, izvediv je i T1 ali predugo traje i gine se. 

Sada završiti Act V pa ići farmati Thunderfury

Kratko pitanje, ima li uopće kakva korist od onih krila? Jel daju kakav bonus npr. MS ili tako nešto ili samo zagađuju ekran svojom pojavom?

ja mogu na hard, expert teže na master gotovo isto kao i na torment 1 a na normal je ipak i meni prelagano s barbom. pa se držim harda, kad s njim igram, sad sam počeo crusadera dizat ubio skleton kinga sutra nastavljam, moram priznat da mi se crusader za sad ful sviđa čak mi nekako djeluje balansiranije od barbara, ali vidjet ćemo kako će to biti kasnije, u svakom slučaju njega barbu i wizarda ću najviše igrat, monk wd i dh puno manje ne znam oni su mi nekako ko klase ipak iza ove tri manje su mi zabavni kad igram samo zato. iako su sve klase zanimljive, ali opet svatko ipak ima dvije tri klase koje više preferira. tako i ja. težina igre je dosta otežana, ali valjda će se s novom opremom sve to izbalansirat s vremenom naravno, trebat će dosta farmanja da se izgrinda dobra oprema. ali jedno 150 sati bi već trebalo bit dosta za recimo torment 1 opremu, a kad se dođe do torment 1 da se može igrat ko sad na hard ili normal e onda će to već biti prava stvar i svi će moći uživat do kraja u potencijalima igre odnosno kvalitetnog dropa.

i 5-3570K
14 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

Eto. Krenuh solo sa crusaderom i prosah sve do 45og lvla. Osobno, 5 act mi je vizualno kvantni skok u odnosu na ranije actove. Isto tako se vidi da je tezina dosta dignuta u odnosu na raniji act, cak i na pocetnoj tezini. E sada nisam bas kompetentan ista napisati kada neko krece iz pocetka. Odnosno, ako nema paragone i hellfire, ali sa 200njak paragona na 'raspolaganju' nisam niti jednom poginuo, niti popio ijedan potion na normal. Moram napisati da mi se svidja ovaj adventure mode. Bar ovako na prvi pogled. Sve u svemu zadovoljan...

act 5 je definitivno najzajebaniji, uvjerljivo najteži act u igri, iako je svaki novi act teži nego onaj prije logično, ali act 5 je stvarno pretežak za sad mislim da je bolje igrat act 1 dok se ne opremimo nekom boljom opremom. a što se tiče crusadera, jako sam zadovoljan s njime 11 level trenutno, ali ide paladin samo tako nazvo sam ga Cornelius u latinskom stilu i nadam se da će dostojno predstavljat moć vjere ko pravi križar na spram moći sila tame. da će svojim moćnim aurama odagnat zlo s ovog svijeta, i uspostavit trajni mir i blagostanje. {#}

i 5-3570K
13 godina
Diablo 3

Ako jos netko razmislja kupiti ili ne , neka kupi nece se sigurno pokajati , zone su super , adventure je zamjenio 1map farm uglavnom preporod, uskoro ce i ladderi.

Danas sam uzeo ROS sa ovog linka http://www.simplycdkeys.com/battlenet/diablo-iii-3-reaper-of-souls-expansion-pack?ref=simplycdkeys_home_promos ( dostava u roku 2 minute (slika keya) i ovdje je trenutno najjeftinije ( paypal - 220.80KN)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
g3arv8 kaže...

Ako jos netko razmislja kupiti ili ne , neka kupi nece se sigurno pokajati , zone su super , adventure je zamjenio 1map farm uglavnom preporod, uskoro ce i ladderi.

Danas sam uzeo ROS sa ovog linka http://www.simplycdkeys.com/battlenet/diablo-iii-3-reaper-of-souls-expansion-pack?ref=simplycdkeys_home_promos ( dostava u roku 2 minute (slika keya) i ovdje je trenutno najjeftinije ( paypal - 220.80KN)

Cijena preko battleneta je 40 baksa jel tako ? Razlika je gotovo nikakva :)

17 godina
Diablo 3

Cuj nemoj to puno spominjat, svi se krenu vrijedat kad velis "samo vi kupujte po punoj cijeni" - nikad me jos nisu izvarali preko online key shopova, dostava je uvijek bila na vrijeme, a nikad nisam platio preko 70% originalne cijene. Cesto i dosta jeftinije od toga. Ali to mogu samo ljudi kojima nije bitno boxed izdanje... Neki naprosto vole skupljat plastiku na policama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ja bi volio uzeti negdje gdje ima po 100 kuna ali cini mi se da je to samo ljep san, razlika izmedju standard RoS digital kopije preko battleneta i ovih vasih online key shopova je nikakva.Ako je Bnet cijena 40 $ iliti 30 eura, onda ja ne vidim uopce nikakvu poptrebu da kupujem preko 3rd party dilera.Razlike su 10tak kuna max, ovisnoo tečaju, tako da...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice