Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.639.531
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
Re: Diablo 3
nine kaže...
Franjo15 kaže...

Evo i osobni rekod za doterivanja lika na HC do lvl 60. 
3h 20min

kaj sam ja jedina budala kojoj treba 15 sati do lvl-a 60 SC? {#} i to i sa HF ringom.. kaj sam sad propustio {#}

Ja sam igrao solo sve klase paralelno, mislim da mi je trebalo 150 sati ukupno da ih sve dignem do lvl 60...

A ovo za HC, svaka čast, ali pretpostavljam da ima hrpu OK opreme pa samo stavlja/skida po potrebi. Morat ću i ja malo na taj HC, iako jučer sam imao jedan lag spike. Hoće mi netko pomoći s levelanjem?

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
15 godina
neaktivan
Diablo 3

ja sam u zadnje vrijeme lvla-o wd-a i wiz-a, i sada lvlam barba..

meni u prosjeku treba oko 5 sati da protrčim kroz 4 act-a, uz to da često pauziram, zapalim pljugu, odem skuhati kavu i tak.. čovječe on je u tom vremenu bio lvl60 {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nine kaže...
Franjo15 kaže...

Evo i osobni rekod za doterivanja lika na HC do lvl 60. 
3h 20min

kaj sam ja jedina budala kojoj treba 15 sati do lvl-a 60 SC? {#} i to i sa HF ringom.. kaj sam sad propustio {#}

Kod mene samo act3 keep2, MP10 cijelu igru, normal do lvl 25, pa nightmare do lvl50, i hell do 60. 
Hell ring sam imao s vit, i frend koji me cijeli put vukao za sobom.

Obavezno puno resista i vitality, jer bez toga nikako ne ide.

I eto to je recept do brzog lika na 60.  

Na kraju se ispostavilo da je keep2 najbolji, najviše monstera ima, i dosta su gusti. I exp leti. Dok sam prije samo na bridge igrao. Pa sam mislio da je to najbolje. Ali ako nemate super opremu ne ići u keep2, žabe razvaljuju. I ja sam par puta skoro pa krepao. 

Đuro#2155
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 10:17 (Franjo15).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Franjo, svaka cast. To je izuzetno brzo.

Sumnjam da svojim stilom igre mogu postici tako nesto (na HC) ispod 10 sati.

Ma sumnjam da bi mogao i na SC tako nesto.

Znam kome se obratiti kada budem dizao novog lika.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Leopold_IV kaže...

Franjo, svaka cast. To je izuzetno brzo.

Sumnjam da svojim stilom igre mogu postici tako nesto (na HC) ispod 10 sati.

Ma sumnjam da bi mogao i na SC tako nesto.

Znam kome se obratiti kada budem dizao novog lika.

ma sve to polako dođe s vremenom, i kad imaš love i kad shvatiš kako moraš igrati. 

I ja sam u početku do lvl 60 trebao po 30 sati, pa na 24, 25, pa polako sve manje i manje, zavisno jel igraš sam, ili te netko vuče. A mislim ovo za ovakvo kratko vrijeme je super. i ja sam se iznenadio. 
Samo treba naći nekoga tko ima volje 3,4 sata pičiti s tobom.  Što veći gem u helm, i hell ring, i piči to dobro sve zajedno.  

Đuro#2155
13 godina
protjeran
Diablo 3

prodajem battlenet acc s hearthstoneom(200kn) ili mijenjam za nekoristeni diablo III key

Moj PC  
0 13 hvala 0
16 godina
kexzoR kaže...

prodajem battlenet acc s hearthstoneom(200kn) ili mijenjam za nekoristeni diablo III key

Gl, hf and please buzz off s ovog dijela foruma {#}

Neću ni ulaziti u raspravu da prodaješ cijeli account a ne samo kod za betu, čime povećavaš mogućnost prijevare, nego i pritom tražiš 200kn ili pazi sad, NOVI key za d3, daj plz imaj malo obzira prema ljudima i to radi na ebayu ili sličnim mjestima gdje ti to može proći. 

Ekipa tu dijeli keyeve na forumu ali pretpostavljam da je to njihova greška je li? 

Ako pak prodaješ nešto, imaš i mjesto za to a ovaj dio foruma nije tô.

Jao jao...{#}

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Mislim da smo frend i ja naletili na brutalan bug u igrici na HC koji nas je koštao glave i gubljenje obojice po hell ring, na normal težini mp4, gdje nije postojalo teortske šanse da umremo. 

Pogotovo on s all resistom brutalnim na ringu. A i ja s regenom life preko 200 i LOH, uglavnom.

Sranje, ubijeni smo od strane  "Dune Dervish" obojica u istom trenutnu. 

On je napisao to i na forumu, http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/8776057716#1

A evo i naših linkova. 

http://eu.battle.net/d3/en/profile/TheWatcher-1571/hero/33107658

http://eu.battle.net/d3/en/profile/%C4%90uro-2155/hero/33107890

S tim, da još neke bolje iteme imamo na sebi, ali još nije prošao update.  

Đuro#2155
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

je, počeo sam i ja malo proučavati, mater, nisam to znao do malo prije. 

A da minut prije frend nije rekao ajmo preskočiti zoltana, on je dosadan, ne da mi se to, a ja ajde ako već igramo self found, onda idemo i sve po redu. I taman fino. Mrtvi :D 

Đuro#2155
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Franjo15 kaže...

A da minut prije frend nije rekao ajmo preskočiti zoltana, on je dosadan, ne da mi se to, a ja ajde ako već igramo self found, onda idemo i sve po redu. I taman fino. Mrtvi :D 

A ja sam zakljucio da HC nije za mene. Napravim WD-a dodjem do 25 levela i maloprije glatko zalegnem na Belialu {#}

16 godina
neaktivan
Eld kaže...
Franjo15 kaže...

A ja sam zakljucio da HC nije za mene. Napravim WD-a dodjem do 25 levela i maloprije glatko zalegnem na Belialu {#}

U belilal je najgori boss u igri, nitko nije toliko zaznut kao on, ja sam par puta poginuo na njemu, i doživio sam nekoliko puta da su ljudi sa mnom u public party krepavali dok smo ga ubjali. 

Obavezno ga preskačem dok sam igrao sve po redu. A više ne igram sve. Samo se nabijem što prije do lvl 60, i onda standard inferno rokam, act1, act3, i to je to. I ponekad za ključeve act2.

Ali act2 je najteži za igrati. Tamo sam najviše likova izgubio.

Đuro#2155
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Da prijavim jednog prearanta 

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/diablo-3-battletags/150373.aspx?page=3&jumpto=3968989&sort=asc&view=flat

Uglavnom na forumu je Lom1

tagovi pod kojima se predstavljao i na kojima operira:

JaCkyxx#2559 

LoM#2374

Mariolom#2717

LOMXX#2204

Ali vjerojatno to nisu svi, uglavnom jedan do sada je bio na blacklisti, ali sad su svi. I on je prijavljen na d3black list kao lomxx, uglavnom prevarant, dobio od mene 150M golda za ključ od hearthstone, koji sam dobio iskorišteni, a čim je primio gold, i dao "ključ" izbrisao me s frendova, iako samo taj dan prvi put i komunicirali. I ne javlja se više niti na forumu, niti na diablu

Đuro#2155
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
Diablo 3

Luđi si ti koji su mu dao samo tako...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Izbrisali su mi post, i njega uklonili s foruma. 

Ma zašto bi ja bio lud, jesam ja kriv što mislim da su ljudi pošteni. 

Pisao sam ga lijepo jel sve ok s ključem, normalno rekao je da.

Pa mislim ako je takav š**** nek je,  pa nije meni žao tih golda. :)

S foruma je, činio mi se ok, još sam se ja njemu javio ne on meni za prodaju.

Ali on je očito tražio žrtve.

Uglavnom sam sve što sam povezao s njegovim btagom završilo na d3blacklist za početak. A i prijavio sam ga blizzardu. 

EDIT:

A evo da pohvalim kolegu s foruma, pod imenom "Dlaka"

Poslao mi je key, pa mu se i ovim putem zahvaljujem što mi je poklonio. 

Đuro#2155
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.11.2013 22:45 (Franjo15).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

pozz ekipa dugo me nije bilo pa nisam bio u toku vidim da su izbacili betu di mogu skinut i igrat ? pozz

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
houska kaže...

pozz ekipa dugo me nije bilo pa nisam bio u toku vidim da su izbacili betu di mogu skinut i igrat ? pozz

Kakvu betu sta pricas ti ? Igra je vani vec godinu dana i duze... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
SimeKZ kaže...
houska kaže...

Ma misli na betu za expanziju, samo nije do kraja informiran pa je svratio tu po update.

Je, beta je vani ali to je sad family i friends beta bez ograničenja, tj. non-disclosure agreementa, zato toliko informacija vani. Treba im svaka reklama da se stara ekipa vrati i da još navuku nove s ogromnim brojkama na oružjima i dpsu :)

Krajem godine bit će closed beta a tada planiraju otvorit i PTR s patchom 2.0.1,Loot 2.0 i tak to vidi link na bugovu vijest.

I to je to, do daljnjeg mi možemo samo gledat streamove :)

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2013 1:33 (amanar).
14 godina
neaktivan
amanar kaže...
SimeKZ kaže...
houska kaže...

Ma misli na betu za expanziju, samo nije do kraja informiran pa je svratio tu po update.

Je, beta je vani ali to je sad family i friends beta bez ograničenja, tj. non-disclosure agreementa, zato toliko informacija vani. Treba im svaka reklama da se stara ekipa vrati i da još navuku nove s ogromnim brojkama na oružjima i dpsu :)

Krajem godine bit će closed beta a tada planiraju otvorit i PTR s patchom 2.0.1,Loot 2.0 i tak to vidi link na bugovu vijest.

I to je to, do daljnjeg mi možemo samo gledat streamove :)

hvala ti na informaciji nisam bio neko vrijeme malo mi dosadila igra pa ako znas ista neda mi se trazit tj nemam vremena, zanima me jel ce mi propast ovi moji itemi http://eu.battle.net/d3/en/profile/hoskabre-2651/hero/23014695

i sta mislis da prodam sve u rmah ? ili ce ista valjat na novoj ekspanziji ?

16 godina
Diablo 3

Pa expanzija neće tako brzo a sad ako ne misliš igrat' bolje ti je to prodat jer sumnjam da će itemima cijena narasti :)

Ali nije da je neka panika, gold je narastao al' se bez obzira na to i brzo prodaje, dok za iteme u eurima ne znam, još uvijek su dobri itemi instant nabidani na 2b ali vidi se da ekipa igra Hearthstone, gleda streamove iz bete ili piči po nekim drugim igrama.

A za expanziju ćeš imati i dobar start jer su ti kraftani itemi dobri pa ti ne treba uber gear od ostalih stvari. Osobno, da ne mislim igrati u slijedeća 3-4 mjeseca prodao bih to.

Sudeći po screenshotima iz bete, osim za dobar head start itemi nisu nešto extra ali ipak trebaš i mobove ubit da dropaju takva čudesa kao na slikama :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2013 1:32 (amanar).

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

ok hvala i nisam mislio igrat sljedecih 3-4 mj mogao bi prodat ovo sve sta nije kraftano,taman ce izac nova ekspanzija kad rjesim ispite :))  pozz hvala jos jednom 

14 godina
neaktivan
houska kaže...

ok hvala i nisam mislio igrat sljedecih 3-4 mj mogao bi prodat ovo sve sta nije kraftano,taman ce izac nova ekspanzija kad rjesim ispite :))  pozz hvala jos jednom 

pa ako mislis s tim likom igrat expanziju, onda mozda ima smisla prodavat.....

Ali....

Duboko sam uvjeran da kad kupis expanziju, imat ces opciju koje likove zelis prebacit u expanziju. Tako da trenutna oprema ce mozda vrijedit i vise u "vanilla" D3 nego kaj je sad....

Tak je bilo u D2.

Bilo je classic itema koje si mogao prodat za jako puno novaca....

Posto  će igru okrenut naopacke...tko zna.....

12 godina
Diablo 3

Prodat na RMAH?Pa sta nije gotovo sa tom vrstom prodaje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Prodat na RMAH?Pa sta nije gotovo sa tom vrstom prodaje?

gotovo je 18.03.2014...sluzbeno....

15 godina
neaktivan
houska kaže...

Još uvijek se kupuje odnosno prodaje gear na rmahu, jaš sam baš neki dan lijepo tržio na jednom zunimassinom offhandu (89 na 130). Ako nećeš igrat najbolje ti je da sve utopiš odmah.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
14 godina
neaktivan

jesam sve sam stavio u rmah mempo za 50 eura i ostalo po 20 valjda ce se prodat nadam se :) malo pauzirat imam i nesto opreme kod monka pa cu s njim se malo zajebavat se kad cu moc igrat :D

16 godina
neaktivan
Diablo 3

a i ne prodavajte gold odmah, cijena polako se diže. Pa tko ima volje čekati. Nek samo polako. 

Đuro#2155
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

http://www.twitch.tv/kingkongor/c/3295364 i nek sad neko kaže da barb nece biti dobar u ROS

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Onaj ruzni osjecaj dok igras Diablo HC i blokira ti kompjuter. Gasis ga fizicki i potajno se nadas da nisi zaginuo (a bilo je samo par obicnih mobova oko mene).

Dizanje windowsa k'o godina traje, panično se logiram na D3 i imam sta vidjet - DEAD.

Pih krasan WD 60(8) je otisao u proslost. 77 K life, 73K dmg, mp1 laganini setnja i ode.

Naravoučenje: HC ne igrati sam !!!

Znam da je ovdje ekipa imala vec slicnih situacija.

Ide hladjenje od HC igre i podizanje svih SC likova na lvl 60 i sto veci paragon da se spremno doceka ekspanzija.

Bas sam nesto nervozan.

0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Meni na novom kompu igra isto zna stati sama od sebe, ne mogu ni u Task Manager, ali Log-out pomogne.

Nisam siguran do čega je, vidjet ću repair install i slično...

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice