Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.638.823
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
Re: Diablo 3
nine kaže...

zar si nisi sam odgovorio na pitanje?

ako ne možeš igrati mp1, igraj bez mp-a.. ako ne želiš koristiti AH, farmaj ono što možeš farmati.

funkcionalnog CM-a mislim nećeš tako brzo i lako složiti bez korištenja AH-a.. vjerojatno bi ti za početak bio bolji archon.

najidealnije bi ti bilo da počneš čim prije craftati, jer tu ti je najbolja šansa da bez ah ubereš koji dobar item.

sto se tice craftanja, imam standardne recepte i oni koji su mi dropali su doslovno zaku***, kao i vecina itema koji dropaju... Sve mi se cini da cu morat ic, kao sto sam i rekao, silovat mp0.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

pod craftanje sam mislio na archon iteme koji traže demonic essence. nisam siguran dali DE uopće padaju bez MP-a?

u svakom slučaju farm farm farm.. svakako si prouči neke popularne rute za farmanje tipa act1 ili 2.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
AFARON kaže...

Flux: Just briefly before you go into that. To clarify, all legendaries are Account Bound now?

Travis Day: Yes.

Travis: You can trade any items, including legendary and set items, within the game you find them. And even when you leave we basically give you a time window that says “Hey, anyone you were just playing with you can trade that item with.”

http://diablo.incgamers.com/blog/comments/the-diablo-3-podcast-121-blizzcon-2013-reaper-of-souls-interview-jason-regier-and-travis-day#more-372853

Vavavivaaa, nema vise pay2win, cak ni preko black marketa!

To je to,svi problemi su rijeseni,a sad ko hoce dobre iteme neka igra za njih,nema vise peglanja kartica.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/
16 godina
neaktivan
Grozota kaže...

Đuro pošaljem ti kasnije invite .. vidim i ti imaš finu kolekciju mrtvih likova sa 60 lvl-a.
Ja sam ih valjda 10 ubio na hc-u zbog DC-a.

Evo moji: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hrwoje-2333/

Franjo se inače zovem :P
Đuro je onako, bilo umjetnički jer sam morao neko glupo ime smisliti :)

Uglavnom idem sad u D3 pa dodam vas ili prihvatim ako je netko poslao, idem malo AH pogledati.

Pa nadam  se da ćemo i brijati na ubere uskoro. 

Đuro#2155
15 godina
Endymon kaže...

Igru sam presao i svidjela mi se.Ali ne razumijem,kakva je fora u tom DALJNJEM igranju,ako moras opet sve ispocetka,samo tezina je razlika.Iz neba se vidi da je to vise namjenjena igra kao SP nego MP.A po meni MP,treba ponuditi puno vise od jednog dizanja paragona,dobivanja opreme(ako ti se posreci).Trebaju dungeoni,partiji(ali kada kazem party,kazem na to da je POTREBAN a ne ako hoces),PvP,Guildovi i sl,vec ako je prodaju pod Multiplayer.Nove zaljubljenike u D3 nece dobiti ovom igrom sigurno,jer poslije jednog prelaska,ne nude nista novoga,osim ISTE opreme,sa vecim DMG,Attackom i sl.

Ocito si potrosio novac uzalud ako mislis da je cilj Diabla jedno prelazenje igre, a taj prelazak je najsporednija stvar u cijeloj igri.

MP je odlicno napravljen (kao i SP) no druga stvar je sto si los i sto nemas ekipu za igranje.

Igra se svodi na loot, farmanje, trazenje sto boljeg geara, igranje s frendovima, igranje na sto vecem MP....na zalost ocito si zafulao igru i to gadno te nemas pojma o cemu pricas.

Nikada mi nije namjera nikoga vrijedat, ali trenutno me nije briga za takvog trolla kao sto si ti jer ako ti se igra ne svida, ne znam sta radis ovdje i zasto je uopce igras pa lagano odi trolat po nekoj drugoj temi (vidim da si aktivan troler i po nekim drugim temama kao npr. DOTA 2 gdje kupis rekordan broj TD radi nekih nebuloza).

Uostalom, sta reci o covjeku koji je sest godina igrao igru za koju je na kraju shvatio da mu se ne svida!?

Link do te izjave:

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/tera-online-cro-ekipa/177394.aspx?page=8&jumpto=3665651&sort=asc&view=flat

....ili jednostavnije:

"Pa svi MMO-i su na tu shemu.

Sta baljezgas?CABAL2 2 jedino sta ce imati bolje je

grafika, i ako ono sta sam vidio i sta su obecavali,

nije ni blizu.Wow ista stvar.Nabis lvl do kraja i samo

instance i farmanje radis.GW2 isto.Sve je to isto sra*e

samo drugo pakovanje.Igrao sam cabal 6 godina i sada

kada sam prestao i kada pogledam kakva je igra ustvari,

vidim da je totalno smece.Ali eto,navuko sam se i bila mi je

super"

Tako da te ne treba shvatit ozbiljno vec te samo treba ignorirat i to je to.

Eto, sada je ekipa i na ovoj temi skuzila o cemu se radi pa mozes nastaviti dalje tj. skocit na neku drugu temu i pocet pljuvat po nekoj drugoj igri.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Moj rekord ,nije lose uzevsi u obzir da je 95% vremena solo play ,tu i tamo neki party ali uglavnom solo ...

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 22:20 (vegem8).

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

Franjo se inače zovem :P
Đuro je onako, bilo umjetnički jer sam morao neko glupo ime smisliti :)

Sta ti imas protiv Đure {#}

da je meni žezlo čudesno
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Jučer sam se malo guštao na uberima pola sata da probam složit trifecta HF ring al neće pa ga neće.... Svi su odlični al taj 1 stat fali :( Evo neki koje sam scraftao

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.11.2013 10:28 (Grozota).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
win32 kaže...
Endymon kaže...

Igru sam presao i svidjela mi se.Ali ne razumijem,kakva je fora u tom DALJNJEM igranju,ako moras opet sve ispocetka,samo tezina je razlika.Iz neba se vidi da je to vise namjenjena igra kao SP nego MP.A po meni MP,treba ponuditi puno vise od jednog dizanja paragona,dobivanja opreme(ako ti se posreci).Trebaju dungeoni,partiji(ali kada kazem party,kazem na to da je POTREBAN a ne ako hoces),PvP,Guildovi i sl,vec ako je prodaju pod Multiplayer.Nove zaljubljenike u D3 nece dobiti ovom igrom sigurno,jer poslije jednog prelaska,ne nude nista novoga,osim ISTE opreme,sa vecim DMG,Attackom i sl.

Ocito si potrosio novac uzalud ako mislis da je cilj Diabla jedno prelazenje igre, a taj prelazak je najsporednija stvar u cijeloj igri.

MP je odlicno napravljen (kao i SP) no druga stvar je sto si los i sto nemas ekipu za igranje.

Igra se svodi na loot, farmanje, trazenje sto boljeg geara, igranje s frendovima, igranje na sto vecem MP....na zalost ocito si zafulao igru i to gadno te nemas pojma o cemu pricas.

Nikada mi nije namjera nikoga vrijedat, ali trenutno me nije briga za takvog trolla kao sto si ti jer ako ti se igra ne svida, ne znam sta radis ovdje i zasto je uopce igras pa lagano odi trolat po nekoj drugoj temi (vidim da si aktivan troler i po nekim drugim temama kao npr. DOTA 2 gdje kupis rekordan broj TD radi nekih nebuloza).

Uostalom, sta reci o covjeku koji je sest godina igrao igru za koju je na kraju shvatio da mu se ne svida!?

Link do te izjave:

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/tera-online-cro-ekipa/177394.aspx?page=8&jumpto=3665651&sort=asc&view=flat

....ili jednostavnije:

"Pa svi MMO-i su na tu shemu.

Sta baljezgas?CABAL2 2 jedino sta ce imati bolje je

grafika, i ako ono sta sam vidio i sta su obecavali,

nije ni blizu.Wow ista stvar.Nabis lvl do kraja i samo

instance i farmanje radis.GW2 isto.Sve je to isto sra*e

samo drugo pakovanje.Igrao sam cabal 6 godina i sada

kada sam prestao i kada pogledam kakva je igra ustvari,

vidim da je totalno smece.Ali eto,navuko sam se i bila mi je

super"

Tako da te ne treba shvatit ozbiljno vec te samo treba ignorirat i to je to.

Eto, sada je ekipa i na ovoj temi skuzila o cemu se radi pa mozes nastaviti dalje tj. skocit na neku drugu temu i pocet pljuvat po nekoj drugoj igri.

Pa u tome i je bit Online igara.Da te navuce i kasnije da ti prodaju istu foru 5,6,7 ili 100 godina.Dok ne shvatis koliki si idiot i igras istu igru 10 godina.A cini se da ti nisi skuzio jos uvjek sta su uopce Online igre.Igraj,kupuj te expanzije i onda jedan dan si izracunaj,koliko si potrosio,pa se javi ovdje i reci da li te je i jedna igra napravila pametnijim i sposobnijim osim toga da budes medju ljude obican gamer i luzer u RL.Pa sad ti davaj pare.Pozz

12 godina
neaktivan
Endymon kaže...
win32 kaže...

Pa u tome i je bit Online igara.Da te navuce i kasnije da ti prodaju istu foru 5,6,7 ili 100 godina.Dok ne shvatis koliki si idiot i igras istu igru 10 godina.A cini se da ti nisi skuzio jos uvjek sta su uopce Online igre.Igraj,kupuj te expanzije i onda jedan dan si izracunaj,koliko si potrosio,pa se javi ovdje i reci da li te je i jedna igra napravila pametnijim i sposobnijim osim toga da budes medju ljude obican gamer i luzer u RL.Pa sad ti davaj pare.Pozz

daj odlepršaj u rupu iz koje si izašel i ne trolaj nam temu s glupostima ...... {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.11.2013 14:34 (ESepulTribE).
15 godina
Grozota kaže...

Jučer sam se malo guštao na uberima pola sata da probam složit trifecta HF ring al neće pa ga neće.... Svi su odlični al taj 1 stat fali :( Evo neki koje sam scraftao

Ovaj 2. ti je savršen :D

12 godina
Diablo 3

Ajmo tko je za Ubere veceras imam 10 masina..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Idem pegladi HC ključeve pa ako je netko za nek se pridrži, za sada ja pičim s WD povremeno s monkom, i frend s monkom, oba smo preko lvl 30. Pa navalite dok se još brave probijaju. 

Đuro#2155
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Nisam ubere igrao sto godina, zapravo ne sjećam se kad sam zadnji put upalio igru -.-'

Mogli bi večeras baš malo odigrat :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Danas se puno kraftalo na HardCore, dobio sam dobar amulet, potrošio sam oko 130 DE, i dosta love, ali isplatilo se, amuleta sam kraftao možda 60, 70, pa rukavice, i nešto bracera, ali amulet je jedino upgrade, ova dva su dobitnika večeri za mene. 

EDIT: sad sam skužio da se ne vidi baš najbolje, pa evo i bolja slika 

Đuro#2155
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 0:00 (Franjo15).
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Jucer idem za wizza craftat bracerse i u 15 pokusaja dobim ove,idealno jer mi je vise falilo vit nego all resista

0 0 hvala 0
17 godina
XSX kaže...

Jucer idem za wizza craftat bracerse i u 15 pokusaja dobim ove,idealno jer mi je vise falilo vit nego all resista

Nice, ali šteta što STR nije armor, recimo.

Hmm, ako će biti smart drop, hoće li biti smart craft? Npr, kada radiš bracers of intelligence da ti ne baci STR ili DEX na njih? Nisam nigdje načuo nešto po tom pitanju.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
16 godina
TomoR kaže...
XSX kaže...

Hmm, ako će biti smart drop, hoće li biti smart craft? Npr, kada radiš bracers of intelligence da ti ne baci STR ili DEX na njih? Nisam nigdje načuo nešto po tom pitanju.

Ali STR je armor. {#}

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
17 godina
Ged kaže...
TomoR kaže...
XSX kaže...

Ali STR je armor. {#}

Da, ali nije "klasični" 200+ armor na bracerima.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
15 godina
neaktivan
Diablo 3

evo ja jučer složio CM-a.. moram priznati da se strašno zabavljam {#} CM je diablo easy mode {#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nine-2175/hero/32655439

statsi su sa buffovima..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
nine kaže...

evo ja jučer složio CM-a.. moram priznati da se strašno zabavljam {#} CM je diablo easy mode {#}

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nine-2175/hero/32655439

statsi su sa buffovima..

Bit ce ti easy mode kad dobis sindrom karpalnog kanala od tolkog stiskanja,a ja sam mislio da je archon easy mode {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.11.2013 11:14 (XSX).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

LOL {#}{#} ajde to ti moram priznati, CM je fizički hardcore {#} ali mp10 easy mode {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Diablo 3

WTF ?

Greetings!

It has come to our attention that you are trying to sell your personal Diablo III account(s).
As you may not be aware of, this conflicts with the EULA and Terms of Agreement.
If this proves to be true, your account can and will be disabled. 
It will be ongoing for further investigation by Blizzard Entertainment's employees.
If you wish to not get your account suspended you should immediately verify your account ownership.

You can confirm that you are the original owner of the account to this secure website with:
Neki LINK

Login to your account, In accordance following template to verify your account.

* First and Surname
* Secret Question and Answer
Show * Please enter the correct information

If you ignore this mail your account can and will be closed permanently.

Once we verify your account, we will reply to your e-mail informing you that we have dropped the investigation.

Regards,

Diablo 3 sam igrao samo u BETI na koju foru ja mislim prodat svoj acc ? Jel ovo neki mulj ?

Od Bizzardovih igara igram i posjedujem samo HS (od prije kojih 3 tjedna)

Mail sam dobio od Blizzard Entertainm​ent (noreply@battle.com).

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUW: slinA
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.11.2013 12:59 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Diablo 3

Ignoriraj taj mail. Ja to dobivam zadnjih pola godine non stop i nikad ništa. Blizzard nikad neće tražiti od tebe password i secret question, osim u ticketu kad trebaš rješit neki problem, tak da se nemoraš brinut :)

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo i mene su navukle ped**** na zamku i nisam se uspio izvući, čak sam dva puta palio sereniti, ali previše je bilo monstera tako da nisam nikako mogao preživiti, a lik koji je ušao sa mnom isto neki, poginuo malo prije mene, tako da sigurno sam završio na nekom videu na youtubu sad. 
http://eu.battle.net/d3/en/profile/%C4%90uro-2155/hero/30698055

uglavnom, mrtav sam, a baš sam krenuo lijepo monka sređivati.  

Đuro#2155
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

Evo i mene su navukle ped**** na zamku i nisam se uspio izvući, čak sam dva puta palio sereniti, ali previše je bilo monstera tako da nisam nikako mogao preživiti, a lik koji je ušao sa mnom isto neki, poginuo malo prije mene, tako da sigurno sam završio na nekom videu na youtubu sad. 

UFFf šteta {#}  

Jel to ona spika kad ideš u public game pa se portaš na nekoga od njih a oni navuku 100+ monstera ?  

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
16 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
Mail sam dobio od Blizzard Entertainm​ent (noreply@battle.com).

Blizzard ima battle.net za početak, dakle standardni pokušaj phishinga.

12 godina
neaktivan
Diablo 3

spas glavu nikak da boljeg skraftam {#}  ovo mi ušlo noćas .....

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ESepulTribE kaže...

spas glavu nikak da boljeg skraftam {#}  ovo mi ušlo noćas .....

Kad vidim ovo onda si pokusavam zamislit kakvi ce bit u ekspanziji lvl70...

13 godina
neaktivan
Grozota kaže...
Franjo15 kaže...

UFFf šteta {#}  

Jel to ona spika kad ideš u public game pa se portaš na nekoga od njih a oni navuku 100+ monstera ?  

Zaista ruzno i tuzno...pa zar nije bilo nikakve sanse da pobjegnes negdje i prezivis? Kako ti ljudi koji te navuku uspiju prezivaljavati tu i cekati zrtve da upadnu.

Sto se tice HC, public game samo u partiju sa provjerenom ekipom (i stabilnom internet vezom).

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice